WWE NXT Spoiler | Geri Dönen Takım ve Ana Olay


Tolga

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
682
Mesajlar
4,349
Beğeni sayısı
792
PG Nakit
1,105
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Aradan sonra Wes Lee ringe geliyor.

Lee zor günler geçirdiğini ve Heatwave'de Oba Femi'yi Kuzey Amerika Şampiyonu olarak tahttan indirebileceğine inandığını söyledi. Femi'nin daha iyi bir adam olduğunu kabul ediyor, ancak her şeyini ortaya koyduğu tek şey o maç değilmiş. Birkaç ay önce omurgasından sakatlandığında, geri döndüğünde elde edeceği başarıyı hayal etmenin ona iyi geldiğini söylüyor. İşlerin böyle gelişmediğini ve Femi Kuzey Amerika Şampiyonluğunu elinde tuttuğu sürece ona meydan okuyamayacağı için nereye gideceğini bilmediğini söylüyor.

Lee daha önce de dayak yediğini ama hiç böyle olmadığını söylüyor. Hayranlarına ve kendisine karşı dürüst olması gerektiğini söylüyor ve ardından çekilme zamanının gelmiş olabileceğini düşünüyor.

MSK'nın müziği duyuluyor ve Zach Wentz ile Trey Miguel geliyor. Lee, Wentz ile Miguel'e NXT'de ne yaptıklarını soruyor, Wentz hem kendilerinin hem de taraftarların Lee'nin ayrılmasını istemediğini söylüyor. Miguel, Lee'ye kendisinin ve Wentz'in onu özlediğini söylerken, Lee ise Wentz ile Miguel'e TNA Wrestling'de başardıklarıyla gurur duyduğunu söylüyor. Wentz, Lee'ye kendisinin tüm zamanların en büyük Kuzey Amerika Şampiyonu olduğunu söylüyor. Miguel, MSK'nın NXT tarihindeki en iyi tag team olduğunu söyledikten sonra Wentz, Lee'ye bir teklif yaparak MSK ve The Rascalz'ın yeniden bir araya gelmesini teklif ediyor. Lee kabul ediyor ve arkadaşlarına sarılıyor.

Tekli Maç
Izzi Dame vs. Thea Hail
Kazanan: Thea Hail

Maçtan sonra Oba Femi ring kenarında belirir ve Duke Hudson'a gelecek hafta Kuzey Amerika Şampiyonluk maçında onu yok edeceğini söylüyor. Hudson, Femi'yi kendisini hafife almaması konusunda uyarıyor ve Femi'yi Kuzey Amerika Şampiyonu olarak tahttan indirmenin kendisi için bir zevk olacağını söyler.

Daha sonra arka alanda Gallus ile The Rascalz'ın yüzleştiğini görüyoruz.

Tag Team Maçı
Out The Mud (Bronco Nima & Lucien Price) vs. The OC (Karl Anderson & Luke Gallows)

Kazanan: Out The Mud (Bronco Nima & Lucien Price)

Tekli Maç
Fallon Henley vs. Sol Ruca
Kazanan: Sol Ruca (via DQ)

Maçtan sonra diskalifiyeye sebep olan Jazmyn Nyx ve Jacy Jayne, Sol Ruca'yı dövmeye devam ediyor.

Arka alana gittiğimizde Brooks Jensen'ı kapalı bir kapının ardında görünmeyen biriyle konuşurken görürken reklamlara gidiyoruz.

Aradan sonra Ava, Stevie Turner ve Cedric Alexander'ın Ava'nın ofisinden çıktığını görüyoruz. Ava daha sonra üçünün bir toplantı yaptığını ve Alexander'ın artık NXT kadrosunun resmi bir üyesi olduğunu açıklıyor. Ardından Mr. Stone içeri giriyor ve Ava'ya ikisine de Ashante "Thee" Adonis ile bir toplantı ayarladığını söylüyor ve üçlü Ava'nın ofisine doğru ilerliyor.

Tag Team Maçı
Ethan Page & Shawn Spears vs. Joe Hendry & Trick Williams
Kazanan: Joe Hendry & Trick Williams

Maçtan sonra Hendry ve Williams şov biterken galibiyetlerini kutluyorlar.​
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
89
Mesajlar
6,240
Beğeni sayısı
1,553
PG Nakit
770
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Ahhhh ahhh duygulanmayan adama adam diyenin ben... Yine keyifli bir şov oldu, TNA işbirliği çok şey değiştirdi bence NXT adına. Güncel güreş dünyasındaki en keyif aldığım şey şu anlık, bekliyoruz öbür haftayı bakalım.
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
28
Mesajlar
1,050
Beğeni sayısı
277
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
The Rascalz ve Joe Hendry gelicek diye geriye kalan şovu iyi yapmamışlar gibi geldi. Zaman geçirmek için maçlar gördük sadece. Ancak Joe Hendry bir şovun iyi olması için yeterli. I BELEIEVE IN JOE HENDRY
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: