RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟒𝟎: "𝓉𝒽ℯ 𝓈𝓉𝒶𝓇"


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
256
Mesajlar
828
Beğeni sayısı
2,111
PG Nakit
0
oHr04VwM.jpg


PAYBACK #40
19 Temmuz Cuma, 22:00 - C
Little Ceasers Arena
Detroit, Michigan

ŞOVU TAKİP ETMEK İÇİN NEDENLER


1- Yemek organizasyonu

2- Yıldız Savaşları!

3- Roman Reigns'in yeni sezon ilk maçı!

4- Young Bucks vs. Wyatt Family
Kazanan, takımlar şampiyonluğu adaylığı için House of Black ile karşılaşır

5- Main Event: Champion vs. Champion
"World Heavyweight Champion" Wes Lee vs. "Pure Champion" Bryan Danielson


EXCLUSIVE
d6ca0dbd-2ccd-4d22-bb5a-b0e0301fe372_750x422.jpg


Arka alanda The Miz'i görüyoruz. Miz bir video eşliğinde açıklama yapıyor.

The Miz: Sevgili PGW izleyicileri. Wes Lee vs. Bryan Danielson maç anonsumu beğendiniz mi? Hepiniz havalara uçtunuz, değil mi? Tahmin ediyordum! Siz de benim gibi çok heyecanlısınız! İnanın bana, Wrestlemania sonrası istediğim tek şey, bu ikilinin ringde birbirleri ile mücadele etmesiydi. Seyircinin kalbini kazanmış iki güreşçiden kim bu maçı kazanacak? Tahmin etmek çok zor. Bu cuma PAYBACK'te bunu göreceğiz!

Miz soluklanıyor ve devam ediyor.

The Miz: Fakat gelecek hafta için de bir anonsum var. PGW kemeri için bir numaralı adaylık maçı yapacağız! Çok katılımcılı bir maç olacak. Tam 6 güreşçi ile gerçekleşecek. Ve o güreşçileri teker teker sayıyorum.

- Val Venis

- Dexter Lumis

- Tyler Bate

- Chris Brookes

- Johnny Mayhem

The Miz: veeee...

- Alberto Del Rio!

The Miz: Bu 6 güreşçi, PAYBACK #41 için birbirlerini yiyecekler. Kazanan, Summerslam'de Jey Uso ile karşılaşır, uce!

Video kapanıyor.

9ti81m2.jpg


PYROLAR PATLIYOR VE PAYBACK #40 BAŞLIYOOOOOORRRR!!!


Head of The Table! Müzik çaldığı gibi yoğun bir reaksiyon geliyor. Roman Reigns her zaman olduğu gibi şef ağırlığında yürüyor. Wrestlemania'da Brock Lesnar ve Edge'i perişan etmişti. Şu anda biliyoruz ki bu ikili henüz temize çıkmış değil. İki yanında her an tetikte görünen Solo Sikoa ve Jacob Fatu geçen hafta Jey Uso ve Alberto Del Rio arasındaki PGW Şampiyonluk mücadelesine karışmış ve diskalifiyeye sebep olmuşlardı. Heyman ise adeta taparcasına Roman Reigns'e bakıyor. Gözlerini bir an olsun üzerinden ayırmıyor.

9bnti08pc9ev6u3r.jpg
maxresdefault.jpg
sikoa-solo.jpg


Üçlü yoğun yuhalama eşliğinde ringe doğru ağır ağır ilerlerken onlar bunu umursamıyor, aksine keyif alıyorlar. Roman Reigns'in bakışlarında seyirciyi aşağılayan bir tat var. Hepsi birden ringe girip ortada buluşuyorlar ve yavaşça işaret parmaklarını göğe doğrultup kadim geleneklerine selam çakıyorlar. The Bloodline'ın şehadeti!


Comin' Back For You! Johnny Mayhem burada! Wrestlemania öncesi Payback'te ucunda kontratın olduğu maçı kaybeden, bu yüzden Wrestlemania'da bir maça çıkamayan fakat büyük, çok büyük bir rol oynayan Johnny Mayhem. Yeni GM The Miz tarafından gelecek hafta PGW Şampiyonluğuna 1 numaralı adaylık için düzenlenecek maça duyurulmuştu. Kritik maç öncesi bugün kendini test edecek. Seyircilerden çok güzel bir karşılık alıyor. Girişteki klasik tauntu, pyro gösterileri ve rengarenk ışıklarla görkemli bir giriş yapıyor. Ringe girip köşe gönderinde kolunu kaldırıyor. Ne şekilde olursa olsun burada olmaktan mutlu. Bunu yüz ifadesinden anlayabiliyoruz.

mqdefault.jpg


Son hazırlıklarını yapıp kıyafetlerini çıkarırken Bloodline'ın diğer üyeleri ringden iniyor. Roman Reigns de ısınma hareketlerini tamamlıyor. Hakem ikisinin de hazır olduğunu teyit aldıktan sonra maç başlıyor!

Johnny Mayhem vs. Roman Reigns

Corkscrew+Plancha.gif
2io4c3t0fi5z.gif


Maç başladı. İkili Elbow And Collar Tie Up'a girişiyor. Roman hızla üstünlük kuruyor ve Mayhem'i hızla yere doğru fırlatıyor. Mayhem ayaklandığı sırada Roman, Mayhem'i çenesinden tutuyor ve köşede kıstırıyor! Üst üste Palm Strikelara başlıyor! Üst üste Palm Strikelar attığı sırada Mayhem hızla eğiliyor ve Pele Kick'i oturtuyor! Roman ring dışına düşüyor! Roman aprona çıktığı sırada Mayhem iplerin arasından hızla bir front dropkick! Sonrasında Mayhem hiç beklemeden iplerden sekiyor ve Corkscrew Plancha'yla Roman'ın üstüne uçuyor! Ardından kaslarını sıkıp seyirciye doğru bağırıyor. Roman aprona tutunarak kalkmaya çalışıyor. Mayhem hızla Roman'ı saçından tutup kaldırıyor ve kafasını aprona çarpıyor! Sonrasında seri bir şekilde aprona çıkıyor ve Penalty Kick! Roman sersemliyor. Mayhem önce ringe girip count outı sıfırlıyor. Sonrasında ring dışına çıkıyor ve hızla üstüne Axe Handle ile atlıyor! Roman bundan hızlı kalkıyor fakat ayakta sendeliyor. Mayhem hızla spiker masasının üstüne çıkıyor ve FLYING CHUCK! Hayır! Roman bunu Powerbomb pozisyonunda karşılıyor ve Powerbombla Mayhem'i masaya çakıyor! Mayhem acıyla masanın üstünde kalıyor ve sırtını tutuyor. Roman hızla ringe girip çıkıyor. Ardından Mayhem'i kaldırıyor ve Spinebusterla kaldırıp aprona çarpıyor! Hemen ardından ringe sokuyor. Peşinden kendisi de giriyor. Powerbomb pozisyonunda kaldırıyor ve NIAGARA DRIVER! Tuş. 1.........2........ KICKOUT!

oH1kwW3.jpg
2e560a3bf50253a33224265d46c9a59e932c1b73_00.gif
200w.gif


Mayhem bundan atıyor. Roman, Mayhem'in kolundan tutuyor ve sertçe köşeye fırlatıyor! Mayhem sırtını çok sert bir şekilde köşeye çarpıyor! Mayhem sırtını tutarak Roman'a doğru geliyor. Roman bir anda Samoan Dropla Mayhem'i yatırıyor! Tuş 1.........2... OMG! Bir anda Mayhem aniden Crucifix Pin! 1.........2......... KICKOUT! Roman son anda atıyor! Neye uğradığını şaşırıyor! İkili hızla kalkıyor. Mayhem hızla Dropsault! Roman yere oturuyor! Mayhem hızla iplerden sekiyor ve RUNNING KNEE SMASH! Fakat Roman bundan kaçıp School Boy Roll Up! 1.........2..... bir anda kaldırıyor ve Deadliftle Mayhem'i yere yapıştırıyor! Sonrasında hızla Superman Punch hazırlığına gidiyor. Mayhem zorlanarak kalkıyor. Roman hızla bir SUPERMAN PUNCH! Fakat hayır! Mayhem hızla bunu School Boy Roll Up! 1........2......... Roman hızla atıyor! Roman şaşkın bir şekilde kalkarken Mayhem hızla RUNNING KNEE SMASH!! TUŞ! 1.........2...... Roman tekrar atıyor! Mayhem hızla ayaklanıyor. Roman'ı köşeye doğru çekiyor. STARSHIP PAIN! Fakat hayır! Roman dizlerini koyuyor! Mayhem karnını tutarak acıyla kalkıyor. Roman hızla kalkıp üstüne koşuyor ve SPEAR! Fakat hayır! Mayhem üstünden atlıyor! Roman kafasını orta turnbuckle'a çarpıyor! Mayhem bunu fırsat bilip bir FLYING CHUCK! Fakat Roman SUPERMAN PUNCH! Superman Punch'la karşılıyor! Mayhem sendeliyor. Roman kolundan tutup irish whipe yolluyor ve SPEAR! Tuşa gidiyor! 1.........2........

3!!!

icegif-1146.gif


Kazanan: Roman Reigns

Roman Reigns zorlanarak da olsa kazanıyor. Solo Sikoa ve Jacob Fatu ringe girip Roman'a destek oluyorlar. Paul Heyman'ın mutluluğu gözlerinden okunuyor. Roman Reigns Jacob'a bir şeyler söylüyor. Johnny Mayhem ise kendine gelmekle meşgul.

FiQao6b.jpeg


Roman Reigns eline bir mikrofon aldığında seyircilerin yoğun yuhalamasına maruz kalıyor. Birkaç saniye sürüyor böyle. Roman Reigns söze girmek için seyircinin çenesini kapamasını bekliyor. Evet, yüzünden tam olarak böyle düşündüğünü anlayabiliyoruz. Seyirci yatışır gibi olduğunda..

Roman-Reigns-Paul-Heyman-1.jpg


Roman Reigns: PGW, ACKNOWLEDGE ME!

Seyircilerden yoğun yuhalama geliyor. Roman Reigns olağanca ciddi bakıyor, sonra da sakince konuşmaya devam ediyor.

Roman Reigns: Hepiniz benim kim olduğumu çok iyi biliyorsunuz. Bir masa varsa, ben o masada Head of the Table'ım. Bir kabile varsa, ben orada Tribal Chief'im. Ben güreş tarihinin görüp görebileceği en büyük liderim. Ben bir mega starım. Başta arkamda gördüğünüz üç adam olmak üzere, bunu herkes zamanında kabul etti, şu anda da etmeli ve edecek de.

Seyirciler yuhalamaya devam ediyor. Roman yüzünü ekşitiyor ve sesi bastırıp devam ediyor.

Roman Reigns: Bu saygısızlığı hangi arenaya gidersem gideyim her daim görüyorum. Bunu yapıyor olmanızın tek sebebi, bu ringe çıkıp benim karşımda durmuyor oluşunuz. Çünkü başta kendi ailem olmak üzere güreş dünyasındaki herkes, benimle karşılaştığı zaman önce beni kabul edeceğini iyi bilir. Beni kabul etmek, bana ve konumuma saygı duymaktır. Eğer bu saygı duyulmuyorsa, o zaman bir ders verilmesi gerekir. Bunu ailemdeki insanlar çok iyi bilir. Beni onlara sorun.

Michael Cole: Roman'ın kime gönderme yaptığını net olarak görebiliyoruz John. Büyük bir gözdağı bu.

JBL: Kuzenleri hakkında konuşuyor, değil mi?

Michael Cole kafasını sallarken Roman devam ediyor.

Roman Reigns: Buraya kazanmak için geldim. Tribal Chief, PGW'yi silkelemek için burada. Fakat neden hızlıca dümeni elime alıp PGW'ye yön vermiyorum dersiniz? Tribal Chief'in bir yol haritası var. Geçen hafta yaptıklarımız ufak bir başlangıçtı. Sonrası için beklediğim birileri var. Kapıma gelmesini istediğim birileri... Konuşmak istediğim birkaç kişi...

Seyircilerden yoğun reaksiyon geliyor. Herkes cheer ile bu konuşmaya destek veriyor.

Roman Reigns: O kişileri bekliyorum. Mesaj umarım ki doğru yere ulaşır. Söylemem gerekir ki; The Miz, bu kişilerden biri sen değilsin! Sakın benim kapıma boş konuşmaların için gelme. Çünkü ayarladığın saçma sapan maçlarla beni geri plana atmaya çalıştığını görebiliyorum. Bunu hazmedemeyebilirsin ama; Bloodline İmparatorluğu PGW'de kurulmuş durumda. İster kabul et, ister etme. Sana ve senin nezdinde tüm güreşçilere sesleniyorum. Bu ringe çıktığınız zaman, o sihirli kelimeleri söylemeyi öğreneceksiniz. Gerekirse herkese teker teker bunu öğreteceğim. Çünkü tüm PGW'nin beni kabullenmesini istiyorum. PGW, ACKNOWLEDGE ME!

Seyircilerden yuhalama gelirken müzik çalıyor. Bloodline ringde taunt atıyor. Biraz sonra kameralar kapanıyor, reklamlara gidiyoruz.

images


abw4hsg.gif


maxresdefault.jpg


Arka alanda Jey Uso'yu görüyoruz. Şampiyon, şova geç kalmış durumda. Acele bir şekilde arenaya girişini yapıyor. Bu sırada bir mikrofon uzatılıyor kendisine ama reddediyor. Kemeri elinde hızla ilerlerken Jimmy Uso ile denk geliyorlar.

Jimmy Uso: Neredeydin uce?

Jey Uso: Biraz geciktim kardeş.

Birlikte yürümeye başlıyorlar.

Jey Uso: Roman'ı bulmam lazım. Bir an önce odalarına gitmeliyiz.

Jimmy Uso: Geçen hafta ile ilgili mi?

Jey Uso kafasını sallıyor. Birlikte Bloodline'ın odasına doğru ilerliyorlar. Tam kapıyı gördükleri sırada içeriden birisi çıkıyor.

intro-1720121788.jpg
Xznfksn.png


Bu Jacob Fatu! Ters bir surat ifadesiyle Jey Uso'ya bakıyor. Jey Uso gergin bir şekilde ona bakıyor. Sonra da Jimmy Uso ile telepatik bir bakışma yaşanıyor. İki kardeş; karşılarındaki adamın çete suçundan içeriye girdiğini, bir süre yattığını ve bu süreçte cinayet olaylarıyla gündeme gelip aklandığını oldukça iyi biliyor. Güreş bir yana, gerçek hayatta da tehlikeli bir Samoalı olarak Fatu ile konuşmak da tartışmak da oldukça zor.

Jey Uso: Roman ile konuşmam gerek Jacob. İçeride mi?

Fatu ters ters bakıyor ve yanıt vermiyor. Jey Uso başta bir şey diyemiyor. Biraz sonra devam ediyor.

Jey Uso: Önemli bir konu.

Jacob Fatu: Gir.

Tersleyen bir yanıt alan Jey Uso, sakince içeriye giriyor. Bu sırada Jimmy Uso'nun dışarıda beklediğini görüyoruz. Jey Uso içeriye bakıyor, fakat..

mqdefault.jpg


Karşısında Solo ve Paul var.

Jey Uso: Roman nerede?

Paul Heyman: Kabile Şefimiz bu gece büyük bir aile yemeği organize ediyor. Bu sebeple maçını tamamlayıp erkenden yola çıktı. Bay Miz sağ olsun, ricamızı kırmadı ve maçı ilk sıraya almayı kabul etti. Bizler de birazdan toparlanıp organizasyona destek amacıyla yola çıkacağız.

Bu sırada Jey Uso, Solo Sikoa'ya yaklaşıyor.

Jey Uso: Geçen hafta neden yardım ettiniz?

Solo Sikoa: Yardıma ihtiyacın vardı. Her ne kadar babamız yüzünden Roman'dan uzak kalsan da... O seni istiyor. Bloodline'da sen ve diğer abimin olması Şef için önemli.

Jey Uso: Beni rahat bırakın Uce! Geçen yıl kendi başıma çabaladım ve bu noktaya kadar geldim. Aynı şekilde devam edeceğim. Kimseden yardım istemiyorum. Senden de, kardeşim.

Solo Sikoa: Geçen hafta sana yardım etmeseydik, kemerini ilk savunmada kaybediyordun. Bir de böyle düşün. Şef, eğer senin kötülüğünü isteseydi o maça müdahale etmezdi.

Jey Uso yanıt vermiyor. Solo Sikoa, haklı olduğunu bilmenin verdiği özgüvenle devam ediyor.

Solo Sikoa: Bence kararını bir kez daha düşün. Hatta bu gece aile yemeğine gel ve nihai kararını kendin açıkla. Şef seni yemeğe davet ediyor. Seninle orada konuşmak da istiyor. Bir aksiyon almadan önce beklediği kişi sensin Jey.

Jey Uso hiçbir şey demeden odadan öylece çıkarken Solo arkadan bağırıyor.

Solo Sikoa: Bir kez daha düşün ağabey, hata yapıyorsun!

Jey Uso odadan çıkıyor. Jimmy'nin yanına gidiyor. Bu sırada Jacob Fatu'nun ona ters ters baktığını görmesine rağmen Jimmy ile hızla koridorda ilerliyorlar. Bu sırada...

john-morrison-4.jpg


Johnny Mayhem burada!

Johnny Mayhem: Yine kaybettim Jey. Mayhem için zor günler. Ama senin şef gerçekten sıkı bir adam. Bu kayıp için üzülmüyorum.

Jey Uso: O adam benim şefim değil.

Jey Uso öfkeyle ilerlemeye çalışırken Mayhem onu lafa tutuyor.

Johnny Mayhem: Sakin ol dostum, bu kadar gerilme. Seninle biraz konuşmak istiyordum. Hatta Summerslam'de seninle karşılaşmak... Gelecek hafta o meşhur maçta ben de varım. Biliyor muydun? Seninle karşılaşmak için sabırsızlanıyorum.

Jey Uso istemsizce gülüyor. Mayhem'e bakıyor, yüzsüz olduğunu düşünerek oradan ayrılıyor.

abw4hsg.gif



intro-1691016667.jpg


The Elite! Omega ve Young Bucks girişte görünüyor. Tauntlarını atan üçlü, ringe ilerliyor.

Michael Cole: Bu gece kazanan takım, gelecek hafta House of Black ile karşılaşacak John.

JBL: Böylece Another Life'ın Summerslam rakibini öğrenmiş olacağız.


maxresdefault.jpg


Tüm arena telefon flaşlarını açıyor. Müzik çaldığı anda büyük bir çoşku var. Gaz lambası ile beraber girişte biri görünüyor. Fakat bu Bray Wyatt değil! Daha uzun boylu birisi. Evlatlarından, Braun Strowman lambayı tutuyor. Ağır adımlarla ilerliyor. Yanında Erick Rowan var. İkili ringe ilerliyor.

Michael Cole: Wyatt'ın olmaması enteresan.

Erick-Rowan-Braun-Strowman.jpg


Omega kenarda. Young Bucks ise içeride. Wyatt Family, Bray Wyatt olmadan hazırlanıyor. Ve maç başlıyor.

Young Bucks vs. Wyatt Family

Nick Jackson ve Braun Strowman içeride başlıyorlar. Hızlı bir lock up girişimi olacak gibi, ama Nick Jackson bunu istemiyor ve Strowman'ın karnına tekmeyi atıyor. Ama Strowman bir headbutt ile Jackson'u yere deviriyor. Jackson hızla ayağa kalkıyor. Strowman onu tutuyor ve bir Suplex yapıyor. Hemen ardından ayağa kalkıyor ve bacağından çekiştiriyor. Elbow Drop! Bacağına çok sert vurdu. Jackson kötü başlıyor maça. Kenny Omega oldukça öfkeli. Strowman onu bir kez daha kaldırıyor ve Rowan'a tag veriyor. Rowan giriyor içeriye. Strowman, Jackson'ı köşeye gönderiyor ve Rowan'a bırakıyor. Rowan kenara gidiyor, koşarak geliyor ve LARIA... Yapamıyor Rowan. Jackson alttan eğilip geçiyor ve arkasına geçiyor. Rowan arkasını dönüyor ve DROPKICK! Rowan bu sefer köşeye yapıştı. Jackson koşarak gidiyor ve LARIAT! Fakat Rowan hiç yorgun değil, o Lariat sonrası tutuyor Jackson'u ve Belly to Belly Suplex! Jackson zor durumda. Rowan tuşa gidiyor. 1........2.....

SD_769_Photo_186.jpg


KICK OUT! Jackson atıyor! BU SIRADA KENNY OMEGA DA APRONA ÇIKIYOR! Omega öfkeyle bağırıyor. Hakem ona dönüyor ve içeri girmemesi konusunda uyarmaya çalışıyor. Bu sırada Matt Jackson, Omega'ya bakan Rowan'a dönüyor ve SUPER KICK!!!! Rowan arkaya doğru düşüyor ve iplere sekiyor. İplerden dönerken BİR SUPER KICK DAHA!!! Rowan yere devriliyor. Braun Strowman öfkeyle ringe girerken Omega aprondan iniyor ve Strowman'ı gösteriyor. Strowman içeri girdiği için hakem dönüyor ve onu uyarıyor, içeri girmemesi için üstüne gidiyor. Strowman bağırıp çağırırken bu sırada Omega, Rowan'ın bacağından tutuyor ve köşe direklerine sertçe çarptırıyor! Rowan acı içinde bağırıyor. Strowman daha da öfkeli! Hakemin talimatıyla dışarı çıkıyor Strowman. Rowan acı içinde kıvranırken Nick Jackson ayaklanıyor ve tuşa gidiyor. 1.......2.....

ATIYOR ROWAN! Rowan attı. Bu sırada Nick Jackson, Rowan'ın ayağa kalkmasını bekliyor. Sonra da tag'i Matt'e veriyor. Matt Jackson giriyor içeriye. Rowan'ı alıyor ve iplerin oraya itekliyor. Sonra da iplerden destek alarak boğazına ayağıyla basıyor ve onun gücünü tüketmeye çalışıyor. Rowan acı içinde tepinirken Strowman kenarda öfkeli. Bu sırada Omega, Strowman'a doğru koşuyor ve ayağından çekecek gibi yapıyor. Strowman reaksiyon gösterip hemen yere atlıyor. Omega LARIAT ile vuruyor! Strowman biraz yıkıldı. Omega bir SUPER KICK vuruyor! Strowman dizlerinin üstüne çöküyor. Sonra da Omega koşuyor ve V-TRIGGER!!!!! Strowman acı içinde yerde. Bu sırada Jackson içeride Rowan'ın boğazını birkaç defa daha sıkıyor. Hakem son uyarısın yaptıktan sonra bırakıyor. Sonra da tag'i veriyor ve Nick Jackson giriyor. Fakat tag değişimi ile son bir hareket yapacaklar. İkisi de Rowan'ın kalkmasını bekliyorlar. Rowan ringin ortasında ağır ağır kalıyor. Jackson'lar geliyor ve SUUPPPEEERRRRR.....

images


Birden ışıklar göz kırpıyor. Kulakları rahatsız eden bir cızırtı sesi. Titantrondaki belli belirsiz görüntüler herkesin dikkatini dağıtıyor. Karıncalı görüntülerin ardından, yeşillikler içinde birinin ormana benzer bir yerde yürüdüğünü görüyoruz. Derin bir nefes alıyor.

i6ovixk.png


Bray Wyatt: Ciğerlerimde bayram havası. Tepeden inmeye başlamış güneş, tenimi artık yakmıyor. Gölün misafirperverliğineyse söylenecek söz yok. Anlayacağınız üzere dostlarım, büyüleyici yaz serüvenimiz devam ediyor.

Öfkesini bastırmaya çalışanlara has bir tavırla gülümsüyor.

Bray Wyatt: Güneşin, kumun ve denizin tadını neden çıkarmadığınızı anlamamakla birlikte, diğerlerine nazaran senin orada oluşunu kendime bir türlü açıklayamıyorum Kenny. Seni dinledim. Sana göre sen yaşayan bir efsanesin. Yüzyılda bir gelen bir yıldız tozusun. Eşin, benzerin yok. Burada bizlerle olman bizim için bir lütuf! O halde neden orada evlatlarımın arkasında şark kurnazını oynuyorsun? Eğer söylediğin kadar varsan böyle şeylerle vakit öldürmezsin. Wyatt Family orada ailemizin sınırlarını genişletmenin savaşını veriyor. Bense burada yazın tadını çıkarıyorum. Haydi durma sen de gel! Üstün olanlar kendilerini şımartmalı!

Ağaçlık alandan çıkıp gölün dibindeki sandalyesine yerleşiyor. Şımarık bir çocuk edasıyla biraz sallanıp sırıtıyor. Alnındaki damla damla terlerden hiç rahatsız olmuşa benzemiyor. Kıyıdaki küçük ahşap tekneyi seyredip konuşmaya devam ediyor.

Bray Wyatt: Fırsatın varken Güney'e in Kenny. Yaz Güney'de yaşanıyor. Denizime girersin. Sana gemimi gezdiririm. Ahırdan bozma çiftlik evimde, güneşin pencerelere tecavüz etmeyi bırakışını fırsat bilen meltem eşliğinde miskin miskin oturur televizyon seyrederiz. Görmen gereken şeyler var!

OMEGA DA YOUNG BUCKS DA HİPNOTİZE OLMUŞ GİBİ! Herkes bir anda maçı unutuyor. Omega ringe girmiş bu sırada. Young Bucks da iplerin kenarında, promoyu izliyorlar. Bu sırada arkadan Rowan'ın kalktığını görüyoruz. Strowman da içeriye girmiş. İkili koşuyor ve THE ELITE'E CLOTHESLINE!!!! ELITE GRUBU RİNGDEN DÜŞÜYOR! Rowan sonrasında Nick Jackson'u tutup alıyor ve köşeye fırlatıyor KOŞUYOR VE LARIAT! Jackson boğazını tutarak acı içinde yatarken tag veriyor Rowan. Strowman giriyor. Nick Jackson'u kaldırıyor ve ringin ortasında koşuyor, RUNNING POWERSLAM!!!! HEMEN TUŞA GİDİYOR STROWMAN! 1.......2......

3!

Kazanan: Wyatt Family

Wyatt Family maçı kazanıyor. Kenardaki Omega ve Matt Jackson sersemlemiş bir şekilde ringe bakıyor. Strowman ve Rowan galibiyet sevincini yaşıyor. Bu sırada ekrana dönüyoruz.

pzt786b.png


Bray Wyatt: Üzülme Kenny. Bir dahaki sefere. Ne diyordum?... Fakat televizyon bir yanılgı. Birbiri ardınca akıp duran o görüntüler, üst üste binen sesler... Onlar gerçek değil Kenny. Hepsi aldatmaca! Hepsi çarpıtma! İzleyenin algısını bozan türden. Bunları söylemekten zevk aldığımı sanma ama senin de kendilik algın bozuk Kenny. Kendini olduğundan değerli görüyorsun. Başarılarını büyütüyor, başarısızlıklarınla yüzleşmek dahi istemiyorsun. O zarif kıza kabalık ederek bunlardan kaçabileceğini mi sandın? Daha şimdi, evlatlarım sizi parmağında oynatmadı mı? Gerçek, Kenny, sanrıdan daha fazlası... Ve Güney'e indiğinde söz, seni O'nunla tanıştıracağım!

no-signal-to-monitor-static-noise-bad-tv-black-white-153103724.jpg


Kamera kapanıyor. Young Bucks kenarda oldukça üzgün görünüyor, Kenny Omega ise çok sinirli. Wyatt Family sakince ringden ayrılırken arka alana geçiyoruz.

intro-1686084332.jpg


abw4hsg.gif


Arka alanda The Miz'i görüyoruz. Telefon görüşmesini sonlandırıp yürümeye başladığı esnada biri ona sesleniyor.

Chris-Brookes-June-2022.jpg


Chris Brookes: Hey Miz, nasıl gidiyor?

The Miz: Mükemmel.

Chris Brookes: Bunu duyduğuma sevindim. PGW Şampiyonluğuna adaylık için anons ettiğin maç heyecan verici. Orada göstereceğim performansla herkese ismimi ezberleteceğim Miz. Bana güvendiğin için teşekkürler.

The Miz: Rica ederim. Sendeki potansiyeli görebiliyorum. O maçı kazanamasan bile hırsını kaybetmediğinde bir Dünya Şampiyonluğu neden olmasın Brookes?

Chris Brookes: O maçı kazanacağım, Miz. Kazanacağım. Fakat öncesinde bir ısınma turu da fena olmaz.

The Miz: Maça mı çıkmak istiyorsun?

Chris Brookes: Evet.

The Miz: Bu akşam mı?

Chris Brookes: Evet?

1200x630


The Miz: Hmmm... Hayır, olmaz.

Chris Brookes: Ne?

The Miz: Benim nasıl bir PGW hayal ettiğimi anlamıyorsun Brookes. Ben reyting istiyorum, aksiyon değil. Gecenin ana gösterisinde Dünya Şampiyonu "Starboy" Wes Lee vs. PURE Şampiyonu "The American Dragon" Bryan Danielson var. Wrestlemania onlar için harika geçti. Harika hype aldılar. Hmmm... Bilmiyorum, belki de o maça biraz daha renk katmak lazım. Birileri maçın akışını değiştirecek şeylere imza atarsa onu ödüllendirebilirim. Daha önce ödüllendirmiş olsam bile.

Chris Brookes, Miz'in ne demek istediğini gayet iyi anlıyor. Bir şey gibi söyleyecek olup susuyor. Ardından düşünceli bir ifadeyle koridorda yürümeye başlıyor. Dönemeçte biri onun koluna giriyor!

maxresdefault.jpg


Bu Rhea Ripley! Geçen hafta Miz'in partisinde şirkete yeni katılanlarla sohbet etmiş, akıl hocalığını yapacak biri aradığını açık açık söylemişti. Brookes'a öfke ve tiksinmeyle bakıyor. Brookes karşısındakinin Rhea olduğunu görünce sakinleşiyor.

Rhea Ripley: Bu şekilde mi yükselmeyi umuyorsun? Bunu gerçekten yapmayı istiyor musun?

Chris Brookes: Ö-

Rhea Ripley: Kirli işler çevirmeyle ilgili bir problemim yok Brookes. Fakat bu, çok ezikçe. Başkalarının planlarına salça olmak mı? Sadece alçaltır. Kötü ol ama akıllı kötü ol. Aptal kötü olma. Her zaman, ilk onların bileti kesilir.

Rhea ve Brookes bakışıyor. Brookes'un yaşadığı kafa karışıklığı bakışlarından anlaşılıyor. Brookes cevap verecek gibi olduğunda Rhea oradan ayrılıyor. Rhea yavaş yavaş gözden yok olurken Brookes, onu arkasından bir süre izliyor.

abw4hsg.gif



Val-Venis-5fb0.jpg


Val Venis, Humberto ile çıktığı kariyer maçından sonra ilk kez ringde! Özgüvenli bir şekilde ringe geliyor. Hızla çelik merdivenden çıkıyor ve ringe giriyor. Sonrasında klasik dansını yapıyor. Ardından havlusunu seyirciye fırlatıyor ve rakibini beklemeye başlıyor.




PGW Tag Team şampiyonu Will Ospreay stagede! Tauntunu atıyor ve hızlı adımlarla ringe yürüyor. Çelik merdivenlerden çıkıyor. Ardından top rope'a çıkıyor. Tag Team kemerini havaya kaldırıyor ve ringden iniyor. Her şey hazır ikili ringin etrafında bir tur attıktan sonra hakem zili çalıyor!

Val Venis vs. Will Ospreay - Singles Match

dl9r0yk.jpg
will-ospreay-robinson-special.gif


Maç başladı. İkili birbirlerine temkinli bir biçimde yaklaşıyor ve Lock Up'a gitmek için ellerini birbirlerine doğru uzatıyorlar. Fakat Val bir anda Ospreay'in suratına tokadı geçiriyor! Ardından boşluğunu fırsat bilip hızla headlocka alıyor! Ospreay, Val'ın karnına karnına yumruklar vuruyor ve bundan kurtuluyor derken Val bir anda bırakıp Ospreay'in kafasını yere yapıştırıyor! Ospreay sersemleyerek kalkarken Venis dizlerinin üstünde bir anda tekrar headlocka alıyor! Ospreay hızla Val'ı iplere sürüyor ardından iplere dayanıp üstünden atıyor. Val gelişine bir shoulder block! Fakat Ospreay hızla Kip Up yaparak kalkıyor! Fakat Val ani bir tokat daha! Ospreay sendelerken Val sağlam bir yumruk daha! Bir tane daha! Üst üste yumruklarla Ospreay'i köşeye çekiyor! Val'ın strikeları Ospreay üstünde adeta bir balyoz etkisi yaratıyor! Köşede sağlam bir tokat daha! Ospreay orta turnbuckle'a oturuyor! Val ayağıyla Ospreay'in boğazına bastırıyor! Ospreay acıyla bağırıyor. Hakem sayıyor 1...2...3...4... Val bırakıyor. Ospreay bir anda ayaklanıyor ve Back Chop! Ardından bir tane daha! Sonrasında bir tane daha! Val hızla bir yumruk sallıyor. Ospreay bu yumruktan sonra sersemliyor. Val, Ospreay'i irish whipe yolluyor fakat Ospreay bunu tersine çeviriyor. Gelişine bir Arm Drag! Val hızla ayaklanıyor Ospreay'den bir dropkick! Val tekrardan ayaklanıyor fakat Ospreay ayaklanamadan ROBINSON SPECIAL! Val yere yığılıyor. Ospreay hızla Standing Shooting Star Press fakat Val ring dışına kaçıyor! Ospreay ise ani bir refleksle bunu dizlerinin üstünde karşılıyor. Val kendine gelmeye çalıştığı sırada Ospreay ipleri tutuyor ve Crossbody'le Val'ın üstüne uçuyor!

gk64afn.jpg
gd552ql.jpg


Ospreay, Val'ı kaldırıyor ve back choplarla bariyerlere doğru taşıyor. Fakat Val aniden Ospreay'in back chopunu counterlayıp Ospreay'in kafasını bariyere çarpıyor! Sonrasında hızla çelik merdivenlere doğru fırlatıyor! Ardından kaldırıyor ve Spinebuster'la aprona çakıyor! Ospreay sırtını tutarak yere yığılıyor. Val, Ospreay'in saçından tutarak kaldırıyor ve hızla bariyerlerin içine doğru fırlatıyor! Val ringe giriyor fakat girmeden büyük göğüslü bir kadın dikkatini çekiyor! Ringe girip count outı sıfırladıktan sonra kadının yanına gidiyor. Kadına sormadan göğüslerinin arasına kafasını sokuyor ve sürtüyor! Seyircilerden yüksek bir reaksiyon geliyor! Val kafasını bir süre kadının göğüslerinin arasında gezdirdikten sonra kalkıyor ve Wow! yapıyor. Kadının hoşuna gitmiş gibi görünüyor. Val'da rahatlamışa benziyor. Val arkasını döndüğünde Ospreay bariyerlerin tepesine çıkıyor ve Forearm'la Val'ın üstüne uçuyor! Sonrasında hızla Val'ı ringe atıyor. Peşinden kendisi de giriyor. Val'ı kaldırıyor ve Brainbuster! Tuşa gidiyor. 1.........2........ KICKOUT! Val atıyor. Ospreay, Val'ı kaldırıyor fakat Val, Ospreay'i üstünden itiyor. Ospreay hızla Val'ın üstüne koşuyor. Val bir yumruk sallıyor. Ospreay bundan eğilip ipe atlıyor ve OSCUTTER! Fakat hayır! Val bunu karşılayıp hızla Russian Legsweep'le Ospreay'i yatırıyor! Tuşa gidiyor. 1.........2........ KICKOUT! Ospreay atıyor. Val hızla Ospreay'i chinlock'a alıyor. Ospreay kalkmaya çalışıyor. Bir süre sonra kalkmayı başarıyor. Val'ın karnına seri yumruklar! Kilidi çözmeyi başarıyor sonrasında Val'ın kafasına hızla yumruklar! Hemen ardından headbuttlar! Ardından hızla iplerden sekiyor fakat Val gelişine bir High Knee! Ospreay yere yapışıyor! Val, Ospreay'in kafasına bir Knee Drop! Sonrasında bir kez daha! Ardından bir kez daha! Sonrasında Ospreay'i kaldırıyor ve Top Rope'a çıkartıyor. Peşinden kendisi de çıkıyor. Ospreay'in kafasının arkasına Top Rope'ta üst üste elbow strikelar sonrasında kaldırıyor ve Superplex! Fakat Ospreay bundan kurtuluyor! Hızla Val'a yumruklar! Fakat Val aniden sağlam bir tokadı geçiriyor! Ospreay tokadın etkisiyle aprona düşüyor! Val, Ospreay'i saçından tutarak oradan kaldırmaya çalışıyor fakat Ospreay seri yumruklar! Ardından hızla Top Rope'a fırlıyor ve SUPER OSCUTTER! İkiside yerde hareketsizce yatıyor! Ospreay bir süre sonra Val'ın üstüne sürünüyor ve TUŞ! 1.........2..........

5ga3ib7.jpg
7bdkyc1.jpg


KICKOUT! Val atıyor! Ospreay şokta! Val yavaştan ayaklanıyor. Ospreay, Val'ı çenesinden tutarak kaldırıyor. Val sağlam bir yumruk! Ospreay sallanıyor sonrasında ondan da bir yumruk! İkili karşılıklı seri yumruklara başlıyor! Val bir yumruk! Sonra Ospreay! Sonra tekrar Val! Tekrar Ospreay! Tekrar Val! Sonrasında birbirlerini tutup karşılıklı yıkılana kadar yumruk sallıyorlar! Bir süre yumruklaştıktan sonra ikisi de dizlerinin üstüne çöküyor! Sonrasında hızla karşılıklı kalkıyorlar! Val bir yumruk sallıyor fakat Ospreay bundan eğiliyor ve HANDSPRING ENZUIGIRI! Val kaçıyor. Ospreay boşa atlıyor! Boşluktan faydalanan Val, Ospreay'i tutuyor ve PILEDRIVER! Ardından tuşa gidiyor! 1.........2......... KICKOUT! Val sinirle Ospreay'i kaldırıyor. Double Underhook Pozisyonuna alıyor fakat Ospreay bir anda bundan kurtuluyor ve bacaklarından yere çekiyor. Powerbomb pozisyonunda tutuyor ve STYLES CLASH! Tuşa gidiyor! 1.........2......... KICKOUT! Val atıyor! Ospreay sinirle kalkıyor ve Val'ı kolundan tutarak köşenin yakınına sürüklüyor. Top Rope'a çıkıyor! Ardından 630 SENTON! Fakat Val bunu dizleriyle engelliyor! Ospreay sırtını tutarak kalkıyor! Val tutuyor ve BIG PACKAGE! Hayır! Ospreay bunu SMALL PACKAGE'le karşılıyor! 1.........2........ VAL SON ANDA KICKOUT! İkili hızla ayaklanıyor ve birbirlerine koşuyor! Ospreay HIDDEN BLADE! HIDDEN BLADE TUŞ! 1.........2......... KICKOUT! VAL YİNE ATIYOR! Ospreay elini sinirle yere vurarak ayaklanıyor. Kolunu havaya kaldırıp kolluğunu çekiyor! Tekrardan Hidden Blade hazırlığı! HIDDEN BLADE!

heog8sq.jpg
fqlbc58.jpg
1wh3v_.gif


Fakat o da ne!? Val, Ospreay'in dirseğini havada yakalıyor! Kafasını bu sefer olmaz dercesine sallıyor. Sonrasında tutuyor ve BIG PACKAGE! Tuşa gidiyor! 1.........2......... KICKOUT! Val şaşkın! Val hakemle tartışıyor! Val sinirle kalkıyor. Ospreay'i kaldırıyor ve Top Rope'a çıkartıyor. Val, Top Rope'ta BIG PACKAGE'E ALIYOR! Fakat hayır! Ospreay bundan kurtuluyor ve üst üste yumruklar savuruyor! Sonrasında tutuyor. Tersine çeviriyor ve SPANISH FLY! Fakat hayır! Venis bundan kurtuluyor! Ospreay'e sağlam bir headbutt vuruyor fakat Ospreay bir anda Frankensteiner! Hayır! Val bundan kurtuluyor. Ospreay yüzüstü yere çakılıyor! Ospreay acıyla karnını tutarak ters dönüyor. CUM SHOT İÇİN HER ŞEY HAZIR! Val, Top Rope'ta kendini dengeliyor ve CUM SHOT! Hayır! Ospreay bundan kaçıyor! Zorlanarak kalkıyor. Val acıyla kafasını tutuyor! Ospreay, Val'ı yavaşça kaldırıyor. Sonrasında kafasına tekmeler vurmaya başlıyor! Sağlam tekmeler! Birkaç defa vuruyor! Sonrasında dizlerinin üstüne oturtuyor! Hızla köşeye doğru koşuyor. Köşeye çarpıp momentum alıyor ve arkasından HIDDEN BLADE! Sonrasında Val'ı ensesinden tutarak kaldırıyor ve Double Underhook Pozisyonunda tutuyor. STORM BREAKER! TUŞA GİDİYOR!

1........2.........3!!

ejy6g0r.jpg


Kazanan: PGW Tag Team Champion Will Ospreay

Bol git gelli maçı Will Ospreay kazanıyor. Seyircilerden sevinç çığlıkları yükseliyor. Ringin dışında dostunun zaferini kutlayan Jeff, ringe girmek için yeltendiğinde biri onu tutup ringe girmesine engel oluyor. Jeff arkasını döndüğünde ardı ardına inen yumruk ve tekmelerin kurbanı oluyor.

b40b5098b69eb6bf-600x338.jpg


GUERILLAS OF DESTINY! Geçen hafta Wyatt Family'nin müdahale ettiği maçta House of Black'e kaybetmişlerdi. Jeff'i bariyerlere defalarca çarptırıp çelik basamaklara kafasını vuruyorlar. O sırada bir çift öfkeli göz onlara bakıyor. Will Ospreay'ten onların üzerine Suicide Dive!

BACK ELBOW! BACK ELBOW! TANGA LOA SON SÜRAT ÜZERİNE UÇAN WILL OSPREAY'E TIR GİBİ ÇARPIYOR! WILL'İN SİNYAL GİTTİ!!

1h9bkdc.png


Tama ve Tanga, Jeff'le Will'i Another Life'a uğurladıklarına emin olduktan sonra kenardan mikrofon alıp hararetle ringe giriyor.

Tama Tonga: Geçen hafta olanlar bize çürümüşlüğün, hayasızlık ve adaletsizliğin PGW'de iyice yer yaptığını gösterdi. Yaptıklarıyla övünmekten aciz bir avuç güneyli kabasakalın, kendini hatırlatmak için başvurdukları yöntem kadar çattıkları kişiler de yanlıştı. Başkaları bunu görmezden gelebilir. Korkan olur. Susan olur. Fakat biz... Biz isyancıyız ve kokuşmuş otoriteye başkaldırmak bizim DNA'larımıza kodlanmış. Bize bunu yapanlara hesaplarını tabii ki soracağız ama daha da hayati olan, elimizden çalınıp giden hakkımız: PGW Takım Şampiyonluğu!

Tanga, Tama'yı uyarıyor. Kendine gelen Val Venis ayaklanmış halde ikiliye bakıyor. Vücut dilinden tatsızlık istemediğini anlıyoruz. Tek derdi arka alana gidip soğuk duşunu almak. Fakat kafasının sesi tüm arenada yankılanıyor birden!

Tama Tonga mikrofonu Venis'in kafaya indiriyor. Ona acımıyor bile. Yerde hırpalamaya başlıyorlar hemen. Kameralar ringin dışını gösterdiğinde Another Life'ın hala baygın olduğunu görüyoruz. Val Venis'i bir güzel patakladıktan sonra bir de Nightfall için hazırlanıyorlar ama..


intro-1685229540.jpg


"Prince Pretty" Tyler Breeze, iki elinde 2 kendo stickle koşarak ringe giriyor. Tama ve Tanga, Venis'i kendi haline bırakıp önce bir düşünüyorlar ama kendonun acısını göze alamayıp ringi terk ediyorlar. Tyler Breeze öfkeyle kendo stickleri savursa da yetişemiyor onlara. İyice uzaklaştıklarında Venis'i kontrol ediyor ve koluna girerek destek oluyor. Kaldırıyor onu. Ringden inip rampaya doğru vardıklarında Val Venis, kendisini kurtaranın kim olduğuna bakmak için ilk defa kafasını çeviriyor.

Ona yardım edenin Tyler olduğunu fark ettiğindeki surat ifadesinden bir şey anlaşılmıyor. Ağır adımlarla arka alana gidiyorlar.

abw4hsg.gif


Uzun süren reklamların sona ermesiyle beraber şovumuz tabii ki de kaldığı yerden devam ediyor. Kameralar arenamıza açılıyor ve şovun kalanını merakla bekleyen birkaç farklı seyirciyi görüntülüyor. Bu fazla sürmüyor ki, Titantron'a bir görüntü giriyor. Arenadaki bütün gözler o tarafa dönüyor, ekranları başından şovu izleyen izleyiciler ise tam ekran olarak karşılarında buluyorlar bu görüntüleri. Burası şovumuzun gerçekleştiği arenanın arka alanı, karşımızda ise oldukça tanıdık bir isim bulunmakta. Şovun en iyi şekilde sürmesi için koşuşturan arka alan görevlileri arasında, onlara imaj olarak uymayan bir isim var. Kendisi ağır adımlarla lavabonun önüne geliyor, gıcırdayan kapıyı açıyor ve içeri giriyor. Ağır adımlarla lavabo aynasının tam karşısına geçiyor ve kendi yansımasına derin derin bakıyor. Peki bu kişi de kim?

Velveteen Dream!

5ehme8e.jpg


Kendi kendisine bir şeyler söylemeye, söylenmeye başlıyor.

Velveteen Dream: Bomboş bir evrende gibiyim. Her şey çok anlamsız. Renkleri soluk olan bu dünyanın koşuşturması neden? Duygular ve onun gidişi... Onun gidişi hazmedilebilir gibi değil. Bir puzzle, eksik bir parça ile tamamlanabilir mi? Tek kanatlı melek, babasının yanına dönmesinin sonsuz huzurunu, mutluluğunu yaşarken ya arkasında bıraktıkları? Onun buradan ayrılmasıyla tek kalan benim. Bir gecede çok şeyden eksik kaldım. Hiç kimse onun yerini dolduramıyor. Kimse onun gibi içimdeki ateşi harlayamıyor. Ben onunla mücadele halinde olmayı özledim, ben Christopher'ı özledim. Bu psikolojiden kurtulmak istiyorum. Pekala... Ya sebepler? Bunun sebebinin çok net bir biçimde farkındayım. Bu yol ayrımının tek sorumlusu oydu!

Uzun bir süre dona kalıyor, bir şeyler geçiriyor kendi aklından.

Velveteen Dream: Ona ne yapacağımı biliyorum!

Her neyse ne, Velveteen Dream bunları bir kenara bırakıyor. Kapıya doğru yöneliyor, anlamı olmayan endişeli bir ruh haliyle. Kapıyı açıyor. Bu tuhaf çünkü karşısında direkt birisi beliriyor. Velveteen Dream, o isimle ile göz göze geliyor. Bir süre donuk bakışlarla o ismi süzüyor.

Ilja-Dragunov.png


ILJA DRAGUNOV! Bu Ilja Dragunov! Bulunduğu hal fazlasıyla ilgi çekici. Biraz... Kendisi adına alışılagelmişin dışında bir imajı terk ederek Velveteen Dream'in karşısına geçmiş durumda. Ilja'nın üzerinde kocaman bir yıldız bulunmakta. İşte evet, işte şimdi Velveteen Dream'in onu uzun uzun süzdüğünü, incelediğini anlayabiliyoruz. Tabii ki de bunu hoş karşılamıyor, aksi kendisinden beklenemezdi zaten.

Velveteen Dream: Ah, pekala. Sanırım (parmağıyla işaret ediyor) bunun ne anlama geldiğini sana sormadan anlamam gerekiyor. Karşıma bu şekilde geçmenin ardından sözü sana bırakacağımı ve yaptığının oyuna dair yalanlarını dinleyeceğimi zannediyorsan ciddi bir yanılgının içerisindesin demektir. Emin ol varmaya çalıştığın noktayı biliyorum. Şu anda ciddi bir kurmacanın, oyunun içerisindesin ve benim de o evrene kendimi kaptırmamı istiyorsun. Chris Jericho... Onun... Bu... Onun sürekli karşıma çıkmasından nefret ediyorum! O başka hiçbir uğraşı yokmuşçasına benimle uğraşıyor! Bundan nefret ediyorum, nefret! (ellerini kafasının arasına alıyor, eskiden olduğu gibi, bir süre sonra kendisine engel oluyor) Hayır, istediğin alamadın zavallı!

Ilja Dragunov: Söylediklerinden hiçbir şey anlamıyorum. Sence fazla kafanda kurmuyor musun? Niyet okumayı bir kenara bıraksan iyi olur çünkü asıl kurmaca, asıl oyun budur. Alınganlık yapma ve daha mantıklı bir yaklaşımı tercih et. Şunu herkes çok iyi biliyor ki, ben ancak kendi yıldızımı üzerimde taşırım! Sen de bunu bilesin!

608rr9t.jpg


Velveteen Dream: Söylesene, buraya Chris Jericho'nun propagandasını yapmaya mı geldin? Bu rezalete bir son ver!

Velveteen Dream, daha fazla iletişimde kalmak istediği Ilja ile iletişimini kesiyor ve kendisine dair ilgisini bitirmiş bir şekilde bulundukları alanı terk edi... Hayır, onu kolundan sıkı sıkı tutan ve aralarındaki sürtüşmeyi gidermeyi amaçlayan bir Ilja var!

ibxb4o7.jpg


Ilja Dragunov: Bu şekilde gidemezsin, oldukça yanlış düşünüyorsun!

Velveteen Dream: Kolumu bırak!

Ilja Dragunov: Hadi ama!

HEADBUTT!

bs3rtcw.jpg


The Dream: Sana lanet olası kolumu bırak dedim!

Aldığı darbenin etkisiyle yere düşüveren bir Ilja var. Ama kendisi de sakinliğini yitirmiş olarak görünüyor, öyle ki kendisi de hızla ayağa kalkıyor ve Vel... Dream'e saldırıyor! Birbirlerine rastgele, üst üste yumruklar atıyorlar! Ufak bir kıvılcım, yangına dönüştü! Ilja eğiliyor ve iki elini beline koyduğu rakibini itmeye başlıyor. Dream'in sırtı sandığa çarpıyor fakat salgıladığı adrenalin acısını yaşamasına fırsat bile tanımıyor. Hiçbir şey olmamış gibi rakibinin sırtına dirsekler vuruyor! Ilja sırtını tutarak Dream'i bırakıyor, Dream ensesinden kavradığı Ilja'yı kapıya doğru fırlatıyor! Bu kapı soyunma odasına açılıyor! Ilja ayağa kalkarken, Dream odaya giriyor. Bu esnada bir bağırma, haykırma sesi işitiyoruz.

X: DOLU! NE YAPTIĞINIZI ZANNEDİYORSUNUZ?!

Bu Angelico! Kendisinin soyunduğu esnada içeriye kavga etmek üzere dalan bir ikili var! Çıplak olan Angelico, dolabına bıraktığı havlusunu hızla kendisine sararak özel bölgelerini saklıyor. Kendisi terliğini de hızla giymesinin ardından çaresizce karşısındaki ikiliyi izliyor.

1gr3mf8.jpg


Angelico: Siz ikiniz... ÇILDIRMIŞSINIZ!

Dream, Ilja'yı ensesinden kavrıyor ve onu dolaba vuruyor! Hayır, Ilja elini dolaba koyarak durmayı başarıyor. Dirsek ile Dream'in birkaç adım geriye savrulmasına neden olduktan sonra sağlam bir Forearm Smash yapıyor! Dream hızla toparlanıyor ve Ilja'ya doğru koşuyor! Bir Forearm Smash ile daha yüzleşiyor! Pes edecek, duracak gibi görünmeyen Dream; rakibinin üstüne doğru koşuyor ve Jumping Clothesline vurmak üzere sıçrı...

Taa ki, PGW Arka Alan Görevlilerinin olay yerine gelip, onu bunu yapmadan evvel sıkıca tutmalarına kadar. Olaya hızla (?) müdahale eden arka alan görevlileri, bu ikili arasındaki kavgayı onların aralarına girerek ve hatta onları tutarak sonlandırıyorlar. İkili arasındaki laf atışması sürüyor elbette. Kontrolden çıkan bu ikili, birbirlerine rastgele hakaret savuruyorlar. Görevliler ise çareyi kan ter içerisinde kalmış olan Ilja'yı olay yerinden uzaklaştırarak buluyor. Olay yerinden götürüldüğü esnada Ilja bağırmayı kesmiyor elbette. En sonunda ise şu sözleri söylüyor.

75xlgt3.jpg


Ilja Dragunov: Seninle mutlaka hesaplaşacağız! Hesap vereceksin!

Bu kaos görüntülerinin ardından kameralar kapanıyor ve şovumuz yerini reklamlara bırakıyor.

abw4hsg.gif



mlbmqbv.jpg


Swerve stagede beliriyor ve çevresini süzüyor. Sonrasında yavaş yavaş yürüyerek geliyor. Ringe gelmeden tekrar çevresini süzüyor. Sonrasında seyircilerle yumruk tokuştura tokuştura aprona gidiyor. Aprona çıkıyor ve tauntunu atıyor. **WHOSES HOUSE?** sesi arenada yankılanıyor. Seyirciler buna **SWERVES HOUSE!** diye cevap veriyor! Sonrasında Swerve ringe giriyor ve rakibini beklemeye başlıyor.


5e5d2-16926765579498-1920.jpg


Kevin Owens stage'de beliriyor. Etrafını süzüyor sonrasında hızlı adımlarla ilerliyor. Gaza gelmek için çelik merdiveni tokatlıyor sonrasında kameraya doğru bağırıyor! Ardından ringin altından kayarak ringe giriyor. İkili face to face atıyorlar. Hakem aralarına giriyor. İkili köşelerine çekiliyorlar hakem işareti veriyor.

Swerve Strickland vs. Kevin Owens

8aa9dce2f7e778e8845ffb3d58dcab4b_crop_exact.jpg


Zil çalıyor maç başladı! İkili Elbow And Collar Tie Up'a girişiyor. Swerve bir süre sonra headlocka alıyor. Fakat KO üstünden fırlatmayı başarıyor. Swerve iplerden sekiyor. KO gelişine bir clothesline'ı yapıştırıyor! Ardından kolundan tutuyor ve Irish Whipe yolluyor. Gelişine bir Elbow Strike fakat Swerve eğiliyor ve bir Gamengiri! KO sersemliyor. Swerve hızla iplerden sekiyor ve Double Foot Stomp fakat KO bundan kaçıyor ve hızla kalkıyor. Sağlam bir yumruk geçiriyor. Fakat Swerve geri çekiliyor ve Bicycle Knee Strike! Hayır KO dizinden kavrayıp bunu Pop Up Powerbombla karşılıyor. Fakat Swerve Frankensteinerı yapıştırıyor. Sonrasında hızla bir Tornado Kick! KO sersemleyerek ring dışına düşüyor. Swerve aprona geçiyor. Koşarak bir tekme sallıyor fakat KO bir anda bacağından kavrıyor ve Powerbomb pozisyonuna alıyor! APRON POWERBOMB! Herkes şokta!

maxresdefault.jpg


VURDU! Hızla kaldırıyor ve Swerve'ü ringe atıyor. Sonrasında kendisi de giriyor. TUŞ! 1.........2......... KICKOUT! KO şaşkın! KO çıldırıyor! Swerve'ü yerde sabitliyor ve hızla iplerden sekiyor. Running Senton! Sonrasında Swerve'ü çeviriyor ve Powerbomb pozisyonuna alıyor! Hızla kaldırıyor ve bir POWERBOMB! Fakat Swerve bunu Jumping DDT ile karşılıyor! İkisi de yerde! Bir süre sonra Swerve ayaklanıyor hızla kalmaya çalışıyor fakat sırtından ötürü kalkmakta zorlanıyor. KO daha hızlı kalkıyor. Tam suratının ortasına bir Superkick! Sonrasında kaldırıyor ve Irish whipe yolluyor! POP UP POWERBOMB! Fakat o da ne! Bir anda havaya fırlamışken HOUSE CALL! KO dizlerinin üstüne çöküyor. Swerve ardından bir tane daha HOUSE CALL! Bu hareketten sonra ikisi de yerde hareketsiz kalıyor! Hakem ikisini de kontrol ediyor! Sonrasında saymaya başlıyor! 1.........2.........3.........4........5........6..........7........ Swerve zorlanarak KO'nun üstüne sürünüyor ve TUŞ! 1.........2........

Dulgb5iUUAEFoO9.jpg


KICKOUT! KO atıyor! Sonrasında ikili birbirlerini tutarak kalkıyor. Birbirlerine tutunarak bir anda hızla yumruklaşmaya başlıyorlar! Bir KO bir Swerve! Birbirlerine karşılıklı hunharca yumruklar savuruyorlar! KO yumruklaşma yarışında üstünlük kuruyor! Swerve'ü attığı yumruklarla sersemletiyor! Sonrasında bir gut kick ardından STUNNER! Fakat hayır! Swerve bundan kurtulup School Boy Roll Up! 1.........2......... KICKOUT! Sonrasında KO hızla Swerve'ü Small Package'e alıyor! 1........2........ Swerve bunu tersine çeviriyor! 1........2.........

3!!!

Swerve-Strickland.png


Kazanan: Swerve Strickland

kevin-owens-shocked.gif


KO şokta! Swerve galibiyetini kutluyor. KO şaşkına dönüyor. Hakeme itiraz ediyor. Sinirle kafasını ringposta vuruyor. Sonrasında orada soluklanıp sakinleşiyor. Swerve bir anda kolundan tutup kendine doğru çeviriyor! İkili face to face atıyorlar! Bir süre birbirlerini süzüyorlar. Swerve yavaşça elini uzatıyor. KO bir süre düşünceli şekilde baktıktan sonra Swerve'e omuz atıyor ve ringden çıkıp gidiyor! Swerve, KO'ya ters ters bakıyor. Sonrasında top rope'a çıkıyor ve kutlamasına devam ediyor! Kameralar kapanıyor.

a1tgk39.jpg


HAYIR KAPANMIYOR! Swerve'ün arkasından biri geliyor ve LOW BLOW! Bu Christian! Yanında birde sandalye getirmiş! Swerve hayalarını tutarak kalkarken Christian sandalyeyi suratına oturtuyor! Swerve acıyla yüzünü tutuyor! Christian sandalyeyle yerde acı içinde yatan Swerve'ün kafasına kafasına vuruyor! Kameralar Owens'ı görüntülüyor. Ringe doğru bakıyor. Swerve'ü kurtarıp kurtarmama düşüncesi içinde. Fakat yoluna devam etmeyi seçiyor! KO yoluna devam ederken kameralar tekrar ringe dönüyor! Swerve'ün kafasının kanlar içinde kaldığını görüyoruz! Christian sandalyeyi sabitliyor ve ikinci sandalyeyi alıp ringe giriyor.

Christian%20Cage%20conchairto.jpg


Christian ring dışına çıkıyor. Bir sandalye daha alıyor ve ringe giriyor. CON CHAIR TO!

50q4q07.jpg
rc7nh7i.jpg


Fakat hayır! KO bir anda ringe dalıyor! Christian elindeki sandalyeyi bırakıp ring dışına çekiliyor! Swerve yerde acı içinde kıvranıyor. KO ile Christian bakışırken kameralarımız kapanıyor.

abw4hsg.gif


Ep-D65EXYAERkZx.jpeg


Arka alanda Dexter Lumis'i görüyoruz. Lumis çizim yapmakta. Fakat çizdiği şeyi tam olarak göremiyoruz. Boş ve yalnız bir odada kendisi. Önünde masası var. Yanında birkaç sandalye mevcut ama hepsi boş. Kendisi sessizce odada oturmaya devam ediyor. Bu sırada bir hışırtı duyuyoruz.

Randy-Orton-backstage.jpg


Randy Orton! Orton Lumis'i görüyor. Yanına yaklaşıyor. Lumis ona bakıyor, Orton da Lumis'e. Sessizce bir süre bakışmalar izliyoruz. Sonrasında Orton, Lumis'in yanındaki sandalyeye oturuyor ve çizimi izliyor.

Sessizce geçen birkaç dakika... İkisi de konuşmamaya ant içmiş gibi susuyorlar. Orton da Lumis de yalnızca kağıda bakıyor. Biraz sonra birisinin daha geldiğini duyuyoruz.

jinder-mahal.jpeg


Bu Jinder Mahal! İkisine de sert sert bakarak konuşuyor.

Jinder Mahal: Bu şirketteki dışlanmışlığı iliklerime kadar hissediyorum. İki haftadır buralarda boş boş geziniyorum. Oysa umutlarım vardı. Geçen hafta Rhea Ripley geldi ve önce bizi küçümsedi. Sonra da menajeri olmayı teklif etti. Onunla beraber çalışırsak yükselebilecekmişiz. Ama odasına gittiğimizde ne beni ne de Dragunov'u beğenmediğini anlattı. Dışarı çıktık. PGW ile sözleşme imzalamak böyle bir şey olsa gerek. Bizi güreşelim diye kadroya dahil ediyorlar, sonra da bir maç bile ayarlayan yok! The Miz'den nefret ediyorum. Ve özellikle senden Randy! Şu an senden de oldukça tiksiniyorum.

Orton şaşırarak ona dönüyor.

Jinder Mahal: Biz ana olayların adamıydık Randall. Sen ve ben, Smackdown'da bir dönem tarih yazdık. Elbette benim yazdığım destanın bir parçası oldun Randy, kabul et o dönemde önüme geçmene imkan yoktu. Ama şimdi, gelmiş bu soytarının çizdiği kara kalemleri izliyorsun. Gelecek hafta Dexter Lumis bir ana kemer şansı elde edebiliyor. Ama ne Randy Orton ne de Jinder Mahal orada yok. Bu hak mı? Kabul etmiyorum Randall. Bu psikopatın öylece şans elde etmesi adil değil.

Orton bakmaya devam ediyor. Mahal'e karşı bir tepki vermediği çok açık. Jinder Mahal bu durum karşısında öfkeleniyor ve...

DEXTER LUMIS'IN ELİNDEKİ ÇİZİMİ ALIYOR! LUMIS ÖFKEYLE AYAĞA KALKARKEN JINDER MAHAL KAĞIDI YIRTIYOR! Yırtılan kağıt yere düştüğü zaman bir bisiklet çizimi olduğunu görüyoruz. Fakat ortadan ikiye ayrılmış bir bisiklet! DEXTER LUMIS OLDUKÇA ÖFKELİ! AYAĞA KALKIYOR VE MAHAL'İN ÜSTÜNE YÜRÜYOR!

Bu sırada Orton, ikisinin de ortasında. İkili birbirlerini ittirirken araya giriyor ve kavgayı önlemeye çalışıyor. FAKAT NAFİLE! Mahal sert bir yumrukla önce Orton'u yere seriyor. Sonra da Lumis'in üstüne gidiyor ve onunla yumruklaşmaya başlıyor. Lumis biraz sonra yere düşüyor, Mahal üstüne çıkıyor ve üst üste yumruklara devam ediyor. Lumis yerde acı içinde yatarken Orton geliyor ve Mahal'i tuttuğu gibi BACK SUPLEX! Mahal boynunu tutarak yerde yatarken Orton kalkıyor ve Mahal'i de ayağa kaldırmaya çalışıyor. Vurmaya devam edecekken arka alan görevlileri geliyor ve ikiliyi ayırıyor. Kargaşa devam ederken kameralar kapanıyor.

abw4hsg.gif


Uzun süren reklamlar nihayet bir son buluyor ve bu da şovun kaldığı yerden devam edeceğine işaret. Kameralar birkaç farklı seyirciyi görüntülemesinin ardından anonsör Greg Hamilton duyuru var. Baylar ve Bayanlar diyerek başlamasının ardından şovun Main Event zamanının geldiğini duyuruyor. Direkt bir şarkı çalıyor arenada.


mkx0z5i.jpg
80e3e-16624060808377-1920.jpg


Maçın anonsu gerçekleştiriliyor şarkının ilerlediği esnada. Bryan Danielson ile Tyler Bate buradalar! Elleri havada bir şekilde arka alandan geliyor Bryan Danielson! Üstelik yalnız değil, yanında seyircileri selamlamakla meşgul olan Tyler Bate de var! Anons gerçekleştiriliyor, nameplate de çıkıyor. Tyler bıyığını düzeltiyor, sonrasında ilerliyor. Bryan da onunla birlikte yürüyor. Bryan seyircilere dönerek biraz sekerek gitmesinin ardından eskisi gibi yürür şekilde ringe ilerlemeyi sürdürüyor. Kısa süre içerisinde ringe varıyorlar, önce Bryan çıkıyor çelik basamaklardan. Bryan, Apron'a çıkmasının ardından bir ayağı Second-rope'de; diğer ayağı da Top-rope'de olacak şekilde köşeye çıkıyor ve Taunt'unu yapıyor! Sonrasında oradan ringin içine atlıyor, bu esnada Tyler da çoktan ringe girmiş oluyor. İkili köşeye geçiyorlar ve Wes'i bekliyorlar.


7v45824.jpg


Sıra World Heavyweight Champion Wes Lee'de! Şarkının bir müddet ilerlemesinin ardından arka alandan Wes geliyor! Stage'nin orta noktasında duran Wes'in kemerini havaya kaldırarak Taunt'unu yapması ile Pyrolar patlıyor! Şovu ile geliyor! Anons gerçekleştiriliyor, nameplate de çıkıyor. Bunun devamında kemerini beline takıyor ve bu şekilde ringin yolunu tutuyor. Gözlerini Bryan'ın üzerinden hiç ayırmaması dikkatimizden kaçmıyor elbette. Ringe varıyor, bir anda çelik basamaklara doğru koşuyor ve anlık bir çelik basamağa çıkış ile havaya çıkıyor ve atlıyor! Bir süre sırtını bariyerlere yaslayarak seyirci kitlesini alan Wes, bunun devamında iplerin altından kayarak ringe giriyor. Ringe girer girmez yönelişi köşeye oluyor, Second-rope'ye çıkıyor ve Taunt'unu yineliyor! Sonrasında oradan iniyor ve kendisine ayrılan köşeye geçerek maçın başlangıcını bekliyor.

Wes ile Bryan kendi köşelerinde bulunuyorlar, Tyler ise Bryan'ın olduğu köşenin yakınında bir noktada, ring dışında. Hakem önce Wes'in, sonra da Bryan'ın kemerini devraldıktan sonra kemerleri anonsörümüz Greg Hamilton'a devrediyor. Greg kemerler eşliğinde ringi terk ediyor, aynı esnada hakemin güreşçileri kontrol ettiğini görüyoruz. Belli bir süre içerisinde kontroller tamamlanıyor, kontrollerde herhangi bir sorun çıkmıyor ve hakem ringin ortasına geçiyor. Elini kaldırıyor ve işareti veriyor, bununla eş zamanlı olarak zil sesini işitiyoruz. Maç başlıyor, maç başlıyor!

Champion vs. Champion Match
World Heavyweight Champion Wes Lee vs. PGW Pure Champion Bryan Danielson w/Tyler Bate


apkyrb6.jpg


Maçın zilinin çalmasıyla ikilinin atağa kalkması bir oluyor! Birbirlerine koşarak başlangıç yapan ikili, ringin ortasında kavuşuyorlar ve yumruklaşmaya başlıyorlar! Soluk bile almıyorlar, birbirlerine saldırıyorlar yalnızca. Bir süre sonra hakem araya girmek zorunda kalıyor, ikiliyi birbirinden uzaklaştırıyor. Hakemin aradan çekilmesiyle birlikte Bryan rakibine koşuyor ve Clothesline yapıyor! Bundan eğilerek kurtulan Wes, Headscissors Takedown ile rakibini yere düşürüyor. Wes ayakta, Bryan yerde; bu şekilde göz göze geliyorlar ve Wes Taunt'unu yapıyor. Bryan hızla ayağa kalkıyor ve rakibine doğru koşuyor, Wes yere yatıyor. Bryan üzerinden atladıktan sonra iplere doğru koşmayı sürdürüyor. İplerden sekiyor, Wes havaya sıçrıyor. Bryan onun altından geçiyor ve koşmasını sürdürüyor. Bryan bir kez daha iplerden sekiyor ve Wes'in Single Leg Dropkick'i ile yüzleşiyor! Bryan aldığı darbenin ardından yere düşüyor, iplere doğru sürüklendikten sonra iplerden destek alarak köşeye yaslanıyor. Rakibinin bulunduğu köşenin tam karşısına geçen bir Wes var, rakibi köşeye yerleşene kadar gerilmiş bir şekilde bekleyen Wes koşmaya başlıyor. Running Corner European Uppercut! Snapmare ile rakibini yerde oturur pozisyona aldıktan sonra iplere doğru koşuyor. İplerden sekiyor ve Penalty Kick yapıyor! Maça oldukça iyi bir biçimde başlayan bir Wes var, kendisi direkt tuşa gidiyor. Hakem ise vakit kaybetmeden saymaya başlıyor, 1...

AVvXsEg4Lsihu3rNXroKmnO4JMGU6GzrqI3xVliy7fBFv3dQYerEOKwtBmiiE4NBDktAMi_G6CfI_U65rzxs3_1NhS7s2_n2SrVKLlYpyfB0BTkIhVfiy_EPwX_8KJmvNxv7Pa0FFWI3_zog7EXWx-9gb8vottJ6rUS1ygXK181AciLDnMFawHDoPH04zC3d4A=s619


2 bile olmadı, direkt Kickout geldi. Maçın temposunu aşağıya çekmek istemeyen bir Wes var, öyle ki rakibini direkt ayağa kaldırıyor ve onu köşeye gönderiyor tüm gücüyle. Sert bir biçimde sırtını köşeye çarpan Bryan, orada yaslanarak dinleniyor. Diğer taraftan Wes'in rakibine doğru koştuğunu ve rakibine Running Corner Forearm Smash yapma girişiminde bulunduğunu görüyoruz. Bu gerçeğe dönüşmüyor çünkü Back Elbow ile rakibinin geriye savrulmasına neden olan Bryan söz konusu. Wes yüzünü tutarak geriye savruluyor, bu esnada Bryan Second-rope'ye çıkıyor ve atlıyor. Missile Dropkick geldi! Bu hareketin ardından iki isim de bir süre yerde kalıyor, fazla geçmeden önce Bryan ve sonra da Wes ayağa kalkıyor. Bryan önce rakibinin karnına tekme atıyor, sonra da onu iplere gönderiyor. Wes iplerden sekiyor ve Bryan'dan Kitchen Sink! Yere düşen Wes hemen ayağa kalkıyor ve üzerine doğru koşmaya başladığı rakibine Big Boot yapıyor! Haayır! Bryan rakibinin bacağını havada yakalıyor. Wes tek ayağının üstünde sekiyor ve Bryan'dan Dragon Screw yapmamasını istiyor, kafasını sağa sola sallıyor. Bryan ona gülerek bakıyor, ayağından ters takla attırıyor ona! Wes ters takla atıyor, iki ayağının üstüne düşüyor ve Roundhouse Kick yapıyor! Wes bu hareketin üstüne yerde oturur pozisyona geçiyor, Bryan iplere koşuyor. İplerden sekiyor ve o da Penalty Kick yapıyor! Tyler alkışlıyor! İntikam alındı! Direkt rakibinin üstüne geçiyor, hakem saymaya koyuluyor. 1... 2...

bx5c3fc.jpg


KICKOUT! Bryan bir süre soluklanmasının ardından yerdeki rakibini Headlock'a bağlıyor. Pes etmemek adına direnen Wes, seyircilerin ritimli şekilde alkışları eşliğinde ufak ufak ayağa kalkıyor. İkilinin ayağa kalktığı esnada Bryan rakibini sıkmayı eksik etmiyor elbette. Kısa süre içerisinde ayaktalar, Bryan hâlâ Headlock yapıyor rakibine. Wes rakibinin sırtına verdiği rastgele darbelerle kurtulmayı hedefliyor ama bunun pek bir karşılığı yok. En sonunda geriye gitmeye başlıyor, rakibi Bryan'ın sırtını iplere yasladıktan sonra iplerden destek alarak rakibini ittiriyor. Bryan karşı taraflarında yer alan iplere doğru gidiyor, iplerden sekiyor ve rakibine Clothesline vuruyor! Hayır, Wes eğilerek bundan kurtuluyor ve rakibini hiç rahat bırakmadan Saito Suplex yapıyor! Bu hareketin tamamlanmasının ardından Wes boğazını tutuyor bir süre. Bu esnada Bryan'ın yuvarlanarak kendisini ringin dışına bıraktığını görüyoruz. Ring içindeki Wes, rakibinin ayağa kalkmasını beklediği süreç içerisinde gerilmiş bir şekilde ringin ortasında duruyor. Bryan'ın ufak ufak ayaklandığını gördüğünde ise iplere koşuyor, iplerden sekiyor ve Suicide Dive yapıyor! SUICIDE DIVE! Ayağa kalkan Wes, spiker masasına vurmaya başlıyor! Bütün seyircileri hypelıyor, ayağa kaldırıyor bunu yaparak! Sonrasında Bryan'ı ensesinden tutarak kaldırıyor ve onu ringe sokuyor. Kendisi de sıkıca tuttuğu ipten destek alarak Apron'a tırmanıyor. Vakit kaybetmeden Top-rope'ye çıkıyor, bulunduğu noktada ayağa kalkıyor ve... FALLEN STARBOY!

BAŞARILI, WES RAKİBİNİN TEK BACAĞINI HAVAYA KALDIRIYOR VE HAKEM SAYMAYA BAŞLIYOR! 1... 2...

AVvXsEiMTtN2DanDBkyKq7ruehtIJSK7suc1mPF6BRYbYrJhUfTKI5ey2Nrbumo7vhq_BpAg25Wfpeg2pgO14N5qsF8eUR93Y39sBpoZ5Z4zfot-apGCuBnfaOmcTYn1OMpB3-n_oikTRWjmXOGQWUlaP3AuvELPlUO-oUOPTo-EDBZ0zvnn_AdL7_0SQZiw6Q=s617


Kurtuldu, Bryan maçın içinde kalmayı sürdürüyor! Bu durum Wes'i öfkelendirmiş gibi, ring matına birkaç yumruk vurmasının ardından ayağa kalkıyor. Saçından tutarak ayağa kaldırdığı rakibini kendisiyle birlikte köşeye götürüyor. Oraya vardılarında ise rakibinin kafasını Turnbuckle Pad'ine vuryor. Yüzünü tutan Bryan, sırtını köşeye yaslıyor ve Wes onu Top-rope'ye oturtmasının ardından bacaklarını iplerin üstünden geçiriyor. Sonra da kendisi Second-rope'ye çıkıyor. Rakibinin kolunu kendi omzuna alıyor ve ona Superplex yapıyor! Ama hayır! Ring-post'u ile ikinci Turnbuckle Pad'ini bağlayan demire ayaklarını sararak rakibinin kendisini kaldırmasına engel oluyor! Wes'in karnına üst üste yumruklar atıyor, onu afallatıyor. Sonra ise... Sonra da ona Gourdbuster yapıyor, hem de köşenin tepesinden! Ring matına korkunç bir şiddetle yüzüstü düşen Wes, sırtüstü yatar şekile geçiyor ve acı içinde kıvranıyor. Bu esnada kendisini toparlayan ve ayağa kalkan bir Bryan var. Kollarını yana doğru açmasının ardından atlıyor rakibinin üstüne, Diving Headbutt! Başarılı, bir tuş denemesi izliyoruz. 1... 2... Kickout! Bryan rakibinin ayağa kalkmasını bekliyor. Belli bir sürenin geçmesinin ardından Wes ayağa kalkıyor, Bryan onu köşeye gönderiyor! Hayır, Wes onu köşeye gönderiyor ve koşarak takip de ediyor. Köşeye gönderilen Bryan, köşeye sıkışmasına ramak kala Step-up bir şekilde Top-rope'ye çıktıktan sonra havada ters takla atarak rakibinin arkasına geçiyor ve onu böylelikle ekarte ediyor. Wes onu kovalamayı sürdürüyor, Bryan iplere koşuyor. İplerden sekiyor ve Wes'ten Clothesline! Hayır, Bryan eğilerek bundan kurtuluyor ve koşmayı sürdürüyor. İplerden bir kez daha sekiyor ve Bryan Flying Clothesline yapıyor!

AVvXsEgPBEBWZZ6qV5OehoYrRVyz7vD4F4Tr3RUrGlrhGRAhCf0vTbkcWjBvP3rRecRozzJhpWRqWHl8UiDFOfftBahYwMvBlg1NmYgzSkWYrHQ7qiuD5Uu8inKDrZmmFqcc5DV6--ud8ewCX6kTGorKdlHnvhlRJRliIj6geI5xfkUoGsREvYaTRD8t7l3GLw=s652


Bir süre sonra Wes iki dizinin üstüne geçiyor, Bryan aksiyona geçiyor. Chest Kicks! 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... 9... Ve... Buzzsaw Kick! Yüzüstü yere seriliyor Wes. Bryan tuşa gitmek yerine köşeye geçiyor! İşaret parmağını havaya kaldırıyor ve Taunt'unu yapıyor! (YES! YES! YES!) Uzun süre sonra Wes ayağa kalkıyor, Bryan koşuya geçiyor ve rakibine... Busaiku Knee yapıyor! BUSAAIIIIIIIKUUUUUU KNEEEEE!!!!!! BAŞARILI!!!! TUŞA GİDİYOR DİREKT! HAKEM SAYIYOR, BÜTÜN SEYİRCİLER EŞLİK EDİYORLAR! 1... 2..

AVvXsEgfOy0qUMaGVL47csZDaJDeH6mP1zqsvNOh_0CEBuNFlDSeqcLMv_tqYwVJH9ejgYf60TxHiatgPq2cf0O_npyUkpHHNiMbAF6RT7ElAcQupNoMe3Zy1qqSxddraOIbjpWyP3rd5nNihcPREyvEM8FJ-kxwus2oweOAtqQmWrYyLl_qB9HePD_vsI0FdA=s652


KICKOUUUUUT!!!!! BU BİR ÇILGINLIK! BRYAN KAFASINI SAĞA SOLA SALLIYOR! RAKİBİNİ BİTİRMEYİ KAFASINA KOYMUŞ!!! İKİ ELİNDEN TUTUYOR, YAKALIYOR RAKİBİNİ VE ARM-HOLD STOMPS TO THE HEADDDDDDD!! WES BAYGINLIK GEÇİRİYORRRRRRRRR! ÜSTÜNE DE LEBELL LOCKKKKK!!!!!!!! TYLER RİNG MATINA VURUYOR, DESTEK VERİYOR!!

bsbp0fb.jpg


IŞIKLAR KESİLİYOR! BÜTÜN ARENA KAPKARANLIK BİR VAZİYETTE! NE OLUYOR?

IŞIKLAR GERİ GELİYOR... WES LEE YERDE, BRYAN DANIELSON İSE KÖŞEDE OTURUYOR. HAKEM DE YERDE! TYLER RİNG DIŞINDA YERDE UZANIYOR! BUNU YAPAN DA KİM? RİNGİN YANINDA BİRİSİ VAR!

CHRIIISSS JERIICHOOO!

chris-jericho-funny.png


BRYAN'I KENARA İTTİREN, WES'E, TYLER'A VE HAKEME SALDIRARAK MAÇI SABOTE EDEN İSİM CHRIS JERICHO! OLAYIN ŞOKUNU YAŞAYAN BİR BRYAN VAR, ŞOK İÇERİSİNDE CHRIS'E BAKIYOR. KENDİSİ AYAĞA KALKIYOR VE KOLLARINI YANA AÇARAK CHRIS'E BAKIYOR. DURUMU ANLAMIŞ DURUMDA. CHRIS SIRITMAYA BAŞLIYOR.

Praying+Mantis+Bomb+2.gif


BAŞKA BİR CHRIS DAHA BURADA! CHRIS BROOKES, BRYAN'IN ARKASINDA! CHRIS JERICHO ARKASINA DÖNMESİNE İŞARET EDİYOR, BRYAN ARKASINDA BİRİSİNİN OLDUĞUNU ANLIYOR AMA ÇOK GEÇ! BRYAN ARKASINA DÖNÜYOR, CHRIS BROOKES ONUN KARNINA TEKME ATTIKTAN SONRA PRAYING MANTIS BOMB YAPIYOR!! BU HAREKETİ YAPTIKTAN SONRA İPLERİN ALTINDAN KAYARAK RİNGİ TERK EDİYOR HIZLI BİR BİÇİMDE! YENİ YENİ KENDİSİNE GELEN HAKEM BU OLANLARIN HİÇBİRİNİ GÖRMEDİ!

i2s3pc1.jpg


WES SÜRÜKLENEREK İPLERE KADAR GİDİYOR, EN ALTTAKİ İPİN ALTINDAN GEÇEREK APRON'DA UZANIYOR. İPİ TUTARAK ORADA AYAĞA KALKTIKTAN SONRA AŞAĞI DÜŞÜK BİR TEMPODA TOP-ROPE'YE ÇIKIYOR. SONRASINDA AYAĞA KALKIYOR, TİTRİYOR ADETA. ATLIYOR RAKİBİNİN ÜSTÜNE! FALLLEEEEEEN STAAAAAARBOOOOOOOOOOOY!! HAREKETİ TAMAMLAMASININ ARDINDAN RAKİBİNİN ÜSTÜNDEN ÇEKİLEMİYOR BİLE. ACI İÇİNDE KALAN HAKEM ZAR ZOR GELİYOR VE SAYIYOR...

1...

2...

3!

Kazanan: Wes Lee

3cyzhoi.jpg


Kazanan Wes Lee! Şampiyonların çarpıştığı maçın galibi Wes oluyor! Kendisinin maçı kazandığının anonsu gerçekleştiriliyor ve sonrasında ''Starboy'' şarkısını tüm arena dinlemeye başlıyor. Hakem bir süre yerden kalkamayan Wes'in üstüne World Heavyweight Championship'i koyuyor. Kendisi derin nefes alıp vererek ayağa kalkarken, kameralar rampadan yukarıya ters adımlarla giden ve bu esnada gözlerini yerde hareketsiz bir biçimde uzanan Bryan'dan ayırmayan Chris Brookes'u görüntülüyor.

Kameralar tekrardan ringe dönüyor, hakem yerde uzanan Wes ile ilgileniyor. Bu esnada ring dışında bulunmakta olan Chris Jericho'ya odaklanıyoruz. Kendisi acilen mikrofon verilmesini istiyor, çağrısı hızlı bir şekilde yanıt buluyor. Ona hızla bir mikrofon uzatılıyor, Chris Jericho elindeki mikrofonu ağzına doğru tuttuktan sonra ringe giriyor çelik basamakları kullanarak. Herkes kendisine kulak veriyor.

omslsqf.jpg


Chris Jericho: Bu sana kaçıncı iyiliğim oldu, inan hiçbir fikrim yok ama bunu bir kez daha yaptım. Buradayım Wes, tekrardan buradayım. NOW World Championship'imi talihsiz bir şekilde yitirmemin intikamını onlardan aldım. Onlar yanlış adamla uğraştıklarını senin galibiyet kutlamanı izlerken anladılar. Chris Jericho'yu yok saymak yapılabilecek en büyük hatadır! Elimdeki değeri kaybetmenin yarattığı karmaşa hissini yaşasam da SummerSlam'de onu tekrardan alacak olmanın mutluluğu içerisindeyim aynı zamanda. Yılın en büyük etkinliğinden eli boş bir biçimde ayrılan o çocuğun, intikam alma isteğini biliyorum. Kendisi bir engel olarak karşımda bulunuyor. Buna rağmen benim istediğim (işaret ediyor) o kemer değil Wes, ben o kemerin yerine seni istiyorum! Bütün istediğim sensin, SummerSlam'de...

Bir elini ipe sararak agresif bir şekilde izliyor onu Wes. Chris Jericho'nun ne anlatmaya çalıştığını anlamaya çalışıyor, kan ter içinde bir halde. En sonunda gücünü topluyor ve ayağa kalkarak Chris Jericho'nun karşısına geçiyor.

Chris Jericho: Hey, hey, hey!

Bir saniye! Wes'e saldırı var! Wes yere yığıldı! Chris Jericho buna engel olmaya çalıştı ama yapamadı!

ozepg0b.jpg


Bunu yapan Velveteen Dream! Backhead Forearm Smash ile Wes'in yere yığılmasına yol açıyor! Chris Jericho ile Velveteen karşı karşıyalar, WrestleMania gecesinin sonrasında bu ilk karşı karşıya gelişleri! Chris Jericho onu sorgular bakışlarla süzerken, Velveteen iplerin arasından kendisine uzatılan mikrofonu alıyor ve ağzına doğru tutarak bir şeyler söylemek yerine elindeki mikrofon ile yerdeki Wes'in kafasına vurmaya başlıyor! Üst üste, art arda ve hunharca... Wes'in sağlığını tehlikeye atacak bir biçimde kafasına vuruyor, eziyet ediyor. Velveteen'in kontrolden çıktığını gören Chris Jericho, bağırmaya başlıyor.

lbhne1f.jpg


Chris Jericho: Sorunun ne senin? Onunla işim bitene kadar onu alabilirsin ama kemeri bana vereceksin! HEY, DURDUR ŞUNU!

Velveteen duracak gibi değil, Chris Jericho çareyi Velveteen'i itmekte buluyor! Dengesiz yakalanan Velveteen yerde oturur pozisyona geçiyor, sonrasında agresif tavırlarla ayağa kalkıyor. Elindeki mikrofonu ağzına doğru götürmesinin ardından konuşmasına başlıyor.

oyrq8sx.png


Velveteen Dream: Nihayet... Nihayet karşımdasın. Ama seninle sonra ilgileneceğim Chris. Sen benim önce Royal Rumble maçının dışına aldığım, sonrasında da elimin tersiyle WrestleMania şovunun dışına attığım bir veteransın. (seyirciler şaşırma sesleri çıkarıyorlar, Chris Jericho ise acı bir şekilde gülümsüyor) Senin geldiğin yeri kapattım, yok ettim. Şimdi ise sıra sana gelmeden evvel bunu berbat etme. WES! BANA ELİNİ VER! (zorla elini tutuyor Wes'in) İŞTE, BU. İŞTE ARADIĞIM BU. BU ONDAN KALAN BİR İMZA. PEKİ BUNU NEDEN SENİN ELİNE ÇİZDİ? SEN... NEDEN ONDAN KALAN SON HATIRA SENİN ELİNDE DURUYOR DA BENİM ELİMDE DURMUYOR? SON HATIRASI BENDE OLMALIYDI!

Chris Jericho, Velveteen'i iyice kışkırtmak için laf ekliyor.

k5grpzb.png


Chris Jericho: Sanırım neye ihtiyacının olduğunu biliyorum. Onun elini kes ve istediğin senin olsun! (WHAT?)

Kameralar Velveteen Dream'e dönüyor. Velveteen iki eliyle başını sıkıştırıyor! Kendi kafasını patlatacak adeta! Bir süre bu şekilde kalıyor! Kontrolsüz bir şekilde yere düşürdüğü mikrofonu yeniden alıyor ve konuşuyor.

THE DREAM: BUNU YAPMAKTAN BAŞKA ÇAREM KALMADI! BU ELİ KESECEĞİM! O KEMER DE, YILDIZ DA BANA AİT OLACAK!

tkrqlyq.jpg


Mikrofonu sert bir şekilde yere fırlatmasının ardından önce yerdeki World Heavyweight kemerini, sonra da Wes'i omzuna alıyor ve arka alanın yolunu tutuyor. Bundan memnun olmayan ve hatta öfkelenen Chris Jericho, kaşları çatık bir şekilde onu izliyor. Bir şey yapmak zorunda!

ILJA DRAGUNOV! ILJA DRAGUNOV! ILJA DRAGUNOV!

SEYİRCİLERİN ARASINDAN ÇIKAGELEN ILJA, SALDIRIYOR DREAM'E! WES DE YERDE, DREAM DE! ILJA, RİNGİN HEMEN ÖNÜNDE YATAN YERDEKİ DREAM'E TEKMELER ATIYOR! HESAPLAŞIYOR ONUNLA!

c8t4svg.jpg
ilja-dragunov-august-9-a.jpg


BİR SÜRE SONRA BUNA SON VERİYOR. HERKES YERDE, BİR TEK CHRIS JERICHO İLE ILJA DRAGUNOV AYAKTA. JERİCHO RİNGDE, DRAGUNOV İSE RİNGİN HEMEN ÖNÜNDE. ŞOV BU İKİLİNİN KARŞILIKLI BAKIŞMALARI EŞLİĞİNDE SON BULUYOR.

𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟒𝟎: "𝓉𝒽ℯ 𝓈𝓉𝒶𝓇"
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024

All Rights Reserved ©
 
Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: