RPG Tekrar Başlıyoruz

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Konular
28
Beğeni sayısı
284
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Blue Grass Havalimanı, Lexington, Kentucky
V7YWKDMWDBC3BNXAWKFXR6OCVI.jpg

Chris Brookes elinde valizle havaalanından çıkarken bir kamera onu çekmeye başlıyor.

Chris Brookes: AMERİKAA, Sonunda geri dönebildim. İngiltere’de yaşadıklarım, WrestleMania’da yaşadıklarım birazcık sıkıntılıydı kabul etmem lazım. Ancak en sonunda kafamı tamamen boşalttım ve kendimi tekrar tüm odağımla güreşe verebilirim. Sezon sonrası verilen ara hayatımın en zor 2 haftası olabilir. Şu 2 haftada tekrardan güreş için yaşadığımı, kendimi güreşte bulduğumu ve 16 yaşında o çocuğun içinde ki güreş tutkusunu hala yaşattığımı fark ettim. Yenilendim, güçlendim ve karşıma çıkan herkese artık daha fazla eziyet olmaya geliyorum.

Chris Brookes: PGW’da hiç fena olmayan bir başlangıcım ve yükselişim oldu. Burada ismimi bile bilmeyen herkese beni takip etmeleri gerektiğini öğrettim. PGW’nın benden sonra çok değişeceğini söyledim ve o değişimi başlattım. Bundan sonra da devam edeceğim. Yılmaya, vazgeçmeye hiç niyetim yok. Ben İngiltere’den galibiyetle çıktım. Ben tüm seyircilerin benden nefret ettiği şovdan galibiyetle çıktım. Etrafımdakiler İngiltere’de olmamın mentalimi bozabileceğini söylediler, yalan söylemeyeceğim haklı çıkıyor gibiydiler. Ancak teslim olmadım, olmayacağım da tekrar buradayım. Tekrar PGW için kanımın her damlasını akıtmaya hazırım. Para ve şöhret için değil güreş ve prestij için buradayım. Önüme ne çıkacak ya da ben ne yapacağım bilmiyorum ama PAYBACK #39’u iple çekiyorum. The Rock, yeni birileriyle anlaşmış olabilir, birilerini göndermiş olabilir. O gün arka alana adım bastığım anda hepsini öğreneceğim ve HERKESE PGW’DA BENİM KARŞIMA ÇIKILMAMASI GEREKTİĞİNİ HERKESE HATIRLATACAĞIM.

Kamera kapanıyor.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: