AEW Dynamite Spoiler | Beklendik İhanet Gerçekleşti


Tolga

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
597
Mesajlar
4,090
Beğeni sayısı
758
PG Nakit
1,075
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Reklamlardan döndüğümüzde The Acclaimed & Daddy Ass'in The Elite hakkında çıkardıkları yeni diss şarkısının prömiyerini izliyoruz.

Kemersiz Stampede Sokak Dövüşü
Chris Jericho vs. Samoa Joe
Kazanan: Chris Jericho via ref decision (12:32)

Reklamlardan sonra Big Bill, Bryan Keith ve Chris Jericho üçlüsü, Samoa Joe'yu ambulansa yolcu ediyor.

AEW Uluslararası Şampiyonluğu Global Glory Dörtlü Adaylık Maçı
Claudio Castagnoli vs. Kyle Fletcher vs. PAC vs. Tomohiro Ishii
Kazanan: PAC (11:07)

Maçtan sonra PAC eline bir mikrofon alıyor. AEW'ya dönüş yaptığından beri büyük sözler verip bunların altında kaldığını söylüyor. Fakat şimdi All In sezonunda olduğunu ve Wembley Stadyumunda kendi anından mahrum bırakılmayacağını söylüyor, sonrasında ise eski PAC'in geri döneceğine yemin ediyor.

Arka alana gidiyoruz. Adam Page, Renee Paquette'nin yanından hızlı adamlarla geçiyor, Paquette dikkatli olmasını söylerken Page onu takmıyor. Daha sonra hızlı adımlarla The Elite'in soyunma odasına ulaşan Page kapıyı çalıyor, kapıyı arkadaşları açınca ise Blood & Guts'ta Team Elite'in beşinci üyesi olacağını söylüyor.

Mercedes Mone ringe geliyor.

Mikrofonu eline alan Mone, Calgary'e CEO'larına merhaba demesini söylüyor ve hem TBS Şampiyonu hem de NJPW STRONG Kadınlar Şampiyonu olmasını kutlamaya devam etmek için Saddledome'da bulunmaktan onur duyduğunu söylüyor. Young Bucks'tan aldığı izinle ring kenarındaki ekstra güvenliğe dikkat çekiyor ve bu gece rahatsız edilemeyeceğini söylüyor. Mone kendisini "var olan en iyi, geçmişte var olmuş en iyi ve gelecekte var olacak en iyi" olarak ilan ediyor. Britt Baker'a All In'de kendisiyle karşılaşmayacağını söylüyor ve kendisine bir shot doldurup kadeh kaldırıyor.

Bu sırada Britt Baker'ın müziği duyuluyor ve ringe doğru ilerliyor. Güvenlikler onun ringe girmesini engellemeye çalışsa da Baker onları indirip yanlarından geçiyor. Mone ringten kaçarken Baker ringte ayakta kalan isim oluyor ve reklamlara gidiyoruz.

Aradan döndüğümüzde Darby Allin'ın Brandon Cutler'a saldırdığını görüyoruz. Allin daha sonra Elite'e gelecek hafta görüşeceklerini, çünkü onlarla işinin daha yeni başladığını söylüyor.

Owen Hart Foundation 2024 Kadınlar Turnuvası Final Maçı
Mariah May vs. Willow Nightingale
Kazanan: Mariah May (12:45)

Mariah May maçı kazandıktan sonra Toni Storm ile rampada galibiyetini kutluyor. Owen Hart Kupası kendisine takdim edildiğinde bir anda Toni Storm'a vurur ve Storm'u döverken kullanır. May birde Luther'a saldırıp onu bir masaya çarptırırken Toni Storm kanamaya başlıyor. Daha sonra May, ayakkabısıyla Storm'un kafasına defalarca vuruyor ve ayakkabısını Toni Storm'un kafasına sıkıştırıyor. Görevliler iki kadını ayırmak için gelirken May, Aubrey Edwards'a da vuruyor. Storm'dan akan kanı yüzüne sürdükten sonra şov sonlanıyor.​
 

Akashi

the front man
Katılım
3 Tem 2023
Konular
632
Mesajlar
5,030
Beğeni sayısı
1,801
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
Feci iyi ayarlamışlar ihanet segmentini yalnız. Bir anda Mariah'cı etti bizi. Luther'ın inatla yere düşmeyiş koparttı ama.
 

GBB

👑
Katılım
2 Tem 2023
Konular
41
Mesajlar
5,332
Beğeni sayısı
1,546
PG Nakit
370
AEW izlemiyorum normalde YT'dan karşıma düştü turn videosu. Gidişatı veya öncesinde ne oldu neredeyse hiç bilmiyorum çok az biliyorum ama turn çok sağlam olmuş.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: