Dave Meltzer, WON'in son bölümünde bu hikayenin Summerslam'de nasıl işleneceğine dair konuşmuş.
"Rollins muhtemelen bu maça dahil olacak ama bana bu maçın üçlü olmayacağı söylendi, ya da en azından altı gün önce bana bu söylendi."
Bu şekil bir hikaye çok tatlı da olsa bir yanım Seth’i bu muhabbette hiç görmek istemiyor ya. İticilikte zirve yaptı benim için.Şahsen Drew'un suspend olayının SummerSlam'e kadar uzamasını ve SS'de Punk vs. Seth olmasını tercih ederim. O maçı Punk almak üzereyken Drew gelir de Punk'a kaybettirir, sonra da Drew vs. Punk'dan devam ederiz şeklinde bir hikaye bekliyorum.
Yani benim de düşüncem, Seth'e galibiyet verelim de bir an önce ağlamayı kessin şeklinde. Üçlü maçtansa böyle hızlıca tek ppv de kurtulalım ondan.Bu şekil bir hikaye çok tatlı da olsa bir yanım Seth’i bu muhabbette hiç görmek istemiyor ya. İticilikte zirve yaptı benim için.
Bu şekilde bakınca tamamı ile hak verdim Taha’m, büyüksün.Yani benim de düşüncem, Seth'e galibiyet verelim de bir an önce ağlamayı kessin şeklinde. Üçlü maçtansa böyle hızlıca tek ppv de kurtulalım ondan.
Bu akşamki şova duyuruldu Drew o yüzden taca çıkar. Muhtemelen Drew v Punk, özel hakem de Seth olacak. Ama bu Meltzer üçlü maç olmayacak dediyse kesin üçlü maça bağlanır bu iş. Zaten yine yuvarlak, içi dolmayan saçma sapan cümleler kurmuş.Şahsen Drew'un suspend olayının SummerSlam'e kadar uzamasını ve SS'de Punk vs. Seth olmasını tercih ederim. O maçı Punk almak üzereyken Drew gelir de Punk'a kaybettirir, sonra da Drew vs. Punk'dan devam ederiz şeklinde bir hikaye bekliyorum.
Seth'e uzun ara lazım, misyonunu bence feci şekilde tamamladı.Yani benim de düşüncem, Seth'e galibiyet verelim de bir an önce ağlamayı kessin şeklinde. Üçlü maçtansa böyle hızlıca tek ppv de kurtulalım ondan.
Duyurulma olayı bayağı kötüymüş. GM'e saldırmanın cezası sadece bir hafta olmamalı. Suspend'in kalkmasını isteyen kişi Punk olsa bile olmamalı bu. GM'in yetkisini zayıf göstermiş bu olay.Bu akşamki şova duyuruldu Drew o yüzden taca çıkar. Muhtemelen Drew v Punk, özel hakem de Seth olacak. Ama bu Meltzer üçlü maç olmayacak dediyse kesin üçlü maça bağlanır bu iş. Zaten yine yuvarlak, içi dolmayan saçma sapan cümleler kurmuş.
Seth şu an sırtta bir buzdolabı taşıtır gibi girdi feuda. Böyle bir altı ay ghostlaması lazım her şeyi.Seth'e uzun ara lazım, misyonunu bence feci şekilde tamamladı.