RPG ısınma turları


Baroš

unsettling differences
Katılım
2 Tem 2023
Konular
122
Mesajlar
1,959
Beğeni sayısı
532
PG Nakit
1,545
RPG Karakteri
Kevin Owens
Favori Güreşçi
CM Punk
Swerve Strickland maçı sonrası Kevin Owens'ı, arka alanda muhabirle röportaj yaparken görüyoruz.

Muhabir: Kevin maç hakkında ne düşünüyorsun?

Kevin Owens: Şans faktörünün azami olduğu bir maç. Ne diyebilirsin ki. 1000 maç yapsak sadece birini kazanabilirdi! Ve o da bu şova denk geldi.

mitb_video_ko_exclusive--22cc082f5611b8204ad0fc5ec9291957.jpg


Muhabir: Kendinden emin konuşmalarından sonra bu mağlubiyet, sana karşı bakış açılarının değişmesine yol açacak mı?

Kevin Owens: Dediğim gibi şans faktörünün sonucu belirlediği bir maç oldu. Kariyerimde kaybettiğim birçok maç olmuştur. Ben maç kazandığım için değil potansiyelimi ve en önemlisi ne yapabileceklerimi bildiğim için özgüvenliyim. Bu maça engel diyemiyorum çünkü bu şirkette yeniyim ve ısınma turları atıyorum. ZAMANIM GELDİĞİMDE HERKES NASIL OLDUĞUMU GÖRECEK! Zeki olanlar söylediklerimden çıkarım yapmalı. Hayatım boyunca hiçbir zaman boş laf konuşmadım. Söylediklerim yapacaklarım teminatı olacak. Bakış açısı değişenler üstlerinde beni gördüklerinde iş işten geçmiş olacak!

Muhabir: Swerve, maça çıkmadan önce seyircilerle olumlu bir etkileşim yaşadı ki seyircilerin onu sevdiğini biliyoruz. Sen ise seyircileri hiçe sayıyorsun onlara müşteriymiş gibi yaklaşıyorsun. Seni, bu duruma iten şey nedir? Arkanda seyirci desteği istemiyor musun?

Kevin Owens: Zirveye çıkmaya çalışırken tek başına olmam gerekiyor. Eğer sen bu hedef için arkana birilerini almaya çalışırsan Nicki Minaj gibi kalçan olabilir. Birileri sürekli arkanda olursa hayat kadınları gibi koca g*tlü bir şekilde gezersin. Kendisinin seyircileri kullandığını düşünüyorum hiçbiri umurunda değildir muhtemelen. Seyircilerin arasından beni sevmeyenler olduğunu biliyorum. Onları yalamadığım için böyle düşünüyorlar. Hiçbiri s*kimde değil. Bilmeleri gereken şey, ben onlara gerçekleri söylüyorum. Bu işi yapanların birçoğu para için yapıyor. Ne yani, yumruk çaktı diye seni mi seviyor? Onlar, arkalarında birilerini hissetmek istediği için sizleri yalıyor. Şirket paranızı, güreşçiler ise ilginizi sömürüyor. Er geç bunu anlayacaksınız!

Röportaj burada bitiyor ve Kevin Owens soyunma odasının yolunu tutuyor.​
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: