RPG Aydınlık


Mamy D Way

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
32
Mesajlar
2,271
Beğeni sayısı
422
PG Nakit
0
Konum
Maltepe
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Favori Güreşçi
Adam Cole
"Bir yılın benden alıp götürdükleri..."

Jeff Hardy'i görüyoruz spor salonunda will ile beraber dinlenirken Jeff'in konuştuğunu görüyoruz.

maxresdefault.jpg


"Problem olarak gördüğüm şeyleri artık umursamıyor oluşumun yaşlılık belirtisi olduğunu düşünmeye başlamıştım. Sabahları uyandığımda çevremi daha dikkatli incelediğim ve gitarımla vakit geçirdiğim günlerin son bulup kendimi spor salonlarında ve bazı hareketleri pratik yaparken bulmak beni rahatlattı. Hayatta bir amacı olmayan ve öğütler vermeye başlayan o adam olacak iken yeniden hedeflerimin olması ve gelecek için iddia edeceklerim beni bir iki saat daha erken uyanmaya itiyor.

maxresdefault.jpg


"Komplike cümleler kurduğum günlerden çok uzaktayım. Artık daha net ve daha sabit olduğum bir süreçte ilerlediğimi hissediyorum. İnsanların sıkıcı bulduğu rekabeti canlandırmak zorundayım ve bunu yapmam için de önceden açmış olduğum ışıkları takip etmek zorundayım. Rakiplerimiz için başarı gibi olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Sosyal olarak da kendimize bir şeyler katmak için çabalıyoruz, ring içinde daha iyi bir uyum için antrenmanlardan Will'den bir şeyler kapmaya çalışmak yirmi yıl önceki açlığımı tekrar uyandırdı. Artık bazı hareketleri yapamayacağımı düşünen insanları daha zor hareketler ile şaşırtmak için sabırsızlıkla kendimi gösterebileceğim bir müsabaka bekliyorum. "

maxresdefault.jpg


"Geçmişte bıraktıklarımızın bir önemi olmadığı konusunda uzun bir değerlendirme yaptık. Hatta Triple Crown şampiyonluğum için ayarlanmış bir röportajı iptal etmek zorunda bile kaldım. Bu ortak aldığımız bir karardı, takım olarak sadece eksik bir parçayı tamamlamış bir ekip olarak anılmayı istemedik. İnsanların ringdeki uyumumuzu konuşmasını ve unvanı taşıdığımız nokta için botlarını daha sıkı bağlamak zorunda olan takımların oluşmasını istedik."

maxresdefault.jpg


"Bir süredir sessiz kaldığımızın da farkındayız. Bazen her şeye yetişemiyorum ve geçirmiş olduğum tüm bu süreci aileme aktarmak istedim. Will benim için çok önemli bir sorumluluk alarak benim için kefil olduktan sonra kızlarımı artık daha sık görebildim. Koca bir yıl beni ailemden etmişti, tabloya baktığınız zaman harika bir noktada ve PWI'da çok önemli bir sırada gözüküyor olsam da bu bir yıl benim pek de iyi hatırlayacağım bir süreç değildi. Zorluklara rağmen hala uykusuz geçireceğim ağrıları kabul edecek kadar tutuşuyor olmak benim tek kazancımdı. "

"Geçen sene arka alanda epey zorluklar yaşadığımı hatırlıyorum. İnsanların bana inanmadığı ve hayal kırıklığı ile bakan ifadeleri tamamen yok etmiş olmak epey huzur verici. Daha konforlu bir alanda sizler için çok daha iyi şeyler başaracağıma inanıyorum. "

"Sizlere gördüklerimi olabildiğince anlatabildiğimi düşünüyorum. Şimdi ise duyguları dinleyip doğru sesi duyana kadar aynı akorda parmak uçlarınızın canınızı yaktığını hissetmek zorundasınız. "

"Sabırlı olanların yüksekliği yendiği noktadayız artık."

"Karanlık geri mi döndü?"

"Etrafa ilham olmak için aynı merdivene tırmanmak ne kadar zor olabilirdi zaten."

"Belki de mirasımız bu sefer eskisinden daha parlak olur."


Out: @Netuno

 

Netuno

One & Only
Katılım
2 Tem 2023
Konular
208
Mesajlar
9,211
Beğeni sayısı
1,637
PG Nakit
780
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay
Favori Güreşçi
Hana Kimura
hq720.jpg


Will Ospreay: Artık önümüz sadece daha aydınlık bir gelecek. Bir yıl öncesindekinden çok daha farklı bir yerdeyiz. Geçen senenin SummerSlam'ini düşününce, rahatça söyleyebiliriz ki, başka bir hayattayız. Bize baksana bruv. Ben geçen sene stresten saçlarımı döküp, öfke ile eşim, dostum dediklerime bağırıyordum. Sen ise hala bir şeyleri kanıtlama ihtiyacı duyuyordun. Ancak şimdi sadece iki dostuz. Zaman bizlere kopmayacak bağlar oluşturmak için çokça fırsat verdi. Biz de bunları değerlendirdik. Şu an kendi kanımdan daha yakın hissediyorum Jeff'i. O hiçbir zaman sahip olmadığım ağabeyim gibi. İkimiz de hatalar yapsak da, birbirimizden destek alarak ayağa kalktık. O, benim için, her zaman arkamda bana destek olacak, yıkılmaz bir duvar.

hsQct4atGFMCT8eoeL9bvR-320-80.jpg


Will Ospreay: Defalarca kez söyledim. Biz en güçlüsüyüz. Sadece takımlar divizyonunun değil, bütün PGW evreninin en iyileriyiz. Bazıları hala ana kemere oynamadığımız için, bizi o eski halini kaybetmiş isimler olarak görüyor. Ancak biz sadece ağırdan alıyoruz. Artık oyunlar oynayarak vakit geçirmiyoruz. Daha iyisi olmak için çabalıyoruz sadece. Her sabah 6'da uyanıyorum, yüzüme suyu çarpıyorum ve dönüştüğüm adama bakıyorum. Aynada beni bekleyen iç şeytanlarım yok. Aynada beni bekleyen tek şey, her gün daha iyiye giden bir adam. Sırf bunu görmek bile, bazen yeterli oluyor. Her sabah Jeff ile koştuğumuz mesafe artsa bile, daha kısa hissettiriyor. Her gün kaldırdığımız ağırlıklar artıyor ancak her geçen gün daha hafif hissettiriyor. Ancak daha az bir şey hissettirmeyen bir şey var. Gülmek. Her gülüşüm, her mutluluğum, eskisinden çok daha iyi hissettiriyor. Birbirimizi hem fiziksel, hem de mental olarak daha güçlü kıldık. Bunu sadece kendimde görmüyorum. Jeff'e baktığımda da, benimle aynı şekilde hissettiğini biliyorum.

Untitled-design-2024-05-27T190245.359-860x484.jpg


Will Ospreay: Geri dönüşümden beri yaptıklarıma bakıyorum. Başka bir hayat bruv. Jeff'e her baktığımda bunu daha iyi anlıyorum. Yapığımız hiçbir işin boşuna olmadığını daha iyi anlıyorum. Jeff için işler yolunda değildi yıl boyunca. Ancak onun için yapabileceğim bir şey olmalı diye düşünüyordum. Ailesinden ayrı kaldığının da farkındaydım. Bilmiyorum, bu o zaman için yapılabilecek tek bir şey vardı sadece aklımda. WrestleMania'da kimsenin haberi bile yokken eşini ve çocuklarını arka alana soktum. O gece takımlar kemerini kazanmak paha biçilemezdi elbette. Ancak o arka alanda ailesini yeniden kazandığını görmek, dünyadaki bütün kemerleri kazanmaktan daha paha biçilemezdi. Bilmiyorum mate, sadece... Sadece onun için her şeyi yapmaya hazırım...

Will Ospreay: Bu sadece bizim için yeni bir hayat değil. Bütün PGW için öyle. Daha aydınlık bir hayat.

Will Ospreay: Geçen sene sakatlandığım dönemde, bir daha tutunamam demiştim kendime. Şimdi ise en sıkı şekilde hayata tutunan kişiyim. Sadece kendim için değil. Jeff için. Ailesi için. PGW için. Artık daha büyük bir sorumluluğum var. Ama artık eskisi gibi değil yüküm. Artık adımlarım daha ağır. Daha sağlam basıyorum yere. Sırf kayıp düşmemek için. Ancak düşsem bile, beni kaldıracak bir elin orada olduğunu bilmem, benim için yeterli.

Will Ospreay: Hey, ben duygusal konuşmaların adamı değilim bruv.

maxresdefault.jpg


Will Ospreay: Sadece her zaman yaptığımı yapacağım. Jeff için bütün herkesi yere sereceğim. O bir nesle daha örnek olurken, onu kimsenin düşürmesine izin vermeyeceğim. O bir kurtarıcı gibi merdivene tırmanırken, ben ise o merdivenin basamakları olacağım. Onu daha yukarıya kaldıracağım.

Will Ospreay: Bir daha karanlık bulutlar, aydınlığı bölemeyecek.

Will Ospreay: Kimsenin geleceği karartmasına izin vermeyeceğim.​
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: