WWE Smackdown Tartışma Konusu | 28.06.2024


Bero

Cm Punk'a Hasım, Dominik Mysterio'ya Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,542
Mesajlar
3,945
Beğeni sayısı
1,305
PG Nakit
3,490
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Paul Heyman beklerken The Bloodline'ın MSG'ye geldiğini görüyoruz. Grup ringe doğru ilerlerken Cody Rhodes, Kevin Owens ve Randy Orton'ın MSG'ye geldiğini görüyoruz. Ring kenarına gelirler ve rampanın aşağısında The Bloodline ile kavga etmeye başlarlar. Orton ve Tama Tonga kavga ederken, Owens ve Loa kalabalığın içinde kavga ediyor. Owens Loa'ya bir Swanton Bomb yapıyor masanın üstünede! Nick Aldis daha sonra olayları ayırmak için bir grup güvenlik görevlisiyle birlikte ringe koşar.



Aradan sonra Aldis, The Bloodline ringi terk ettiği için Rhodes, Owens ve Orton'ı sakinleştirmeye çalışır. Bir güvenlik görevlisi ringe kayar ama Orton ona bir RKO indirir. Diğer güvenlik görevlileri ringe girer ancak Rhodes, Owens ve Orton ringi temizler. Owens onlardan birine bir Stunner vuruyor Rhodes başka bir güvenlik görevlisine Cross-Rhodes indirirken Aldis arkaya doğru gidiyor.



Rhodes, Owens ve Orton daha sonra mikrofonları alır ve Owens, The Bloodline'a Money In The Bank'e kadar beklemeyeceklerini söyler. Orton, kendisinin, Rhodes'un ve Owens'ın Money In The Bank'te The Bloodline'ı temelli indireceğini söyler ve Rhodes, The Bloodline'ın ringde kendisine, Owens'a ve Orton'a baktığında üç kurban gördüğünü söyler. Cody, Orton ve Owens'ın WWE'deki başarılarını sayıyor ve WrestleMania 40'ta bitirdiğini düşündüğü The Bloodline ile savaşmak yerine MSG'de Undisputed WWE Şampiyonluğunu savunması gerektiğini söyledi.

Aldis ringe döner, ancak bu kez yanında hakemler ve polis memurları vardır. Rhodes, Solo Sikoa'ya bir mesaj gönderir ve onda bir "Kabile Şefi" değil, daha ziyade bir koltuk doldurucu gördüğünü söyler ve polis eşliğinde Owens ve Orton'la birlikte arkaya doğru ilerler.

Aradan sonra Aldis ve polis memurlarının Rhodes, Owens ve Orton'ı MSG'den uzaklaştırmak üzere bir arabaya kadar eşlik ettiklerini görüyoruz.

Kadınlar Money İn The Bank Kalifiye Maçı
Jade Cargill vs. Tiffany Stratton vs. Candice LeRae

Kazanan: Tiffany Stratton

Money İn The Bank Kalifiye Maçı
Logan Paul vs. Santos Escobar vs. LA Knight

Kazanan: La Knight


Kadınlar Money İn The Bank Kalifiye Maçı
Naomi vs. Indi Hartwell vs. Blair Davenport

Kazanan: Naomi


The Bloodline ringde!

Paul Heyman kendini tanıtıyor, ancak devam etmeden önce Solo Sikoa mikrofonu ona vermesini istiyor. Heyman bunu kabul ediyor ve Sikoa "İnfazcısı" Jacob Fatu'yu tanıtıyor. Fatu daha sonra ringe doğru ilerler.

Sikoa MSG'nin kendisini kabul etmesini talep eder, ardından Tama Tonga'yı öne çıkıp kendisini kabul etmesi için çağırır ve o da kabul eder. Sikoa daha sonra Tanga Loa ve Jacob Fatu'yu da aynı şeyi yapmaya çağırır ve onlar da bunu yapar. Sikoa daha sonra Heyman'a bakar ve kendisini kabul etmesini ister. İçinde bir lei bulunan elini ona uzatır ve Heyman'a bir kez daha kendisini "Kabile Şefi" olarak kabul etmesini söyler. Boynuna takması için lei'yi Heyman'a uzatır ve Heyman tereddüt eder. Heyman daha sonra Sikoa'ya onu sevdiğini söyler ve ardından onun "Kabile Şefi" OLMADIĞINI kabul eder.



Solo Sikoa, Heyman'a bir Samoan Spike yapıyor ve ardından Fatu'yu tepeye çıkması için çağırır. Fatu söyleneni yapar ve Heyman'a bir diving headbutt vuruyor. Fatu daha sonra spiker masasını temizler, ardından Tonga ve Loa ile birlikte ona triple Powerbomb yapar. Fatu daha sonra lei'yi kapıp Sikoa'nın boynuna takar ve şov burada sona erer.

 

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
2,298
Beğeni sayısı
590
PG Nakit
435
Favori Güreşçi
Bianca Belair
* Randy ve KO'ya tişört çıkartma işi büyük skandal, demek oluyor ki Cody-Randy harbi hikaye oldu.
* Bianca Jade feudunu başlatın baba ritim kaçıyor böyle olmuyor.
* Blair Davenport'un aurası çok feci geçiyor bana, sevdim iyiden iyiye.
* Bayley süs mankeni olmaya devam.
* LA Knight MITB'ı alamaz keşke Santos kazansaydı.
* MITB'de banko Jimmy gelir.
* Theory face turnun ritmi kaçmamalı.
* Apollo-Corbin ikilisi tam 2 - 1 + denklemi.

MSG'e göre çok sönük şov. Hali-Brunson işi hariç çok standart şov.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: