BAB NXT


Tolga

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
604
Mesajlar
4,153
Beğeni sayısı
765
PG Nakit
1,075
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
NXT siftahı geldi deriz. Giriselim bakalım. Jakara Jackson ile Lash Legend umarım büyük oynamaz, yoksa sirketi iade edeceğiz yaaaa. Anti Chase U kartalları... 🦅🦅🦅 Gerek yoktu Belhanda. Hele pes ettirme isine hiç gerek yoktu. Bu konusmadan sonra Petrovic ile Jayne galibiyeti tescillendi. Dediğimiz gibi de olmus, Noam Dar babadan sonraki sovda sov bekliyoruz.

İki sov aynı anda gelmis, diğerine de akalım. Bakalım Giulia kemer yolunda kimi yenecek? NXT'de 2 haftadır rastgele yapılan maç, baydı. Gallus'un toparlanıs isi güzel olabilir, meraklandırdı. Böyle maçlara hasret kaldık derken Noam Dar'ın saldırısı sasırttı, Meta-Four'u haslayacak sanarken adam Shawn Spears'ı hasladı. Hedef sasırtma dersek de... İlk sovda sampiyonluk maçı isi, kemer değisikliği pek mümkün gözükmüyor, ama olursa sasırtır. Wes Lee alır kemeri Oba Femi'den. Gigi Dolin ne öyle beeee :((((. Kemerin gittiğini anlayınca kızlar. Oha lan! Wes Lee buradan da maçı verirse Regal'ın oğlunu vururuz. Bu arada Ricochet gelince alır demistim kaybetmesi de sasırttı. Noldu lan orada? Adam kemeri geri aldı hiç kutlamadan arka alana gitti birde bir seyler oldu. Feci merak ettirdi.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,210
Mesajlar
15,931
Beğeni sayısı
4,053
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Karmen Petrovic… Bu yavruya push isterik, ileride ana kadroya çekip güzel kullanabileceğim isimlerden. Tony D'Angelo bir babadır bizim için. Bu Meiko Satomura TEYZE birden çıkageldi yine uzun süredir ortalarda yoktu. Keşke galibiyet çözseydi diyeceğim ama kaliteli güreşi dışında pek bir şey de vadetmiyor. Josh Briggs orta halli de olsa bir galibiyet yazmış haneye. Meta-Four ekibinin yeni hali reelde beni pek sarmadı açıkçası isimler bakımından, burada daha etkili kullanılabilirler umarım. Jacy Jayne zaten açılışta isteğini belli etmişti ve o istekle, motivasyonla güreşmiş. Güzel galibiyet. Level Up şovunun reeldekinden daha etkili kullanılma fikri bence de hiç fena değil, zamanla daha da oturaklı hale gelip ciddiye alınacaktır bu şov. Ama tabii asıl NXT'yi de görmek lazım senin elinden, eline sağlık dosto.
 

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
21
Mesajlar
2,865
Beğeni sayısı
697
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Level Up harbiden ismine yaraşır bir şov olmuş ya, seviye atlatmışsın babam açıkçası. Mia Yim Meiko Satomura acayip kaliteli maç mesela, ana kadroda olsa şu an asla ses çıkarmam.

NXT şovu da oldukça bomba olmuş, Ricochet ve Dunne'u kullanman çok hoş olmuş gibi.

Keyifle okuduk babam, sonrakini yolla.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: