WWE RAW Spoiler | CM Punk Alanda


Bero

﷽﷽﷽
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,652
Mesajlar
4,479
Beğeni sayısı
1,530
PG Nakit
3,750
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
CM Punk şovu açıyor

Punk Ottawa'da olmak için harika bir gece olduğunu söylüyor ve ardından içini dökmesi gereken çok şey olduğunu söylüyor. John Cena'ya ringlerden emekliye ayrıldığı için tebrik ediyor



ve gelecekte ne olacağını bilmediğini ama onunla bir kez daha ringi paylaşmayı umduğunu söylüyor. Ardından Cena'nın burada olduğunu, ancak uzaklaştırma cezası nedeniyle Drew McIntyre'ın da burada olmadığını söylüyor. McIntyre'ın Money In The Bank sonrası gösterisini kaçırıp hakemlere ve Adam Pearce'a saldırdığını gösteren bir videoya geçer.

Punk, eylemlerin sonuçları olduğunu ve McIntyre'ın işleri ilk kez berbat etmediğini söylüyor. McIntyre'ın eylemlerinin sonuçlarının kendisi olduğunu söylüyor ve McIntyre'ın Money In The Bank'ten Dünya Ağırsiklet Şampiyonu olarak çıkma sözünü tutamadığını söylüyor. Punk bunun olmasını engellemek için bir söz verdiğini ama McIntyre'ın aksine sözünü tuttuğunu söylüyor. Money In The Bank'te yaptıkları için 25.000 dolar para cezasına çarptırıldığını, ancak McIntyre'ın 50.000 dolar para cezasına çarptırıldığını açıkladı. Adam Pearce'tan McIntyre'ın cezasını kaldırmasını talep eder, böylece maç, ring, otopark ya da kalabalık fark etmeksizin McIntyre'a elini sürebilecektir.

Seth "Freakin" Rollins'in müziği duyuluyor ve ringe doğru ilerliyor. Punk'ın anons masasında Cole ve McAfee ile oturduğunu görür ve artık kenarda oturmak istediğini söyler. Punk'ı ringe çıkmaya davet eder ve onu yeneceğinden korkup korkmadığını sorarak alay eder. Punk yavaşça ringe çıkar ve ona en son birlikte ringe çıktıklarında neler olduğunu hatırlatır. Rollins'e bundan sonra ne söylediğine dikkat etmesini söyler.



Rollins, Punk'a eylemlerin neden Punk'ın kendisi dışında herkes için sonuçları olduğunu sorar. Punk'a neden kendi işine burnunu soktuğunu sorar ve Punk, Rollins'in işinden ziyade kendi işiyle ilgilendiğini açıklar. Rollins'in bir koca ve baba olarak bunu anlayacağını düşündüğünü söyler ve McIntyre'ın üzerinde karısının ve köpeğinin adının yazılı olduğu bilekliğini takarak etrafta koşturmasının cezasını çekeceğini söyler. Rollins'ten özür diler ama o kadar da üzgün olamayacağını söyler.

Rollins, Punk'a her zaman bir bahanesi olduğunu söyler ve onun sadece gaz verdiğini söyler. Punk'ın hayatında hiçbir şey için özür dilemediğini ama hayatı boyunca tanıştığı en aptal ve zeki adam olduğunu söyler. Cumartesi günü kendisine Dünya Ağırsiklet
Şampiyonluğuna mal olana kadar Punk'ın bencilliğini görmezden geldiğini söylüyor. Dünya Ağır Siklet Şampiyonu olmanın güreş sektöründe kendisi için en önemli şey olduğunu söylüyor ve şimdi Punk'tan ona yaptığı gibi bir şey alma zamanının geldiğini söylüyor. Punk'ın McIntyre'dan kendi payını almasını engelleyeceğine söz verir, ardından Punk aklandığında onu rafa kaldırmadan önce "Drew McIntyre" diyemeyeceğini söyler. Punk'a eylemlerin sonuçları olduğunu hatırlattıktan sonra arka tarafa yönelir.

Jey Uso def. Chad Gable

Maçtan sonra, ışıklar sönmeye devam ederken Jey hızla arkaya çekilir. Ringi duman kaplar ve Wyatt Sicks'in müziği çalmaya başlar. Nikki görünür ve Gable ondan uzaklaşır. Ringden kayarak çıkar ve rampaya doğru geri çekilir. Nikki daha sonra Michael Cole'a bir kutu uzatır.

 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: