- Konular
- 647
- Beğeni sayısı
- 1,985
- PG Nakit
- 825
- RPG Karakteri
- Liv Morgan / Roman Reigns
- Favori Güreşçi
- Malakai Black
Arka alandayız. Roman Reigns yaşananları takip ettikten sonra televizyonu kapatıyor ve Heyman'a dönüyor;
Roman Reigns : Görünüşe göre boşa konuşmuşuz Miz ile. Biz müdahale edene kadar aynı saçmalık yine dönmeye devam ediyordu. Tame Impala "New Person, Same Old Mistakes" şarkısını bu çöplük için yapmış olsa gerek. Bu hispanik arkadaşa verilen kaçıncı şans bilmiyorum ama sürekli onu izlemekten sıkıldım. Oradakiler de sıkılmış olsa gerek ki reaksiyonsuzluktan adı çıkmış durumda. Soyundan biri burada toprağa verildi diye bu kadar onurlandırmak fazla. Bu çifte standartlı düzeni durdurmamız gerekiyor. Beceriksiz çiftlerin her gece yapmaya çalıştıkları misyoner pozisyonlu seksler gibi her gece aynı şeyi izliyoruz. Ne yani ben de gidip Jey'i öldürsem aynı şeyleri ben de mi elde edeceğim? Hem bu Jey'e de zarar veriyor. Her hafta aynı adamlarla karşı karşıya gelip nasıl kendini geliştirebilirsin? Nasıl hanemize uygun bir şampiyon olabilirsin? Kanımızı nasıl temsil edersin? Söz verdiğim gibi bazı şeyleri değiştireceğim. Kendim için, Jey için, ailemiz için. Jey'in fikri nedir bilmiyorum. Belki de bazı şeylerin bu kadar onun için kolay olması rahat geliyordur fakat ben onu böyle görünce rahat edemiyorum. Güçlenmeli, güçlenmeliyiz. Tribal Chief olarak kusur kabul etmiyorum fakat onda bazı kusurlar görebiliyorum. Bu onu da iyileştirecek bundan eminim. Sadece hoşuna gitmeyebilir fakat umrumda değil. Ben böyle istiyorum, ailemiz böyle istiyor.
Bugün sadece görüp aydınlanmasını istedim. Artık istese de istemese de bu oyunun bir parçası ve fikriyle tarafını ne kadar doğru yansıtırsa kendisi için o kadar iyi. Tavırları farklı olursa da kendi zararına olur. En azından bazı şeylerin farkında artık. Del Rio da farkında, Miz de farkında. Benim istediğim şey de tüm evrenin kabile şefinin farkına varması. Solo ve Jacob iyi iş çıkarttılar. Sen de öyle Wiseman. Planlarımda bana destek verdiğin için minnettarım. Aile sana minnettar. Yakın zamanda kaybettiğim babam da seninle gurur duyardı. Onun mirasını gururla taşımamız gerekiyor. İster kafayla, ister yumrukla. Alacağımız reaksiyon ve sıradaki hamlemiz hakkında bir fikrin varsa dinlemek isterim.
Heyman konuşmaya başlıyor.