WWE RAW Tartışma Konusu | 01.07.2024


Bero

Cm Punk'a Hasım, Dominik Mysterio'ya Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,544
Mesajlar
3,956
Beğeni sayısı
1,313
PG Nakit
3,490
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Jey Uso ringde

Jey Raw 'a hoş geldiniz diyor ve Money In The Bank'in Cumartesi günü yapılacak olması nedeniyle çantayı ve gelecekteki şampiyonluk şansı için sözleşmeyi alacak kişinin kendisi olacağını söylüyor.

Chad Gable'ın müziği duyuluyor ve dışarı çıkıyor. Sözlükte 'mucize' kelimesine baktığınızda kendisinin bir resminin çıkacağını söylüyor. Son zamanlarda çok şeyin üstesinden geldiğini ve Wyatt Sicks tarafından saldırıya uğramaktan Alpha Academy ailesini kaybetmeye kadar pek çok zorluğun üstesinden geldiğini söylüyor. Ardından Wyatt Sicks'ten korkmadığı konusunda ısrar ediyor ve ailesinin kendisini yüzüstü bıraktığını söylüyor. Daha sonra Wyatt Sicks'in "ailesini terk ettiği" için Jey'in peşinde olması gerektiğini söyledi.

Jey, Wyatt Sicks'e ateş böceklerini alabileceklerini söylediğini söyler ve ardından Gable'a "manipülatif bir pislik" der. Gable ve Jey daha sonra kavgaya başlar ve Jey, Gable'a Superkick vurur ardından Uso Splash için hazırlanır, ancak Gable vuruşunu yapamadan ringin dışına yuvarlanır.

Ardından ışıklar söner ve Wyatt Sicks'in müziği arenada yankılanır. Ringi duman kaplar ve Gable, Wyatt Sicks'ten kaçmak için barikatın üzerinden atlar. Bunu yapmaya çalışırken, giriş rampasında bir siluetle yüz yüze gelir. Ardından ikinci ve üçüncü bir siluetle karşılaşır. Gable yavaşça TD Garden'ın merdivenlerinden yukarı çekilir, sonra hızını artırır. Bir güvenlik görevlisi anons masasının üzerine uzanırken Nikki belirir ve Michael Cole'a geçen hafta verdiğine benzer bir kutu uzatır.



Xavier Woods def. Karrion Kross

WWE Dünya kadınlar Şampiyonluğu
Liv Morgan (c) def. Zelina Vega


Seth Rollins ringde

Rollins hayranlarını Monday Night Rollins'e davet ediyor, ardından kendini tanıtıyor ve tavandan yağan konfetilere dikkat çekiyor. Money In The Bank'te Damian Priest'i Dünya Ağırsiklet Şampiyonu olarak tahttan indirmesinin erken bir kutlama olduğunu ve Boston'ın bir şampiyonluk şehri olduğunu söylüyor. Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu geri kazanması gerektiğini ve ikinci en iyiye razı olamayacağını söyledi. Kendisiyle ilgili en önemli şeyin, baskı altındayken en iyisi olması olduğunu söylüyor.

Finn Balor'un müziği duyuluyor ve dışarı çıkıyor. Hayranlarından yeni WWE Dünya Tag Team Şampiyonlarının yarısına merhaba demelerini istiyor. İyi bir ruh halinde olması gerektiğini ama olmadığını söylüyor. Gerçekten kötü bir ruh hali içinde olduğunu çünkü Judgment Day ve Damian Priest'te olmanın ne anlama geldiği de dahil olmak üzere "Raw "da her şeyin değişiyor gibi göründüğünü söylüyor. Tüm bu değişim için Rollins'i suçluyor ve Rollins de Balor'a sessiz olmasını söylüyor. Priest'in kendi adamı olduğunu söylüyor ve ardından Balor'un Priest'i Dünya Ağır Siklet Şampiyonu olduğu ve kendisi olmadığı için kıskandığını düşündüğünü söylüyor.

Priest'in müziği çalıyor ve ringe doğru yürüyor. Rollins, Priest ve Balor'un kendisini tuzağa düşürmeye çalıştığını söylüyor ama Priest böyle bir şey olduğunu reddediyor. İşlerini başkasının halletmesine ihtiyacı olmadığı için geldiğini söyler ve Rollins'le aralarındaki sorunların sadece kendi aralarında olduğunu söyler. Rollins'e "Raw "ı yöneteceği günlerin sayılı olduğunu söylüyor. Rollins, Priest ile Cumartesi gününe kadar beklemek zorunda olmadıklarını söyler.

Balor Rollins'e vurmaya çalışır ama Rollins onun geldiğini görür. Balor daha sonra Rollins'e saldırır ama Priest onu Rollins'in üzerinden çeker. Rollins, Priest ve Balor'a Superkick atar ve ardından Balor'a bir Curb Stomp indirir. Priest, Rollins'i South Of Heaven ile yere seriyor. ardından Balor'u kontrol eder ve kalkmasına yardım eder.



Kadınlar money İn The Bank Kalifiye Maçı
Dakota Kai vs. Zoey Stark vs. Ivy Nile

Kazanan: Zoey Stark

Rey Mysterio def. Dominik Mysterio


Sami Zayn ringde

Zayn, TD Garden'a Kıtalararası Şampiyon olarak geri dönmenin iyi hissettirdiğini söylüyor. Money In The Bank'te Bron Breakker'a karşı yapacağı unvan savunmasına değiniyor ve herkesin Breakker'ın onu ezip geçeceğini söylediğini duyduğunu söylüyor. İnsanların bunu neden söylediğini anladığını, ancak Breakker'a karşı unvanını koruyacağından emin olduğunu söylüyor

Breakker'ın müziği duyuluyor ve ringe doğru ilerliyor. Zayn'in geçen hafta kendisine gelerek ve Kıtalararası Şampiyonluk için bir şans vererek saygısını biraz kazandığını söylüyor. Zayn'in cesur olmasına rağmen kiminle uğraştığına dair hiçbir fikri olmadığını söylüyor. Money In The Bank'te saygının pencereden dışarı çıkacağını söylüyor ve ardından Zayn'i unvan sahibi olarak yenmek için onu kıracağını söylüyor.

Zayn, Breakker'a kaç kişinin kendisini ikiye böleceğini söylediğini bilip bilmediğini soruyor ve her seferinde kendisini tekrar bir araya getirdiğini söylüyor. Unvanının bunun kanıtı olduğunu ve Breakker'ın elinden gelenin en iyisini yapmasını istediğini söylüyor. Breakker'ın ev ödevini yapmadığını düşündüğünü ve Money In The Bank'te Breakker'la görüşeceğini söylüyor.

Money İn The Bank Kalifiye Maçı
Drew McIntyre vs. Ilja Dragunov vs. Sheamus

Kazanan: Drew McıntyIre


Uncle Howdy'nin Bu Haftaki Röportaj Çevirisi
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: