WWE RAW Spoiler | McIntyre'ın Açıklamaları, Liv Morgan ve Dominik Mysterio Arasında Yaşanılanlar


Bero

﷽﷽﷽
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,629
Mesajlar
4,318
Beğeni sayısı
1,425
PG Nakit
3,750
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
Drew McıntyIre ringde.

McIntyre herkesin WWE'yi bırakmaktan bahsettiğini, ancak şimdi hepsinin geçtiğimiz Cuma günü SmackDown"da CM Punk'a saldırmasından bahsettiğini söylüyor ve böyle bir videoya atıyor. Ardından böyle bir şeyin olması için dua ettiğini söylüyor ve hayranların Punk için tezahürat yapmasından bıktığını ekliyor. Hayranların aylardır Punk'ın kendisine yaptıklarını dinlediğini ve izlediğini ama yine de onu görmek istediklerini söylüyor. Punk'ın adını zikreden herkesin kendisi için ölü olduğunu söylüyor, ardından doğrudan Punk'a sesleniyor ve rahatsız olduğunu ve bir pipetle beslendiğini umduğunu söylüyor.

McIntyre sadece Punk'ın itibarını değil, üzerinde Punk'ın karısı ve köpeğinin adının yazılı olduğu bir bilekliği de aldığını söyler. Punk için ne kadar önemli olduğunu bildiğini söylerken bileziği havaya kaldırıyor ve evden ayrılırken yalnız hissetmemek için onları da yanında götürebilmek amacıyla bileziği taktığını söylüyor. Punk'ın kendisi yüzünden acı çektiğini ve mutsuz olduğunu söyler, ardından Punk evde yatarken Erkekler Money In The Bank Merdiven Maçına gireceğini açıklar.

McIntyre yalnız olmanın nasıl bir şey olduğunu bildiğini söylüyor, ardından artık yalnız olmadığını söylüyor. Punk'ın bilekliğini takar ve Punk'ın ailesinin artık yanında olduğunu söyler. Yeni Dünya Ağır Siklet Şampiyonu olmak için kazandığı gece Erkekler Money In The Bank çantasını da kazanacağına söz verir

Ludwig Kaiser vs. Bron Breakker
- Sonuçsuz


Maçtan sonra Sheamus spiker masasını temizler ve Kaiser'i masaya vurmaya çalışır. Breakker daha sonra her ikisinede spear vurur.




Daha sonra sahne arkasına, Dominik Mysterio'nun Liv Morgan tarafından kendisine gönderilen kocaman bir tabak tavuk nugget'ı tuttuğu Judgment Day'in salonuna gidiyoruz. Daha sonra ondan bir mesaj alır ve Damian Priest, Dominik'i Rhea Ripley döndüğünde olacaklar konusunda uyarır ve Morgan'la olan ilişkisini bitirmesi için onu cesaretlendirir.

Aradan sonra Bron Breakker'ın Adam Pearce'tan maçlarına müdahale eden insanlar hakkında bir şeyler yapmasını talep ettiğini görüyoruz. Ardından Sami Zayn beliriyor ve Breakker'a istediği zaman ve istediği yerde Kıtalararası Şampiyonluk için bir şans teklif ediyor. Breakker bunu Money In The Bank'te istediğini söyler ve Pearce bunu resmileştirir.

Kadınlar Money İn The Bank Kalifiye Maçı
Shayna Baszler vs. Lyra Valkyria vs. Kairi Sane

Kazanan: Lyra Valkyria


Liv Morgan ringde

Morgan, Dominik'in dikkatini kuliste çekemediği için ringe inmek istediğini söyledi. Hediyelerinin hoşuna gittiğini umduğunu söylüyor, sonra da onun gerçekten ne istediğini bildiğini söylüyor. Dominik'e Rhea Ripley'in ona hiç hediye almadığını ve onu umursamadığını söyler. Dominik'i hediyeler için teşekkür etmek ve ona bir tane daha vermek üzere ringe çağırır.

Zelina Vega'nın müziği duyuluyor ve dışarı çıkıyor. Vega, hayranlar için bir yeteneği olduğunu ve bunun Morgan'ı susturmak olduğunu söylüyor. Morgan'ın neden Dominik'in peşinde olduğunu bilmediğini söylüyor, ardından Kadınlar Dünya Şampiyonluğunu unuttuğunu söylüyor. Onun için geleceğini söylüyor ve Morgan Vega'ya unvanını unutmadığını söylüyor. Ripley ve Becky Lynch'i saf dışı bıraktığı için övünüyor ama Vega ona eğlenmek için çok endişelendiğini söylüyor. Nedeninin her zaman Morgan'ın Dominik'i kovalamasından üstün geleceğini söylüyor ve ardından bu gece Kadınlar Dünya Şampiyonluğu maçına davet ediyor. Morgan Vega'ya meşgul olduğunu söyler ve Dominik'i bir kez daha ringe çağırır.

Dominik'in müziği çalar ve ortaya çıkar. Morgan ona aldığı hediyeleri beğenip beğenmediğini sorar ve Dominik hediyeleri almasına rağmen beğenmediğini söyler. Morgan, Dominik'in gönderdiği mesajı beğendiğini bildiğini söyler ve Vega neler olduğunu sorar. Vega, Morgan dövüşmekten korkuyorsa, erkeğini ringe çıkarmasına gerek olmadığını söylüyor. Dominik, Morgan'ın adamı olmadığını ve Vega Morgan'ın unvanının peşinden gitmek istiyorsa ona yardım etmek istediğini söylüyor. Vega'ya Ripley'le anlaşmazlıkları olduğunu bildiğini ama unvanı Morgan'dan başkasının almasını istemediğini söyler.



Vega Dominik'e onun yardımına ihtiyacı olmadığını söyler. Bunun üzerine Morgan Vega'ya saldırır ve ikili kavgaya başlar. Rey Mysterio daha sonra Morgan'ı Vega'dan çekmek için ortaya çıkar, ancak Dominik onu iter ve ringi terk eder. Morgan onu kovalar.

Aradan sonra Liv Morgan'ın Dominik Mysterio'yu kovaladığını görüyoruz. Dominik fırtına gibi kaçar ve Morgan R-Truth ile karşılaşır. Ondan kendisi, The Miz ve Judgment Day arasında bir WWE Dünya Tag Team Şampiyonasını resmileştirmesini ister. Bunun üzerine The Miz, Truth'un bir unvan savunması istemediğinden emin olmak için anons masasından kaçar.

 
Son düzenleme:

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
21
Mesajlar
2,917
Beğeni sayısı
707
PG Nakit
530
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Kaiser babayı kaybettik galiba, acı kayıp yaşandı malesef. Süpürdüler reisi. Sheamus vs Kaiser de iyi feud bu arada ya, singles run Kaiser'a zaten oldukça sıcaktık, izlemesi çok keyifli.

Drew-Punk SS ME olmazsa bu senaryoların hepsi boşa çıkar, HAYVANİ bir maç gelmek zorunda.

Rhea Ripley'in de HAYVANİ dönüşünü sabırsızlıkla bekliyorum ben, çok büyük reaksiyon alacaktır.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: