RPG ne gerekiyorsa


Baroš

unsettling differences
Katılım
2 Tem 2023
Konular
122
Mesajlar
1,959
Beğeni sayısı
532
PG Nakit
1,545
RPG Karakteri
Kevin Owens
Favori Güreşçi
CM Punk


Kevin Owens is Here! Kendine has tavırlarıyla ringe geliyor ve mikrofonu alıyor.

2c066dc9113d097f-600x338.jpg


Kevin Owens: Yeni ring...Yeni taraftarlar... Yeni kadro... AMA değişmeyen ben! Benim için yer, mekan ve zaman önemli değil. Zafere giden yolda ne gerekiyorsa yapacağım. NE GEREKİYORSA! Buna, herkesin alışması gerekiyor. Bugüne kadar böyle geldim ve böyle gideceğim. Sizler buna mentalite veya hedefe giderken seçtiğin yol dersiniz ama tam olarak bunlar değil. En az aldığım nefes kadar önemli benim için.

kevin-owens-2-1.jpg


Kevin Owens: Sizlerin arasında bunu garipseyenlerin olduğunu görür gibiyim. İşte bundan dolayı para verip oraya oturuyorsunuz. Bende bu kafada olduğumdan dolayı burada kendimi ifade ediyorum. Onur gibi kavramlar, küçük insanların kendini avutması için var. Bir işte başarısız olursun ve kendine '' en azından onurlu bir duruş sergiledim'' dersin. Bu çok gülünç bir durum. Herhangi bir PGW fanı ve çocuğunun benim hakkımda konuştuklarını düşünüyorum. ''Hey baba, Kevin Owens ne kadar da onurlu bir güreşçi ama hiçbir şampiyonluğu yok.'' Bu konuşmaya şahit olsam kendimden utanırdım. Bu kafada olanlara hiçbir saygım yok. Başarısızsan, başarısızsındır. Küçük insanların avut--

Bazı seyircilerden yuhalamalar geliyor

Kevin Owens: Yuhalamalarınız umurumda değil. Gerçi hiçbiriniz umurumda değilsiniz. Hype almak için sizlerin g*tünü yalayamam. İhtiyacım yok, benim her hareketim hype olacak. Bunu çok iyi öğreneceksiniz. Sizler bana muhtaçsınız. İzlemek için para verdiğiniz adamı yuhalamak yerine tanımaya çalışın! Sonunda iyilerin kazanması sadece filmlerde olur. Kötülerin galip geldiği dünyadayız ve burada da benim sayemde böyle olacak. Bunun farkına varın ve o küçük beyninizde tasarladığınız ütopyadan çıkın. Her neyse, PGW projesine yükseldim ve inandım. Yeni maceralara yelken açmayı seviyorum proje de buna eklenince şu an bu ringdeyim. Başarılı olacağımı düşünüyorum ama bu uzun yolda bazı engeller olacak. Bu engelleri bazı numaralarla aşamaya çalışacağım. Kendime ve en önemlisi verdiğim kararlara güveniyorum. Burada iyi güreşçiler var, birçoğunun iyiliği benle karşılaşana kadar olacak. Bu bir gözdağı değil. Gerçekler. Payback Dark'ta hakladığım Rus Çocuk'la buna başladım. Ben, kendimle rakip olmak istemezdim şahsen. ''Kazanmaya giden yolda her şey mübah.'' Bu mentaliteyle çok iyi bir ring performansı birleşince bir yerden sonra durdurulamaz oluyorsun. Geçmişte olduğum gibi. Geçmiş ama tekrar gün yüzüne çıkmaya hazır, şartların oluşmasını bekliyorum. Arka alanda, bazılarının dost olduğunu gördüm. Dostluk ve arkadaşlık başarıya giden yolda her zaman engeldir, insan kendisini düşünmeli önce. Dostum olsun diyorsan menfaatlerin için kullanmak amacıyla olsun. İşin bitince at, benim yaptığım gibi. Eski dostumu, NXT kemeri için bayılttım. Diğer eski dostum kendisine gelmiş geçmiş en iyisi diyen bir gevezeydi. Onu da Evren Şampiyonluğumu sağlamlaştırmak için kullandım ve attım. Hiçbir değeri olmayan kurnaz bir adamla karşı karşıyasınız. Size vereceğim son tüyo budur. Tanıdım dediğiniz an, başka numaralarımla tekrar başa döneceksiniz.

Kevin Owens mikrofonu yere atıp müziği eşliğinde arka alanın yolunu tutuyor.


 
Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: