WWE SmackDown Spoiler | Şampiyonu Tenhada Yakaladılar

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
682
Beğeni sayısı
802
PG Nakit
1,305
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Şov başlıyor! Geçen haftanın özetiyle başlıyoruz. Geçen haftanın kısa bir özetinden sonra yorumcu masasında Corey Graves ve Michael Cole bizi karşılıyor.

Cody Rhodes girişini yapıyor, sonrasında mikrofonu alıp konuşmaya başlıyor. Mikrofonu aldıktan sonra biraz Randy Orton'la olan arkadaşlığından bahsediyor, Orton'ın The Bloodline tarafından yere serilmesinden dolayı kendini suçlu hissettiğini söylüyor. Rhodes, Sikoa'nın gözlerinin içine baktığını ve ona hazır olmadığını söylediğini, bunun da o sırada Sikoa'nun WrestleMania 39'da kemerine mal olmasına yol açtığını söylüyor, ancak bu sırada A-Town Down Under tarafından sözü kesiliyor. Theory, Jacob Fatu'nun kendisine saldırmasına neden olduğu için Rhodes'u suçluyor ancak Rhodes, Theory'nin sağ yanağının şişmesinin nedeninin Waller'ın dizi olduğunu söylüyor. Bunun üzerine Waller & Theory, Rhodes'a saldırıyor ancak Rhodes'un girerken selam verdiği Crawford tarafından ona bir sandalye veriliyor. Rhodes, sandalyeyle Waller & Theory'ye saldırıyor ve üstünlük kuruyor.

Carmelo Hayes saçının kesimi esnasında, Andrade ile yapacağı maçta herhangi bir hile istemediğini, sadece ikisinin kapışacağını söylüyor.

Cody Rhodes, Nick Aldis ile görüşerek A-Town Down Under'a karşı bir maç talep ediyor, Aldis bunu kabul ediyor ancak Rhodes'a maç için bir tag partneri bulması gerektiğini ve gecenin sonuna kadar zamanı olduğunu söylüyor.

Tekli Maç
Andrade vs. Carmelo Hayes
Kazanan: Andrade

Corey Graves, Nia Jax ve WWE Kadınlar Şampiyonu Bayley arasındaki sanal yüzleşmeyi yönetiyor. Jax, Bayley'den kemeri almak için onu tekrar yaralayacağına söz veriyor, ancak Bayley, SummerSlam'den şampiyon olarak çıkacağını ilan etmeden önce Jax'in onu yaralamasının tek nedeninin sakar ve umursamaz olması olduğunu söyleyerek karşılık veriyor.

Tekli Maç
Bianca Belair (w/Jade Cargill) vs. Chelsea Green (w/Piper Niven)
Kazanan: Bianca Belair

Maçtan sonra WWE Kadınlar Tag Team Şampiyonları Unholy Union, titantron ekranında gözüküyor ve haftaya Belair & Cargill için bir şeyleri olduğunu söylüyorlar.​

Son düzenleme:

agaoglu23

belair
Konular
24
Beğeni sayısı
743
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Başlangıç promosu oldukça iyiydi Cody'nin ya, ben aldığı reaksiyonu da içeriğini de oldukça beğendim. Şampiyonluğu boyunca kestiği en etkili 3-4 promodan biriydi bence. Şaşırdım da kesen ikiliye, ama storyline'ı gerçekten iyi bağladılar diye düşünüyorum.

Andrade kemer alsın yine reaksiyon alamaz gibi duruyor, ben de izlemeyi hiç sevmiyorum, gerek yok bu adama. Melo'yu yedirmeyin yani.

Çelsi Green izlersin böyle rollupu ablam, herkesi sıra sıra KOD'a geçiren kadın bi Chelsea'ya KOD yapamadı ama, bunu garipsiyorum.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: