WWE NXT Tartışma Konusu | 25.06.2024


Bero

Cm Punk'a Hasım, Dominik Mysterio'ya Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,530
Mesajlar
3,927
Beğeni sayısı
1,301
PG Nakit
3,490
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Takımlar şampiyonluğuna aday olmak için Turmoil takım maçı
Chase U vs. The OC vs. Edris Enofe and Malik Blade vs. New Catch Republic vs. Legado Del Fantasma

Kazanan: Chase U



Ethan Page Ringde

Page, Heatwave'in hemen köşede olduğunu ve kartın bir araya gelmeye başladığını söylüyor. Je'Von Evans'ın geçen hafta 25 Kişilik Battle Royal'i kazandıktan sonra 7 Temmuz'da "NXT" Şampiyonluğu için Trick Williams'a meydan okuyacağını söylüyor, ardından maçtan hiç elenmediğini ve bu gece Evans'ı yeneceğini söylüyor. Ava'dan ringe inmesini ve Heatwave'de Evans'ın yerine geçmesine izin vermesini talep eder.

Ava'nın müziği duyuluyor ve aşağı iniyor. Page'in dünyayı hak ettiğine ve yanlış yapamayacağına gerçekten inandığını söylüyor ve Page onun gibi biri olduğunuzda sürekli kendinize bahse girer ve kendinizi kanıtlarsınız diyor.

Ava, Page'in haklı olduğunu söylüyor ama o devam edemeden Shawn Spears'ın müziği duyuluyor ve Spears sahneye çıkıyor. Page ile aynı yoldan geçtiklerini ve Kanada'nın aynı bölgesinden geldiklerini söylüyor ve Page'den önce Evans'ı yendiğini hatırlatıyor. Page onun Battle Royal sırasında Oro Mensah ile kavga etmekle meşgul olduğunu bildiğini söylüyor ve Spears'a Evans'ın kendisini maçtan en son elediğini hatırlatıyor. Spears daha sonra bu gece Trick Williams'ı yeneceği için övünüyor.

Trick Williams'ın müziği duyuluyor ve Heatwave'de rakibinin kim olduğunu umursamadığını çünkü Toronto kalabalığının "Whoop That Trick" diye tezahürat yapacağını söyler.

Spears ve Page daha sonra Williams'a saldırır, ancak Evans kurtarmak için ringe koşar. Evans ve Williams, Page ve Spears'ı ringin dışına atar. Güvenlik Page'i geride tutarken, Ava "NXT" Şampiyonluğunu alır ve Evans ona bakarken Williams'a uzatır



Wes Lee def. Joe Coffey

NXT Heritage Kupası
Tony D'Angelo (c) def. Nathan Frazer
2-1



Roxanne Perez def. Karmen Petrovic

Tavion Heights def. Damon Kemp

NXT Kadınlar kuzey Amerika Şampiyonluğu için adaylık Maçı
Sol Ruca def. Arianna Grace



Shawn Spears def. Trick Williams


Maçtan sonra Spears ringde oturuyor ve gülüyor. Daha sonra Stevie Turner ve Robert Stone'un Ava'nın ofisinde NXT Şampiyonluğu üzerinde hak iddia eden birkaç kişi hakkında tartıştığı arka tarafa gidiyoruz. NXT Genel Müdürü Ava daha sonra NXT Heatwave'de NXT Şampiyonluğu için 4 kişilik Maç yapılacağını duyuruyor ve şov sona eriyor.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: