WWE RAW Spoiler | Kıtalararası Şampiyonluğu Maçı


Tolga

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
597
Mesajlar
4,087
Beğeni sayısı
758
PG Nakit
1,075
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Aradan sonra, Adam Pearce ringde bekliyor. Drew McIntyre'ı anons ediyor ve Drew ringe geliyor.

Pearce, McIntyre'a doğrudan konuya girmek istediğini söylüyor. McIntyre'a kendisinin özel biri olduğunu ve CM Punk ile yapacağı bir maçın özel olacağını düşündüğünü söylüyor. Hayranların bunu istediğini düşündüğünü ve Punk'ın evde temize çıkmaya çalıştığını bildiğini söylüyor. McIntyre'a, Punk'a karşı bir maçı ne kadar çok istediğini soruyor ve McIntyre, bunu dünyadaki her şeyden çok istediğini söylüyor. Pearce, McIntyre'a mantıksız davranışları geride bırakmaları gerektiğini söylüyor ve eğer bunu yapabilirse iş yapmaya hazır olduğunu söylüyor.

McIntyre, Pearce'ın yapması gerekeni yaptığını anladığını ve Punk ile Seth "Freakin" Rollins'in ringde karşı karşıya gelmesini izlemek zorunda kaldığını söylüyor. Seyircilere SummerSlam'de kendisi ve Punk'ı karşı karşıya görmeye hazır olup olmadıklarını soruyor ve seyirciler olumlu tezahüratlar yapıyor. McIntyre, Pearce'tan kendisi ve Punk arasındaki maçı resmileştirmesini istiyor, Pearce ise ondan bir şey isteyeceğini söylüyor. İki hakemi ringe çağırıyor ve McIntyre'dan Money In The Bank'te onlara yaptıkları için özür dilemesini istiyor.

McIntyre, bunu neden yaptığını sorduğunda Pearce, hakemlerin ringe her çıktıklarında vücutlarını tehlikeye attıklarını söylüyor, McIntyre Pearce'a ilerlemesini ve SummerSlam'de Punk'la yapacağı maçı resmileştirmesini söylüyor. Pearce mantıksız davranmadığını, tek istediğinin McIntyre'ın iki hakemden özür dilemesi olduğunu söylüyor. McIntyre bunu yapmayı reddediyor ve hakemlerin yaptığı tek şey onu mahvetmek olduktan sonra neden özür dilemek zorunda kaldığını soruyor. Ardından Pearce'ı, Punk'ın WWE Clash At The Castle ve Money In The Bank'teki anlarını mahvetmesine izin verdiği için azarlıyor. Pearce'ın elleri ve dizleri üzerinde ondan özür dilemesi, Rollins'in Punk'a ulaşmak için sırayı atlamasına izin vermemesi gerektiğini söylüyor. Pearce daha sonra McIntyre'a hâlâ cezalı olduğunu hatırlatıyor.

Öfkeli McIntyre yavaşça Pearce ile yüzleşmek için arkasını dönüyor. Hakemlere ve Pearce'a saldırıyor. Rollins'in müziği duyuluyor ve ringe koşuyor. McIntyre ile dövüşürken ve ona bir Superkick vuruyor. Sonrasında ise bir Curb Stomp yapmak istiyor ama McIntyre ringin dışına yuvarlanıyor. Bunun üzerine güvenlik gelerek ve McIntyre'ı ring kenarından uzaklaştırmak isterken McIntyre arkaya doğru kaçıyor.

Ardından Wyatt Sicks'in The Pat McAfee Show programında Pat McAfee için bıraktığı bir kutuyu gösteren bir videoya geçiyoruz. Michael Cole daha sonra kutuda bırakılan ve Uncle Howdy'nin Erick Rowan'la röportajını gösteren VHS kaseti oynatıyor. Bir gün tüm dünya değişene kadar durdurulamaz ve ayrılmaz bir aileye sahip olduklarını söylüyorlar. Brodie Lee'nin ölümünde bir kardeşini ve kendisine herkesten çok inanan kişiyi kaybettiğini söylüyor. Hayat devam ettiği için yolunuza devam etmeniz gerektiğini ama Bray Wyatt'ta başka bir kardeşini kaybettiğini söylüyor. Çıkmak istemediği bir kuyuya düştüğünü ve katatonik hissettiğini söylüyor. Wyatt Family günlerinden kalma koyun maskesini kaldırıyor ve Wyatt Sicks'in bu güzel dünyada bazı kırık kalpleri alacağına söz vermeden önce ona bir umut ışığını hatırlattığını söylüyor.

Tekli Maç
Dominik Mysterio vs. Jey Uso
Kazanan: Jey Uso

Aradan sonra sahne arkasında Rhea Ripley ve Dominik Mysterio'yu görüyoruz. Ripley, Dominik'e kendisinin ona ait olmadığını ama onun kendisine ait olduğunu söylüyor. Sonra ona siyah bir gül veriyor ve oradan ayrılıyor.

Gable, WWE'deki en büyük gizemi çözdüğünü söyler ve Uncle Howdy'nin aslında Bo Dallas olduğunu açıklıyor. Olayı çözdüğünü söylüyor ve ardından sorunlarını çözebilmeleri için Bo Dallas'ı ringe çağırıyor.

Bo Dallas müziksiz şekilde geliyor ama Creed Brother onu etkisiz hale getirir. Brutus, Dallas'ı barikata çarptırırken Julius ise ring direğine çarptırıyor. Onu ringin içine atıyorlar ve Gable ile Creed'ler Dallas'ı dövüyor. Dallas bir anda ürkütücü bir şekilde gülmeye başlıyor, Gable Dallas'a vururken Creed Kardeşler, Dallas'ın bir yere gitmemesi için onu yerinde tutuyor. Gable ona bir German Suplez yapıyor.

Dallas köşede ürkütücü bir şekilde gülmeye devam ediyor, Gable ona neye güldüğünü soruyor. Dallas, Gable'a "İşte buradasın!" diyor ve ışıklar sönüyor. Wyatt Sicks'in müziği duyulurken ringi duman kaplıyor. Kapıdan Sister Abigail, Mercy The Buzzard, Ramblin' Rabbit ve Huskus The Pig Boy giriyor. Sister Abigail feneri tutarken silüetleri beliriyor. Wyatt Sicks ekibi ringde Gable ve Creeds'in etrafını sarıyor, ancak üçlü ringden kaçıyor. Dallas köşeden kalkarken diğer Wyatt Sicks üyeleri onun etrafını sararken ekip ringde poz veriyor.

Kıtalararası Şampiyonluğu Maçı
Sami Zayn (ş) vs. Ilja Dragunov
Kazanan: DQ ile Ilja Dragunov

Maçtan sonra Zayn, Breakker'ı yumruklarla etkisiz hale getirmeye çalışıyor. Yüzünü yorumcu masasına çarptırıp onu ringe sokuyor fakat Breakker onu yakalayıp etkisiz hale getiriyor ve birkaç kez iplerden sekerek Spear vuruyor! Bron Breakker, yerdeki Sami Zayn'in karşısında şovu ayakta kapatıyor.​
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
5,931
Mesajlar
15,481
Beğeni sayısı
3,982
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
McIntyre’ın hakemlerle draması… Vallahi buram buram special ref kokuyor buralar ya. IC potası için de taş gibi bir triple threat maçı bizleri bekliyor. Strowman’lı Nakamura’lı mistik günlerden nerelere geldi kemer, Gunther babanın dizlerine kapanmalı teşekkür etmek lazım bunun için.
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
21
Mesajlar
803
Beğeni sayısı
220
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Bo Dallas oyunculuk olarakda kardeşinin mirasını gerçekten çok iyi taşıyor. Özellikle bu haftaki segmentten sonra Wyatt Sicks'e olan hypeım tekrar artmaya başlıyor.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: