Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Yazı | AEW'da Yılın Ortası Enleri - Huma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Huma" data-source="post: 279898" data-attributes="member: 484"><p>Grandslam'de dönerim diye düşünüyordum ama zevk alamadım şovdan. Bence bu sporun en büyük keyifi şovları izlemek yerine onları insanlarla tartışıp üzerine kafa yorabilmek. Eh 2-3 kişi anca olunca o da şovları izlemek için pek motive edemiyor.</p><p></p><p>Bence en büyük sorun şirketin hikayeye sahip olmaması. Bir zamana kadar evet hikayesiz ring içi aksiyonu keyifli olarak adlandırabileceğim maçlar beni şovu izlettirmeye yetiyor ama 2 yıl kadar süre sonra insanı sıkıyor maalesef. Sayabileceğim en temel sorun bu. Şirketin sahip olduğu diğer sorunlar çözülse bile hikaye sorunu devam ettikçe her zaman düşmeye devam edecekler. Sorunun çözümü ise söylemesi gayet basit. İzleyici çekecek hikaye yapmaları. Eğer başta olanlar yapamıyorsa yapabilen insanların gelmesi. Pro-Wrestling sonuçta bu gelecekte ne olur bilemeyiz ama Shane köprüden önceki son çıkış gibi duruyor şirket için. Vince belgesinde de izlediğimiz gibi Shane işin ne olduğunu ve nasıl yapılması gerektiğini çok iyi biliyor. Eğer o da düzeltmezse bu sorunu gram ümit kalmaz benim için.</p><p></p><p></p><p>Teşekkürler hocam yorum için. Bryan'ın 2025'deki 4 stadyum şovundan mutlaka 1'inde olacağını düşünüyorum. Belki olası Shane yönetiminde düzgün hikayeli izleriz bu maçı. Sene sonu için söz vermeyeyim ama ortamdaki abilerden gördüğüm üzere Pro-Güreş tutkusu asla tamamen bitmiyor. Belki motivasyon bulursam yapabilirim, izlemediğim şovları da izleyip.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Huma, post: 279898, member: 484"] Grandslam'de dönerim diye düşünüyordum ama zevk alamadım şovdan. Bence bu sporun en büyük keyifi şovları izlemek yerine onları insanlarla tartışıp üzerine kafa yorabilmek. Eh 2-3 kişi anca olunca o da şovları izlemek için pek motive edemiyor. Bence en büyük sorun şirketin hikayeye sahip olmaması. Bir zamana kadar evet hikayesiz ring içi aksiyonu keyifli olarak adlandırabileceğim maçlar beni şovu izlettirmeye yetiyor ama 2 yıl kadar süre sonra insanı sıkıyor maalesef. Sayabileceğim en temel sorun bu. Şirketin sahip olduğu diğer sorunlar çözülse bile hikaye sorunu devam ettikçe her zaman düşmeye devam edecekler. Sorunun çözümü ise söylemesi gayet basit. İzleyici çekecek hikaye yapmaları. Eğer başta olanlar yapamıyorsa yapabilen insanların gelmesi. Pro-Wrestling sonuçta bu gelecekte ne olur bilemeyiz ama Shane köprüden önceki son çıkış gibi duruyor şirket için. Vince belgesinde de izlediğimiz gibi Shane işin ne olduğunu ve nasıl yapılması gerektiğini çok iyi biliyor. Eğer o da düzeltmezse bu sorunu gram ümit kalmaz benim için. Teşekkürler hocam yorum için. Bryan'ın 2025'deki 4 stadyum şovundan mutlaka 1'inde olacağını düşünüyorum. Belki olası Shane yönetiminde düzgün hikayeli izleriz bu maçı. Sene sonu için söz vermeyeyim ama ortamdaki abilerden gördüğüm üzere Pro-Güreş tutkusu asla tamamen bitmiyor. Belki motivasyon bulursam yapabilirim, izlemediğim şovları da izleyip. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Yazı | AEW'da Yılın Ortası Enleri - Huma
Menü
Giriş yap
Kayıt ol