Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
EURO 2024 Çeyrek Final | Hollanda - TÜRKİYE
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="deathcrushh" data-source="post: 249917" data-attributes="member: 133"><p>Gerçekten çok yazık oldu ya. Portekiz maçı hariç hiçbir maçta kötü oynamadık. Lider Avusturya'yı top oynatmayarak doğru oyunla yendik. Turnuvanın en renkli ve en güzel maçları hep bizimkilerdi. Turnuvaya böylesine renk katan bir takımın kesinlikle bu kadar rezil top oynayan son 8 takım arasından yarı final'e kalması gerekiyordu. Her neyse, Merih'in yaptığı ahrazlığın bir anda Avrupa'da anti-türkist hava yaratması çok feci tat kaçırdı fakat onun dışında kesinlikle bizim adımıza klasiklerimiz arasına girecek bir turnuva oldu. 15-20 sene sonra ah nerede o 2024 turnuvası şeklinde kesinlikle anılacaktır. Gerçi turnuva müthiş maçlara sahne oldu fakat dediğim gibi, bizde kesinlikle farklı bir anısı olacak.</p><p></p><p>Ben maçta Montella'ya gerçekten çok sinirlenmiştim fakat söylediklerimi ve turnuva geneli yaşananları biraz düşününce Montella hoca gerçekten başarılıydı. Bütün baskılara rağmen oyunundan ödün vermedi ve nitekim hocanın dokunuşları sayesinde Final'in kapısından döndük. Ortalama 50'şer maç oynamış Ferdi ve Barış'ın yorgunluklarına rağmen, Enes'in sakatlanmasına, çoğu oyuncunun takımlarında yedek oturmasına rağmen gerçekten çıkarabilecek en iyi oyunlardan birini oynattı. Müldür, Samet ve Okay'dan mükemmel performans aldı. Sadece Kenan iti konusunda çok fazla ısrar etti onun sebebini hala anlamadım. Bu arada ben bu Kenan'ın yeni Emre Mor olacağını düşünüyorum da hadi hayırlısı. Keşke bu maçta Kerem Aktürkoğlu baba oynasaydı belki şu an turlamış bile olabilirdik. Ondan sonra, muhtemelen bu maçı geçseydik arkamıza aldığımız force ile Final'e çıkardık diye düşünüyorum. Bunların üzerine düşünce de önceki turnuvalarla kıyasladığımızda kesinlikle başarı olarak kabul edebiliriz diye düşünüyorum ben. Bence hocayla elemeler ve DK kesinlikle görülmeli ya. Ben bugünkü maçtan ve turnuvadan hocanın çok büyük dersler çıkaracağını düşünüyorum. Turnuvadan 0 çektirip üstüne Hollanda'dan 6 yedirten çakma filozoftan kesinlikle daha çok gelecek vaat ediyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="deathcrushh, post: 249917, member: 133"] Gerçekten çok yazık oldu ya. Portekiz maçı hariç hiçbir maçta kötü oynamadık. Lider Avusturya'yı top oynatmayarak doğru oyunla yendik. Turnuvanın en renkli ve en güzel maçları hep bizimkilerdi. Turnuvaya böylesine renk katan bir takımın kesinlikle bu kadar rezil top oynayan son 8 takım arasından yarı final'e kalması gerekiyordu. Her neyse, Merih'in yaptığı ahrazlığın bir anda Avrupa'da anti-türkist hava yaratması çok feci tat kaçırdı fakat onun dışında kesinlikle bizim adımıza klasiklerimiz arasına girecek bir turnuva oldu. 15-20 sene sonra ah nerede o 2024 turnuvası şeklinde kesinlikle anılacaktır. Gerçi turnuva müthiş maçlara sahne oldu fakat dediğim gibi, bizde kesinlikle farklı bir anısı olacak. Ben maçta Montella'ya gerçekten çok sinirlenmiştim fakat söylediklerimi ve turnuva geneli yaşananları biraz düşününce Montella hoca gerçekten başarılıydı. Bütün baskılara rağmen oyunundan ödün vermedi ve nitekim hocanın dokunuşları sayesinde Final'in kapısından döndük. Ortalama 50'şer maç oynamış Ferdi ve Barış'ın yorgunluklarına rağmen, Enes'in sakatlanmasına, çoğu oyuncunun takımlarında yedek oturmasına rağmen gerçekten çıkarabilecek en iyi oyunlardan birini oynattı. Müldür, Samet ve Okay'dan mükemmel performans aldı. Sadece Kenan iti konusunda çok fazla ısrar etti onun sebebini hala anlamadım. Bu arada ben bu Kenan'ın yeni Emre Mor olacağını düşünüyorum da hadi hayırlısı. Keşke bu maçta Kerem Aktürkoğlu baba oynasaydı belki şu an turlamış bile olabilirdik. Ondan sonra, muhtemelen bu maçı geçseydik arkamıza aldığımız force ile Final'e çıkardık diye düşünüyorum. Bunların üzerine düşünce de önceki turnuvalarla kıyasladığımızda kesinlikle başarı olarak kabul edebiliriz diye düşünüyorum ben. Bence hocayla elemeler ve DK kesinlikle görülmeli ya. Ben bugünkü maçtan ve turnuvadan hocanın çok büyük dersler çıkaracağını düşünüyorum. Turnuvadan 0 çektirip üstüne Hollanda'dan 6 yedirten çakma filozoftan kesinlikle daha çok gelecek vaat ediyor. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
EURO 2024 Çeyrek Final | Hollanda - TÜRKİYE
Menü
Giriş yap
Kayıt ol