WWE RAW Spoiler | Zayn, Breaker Mevzuları, Şovu Bitiren Geri Dönüş


Bero

﷽﷽﷽
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,652
Mesajlar
4,479
Beğeni sayısı
1,530
PG Nakit
3,750
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
Bronson Reed def. Pete Dunne

Maçtan sonra Sheamus'un müziği duyulur ve Dunne'a yardım etmek için ringe koşar. Reed ile kavga etmeye başlar . Sheamus daha sonra Reed'e bir Brogue Kick indirir ve Dunne'a sarılmak ister, ancak Dunne ondan uzaklaşır ve The Brawling Brutes'ın sona erme şekline hâlâ kızgın bir şekilde ringin dışına atlar.



Zayn, Bron Breakker'ın Cumartesi günkü Kıtalararası Şampiyonluk maçında her şeyini ortaya koyduğunu, ancak maçta mazlum olduğunu düşünerek çok önemli bir hata yaptığını söylüyor. Artık bir mazlum olmadığını çünkü bir şampiyon olduğunu söylüyor ve ardından her gece ve her yıl üst düzey performanslar sergilediğini söylüyor. Ringde saygı kazandığını ve Breakker'ın onu yere sermekle yerde tutmak arasında bir fark olduğunu öğrendiğini söyledi.

Breakker'ın müziği duyuluyor ve ringe doğru ilerliyor. Zayn, Breakker'a neden ringde olduğunu sorar ve Breakker sessiz kalır. Zayn elindeki mikrofonu ona uzatmadan önce Zayn'e bakar ve ringe kendisini yenen tek adamın gözlerinin içine bakmak için geldiğini söyler. Zayn'in ana kadroda kendisini yenen ilk kişi olacağını düşünmediğini itiraf ediyor ve düşündüğünü söylüyor. Ardından mikrofonu bırakıyor ve Zayn'i bir SPEAR vuruyor.



Aradan döndüğümüzde, Seth "Freakin" Rollins'in konuşmak için Damian Priest'e yaklaştığını görüyoruz. Priest'e şanslı olmanın iyi olmaktan daha iyi olduğunu söylüyor. Priest'in Cumartesi günü şanslı olduğunu ama aynı zamanda iyi de olduğunu söylüyor. Priest'in sözünü tuttuğunu ve Cumartesi günkü Dünya Ağırsiklet Şampiyonluk maçına Judgment Day'i dahil etmediğini, kendisinin de sözünü tutacağını ve bir daha asla unvanı için ona meydan okumayacağını söyler. Priest'e GUNTHER'ı yenmek için SummerSlam'de daha iyi olması gerektiğini söyler ve Priest, Rollins'e tekrar meydan okumasına izin vereceğini söyler. Rollins uzaklaşır ve Priest bir telefona cevap vererek diğer uçtaki kişiye nerede olduklarını sorar.



Judgment Day def. Awesome Truth & Carlito

Ilja Dragunov vs. Bron Breakker

- DQ ile Dragunov Kazandı

Damage CTRL def. Kayden Carter, Katana Chance and Lyra Valkyria

Liv Morgan & Dominik Mysterio def. Zelina Vega & Rey Mysterio




Maçtan sonra Morgan Dominik'e sarılır ama Dominik onu iter. İkili daha sonra bir an paylaşır, ancak Rhea Ripley'in müziği çalar ve geri döner! Morgan kalabalığın arasından geri çekilirken Ripley ringe doğru fırlıyor, ardından ringe giriyor ve Dominik'le yüzleşiyor. Dominik Ripley'e sarılmak ister, ancak Ripley ringden kayarak çıkar ve arkaya doğru gider. Dominik onu takip eder ve kendini savunmaya çalışır, ancak Ripley onu görmezden gelir bu görüntülerle şov sona eriyor.

 

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
22
Mesajlar
2,979
Beğeni sayısı
730
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Şovu izleyeceğim tam olarak ama ben bu konuya girerim.

Tüyleri diken diken etti ya, nasıl güzel geri döndü.. Roman'da 3 misli olacak bunun işte.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: