WWE NXT Spoiler | Burası Küçük Kızlara Göre Değil


Tolga

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
682
Mesajlar
4,349
Beğeni sayısı
792
PG Nakit
1,105
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Tag Team Maçı
Gallus (Joe Coffey, Mark Coffey & Wolfgang) vs. The Rascalz (Trey Miguel, Wes Lee & Zachary Wentz)
Kazanan: The Rascalz

Aradan sonra, Ethan Page ve Oro Mensah'ın Ava'nın ofisinde sözlü bir tartışmaya girdiğini görüyoruz. Ava, Mensah'a NXT Şampiyonluğu gidişatında olmadığını söylüyor ve Mensah da Page'e bir uyarıda bulunuyor. Ava, Page'e bu gece isterse kemerini Mensah'a karşı savunabileceğini söylüyor, Page ise Dante Chen'e karşı savunmak istediğini söylüyor. Maç onaylanıyor.

Roxanne Perez ringe geliyor.

Perez, herkesin ona şampiyon gibi davranmaya başlaması için ne gerektiğini soruyor. Heatwave'de NXT Kadınlar Şampiyonluğunu korumak için Lola Vice'ı yenerek saltanatına bir isim daha eklemiş ama kendisinin alkışlanması gerekirken Lola Vice ayakta alkışlanmış. Kendisi sadece soyunma odasındaki insanlarla değil tarih kitaplarıyla mücadele ediyormuş. Charlotte Flair'ın ilk televizyon maçını yaptıktan on dört hafta sonra kadınlar klasmanındaki tüm rekorları kırma yolunda ilerlediğini söylüyor. Giulia ve Stephanie Vaquer yaklaşan NXT debutlarında kemer saltanatının tehlikede olduğunu söyleyen insanlara kızgın olduğunu söylüyor. Ardından Thea Hail'i, NXT The Great American Bash'teki kemer maçı öncesinde bir tehdit olarak görmediğini açıkça belirtiyor.

Thea Hail'in müziği duyuluyor ve ringe geliyor. Hail, Perez'e sorununun herkesin kendisine saygı borçlu olduğunu düşünmesi olduğunu, fakat kimsenin bir borcu olmadığını söylüyor. Sonrasında ise eskiden kendisinin Perez'i örnek aldığını söylüyor. Perez'le çok farklı olmadıklarını düşündüğünü ve Perez'in küçümsenmenin nasıl bir şey olduğunu bilmesi gerektiğini söylüyor. Hail'in şampiyonluğundan şüphelenenlerin üstesinden gelebileceğini ve Great American Bash'te Perez'in tarihteki en genç NXT Kadın Şampiyonu ünvanını kendisine vermesi gerektiğini söylüyor.

Perez, Hail'e ringe tek başına gelmesinin cesurca olduğunu söylüyor. NXT Kadınlar Şampiyonluğunu elinde tuttuğu sürece kendisinden başka kimsenin zamanı olmayacağını ve sahip olduğu kemeri kaybettikten sonra sarmal olmanın nasıl bir şey olduğunu bildiğini söylüyor. NXT Kadınlar Şampiyonluğunun çocuklardan ziyade büyük kızlar için olduğunu söylüyor.

Hail, Perez'e saldırmaya çalışıyor ama Perez'de ona karşılık veriyor. Fakat Hail, Perez'e Kimura Lock bağlıyor. Görevliler ikili arasındaki kavgayı ayırmaya çalışırken bir anda Ridge Holland ortaya çıkıyor ve Hail'i Perez'in üzerinden çekiyor.

Tekli Maç
Brooks Jensen vs. Je'Von Evans
Kazanan: Je'Von Evans

Maçtan sonra Jensen, Evans'a yumruk atıyor ama Briggs onu çekerek uzaklaştırıyor. İkili daha sonra arkaya doğru giderken kendi aralarında tartışıyor.

Aradan sonra, Trick Williams'ın NXT Şampiyonluğunu yeniden kazanmak için Ilja Dragunov'dan tavsiye istediği bir görüşme yaptığını görüyoruz. Williams daha sonra Pete Dunne'dan da tavsiye istese de Pete Dunne ona bunu kendi başına çözmesini söylüyor.​
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: