Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şahsen Drew'un suspend olayının SummerSlam'e kadar uzamasını ve SS'de Punk vs. Seth olmasını tercih ederim. O maçı Punk almak üzereyken Drew gelir de Punk'a kaybettirir, sonra da Drew vs. Punk'dan devam ederiz şeklinde bir hikaye bekliyorum.
Şahsen Drew'un suspend olayının SummerSlam'e kadar uzamasını ve SS'de Punk vs. Seth olmasını tercih ederim. O maçı Punk almak üzereyken Drew gelir de Punk'a kaybettirir, sonra da Drew vs. Punk'dan devam ederiz şeklinde bir hikaye bekliyorum.
Bu akşamki şova duyuruldu Drew o yüzden taca çıkar. Muhtemelen Drew v Punk, özel hakem de Seth olacak. Ama bu Meltzer üçlü maç olmayacak dediyse kesin üçlü maça bağlanır bu iş. Zaten yine yuvarlak, içi dolmayan saçma sapan cümleler kurmuş.
Bu akşamki şova duyuruldu Drew o yüzden taca çıkar. Muhtemelen Drew v Punk, özel hakem de Seth olacak. Ama bu Meltzer üçlü maç olmayacak dediyse kesin üçlü maça bağlanır bu iş. Zaten yine yuvarlak, içi dolmayan saçma sapan cümleler kurmuş.
Duyurulma olayı bayağı kötüymüş. GM'e saldırmanın cezası sadece bir hafta olmamalı. Suspend'in kalkmasını isteyen kişi Punk olsa bile olmamalı bu. GM'in yetkisini zayıf göstermiş bu olay.
Özel hakem işi falan değil de cidden Seth burada boş beleşe yer kaplıyor. Üçlü maç olacaksa, pin yemek için falan girer herhalde. Ama cidden olmasa da olur.
Punk vs. McIntyre maçı yeterince hikaye ve altyapı sunmuşken ortalarına Rollins'i koymak sıçıp batırmak olur. Sırf Rollins'in SummerSlam'i boş geçmemesi için maalesef izleyeceğiz bunu.