RPG Wyattlar "Başka Bir Hayat" İstiyor


Ensiferum

eater.of.worlds
Katılım
4 Tem 2023
Konular
62
Mesajlar
3,445
Beğeni sayısı
783
PG Nakit
120
WYATT!

Işıklar sönüyor.



jcuazh9.jpg


Girişte elinde gaz lambasıyla Bray Wyatt'ı görüyoruz. Belinde Televizyon unvanı, solunda Erick Rowan, sağında Braun Strowman ve hemen arkasından yürüyen Rosemary ile beraber Wyatt Ailesi tam kadro girişte. Aile, Bray'in lambasını takip ederken Wyatt ringe giriyor ve Rowan'ın tuttuğu sandalyesine oturarak kurulduktan sonra arenaya şöyle bir bakıyor. Gaz lambasını yere koyuyor ve ışıklar kapalıyken seyircilerin flaş ışıkları altında söze giriyor.

Büyüleyici yaz serüvenimiz devam ediyor! (Wyatt sırıtıyor) Wrestlemania'da olup bitenler, artık benim için geçmişte kalmış birer kitap yaprağı adamım. Ne söz verdiysek, hepsini tuttuk. Size vadettiğimiz savaşı ve yıkımı, Londra'ya götürdük ve bu hikayeye bir son yazdık. Bundan sonra olacaklarla alakalı ise, duymak istediklerinizle gerçekte olacaklar arasında büyük bir fark olacağını öngörüyorum. Wrestlemania sona erdiyse de, Wyatt Yazı henüz sona ermiş değil. Haziran'da yaptıklarımız, Temmuz ve Ağustos'ta yaşanacakların teminatı niteliğinde. Peki bizi nasıl bir yaz bekliyor biraderlerim ve bacılarım? Dondurmalarınızı alarak yakıcı güneşin altında keyif yaptığınız eğlence dolu bir Temmuz ayı mı? Kendinizi serin dalgaların kucağına bıraktığınız ve maviliklerin kalbine doğru yüzdüğünüz hoş bir Ağustos mu? Sizin bu yaz için en büyük hayaliniz ne çocuklarım? Benimkisi her zamanki gibi: Yıkım ve kaos. (Wyatt yuhalanıyor) Televizyon şampiyonluğu, bizim için bir amaçtan ziyade araçtı. Onu, Ailemizin sınırlarını genişletmek ve yeni altınları yağmalayabilmek için bir kapı olarak kullanacağız. Bu hoş Haziran akşamında, sizlere bir söz daha veriyorum: 12 Temmuz'da, gemi yeniden limandan demir aldığı zaman, "Bray Wyatt'ın altınından bir ısırık istiyorum" diyen kim varsa hepsinin teker teker karşısına çıkacağım. İstedikleri zaman, istedikleri yerde.. Ve bu davetimin öncelikli muhattapları, Jeff Hardy ve Will Ospreay… (Wyatt pis pis sırıtırken seyirci yuhalıyor onu ve Another Life lehine tezahüratlar geliyor) Londra'da, Joe Gacy'e olanlardan sonra filmimiz için yeni bir sahne daha çekmek istiyorduk.. Hedefimiz, takım altınları için yapılacak olan o kördöğüşüne bodoslama girmek ve önümüze çıkan herkesi biçmekti. Ama şunu fark ettim adamım, bu şekilde keyif almıyorum. Bu delikanlılar, Bray amcalarının karşısında o kadar acizler ki... tek lokmada onları mideye indirmektense yavaş yavaş çiğnemek daha keyifli. Jeff ve Will, yaptıklarınızı izledim çocuklarım. Sizinle gurur duydum, o demir parçalarının üzerinden sağa sola maymun gibi atlarken kahramanca bir mücadele örneği sergilediğinizi gördüm. Ve zil çalıp altınları elinize aldığınız zaman yüzünüzdeki ifadeyi de gördüm, Wrestlemania fatihi olduğunuzu ve o altınları elinizde sonuna kadar tutacağınızı düşünüyordunuz.... Tıpkı küçük Joey'in Bray amcasıyla aşık atabileceğini düşündüğü zamanlar gibi... Ve bu hikayenin de sonu farklı olmayacak çünkü Wyatt Ailesi geliyor çocuklarım.

Wyatt ayağa kalkıyor ve volta atmaya başlıyor. Rowan başını yavaşça yere eğerken Strowman donuk bakışlarla karşıyı süzüyor.

qsb1dxc.jpg


Ama bunun, Goldust ve Joe'nun başına gelenler gibi kasap usulü bir iş olmasını istemiyorum. Sizlerin hayatına son vermeden önce sizinle ahbap olmak istiyorum evlatlarım. Beni tanımanızı istiyorum.. Lafayette, Louisiana'da doğduğumda karides botu dışında hiç bir varlığı olmayan ihtiyar ve huysuz bir adama senelerce "baba" demek zorunda kaldım.. Sırf Bray Wyatt'ın ihtiyacı olan kalıba can verdiği için. Ve inanabiliyor musunuz evlatlarım, o yaşlı piç Bray Wyatt'ı daha 8 yaşındayken okuldan aldı. Benim diğer çocuklarla beraber öğrenmeme ihtiyacım olmadığını düşünüyordu. "Hayatın kendisi zaten bir okul" derdi ihtiyar.. (Wyatt kahkaha atıyor) O yaşlı piçten her zaman nefret ettim. Ama ona rağmen öğrendim.. Önce Büyük Kırmızı Köpek Clifford'u okudum, sonra da diğer kitapları. Kendimi eğittim. Hayatın, Bray Wyatt gibi White thrash'leri ve masum piyonları nasıl bir köşeye fırlattığını.. Ama size bir şey söyleyeyim: ben White thrash de değilim, bir piyon da değilim. Ve o şanssız adamlar olmayı kesinlikle istemezdim adamım.. Braun ve Erick'in altınlar için karşılarına dikilecekleri adamlar olmayı istemezdim.. Ama bundan sonra olanlardan keyif alacağım adamım, sizin ateşler içinde çığlıklar atarak yanmanızı keyifle izleyeceğim, tıpkı babamı izlediğim gibi.

Wyatt kahkaha atarken Rowan maskesini yavaşça çıkarıyor ve mikrofonu eline alıyor.

p75esr6.png


Demirle bakır aynı sacda dövülmez.. Dövülürse de sizinkisi gibi ucube bir birliktelik ortaya çıkar.. Birbirinize hiç benzemiyorsunuz. Ne geçmişiniz aynı, ne de hayalleriniz. Ama elimize düştüğünüz zaman, ortak bir geleceğiniz olacak: Lafayette Mezarlığı. Size tek bir sorum var: Bu altınları almak için savaşmaya hazır olduğunuzu gördük, ama bu altınlar için ölmeye hazır mısınız? (Rowan gülümserken seyirci yuhalıyor) Çünkü cevabınız hayırsa, çoktan kaybettiniz demektir. Wyatt Family, başka bir hayatın varlığına inanmıyor... Biz tek bir hayata inanıyoruz ve siz ikinizin o hayatı hala yaşayabiliyor olmanızın tek sebebi Bray Wyatt'ın nefes almanıza izin vermesi. Siz iki ufaklığın bu altınları rehin tutuyor olduğu her gün, Wyatt Ailesi için ayrı bir utanç günüdür. Çünkü elinizdekiler, bana ve kardeşime ait.. Zamanı geldiğinde, altınlarınızı yağmalayacağız, uluyarak mağaralarınıza geri dönmenizi sağlayacağız ve elinizde olan tek hayatı da iki çift altın için heba ettiğinize üzüleceksiniz... Kemerlerinizi bağlayın, çünkü bu Temmuz'da Wyatt Ailesi sizi hiç bitmeyen bir tatile çıkaracak.

Strowman sertçe çekiyor Erick'in elinden mikrofonu ve kameraya bakıyor.

rryjjsf.png


Geçen sefer her şey zevk içindi, bu sefer ise işin içinde hem iş var, hem zevk.. Jeff ve Will'in ortak noktada bulundukları tek şey bize duydukları nefret.. İnandığımız her şeyle beraber tarihe gömülmemiz bu iki ufaklığı her şeyden daha fazla mutlu eder. Ama bu zevki hiç bir zaman yaşayamayacaksınız çocuklarım. Altınlarınızı elinizden aldığımız zaman, hem ailemizin heybesine bir ganimet daha eklemiş olacağız, hem de ideolojimizden körü körüne nefret eden cahil gençleri - sert bir yolla da olsa - eğitmiş olacağız. Londra'da akbabalar bir ziyafete oturdular; ama Goldust ve Gacy'nin leşleri herkesin doyması için ufak porsiyonlardı. Müşteri memnuniyetini tam anlamıyla sağlayabilmek için, siz ikinizin aciz leşlerini de Goldust'la Gacy'nin üzerine serecek ve bütün dünyaya bu yazın Wyatt Ailesi'nin yazı olduğunu göstereceğiz. Erick'le bana baktığınız zaman ne düşündüğünüzü biliyorum: Bray Wyatt ne derse onu yerine getiren emir erleri. Ama gözünüzle gördüğünüzden çok daha fazlası olduğumuzu bu yaz en acı şekilde öğreneceksiniz. Önceki yazlarınızda ne yaptığınızı bilmiyorum, ama bir şeyi kesin olarak biliyorum: Bu yaz siz ikiniz için hiç bir zaman bitmeyecek.. 12 Temmuz'u bekleyin, Wyatt Ailesi sizin için geliyor. Follow... the buzzards.

WYATT sesiyle kameralar kapanıyor.


 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: