BAB GCW


Arthur Morgan

#Hedef25
Katılım
2 Tem 2023
Konular
40
Mesajlar
2,678
Beğeni sayısı
348
PG Nakit
90
RPG Karakteri
Randy Orton
Favori Güreşçi
Cody Rhodes
Game_Changer_Wrestling_Logo_%28black%29.png


Roster
Alec Price
Allie Katch
Arez
Blake Christian
Brayden Toon
Ciclope
Cole Radrick
Charles Mason
Dark Sheik
Dominic Carrini
Dyln McKay
Effy
Gringo Loco
Jack Cartwheel
Jimmy Lloyd
John Wayne Murdoch
Jordan Oliver
Kevin Ku
Maki Itoh
Mance Warner
Marcus Mathers
Microman
Miedo Extreme
Nick Gage
Rina Yamashita
Sawyer Wreck
Shane Mercer
Starboy Charlie
Tony Deppen
Yoya
Zilla Fatu
Murat Bosporus
Low Ki
Bobby Fish
Davey Boy Smith Jr.
Joey Janela
Duruma göre güncellenecek..




Kemerler
GCW World Championship -
Mance Warner
Diğer kemerler inaktif edilmiştir..

Bölüm Listesi

CHAPTER 1
Güncellenecek..
 
Son düzenleme:

Arthur Morgan

#Hedef25
Katılım
2 Tem 2023
Konular
40
Mesajlar
2,678
Beğeni sayısı
348
PG Nakit
90
RPG Karakteri
Randy Orton
Favori Güreşçi
Cody Rhodes
GCW Chapter 1 : Game Changes Now

ia65h66.jpg

Matt Cardona'nın gidişiyle GM'siz kalan GCW'nin bir Laptop'tan yönetileceğine karar kılınmış ve bir laptop getiriliyor.

Açılışta şov "Daha çok Hardcore! Daha çok Extreme! Daha çok acı! Daha çok kan! Daha çok vahşet!" diye yeşil yazılar çıkan bir promoyla tanıtılıyor. En sonunda Game Changes Now! diye bir yazı çıkıyor. Böylelikle Chapter sistemine geçiş yapan GCW'nun ilk şovu başlıyor.

ia65h66.jpg


Hardcore Match
Zilla Fatu def. Low Ki via pinfall


Maç 15 dakika sürüyor. Low Ki debutunu gerçekleştiriyor. Zilla Fatu'ya ilk başta seri bir şekilde strikelarla üstünlük kuruyor. Sonrasında kendo stickle birazcık üstünlük kuruyor fakat Fatu bir anda Beast Mode açıyor. Bariyerleri Low Ki'nin sırtında yıkıp üstüne sırtına sandalyelerle vuruyor. Maç daha sonra arena dışına taşınıyor! Fatu, Low Ki'yi bir tane arabanın camına çakıyor. Sonrasında oradan çekip Samoan Spike'la tuş ediyor ve maçı kazanıyor. Maçtan sonra Low Ki nereden geldim buraya ya diyen Çaycı Hüseyin oluyor.

ia65h66.jpg


No Holds Barred Match
Nick Gage def. Starboy Charlie via pinfall

3 4 dakikalık squash olan bu maçta Gage direkt eline geçirdiğini Charlie'nin kafasına gözüne vurmaya başlıyor. En sonunda sandalyeler kurup sandalyelerin üstüne Folding Powerbomb çakıp tuşluyor.

ia65h66.jpg


Bra & Panties Match for The Women Survivor Championship
Maki Itoh def. Rina Yamashita, Allie Katch & Sawyer Wreck

10 dakika süren bu kadar çok kandan vahşetten bıkanlar için araya sıkıştırdığımız bu maç türünde Maki Itoh ilk başta Sawyer Wreck'i sonra Allie Katch'i sonra da Rina Yamashita(memesi açılıyor hafif)'yı soyup maçı kazanıyor. Böylelikle ilk Women's Survivor şampiyonu oluyor. Maki Itoh galibiyetini kutlarken diğer kadınların biz obje değiliz diye kameraya doğru isyan ettiğini görüyoruz fakat sonrasında kameralar kapanıyor.

ia65h66.jpg


Explosive Barbed Wire Deathmatch for The GCW World Championship
Mance Warner def. Joey Janela via pinfall


Maç 30 dakika falan sürüyor. 30 dakikada birbirlerinin totosunda kırmadık şey bırakmıyorlar. Bir süre Janela üstünlük kuruyor hatta Package Piledriver'ı oturtuyor fakat Mance Warner bundan atıyor. En sonunda Mance Warner DDT'ye alıyor. İpe doğru domaltıp totosunda Barbed Wire'ın patlamasına sebep oluyor. Sonrasında DDT'yi çakıp ardından üstüne de bir Piledriver koyup tuşa gidiyor ve maçı alıyor.
Maçtan sonra Murat Bosporus görünüyor! Eline bir Light Tube alıyor ve ringin altından biir merdiven çıkartıyor. Mance Warner'ın üstüne Light Tube'la atlıyor! Kafası kanlar içinde olan Mance Warner'ın kafasında birde Light Tube parçalıyor. Sonrasında tutuyor ve köşede duran cam parçasına Exploder Suplex'le çakıyor! Murat Bosporus şovunu yaparken bölümün sonuna geliyoruz.

ia65h66.jpg
 

Tolga

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
597
Mesajlar
4,090
Beğeni sayısı
758
PG Nakit
1,075
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Bu şov başlangıcı ne hacı? İKASGDJİKSDFJİKDSJGİŞSFDJKŞİALK Çok yaratıcı olmuş laptop abiyi takipteyiz. Adamı böyle şirketteki ilk maçında güreşten soğutur muyuz yaaaaa? Rina Yamashita'ya yazılan bayılttı. Janela'nın kazanması lazımdı diye yorumladım ama sonda Murat abinin şov bizi kesti. MURAAAAAAAAT! MURAAAAAAAAT! MURAAAAAAT!
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
73
Mesajlar
5,668
Beğeni sayısı
1,400
PG Nakit
770
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Chapter sistemi merak uyandırıyor, başlangıçtaki mottolar da şirketle uyumlu. Bakalım neler çıkacak ilk şov, laptop işi troll gibi de bakacağız. Low Ki'nin mağlubiyetle başlaması işi bize çok geçmedi keşke çaksaydı Fatu kardeşe ama vardır bir bildiğin deyip önümüzdeki şovlarda ne yapacağını bekliyoruz sabırsızlıkla. Nick Gage baba. Saykoluk varsa baba da var, hemen seri bir galibiyet çakmış. Yolu açık olsun. Bra & Panties maçı özlendi harbi ya, frikikler falan da havada uçuşmuş. Yayını ne zaman düşer bunun tahmini. Mance Warner vs. Janela maçı kağıt üstünde çok şey sunuyor, sunduklarını da gerçekleştirmiş gibi. Janela'nın galibiyeti belki daha iyi olabilirdi ama yakın zamanda alır diye düşünüyorum kemeri. Murat Bosporus çok yakıştıramadım bu şirkete ama yapacaklarıyla değerlendirmek lazım tabii, çerezlik bir ilk bölüm olmuş diğer bölümleri de bekliyoruz sırasıyla.
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
23
Mesajlar
858
Beğeni sayısı
227
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Laptop işi patlattı harbici EWQEWQWEQWEWQ, Fatu'da evren devam ederse takas için elinde sağlam bir güreşçi olur. Gage'e sağlam momentumla başlamışız. Bra ve Panties maçına çok çok ayrı patladım EWQEWQEWQEWQEWQWQEWQ. Main event'te fena kanlı, kirli geçmiş. İsterdik Janela abi alsın ama direkt kemeri değiştirmemekte bir tercih, ŞAMPİYONA MURAT SALDIRMIŞ BİDE QWEWQEWQEWQ. Ellerine sağlık kankam, fena patladık okurken
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: