WWE SmackDown Spoiler | Ms. MITB Devriyede


Tolga

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
597
Mesajlar
4,084
Beğeni sayısı
758
PG Nakit
1,075
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Şov, Money In The Bank ana olayında olan maçta yaşananları gösteren bir video ile başlıyor.

Bu sırada açılış Ms. MITB'den geliyor ve Tiffany Stratton ringe geliyor.

Tiffany, Cumartesi günü WWE tarihindeki en genç Kadınlar Ms. MITB olduğunda resmen "Tiffy Time" olduğunu söylüyor. Trish Stratus memleketi Toronto, Ontario, Kanada'da Money In The Bank'e ev sahipliği yaparken, cumartesi gecesi onun gecesi olmuş.. Ardından Liv Morgan, Bayley ve Roxanne Perez'i uyarıyor ve WWE Kadınlar Dünya Şampiyonu, WWE Kadınlar Şampiyonu ve NXT Kadınlar Şampiyonu olarak kendi saltanatlarının Tiffy Time'da olduğunu söylüyor.

Bayley'nin müziği duyuluyor ve kendisi ringe doğru ilerliyor. Tiffany'i Money In The Bank maçını kazandığı için tebrik ediyor, bu sırada Tiffany ise Bayley'e neden ringde olduğunu soruyor. Bayley, 2019'da eski bir Ms. MITB olarak Tiffany'e bir tavsiye vermek istediğini söylüyor ama Tiffany bunun üzerinden yıllar geçtiğini söylüyor.. Bayley onu dinlemiyor ve Tiffany'e çantayı kendisine kullanmaması konusunda uyarıyor ve bunu yaparsa başarısız cash-in yapan ilk kadın olacağını söylüyor.

Nia Jax'in müziği duyuluyor. Bayley'e neden boş tehditler savurduğunu soruyor ve SummerSlam'de kendisinin WWE Kadınlar Şampiyonu olacağını söylüyor. Bayley, Jax'e kiminle konuştuğunu sandığını soruyor ve Jax'e kendisinin bu versiyonunun Grand Slam Kadınlar Şampiyonu, Royal Rumble galibi ve WWE Kadınlar Şampiyonu olduğunu söylüyor. Jax'e SummerSlam'de onu utandıracağını söylüyor ama Jax'in kemeri ondan alması durumunda Tiffany'nin Money In The Bank çantasıyla ne yapacağını soruyor. Jax, Bayley'e onunla bir sorunu olmadığını söylüyor ve Tiffany'nin kendisinin Barbie bebeği olduğunu söylüyor, sonrasında ise Bayley'e SummerSlam'de onu kurban edeceğini söylüyor.

Bayley, Jax'e vurmak istiyor, ancak Tiffany onu engelliyor ve ikili Bayley'e saldırıyor. Daha sonra Michin ringe giriyor ve Jax'e kendo sopasıyla vuruyor. Tiffany ise kendisine vuramadan ringin dışına kaçıyor.

Tekli Maç
Michin vs. Nia Jax
Kazanan: Nia Jax (10:00)

Maçtan sonra Jax, Michin'e ikinci bir An-Nia-Lator indirecekken Bayley engelliyor, ancak o sırada Tiffany'de çantayla Bayley'e vuruyor. Jax ile Tiffany, Bayley'e saldırıyor, ve Tiffany ona bir Spinebuster yapıyor. Daha sonra Tiffany çantasını bozdurmak istiyor ancak Jax onu yakalayarak uyarıyor ve Tiffany vazgeçiyor.

Byron Saxton'ın Andrade ile oturduğu bir videoya geçiyoruz. İkili röportaja başlayacakken Carmelo Hayes araya giriyor ve Andrade yerine Saxton'ın kendisiyle röportaj yapmasını gerektiğini söylüyor ve Hayes ile Andrade arasında sözlü bir çatışma yaşanıyor.

Tag Team Maçı
Apollo Crews & Baron Corbin vs. Legado Del Fantasma (Angel & Berto)
Kazanan: Legado Del Fantasma (8:00)
 

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
19
Mesajlar
2,762
Beğeni sayısı
680
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Michin'i main eventer yapıyorlar adam kalmadı diye, SD kadın divizyonunu gerçekten Nia Jax sırtlıyor. Şaka sanabilirsiniz ama bu kadın olmasa tepe kadınları 0 ilgi çekicilikle devam edicek, Tiffany de dahil buna. Bayley hakkında kelime etmemeye karar verdim zaten.

Corbin ve Apollo'nun kullanılmasını sevdim sevmesine de uyumları çok garibime gitti, baya iyilerdi.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: