RPG 𝐌𝐀𝐘𝐇𝐄𝐌 #𝟐 "𝘑𝘪𝘮 𝘊𝘰𝘳𝘯𝘦𝘵𝘵𝘦 𝘥𝘦𝘯𝘪𝘭𝘦𝘯 𝘢𝘭𝘢𝘨𝘢𝘷𝘢𝘵"


PGW: Son Eklenen Parta Git

Layne Staley

🍓 original
Katılım
2 Tem 2023
Konular
15
Mesajlar
1,321
Beğeni sayısı
544
PG Nakit
155
Favori Güreşçi
alper mizanin
Dostlarım, akşam biraz karmaşık geçtiği için bilgisayar başında değildim. Dolayısı ile takipte bulunamadığım için kusura bakmayın. Burada oynadığım karakter için bir şeyler yazıyor, emek veriyorsunuz çünkü. Gelecek şovlarda bu durumu telafi edeceğim. Emeğinize, ellerinize sağlık. ✌️✌️

Brand işi birazcık karışık... vardır bir bildikleri diyerek, beklemede ve izlemedeyiz diyelim.
 

Bogi

Jön Türks
Katılım
2 Tem 2023
Konular
18
Mesajlar
958
Beğeni sayısı
379
PG Nakit
0
Konum
Istanbul
Brand konusunda bende @Broken Dreams gibi düşünüyorum. Aktifliğin düşeceği döneme kadar idare edip sonrasında yine senaryonun devamlığında bağlanır. Ben zamanında yazarken brand yapmış mıydık hatırlamıyorum ama brand işinin kalabalık rosterlarda daha faydalı olduğuna da inanıyorum aktifliğin bölünmesi riskine rağmen.
 

Hacken

Joe Hendry
Katılım
2 Tem 2023
Konular
13
Mesajlar
4,616
Beğeni sayısı
1,229
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
Elinize sağlık. Bugün yazdığım sebeplerden ötürü doğru düzgün bakamadım. Yarın okuyup bir değerlendirme atacağım.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,212
Mesajlar
15,934
Beğeni sayısı
4,054
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Trump bize çok fena arıza çıkaracak, hiç hayra alamet bi herif değil ya şu yaklaşıma üst perdeden girişe bak... Açılış segmentinde de fena ikili oynamış lavuk ama harbiden kafasına yatmış gibi. Snitsky-Goldberg olayları hala devam ediyor demek, Snitsky haklı olanın acelesi yok şekli takılmış. Bu işin sonu nereye varacak merak ediyorum.

Regal tahmin edileceği üzere bir tavır takınmış, Ospi'nin eşeklikler beni bitiriyor ya. Maçta rüzgarı eline almışken Regal'e racon kesmeye kalkıp maçtan oldu adam... Joe, Regal'ın paralı askeri olmuş diye yorumladım. Şahane hamle... Big E'nin maçı kazanma karizması şaka mı, havada Big Ending ile yakalamış manyak. Muhteşem galibiyet... Bu gece Reks & Penis tayfa fazla köpürmemiş şaşırttılar puhahahaah.

Rowan hikayesi şahane işleniyor ya, daha ilk 2 segmenti ve ben buna rağmen inanılmaz çekildiğimi hissediyorum hikayeye, çok keyifli. Randy'nin sondaki RKO için işleri bu kadar uzatıp fantezi yapması harika puhahahahaahah. Ama Cody bu kadar saçma sapan atarlanmasa belki o RKO'yu yemeyecekti bile... Ali ve Hassan arasındaki segment çok iyi olmuş, Hassan adeta bir ERMİŞ gibi yaklaşınca Ali'yi bayağı sakinleştirmiş.

Ulan gül gibi maçın içinden geçmişiz puhahahahahahaha neler yapmışım öyle ya feci eğlendim... Bu olay haftaya WALTER vs. Cass'e bağlanır net, devlerin aşkı büyük olur... Undertaker introsu hayvan gibi iyi olmuş, serüvenini merak ediyorum. Olm bu Ambrose'un hali ne olacak ya, inanılmaz üzülüyorum ben bu adama... Grimes bile acımış, kafayı yedim. R-Truth'un Pat'in programı hackleme işine feci eğlendik, geçen hafta bayağı ifrit olmuştum Pat'e, oh olsun diyoruz...

Gunns fena öfke patlaması yaşamış, maçta da bunu hayli yansıtmış ama maçın sonunda öyle saçma şeyler olmuş ki bu Gunns'ı daha da öfkelendirecek gibi. Dream ile Rollins'in VAHŞİ kapışmasından hayvan gibi zevk alıyorum bu arada.

Ooooooooooo draft ayrımı demek... Bu iş harbi çok iyi olacak, kadro gerçekten şu an için çok kalabalık ve bu denli yoğun bir kadroda herkesi tatmin edebilmek için buna ihtiyaç vardı cidden. Bu işin senaryoda nasıl seyredeceğini çok merak ediyorum, kendi brandimi de tabii ki... Elinize sağlık dostlar, çok keyifli bir şovu kaçırmışım valla üzüldüm.
 

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
366
Mesajlar
5,666
Beğeni sayısı
802
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Kendi ssgmentimi yakaladigim için şanslıyım ama onun dışında hiç bir yere bakamadım. Gece/sabah değerlendirme yazısı ve yarın promo atıp telafi etmeye çalışacağım. Şimdiden elinize sağlık, keyifli olmuş gibi gözüküyor.
 

Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
35
Mesajlar
5,281
Beğeni sayısı
1,441
PG Nakit
210
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Cenazede olduğum için şova bakamadım ama genel değerlendirmeyi değerlendirme konusuna atacağım şimdiden elinize sağlık.
 

The ReV

PG.com Kullanıcısı
Katılım
15 Tem 2023
Konular
2
Mesajlar
22
Beğeni sayısı
7
PG Nakit
0
RPG Karakteri
The Miz
Favori Güreşçi
The Miz
Bu arada şimdi okuyabildim. Brand Split çok radikal bir karar, Tamamen bir külfet olacak bookerlar için. Bu tarz RPG'lerde çok nadir rastlamışımdır brand split'e. Çünkü brand split fazladan bir şov yazmak demek bookerlar için her hafta başına. Buna normalde pek yanaşmazlar. Ve genelde de brand split denenen RPG'lerde bu iki ayrı brand olayı bir yerden sonra patlak verir. Umarım burada öyle bir şey olmaz. Çok sıkıntılı karardır brand split yani. Booklaması yürek ve yetenek ister. Bakalım nasıl şeyler göreceğiz.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: