AEW Dynamite Tartışma Konusu | 17.07.2024


Tolga

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
597
Mesajlar
4,090
Beğeni sayısı
758
PG Nakit
1,075
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
AEW Uluslararası Şampiyonluğu Maçı
Will Ospreay (ş) vs. MJF
Kazanan: MJF

Arka alana gidiyoruz, Anthony Bowens ve Max Caster, Mark Briscoe'ya Blood & Guts'ta AEW takımının üçüncü ve dördüncü üyeleri olmak istediklerini söylüyorlar. Briscoe, kabul ediyor ama tek karar vericinin kendisi olmadığını söylüyor. Bu sırada Swerve Strickland ve Prince Nana içeri giriyor, Strickland'de bu konu hakkında Briscoe'yu desteklediğini söylüyor.

Big Bill, ringde bekliyor.

Bill, Chris Jericho'yu anons ediyor ve Jericho yanında Bryan Keith ile ringe geliyor.

Jericho, seyircilere Little Rock'taki yüksek suç oranı nedeniyle kendisinden birkaç ders almaları gerektiğini söylüyor, sonrasında ise şu an Dynamite'ın 250. bölümü olduğunu söylüyor. Başından beri Dynamite'ın neredeyse her bölümünde yer aldığını ve başka bir bölümü asla kaçırmayacağına yemin ediyor. İnsanlara sürekli kendisini dinlemelerini söylediğini, dinlemediklerinde neler olduğunu kendisinin, Bill'in ve Keith'in HOOK ve Samoa Joe'ya saldırılarını örnek gösteriyor. Bunu yapmadığında insanların incindiğini ve hayranlarının kendisini ve öğretilerini dinlemeleri, anlamaları gerektiğini söylüyor. Kimin onu dinlemeyecek kadar çılgın olabileceğini sorguluyor.

Minoru Suzuki'nin müziği duyuluyor ve elinde bir kağıt ile ringe geliyor. Jericho'dan mikrofonu alıyor, kağıdı kaldırarak ve "gelecek hafta" diyor. Ne olduğunu anlamayan Keith kâğıdı alıp açıyor ve Suzuki'nin FTW Şampiyonluğu için Jericho'ya meydan okuduğunu, gerçekleşecek bu maçta Bill ve Keith'in ring kenarından men edileceğini açıklıyor. Üçlü anonsu dinlerken Suzuki, Jericho'ya bir headbutt vuruyor ve kameraya doğru "Merhaba çocuklar!" diyor.

TBS Şampiyonluğu Maçı
Mercedes Mone (ş) vs. Nyla Rose
Kazanan: Mercedes Mone (ş)

Maçtan sonra Mone maskeli bir seyircinin pankartını yırtıyor. Seyirci maskesini çıkararak Baker olduğunu belli ediyor, görevliler iki kadını ayırıyor.

Aradan sonra Mariah May, Toni Storm'un müziği eşliğinde ve onun kıyafeti, saçı ve makyajıyla ringe geliyor.

May, Storm'un kendisi dışında herkesin onun Toni Storm'a ihanet edeceğini öngördüğünü söylüyor. Storm'un spot ışıkları için o kadar çaresiz olduğunu, her şeyini verdiğini fark etmediğini söylüyor ve ardından sorunun neden döndüğü değil, dönmesinin neden bu kadar uzun sürdüğü olması gerektiğini söylüyor. Storm'u kandırmanın çok kolay olduğunu ve bunu yaparken eğlendiğini söylüyor. Wembley Stadyumunda AEW All In'i görene kadar Storm'u ne kadar oyalayabileceğini görmek istediğini söylüyor.

May, Storm olduğunu ama çok daha fazlası olabileceğini söylüyor. Storm'u hala sevdiğini, onu geçen hafta kanlar içinde ağlarken ve adını haykırırken olduğu kadar hiç sevmediğini söylüyor. May, bunun Storm'un en büyük performansı olduğunu ve en büyük performansının All In'de olacağını söylüyor. All Elite Wrestling'in artık All About Mariah olduğunu söylüyor.

Kemersiz Maç
Kazuchika Okada vs. Swerve Strickland
Kazanan: DQ ile Swerve Strickland

Maçtan sonra The Acclaimed ve Darby Allin'ın da gelmesiyle ringde Team Elite ve Team AEW takımları kavgaya tutuşuyor. Görevliler bu 10 adamı ayırmaya çalışırken şov bitiyor.​
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: