Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Yazı | AEW'da Yılın Ortası Enleri - Huma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Beast Incarnate" data-source="post: 279846" data-attributes="member: 4"><p>Ben bu yazıya zamanında göz atmıştım ama neden yazmamışım bilmiyorum, arşivi karıştırırken aklıma geldi bir daha bakayım dedim. 3 ay gecikmeli de olsa yazayım ben de bir şeyler.</p><p></p><p>İlk 6 ay olarak bakarsak genel anlamıyla ben de katılıyorum enlere. Danielson vs. Ospreay bence de ucu açık bırakıldı ve kesinlikle çıktıkları bu muazzam seviyeye rağmen daha da üstünü izletebilirler. Ama şu anki durumla değerlendirirsek bu maçı bir daha izlememiz pek mümkün gibi durmuyor ne yazık ki. Yine de bu iki adamı kanlı canlı aynı ringi paylaşırken görmek, bir de bunu Will Ospreay'i artık top star (en azından o yolda) haliyle görmek beni çok mutlu etti açıkçası. Şu fani dünyada üç kuruşluk zevklerimiz var, o zevklerimizin de sonuna kadar hakkını vermesi istememiz doğal değil mi zaten... Prince Nana'nın iki kategoriyi ele geçirmesi ilgimi çekti bu noktada, olumlu anlamda çekti yani. Özellikle return kategorisi için marjinal bir seçim olmuş. Swerve'ün yeteneğinden zaten bahsetmeye gerek yok ama yeteneği ve çalışma azminin yanı sıra Swerve'ü bugün olduğu çıtaya çıkaran mihenk taşı net bir şekilde Prince Nana'nın oldukça kaliteli menajerlik performansıdır. Ocak-Haziran 2024'ten ziyade son yılların en iyi menajerlik performansıdır diyerek arttırayım ben de senin Elite'e bu yazıda yaptığın gibi. Elite demişken, iyi kötü fark etmeksizin mutlaka güreş gündeminin belirli dönemlerinde mainstreami olmayı başarıyor bu ekip ve bunu da WWE cephesinin yakınından dahi geçmeden yapıyorlar, gerçekten çok büyük iş. Alt tabanı da oldukça iyi hazırlanan, farklı bir hikayeye hazırlanıyorlar şu an. Hikayenin Kenny Omega'yı beklediği çok açık zaten, Omega'nın bir an önce sağlığa kavuşmasını ve Elite'in etrafında dönecek dramaları gerçekten iple çekiyorum. Zira AEW'nun genel olarak da bu hikayeye çok ihtiyacı var.</p><p></p><p>Eline sağlık dostum, bunun son 6 ay yahut genel olarak yıllık değerlendirme versiyonunu da bekliyorum mutlaka 2024 sonunda.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beast Incarnate, post: 279846, member: 4"] Ben bu yazıya zamanında göz atmıştım ama neden yazmamışım bilmiyorum, arşivi karıştırırken aklıma geldi bir daha bakayım dedim. 3 ay gecikmeli de olsa yazayım ben de bir şeyler. İlk 6 ay olarak bakarsak genel anlamıyla ben de katılıyorum enlere. Danielson vs. Ospreay bence de ucu açık bırakıldı ve kesinlikle çıktıkları bu muazzam seviyeye rağmen daha da üstünü izletebilirler. Ama şu anki durumla değerlendirirsek bu maçı bir daha izlememiz pek mümkün gibi durmuyor ne yazık ki. Yine de bu iki adamı kanlı canlı aynı ringi paylaşırken görmek, bir de bunu Will Ospreay'i artık top star (en azından o yolda) haliyle görmek beni çok mutlu etti açıkçası. Şu fani dünyada üç kuruşluk zevklerimiz var, o zevklerimizin de sonuna kadar hakkını vermesi istememiz doğal değil mi zaten... Prince Nana'nın iki kategoriyi ele geçirmesi ilgimi çekti bu noktada, olumlu anlamda çekti yani. Özellikle return kategorisi için marjinal bir seçim olmuş. Swerve'ün yeteneğinden zaten bahsetmeye gerek yok ama yeteneği ve çalışma azminin yanı sıra Swerve'ü bugün olduğu çıtaya çıkaran mihenk taşı net bir şekilde Prince Nana'nın oldukça kaliteli menajerlik performansıdır. Ocak-Haziran 2024'ten ziyade son yılların en iyi menajerlik performansıdır diyerek arttırayım ben de senin Elite'e bu yazıda yaptığın gibi. Elite demişken, iyi kötü fark etmeksizin mutlaka güreş gündeminin belirli dönemlerinde mainstreami olmayı başarıyor bu ekip ve bunu da WWE cephesinin yakınından dahi geçmeden yapıyorlar, gerçekten çok büyük iş. Alt tabanı da oldukça iyi hazırlanan, farklı bir hikayeye hazırlanıyorlar şu an. Hikayenin Kenny Omega'yı beklediği çok açık zaten, Omega'nın bir an önce sağlığa kavuşmasını ve Elite'in etrafında dönecek dramaları gerçekten iple çekiyorum. Zira AEW'nun genel olarak da bu hikayeye çok ihtiyacı var. Eline sağlık dostum, bunun son 6 ay yahut genel olarak yıllık değerlendirme versiyonunu da bekliyorum mutlaka 2024 sonunda. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Arşiv
Makale ve Köşe Yazıları
Yazı | AEW'da Yılın Ortası Enleri - Huma
Menü
Giriş yap
Kayıt ol