RPG Gergin Görünüşlü Hintli Adam


slade

unbesiegt
Katılım
2 Tem 2023
Konular
5
Mesajlar
247
Beğeni sayısı
64
PG Nakit
500
Konum
Ordu
RPG Karakteri
Jinder Mahal
Favori Güreşçi
GUNTHER

'SHER'

Jinder Mahal'in müziği duyuluyor. Mahal öfke ama bir o kadar gururlu bir yüz ifadesi içinde girişte görünüyor. Seyircilere aşağılamayla bakarak ringe geliyor.

Mikrofonu alıp konuşmaya başlamak istiyor ancak seyirciden yoğun bir yuhlama var.


q5rpjyp.png


Jinder Mahal: Buraya geldiğimde, benim için yeni bir fırsat olacağını düşünmüştüm. Geçmişte yapamadığım şeyleri, başaramadığım şeyleri başarmak için önümdeki bu fırsatı kullanmak için oldukça hevesliyim. Ama geçtiğimiz Payback'te yaşadığım olay sizlerin hiç değişmediğini gösteriyor. (yuhlamalar) Kevin Owens'ın yani siz Amerikalıların yaptığı ırkçılık sizin ne kadar alçak olduğunuzun bir göstergesidir. Burada ırkçılık yapacak biri varsa bu MAHARAJA'dan başkası değil. Ben kadim, kudretli HİNT halkından geliyorum. Sizin beni aşağılamanız değil, benim sizi aşağılamam icap eder. (yuhlamalar) Size bu sözlerinizi ve hakaretlerinizi yedireceğim gün de gelecek. İleride PWG şampiyonu olduğum zaman bana olan nefretiniz artacak biliyorum. Ama en başarılı olan her zaman en nefret edilendir. (yuhlamalar). Evet ilk maçımda Dexter Lumis'e roll up ile kaybetmiş olabilirim. Kesinlikle bir odak kaybının sonucuydu. Yoksa Dexter gibi bir adamın MAHARAJA'nın karşısında asla şansı olmaz. MAHARAJA'nın ne kadar kudretli, güçlü ve akıllı olduğunu idrak ettiğinizde, neler başardığını gördüğünüzde sizlerin yüz ifadesini görmek için sabırsızlanıyorum.


5rdib4m.png


Mahal bir süre konuşmayı bırakıyor. Seyircilerden yükselen ''MAHAL SUCKS'' seslerini dinliyor ve aşağılayıcı gülüşle konuşmasına devam ediyor.

Jinder Mahal: Hahaha!! Teşekkür ederim desteğiniz için Amerika. Hey PGW, bana sahip olduğunuz için çok şanslısınız keza bu kadar güçlü bir tepkiyi Wes Lee bile alamıyordur. Şimdi size yapacaklarınızı söyleyeyim. Oturacaksınız ve MAHARAJA'nın günümüz dünyasının kadim MAHARAJA'sının başarıları nasıl kazanacağını, buraya gelme amacını nasıl gerçekleştireceğini isterseniz gülerek isterseniz ağlayarak izleyeceksiniz. (yuhlamalar) Kadim Hint halkına ve Hindistan'a hizmet etmek, 1.45 milyar insanı temsil etmenin yükünü omuzlarımda taşımanın anlamını çok iyi biliyorum. MAHARAJA yükselecek!!!

Mahal mikrofonu fırlatıp ringden ayrılıyor ve arka alana doğru ilerliyor.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: