WWE RAW Spoiler | Sokakların Çocuğu Damien Priest


Tolga

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
597
Mesajlar
4,087
Beğeni sayısı
758
PG Nakit
1,075
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Damian Priest, ringe geliyor. Priest ringe geldikten sonra Dayton halkına "El Campion" için ayağa kalkmalarını söylüyor ve GUNTHER'a çağırıyor.

GUNTHER'ın müziği duyuluyor ve ringe geliyor. GUNTHER, Priest'e çocukluk hayalini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu söylüyor ve WWE programlarındaki yokluğunda Priest'in WWE Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunun hakkını veremediğini söylüyor. Priest'in kemer sahibi olarak hiçbir prestij getirmediğini veya hiçbir katkıda bulunmadığını söylüyor ve Priest'ten kemeri kendisine vermesini istiyor.

Priest, keşke şu an SummerSlam'de olsaydık da GUNTHER'ın sırıtışını yüzünden silebilseydim diyor. GUNTHER, Avrupa'da her şeyi kazanırken, Priest'in sokaklarda yaşam savaşı verdiğini söylüyor. Kendisinin WWE Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu hak ettiğini ve Priest'e sokakta olmanın bir seçim olduğunu söylüyor. Priest sokakta dövüşürken, WWE'nin Priest gibi insanların WWE Dünya Ağırsiklet Şampiyonu olmasını engellemek için kendisine bir sözleşme vermek için yalvardığını söylüyor. Sonrasında ise hayranların Priest'i neden GUNTHER kadar sevmediklerini soruyor.

Priest, GUNTHER'a WrestleMania 40'ta Kıtalararası Şampiyonluğunu neden kaybettiğini hâlâ anlayamadığını söylüyor. GUNTHER'ın sahip olduğu her şey için savaşmanın nasıl bir his olduğunu bilmediğini, ancak SummerSlam'de aşağıdan yukarıya doğru savaşmanın nasıl bir şey olduğunu öğreneceğini söylüyor. Onun sıkıcı, kibirli bir pislik olduğunu söylüyor. Sonrasında Braun Strowman, ringe geliyor.

Tekli Maç
Braun Strowman vs. Damian Priest
Kazanan: Damian Priest

Maçtan sonra GUNTHER ringe geri dönüp Priest'i indiriyor. Priest ona saldırıyor ama GUNTHER bir darbe daha indiriyor. Priest daha sonra bir omuz darbesi indirirken GUNTHER geri çekiliyor.

Arka alana gidiyoruz ve Maxxine Dupri, Otis ve Akira Tozawa'nın biri hakkında toplantı yaptığını görüyoruz. Chad Gable içeri giriyor ve kendisi hakkında konuştuklarını sanıyor, ancak Dupri öyle olmadığını açıklıyor. Bu sırada Xavier Woods içeri giriyor ve Dupri ona Kofi Kingston'ın birkaç haftalığına olmadığını, Otis ve Tozawa'nın Final Testament'e karşı ona destek vermekten mutluluk duyacaklarını söylüyor. Sinirlenen Gable, Otis'e gerçekten onun yerine Woods'a yardım edip etmeyeceklerini soruyor, Otis ise Woods'a yardım edeceklerini onaylıyor.

Tag Team Maçı
Katana Chance & Kayden Carter vs. Shayna Baszler & Zoey Stark
Kazanan: Shayna Baszler & Zoey Stark

Judgment Day'in soyunma odasına gidiyoruz ve burada Dominik Mysterio, Rhea Ripley'e Jey Uso'nun Ripley hakkında konuşmasına kulak misafiri olduktan sonra kendisine karşı bir maç ayarladığını açıklıyor. Ripley, Dominik'in neden Jey ile kavga ettiğini soruyor ve Dominik ona Adam Pearce'ın maçı iptal etmesini sağlayabileceğini söylüyor. Ripley daha sonra Dominik'e korkak diyor, Dominik ona Jey'e ve dünyaya Ripley'in kendisine ait olduğunu göstermek istediğini söylüyor. Ripley oradan ayrılıyor.​
 

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
21
Mesajlar
2,780
Beğeni sayısı
683
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Bu mesaj bir Damian Priest övgü mesajıdır.

Baba inanılmaz bir promo kesti bence, Gunther de aynı şekilde. Bu ikili sönük kalır dedim ama bu promo o kadar iyi besledi ki beni, depdeli iyiydi segment ya.

Shayna maç kazanıyor, lolazo. Geçiniz.

Jey Uso ağabey Bloodline eksenine girer artık diyoruz adam HER SANİYE EKSENDEN UZAKLAŞIYOR YAV.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: