WWE NXT Tartışma Konusu | 02.07.2024


Bero

Cm Punk'a Hasım, Dominik Mysterio'ya Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,558
Mesajlar
3,990
Beğeni sayısı
1,318
PG Nakit
3,490
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Jaida Parker def. Michin

New Catch Republic def. Hank Walker & Tank Ledger

Izzi Dame def. Brinley Reece

Oro Mensah def. Myles Borne

Wendy Choo def. Carlee Bright

Jazmyn Nyx def. Karmen Petrovic


Williams, Toronto, Ontario, Kanada'ya bir sıcak hava dalgasının geleceğini söylüyor. Oradaki insanların "Whoop That Trick" diye tezahürat yapacağını söylüyor. Page onun sözünü kesiyor ve Williams'ın ister tekler maçı ister Ölümcül Dörtlü Dövüş olsun aynı enerjiyi getireceğini söylüyor. Williams'ın WWE'deki en ateşli şey olduğunu ama onda o havayı gördüğünü söylüyor. Aynı havayı "NXT" Battleground'da da gördüğünü, ancak Heatwave'in Battleground ile aynı olmayacağını söyledi. Williams'a yeni "NXT" Şampiyonu olmak için onu yenmek zorunda olmadığını hatırlatıyor.

Williams Page'e şansın kendisinden yana olmadığını ama sırtının her zaman duvara dayalı olduğunu söyler. Page'in her zaman özgeçmişinden bahsettiğini, ancak kendisinin de bir özgeçmişi olduğunu ve Pazar günü buna bir galibiyet daha ekleyeceğini söylüyor. Spears Williams'a duygularına hayran olduğunu, ancak duygularının geçen hafta onu yenmesini sağladığını ve Heatwave'de "NXT" Şampiyonluğunu kazanmasını sağlayacak şey olacağını söyler.

Evans, mikrofonda Spears ile tartışırken sözleşmeyi imzalar. Spears daha sonra sözleşmeyi imzalıyor ve Evans'a orada olmaktan mutlu olan ama finalleri kazanamayan herhangi bir spor takımı gibi olduğunu söylüyor. Evans Pazar günü için gergin olduğunu kabul ediyor ama aynı zamanda heyecanlı olduğunu çünkü Heatwave'e girdiğinde herkesin onu tanıyacağını söylüyor. Evans, Spears'a "NXT" Şampiyonu olarak ne kadar zaman geçirdiğini soruyor ve ardından Heatwave'den yeni unvan sahibi olarak çıktığında ona bir "NXT" Şampiyonunun gerçekte neye benzediğini göstereceğini söylüyor.

Spears sözleşmeyi Williams ve Page'e verirken Williams'a Evans'ın az önce söylediklerini nasıl değerlendirdiğini sorar. Page kontratı imzalar ve Williams ya da Evans'ın şansını pek beğenmediğini söyler. Williams, Pazar günü herkesin kendisi için olacağını söyler ve ardından Evans'a, onu sevmesine rağmen Page ve Spears için olduğu gibi "NXT" Şampiyonluğunu ondan alamayacağını söyler.

Spears, Page ve Evans daha sonra birbirleriyle tartışmaya başlar. Spears daha sonra Evans'ı iterken Page Williams'a sağ yumruklar atar. Williams, Page'e masanın üzerinden bir flapjack indirirken Evans da Spears'a diğer masanın üzerinden powerbomb yapıyor. Williams ve Evans daha sonra program yayından kalkarken birbirlerine bakarlar.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: