RPG Baba Döndü Bazı Şeyler Değişecek


Arthur Morgan

#Hedef25
Katılım
2 Tem 2023
Konular
40
Mesajlar
2,678
Beğeni sayısı
348
PG Nakit
90
RPG Karakteri
Randy Orton
Favori Güreşçi
Cody Rhodes



randy-orton-january-27-a.jpg


Randy Orton geliyor. Eline bir mikrofon alıyor ve konuşmaya başlıyor.

6d0a9-17184301994637-1920.jpg


Randy Orton:Bir senedir Latin Netflix dramasıyla beyni yıkanmış balık hafızalı olan ahmaklar için adım Randy Orton. Buraya bazı şeyleri düzeltmek ve özlediğim tutkuya yeniden kavuşmak için adım attım. (CHEER) Herkes bıçak altına yattıktan sonra Randy Orton isminin tarihten silindiğini düşünüyordu fakat ben yeniden buradayım. Ait olduğum yerde, bu mat'ın tam üstünde bulunuyorum!(CHEER) Burada bulunuyorum çünkü bu sirki yeniden düzene sokmaya geldim! Varolan düzeni yıkıp sektör için en iyi olacak şekilde düzene sokmaya geldim. Artık yeter dediğinizi duyar gibiyim çünkü ben de diyorum. Bu kadar yeter! 53 yaşında bir ahmağın jigololuk hikayelerini dinlemekten sıkılmadınız mı? Biliyor musunuz onun buruşuk penisiyle hangi 70lik kadını becerdiği kimsenin problemi değil! Bu herif ben yokken Grand Slam şampiyonu olarak şirketin seviyesini aşağıya sürükledi.(Cheer - Boo karışık) Kariyeri boyunca indylerde indoor arenalarda kıçında Light Tube'lar parçalanarak sürünen bir gerizekalının PGW'da kendisini mitolojik bir yaratık sanmasından sıkılmadınız mı? Güzel prodüksiyon! PGW prodüksiyon ekibini tebrik etmeli..(BOO OĞLU BOO) Kendisi sizi göklere uçan bir melekmiş gibi kandırarak buraya görkemli bir şekilde veda etti ve emekliliğinin tadını çıkartıyor.(BOO) Ya ona sarılan adam? Ezeli düşmanı? Uyuşturucu bağımlısı pedofili bir manyağın daha da manyaklaşarak kişilik bölünmelerini seyretmekten sıkılmadınız mı?(BOO) Mike, yeni görevin için seni tebrik ederim işinin en iyisini yapacağını biliyorum ancak Payback şovunda gözünün önünde yaşananlar için şu herife bir psikolog çağır! Başka birine gelelim 3 ay boyunca seyircilerin arasında gördüğü kadını arayan bir ergenden sıkılmadınız mı? Bate, takıntılı aşkını başka yerde yaşamalı.


randy-orton-001.jpg


Bir süre duraksar ve etrafını süzer. Boolar daha yoğunlukta olmak üzere Cheer ve Boo'lar birbirine karışarak tüm arenada yankılanır.

20240126_SD_Randy--412c65f1b1fd223a11228c9b35fe4981.jpg


Randy Orton: Beni yuhalayabilirsiniz fakat ben doğruları tükürürüm. Burası LSD gazı salınmış bir mekan gibi. Herkes olayları kendi yaşadığı fantezi dünyasından görüyor. Herkes bu sinematik hayal dünyasında boktan sebeplerle Cehennemin yolunu tutuyor. Peki ya ben!? Bana da mı aynısı olacağını düşünüyorsunuz!? Ben buraya bu gazı temizlemeye geldim. Salacağım zehir buradaki kirli gazı arındıracak. Burası lanet bir tımarhaneye dönmeden sizi bu tımarhaneden kurtarmaya geldim. Eski dostum Cody Rhodes'un bu tımarhanede hikayesi peşinde koşarken akli dengesini yitirmesine ve yüzünün közlere bürünmesine, parçalanmasına şahitlik ettik. Burası onun karısını bile delirtmiş olmalı. Aslında bakarsanız Seth Rollins'i de delirtmiş olmalı çünkü buradaki görünmez gaz onun Cody Rhodes nefretini başka bir noktaya taşıdı ve o kendisini çatıdan attı! Huzur içinde yat Seth ölümün böyle olmamalıydı. Şimdi yapacağım açık. En dipten başlayacağım. Geçen sene henüz hazır olmamamdan ötürü düştüğüm yeraltından! Karşıma çıkan her ucubenin başını birer birer ezeceğim! Hepsinin tek tek kıçına tekmeyi basacağım. Geçen Payback şovunda Drew'a yaptığım gibi!(Duraksar) Drew Mcintyre, her zaman aynı hataya düşüyorsun. 4 sene önce de böyleydi. Kendine çok güvendin ve beni ezeceğini düşündün. Bu sinemaya çok kapılıp işimi bitirmeden önce çeneni çok açtın. İşimi bitirmeden önce daha hızlı olmalıydın. Sonuç olarak seni hiç beklemediğin anda dişlerimle ısırdım. Umarım geçen gece ringe oturup ağlarken bazı şeylerin değiştiğini idrak edebilmişsindir. Sefir kayıp, Serpençe günlerin bitti, Peder Petrus ortalarda yok. Artık tek bir gerçek var. Baba Döndü!(Cheer) Bu mattaki ilk avım oldun ve son da olmayacaksın. Birazcık geçmişe gidelim ve içimde biriken intikam ateşini harlayalım. Bundan 2 yıl öncesine.. Yerde acıyla yattığım o anlara! İsmini Profesyonel Güreş dünyasına daha güçlü duyurmaya çalışan bir gruba. Bloodline! Roman, sen ve ailenle yeniden aynı iplerin arasındayız. Ve sana söz veriyorum. Kıytırık ailene ve sana yaptıklarının hesabını soracağım. PGW şampiyonu Jey Uso, gözlerimi belindekine diktim. PGW mezarlığında kendine ve ailene yer ara. Çünkü hepinizin cesetlerini tek tek oraya gömeceğim. TV-14 dramaları yerini 3 harfe bırakıyor. Spor eğlencelerinin en ateşli 3 harfine R-K-O!

Mikrofonu atıyor ve arka alanın yolunu tutuyor.

hq720.jpg
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: