WWE'nin Yaptığı Anlaşma


The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Katılım
2 Tem 2023
Konular
515
Mesajlar
7,374
Beğeni sayısı
1,092
PG Nakit
1,795
Konum
Elazığ
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1


Açıklama şöyle:

WWE ve Indiana Sports Corp bugün, WWE'nin üç büyük stadyum etkinliğini – WrestleMania, SummerSlam ve Royal Rumble – Indianapolis'e getirecek türünün ilk örneği bir ortaklık duyurdu.

1 Şubat 2025'te başlayacak olan Royal Rumble ile Lucas Oil Stadium, iki gecelik SummerSlam ve gelecekte iki gecelik WrestleMania dahil olmak üzere üç Premium Live Etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Ek olarak, Raw, SmackDown, NXT ve WWE Live Etkinlikleri, ortaklık süresince Indianapolis, Fort Wayne ve Evansville dahil olmak üzere Indiana genelindeki arenalardan yayınlanacak.

"Bu çığır açan ortaklığı Indianapolis ve eyaletimize getirmekten heyecan duyuyoruz," dedi Indiana Sports Corp Başkanı Patrick Talty. "Kırk yılı aşkın bir süredir, şehrimizin spor stratejisi milyonlarca ziyaretçi ve uluslararası marka oluşturma medya kapsamı getirdi. Bu ortaklık, WWE ile bu stratejiyi yeni ve heyecan verici yollarla ileriye taşıyor. WWE Evreni'ni topluluğumuza ve eyaletimize davet etmeyi ve Indy'nin sunacaklarını onlara göstermeyi dört gözle bekliyoruz."

"Indianapolis, büyük etkinlikler için harika bir şehir ve WWE Evreni'ni 2025'te Lucas Oil Stadium'da Royal Rumble'a ve gelecekte bir SummerSlam ve WrestleMania'ya davet etmekten heyecan duyuyoruz," dedi WWE EVP, Talent Relations & Head of Communications Chris Legentil. "Patrick ve Indiana Sports Corp ekibi, yerel ekonomi ve turizmi desteklemede olağanüstü bir iş çıkardılar ve Indiana'nın harika eyaletine ışık tutmak için onlarla ortak olmaktan gurur duyuyoruz."

WWE ve Indiana Sports Corp, üç Premium Live Etkinliğin ötesinde bir etki bırakacak bir miras programı oluşturmak için eyalet genelindeki topluluk ortaklarıyla da çalışacak. Daha fazla detay daha sonra duyurulacak.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: