WWE NXT Spoiler | Yeni Şampiyon Sahnede


Tolga

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
682
Mesajlar
4,349
Beğeni sayısı
792
PG Nakit
1,105
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Şov başlıyor! Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen Heatwave'de yaşananların özeti niteliğinde bir video ile başlıyoruz.

Yeni şampiyonumuz Ethan Page yanında birkaç güvenlik görevlisiyle ringe doğru ilerliyor.

Page yeni NXT Şampiyonu olduğu için kendini övüyor ve NXT'yi ele geçirmesinin sadece altı hafta sürdüğünü söylüyor. Bunu başarabilmek için birkaç özelliğe sahip olmak gerektiğini ama en önemlisinin büyük bir egoya sahip olmak olduğunu söylüyor. Muhtemelen herkesin kendisinden nefret ettiğini ve buna tüm NXT soyunma odasının da dahil olduğunu söylüyor. Yanında getirdiği güvenlik ekibinin eğer kendisine saldırmak isteyen NXT kadrosunun herhangi bir üyesi olursa ona karşı Ethan Page'i korumak için burada olduğunu söylüyor.

Oro Mensah ring kenarında beliriyor fakat güvenlik onu engelliyor. Page, Mensah'ı Heatwave'den men ettiği ve kendisinin Toronto, Ontario, Kanada'da NXT Şampiyonluğunu kazanmasına izin verdiği için Ava'ya teşekkür ediyor. Yeni NXT Şampiyonu olarak markada sahip olduklarını mahvetmek için dışarıdan herhangi birinin NXT'ye gelmesini engelleyeceğini, 'Biz NXT'yiz' dense bile bunun doğru olmadığını çünkü kendisinin NXT olduğunu söylüyor.

Trick Williams'ın müziği duyuluyor ve ringe doğru ilerliyor. Page'in kendisini NXT Şampiyonluğundan adil bir şekilde indirdiğini kabul ediyor ama bu gece NXT Şampiyonluğu için rövanş maçına çıkmak istediğini belirtiyor, buna karşı Page meydan okumaya yanıt vermeyip Williams'a istemeden de olsa kemeri kazanmasına yardım ettiği için teşekkür ediyor. Daha sonrasında ise Williams'a artık NXT'nin adamı olmadığını çünkü kendisinin öyle olduğunu ve ona rövanş maçı vermeyeceğini söylüyor.

Shawn Spears'ın müziği duyuluyor. Page'e yeni unvan sahibi olmasına yardım ettiği için kendisine bir teşekkür borçlu olduğunu söyler ve Williams'a bir süredir kendisi hakkında ileri geri konuştuğu için aptal olduğunu söyler. Williams için NXT Şampiyonluğunu tuş edilmeden kaybetmiş olmanın berbat bir şey olduğunu söyler ve Williams'ın sıranın en arkasına geçmesi gerektiğini söyler.

Je'Von Evans'ın müziği duyuluyor. Evans, NXT Şampiyonluğunu kazanmaya yakın olduğunu ve kemer için bir şans daha elde etmek için Spears ya da Page'i beklemeyeceğini söylüyor. Ringin içinde dört adam kavgaya tutuşurken hakemler dört adamı ayırmaya çalışıyor ve reklamlara gidiyoruz.

Tekli Maç
Arianna Grace vs. Karmen Petrovic
Kazanan: Karmen Petrovic

Maçtan sonra Fallon Henley, Petrovic'e saldırıyor.

Brooks Jensen'ın Ava'nın ofisindeki son davranışları hakkında Ava ile görüşmesini gösteren bir videoya geçiyoruz. Jensen davranışları için özür diliyor ve mazeret üretmek için orada olmadığını söylüyor. Her şeyi geri alabilmeyi dilediğini söylüyor ve Ava ona bir güreşçi olarak tüm iniş çıkışları göğüsleyebilmesi gerektiğini söylüyor. Jensen'a kendisinin ve Shawn Michaels'ın onu serbest bırakacakken birkaç kişinin ona kefil olduğunu ve sonunda bu karardan döndüklerini söylüyor. İkili el sıkışıyor.

NXT Heritage Kupası Şampiyonluğu Maçı
Tony D'Angelo (c) vs. Lexis King
Kazanan: Tony D'Angelo (c)

Arka alana gittiğimizde Brooks Jensen'ın Je'Von Evans'a saldırdığını görüyoruz. Josh Briggs, Jensen ile konuşurken arka alan görevlileri Evans'ı kontrol ediyor, bu sırada reklamlara gidiyoruz.

Aradan sonra Ridge Holland'ın Chase U'ya yaklaştığını ve hile yapmalarına yardım ettiği için bunu telafi etmek istediğini görüyoruz. Thea Hail'e, NXT Kadınlar Şampiyonluğuna bir adım daha yaklaşmak için bu gece Izzi Dame'a karşı bir maç ayarladığını ve Duke Hudson'a da gelecek hafta Oba Femi'ye karşı Kuzey Amerika Şampiyonluğu maçı ayarladığını söylüyor.

Tag Team Maçı
Gallus (Mark Coffey & Wolfgang) vs. Tyriek Igwe & Tyson Dupont
Kazanan: Gallus

Maçtan sonra arka alana gidiyoruz ve Trick Williams'ın Kelly Kincaid ile Ethan Page & Shawn Spears'a karşı yapacağı tag team maçı hakkında sohbet ettiğini görüyoruz, Brooks Jensen geçtiğimiz dakikalarda tag team partneri Je'Von Evans'a saldırdığından şu an Trick Williams'ın partneri belirsizken Joe Hendry kısa bir süreliğine arkalarındaki ekranda beliriyor ve reklamlara gidiyoruz.​
 
Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: