RPG PGW Yeni Sezon Duyurusu


Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
224
Mesajlar
716
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
0
Arkadaşlar merhaba. Yeni ekip olarak yeni sezona yakında başlıyoruz. Wrestlemania sonrası hem yazar arkadaşların dinlenmesi hem de oyuncuların kendilerini gözden geçirmesi için kısa bir aramız olacak. Bu ara boyunca karakter merkezi, oyunun başlangıcı ve diğer detayları sizinle paylaşmak istiyorum.

Şu an karakter merkezi kilitli. 26 Haziran çarşamba günü saat 22.00'a kadar da böyle kalacak. Bu süreçte, karakter merkezinde adı geçen aktif tüm oyunculardan (alumni'de yer almayanlar) bize ÖM atılmasını bekliyoruz. Karakteri ile devam etmek isteyenler de karakterini bırakmak isteyenler de bize ÖM yoluyla bu durumu bildirsin. Önceliğimiz, eldeki karakterleri düzenlemek ve boşa çıkacakları belirlemek. Mesajlar geldikçe karakter merkezini güncelleyeceğiz.

26 Haziran 22.00'da ise karakter merkezi açılacak. Yeni karakter seçimleri bu saat itibarıyla başlayacak. 30 Haziran saat 22.00'da ise yeni sezon öncesi karakter merkezi şekillenmiş olacak. Bu tarihe kadar alınan karakterler için bir problem yok. Fakat bu tarihten sonra alınan karakterler için 2 haftalık şov takibi bekleyebiliriz. Biz de bu tarihteki kadroyu baz alarak senaryoları çalışmaya başlayacağız.

Ayrıca, bu tarihten itibaren karakter bırakmalar için de bir kuralımız olacak. Eğer bir oyuncu, ekibe danışmadan karakter bırakıyorsa ve karaktere ait bir senaryo varsa, kullanıcı önce 1 aylık karakter seçememe cezası alacak. Bu davranışların tekrarı durumunda cezayı 3 ay ve 6 ay gibi sürelere uzatma imkanımız var. Eğer karakterinizi bırakmak istiyorsanız, senaryonuz da varsa, o senaryoyu hızlıca şekillendirip bir yere gelene kadar oyunu bırakmamanızı rica ediyoruz. Eğer senaryonuz yoksa, karakterinizi bırakabilirsiniz. Buradaki kritik konu, senaryonun varlığı. Siz bilmeseniz de ekip arkada o karakter için çalışıyor olabilir. Her halükarda karakter bırakırken ÖM yoluyla ekibe danışmakta büyük fayda var.

12 Temmuz'a kadar mola bu şekilde devam edecek. 1 Temmuz'a kadar karakterini alan herkes, promo keserek ısınma turlarına çıkarken biz de yeni ekip olarak senaryolar üzerinde çalışacağız. İlk şovumuzu 12 Temmuz akşamı yapmayı planlıyoruz.

Ek olarak söylememiz gereken iki şey daha var. Birincisi, WM'de yer alan ve sezonu kapatan tüm oyuncular, dilerse bu 3 günlük süreçte ilk sezona ait son promolarını kesebilirler. Karakteri bırakıyor da olabilirler, devam da ediyor olabilirler, alumni kısmına da geçmiş olabilirler. Bizim için fark etmez. Bu bekleme periyodunu 3 gün tutmamızın sebeplerinden biri de bu.

Diğer konu ise, PGW gibi hikaye ağırlıklı bir şirket için yeni karakterlerin hikayeye dahil olması güzel olmakla beraber, şirkette köklü geçmişi olan karakterlerin de olması senaryo açısından önemli. Eğer bu karakterler ayrılırsa, PGW temiz ve yeni bir sayfa açmış olur. Biz de yeni ekip olarak sıfırdan bir şirket gibi booking yapmak istemiyoruz. Köklü geçmişi olan karakterlerin, oyuncu da istiyorsa ve mümkünse devam etmesini istiyoruz. Bunu da bilmenizi isteriz.

Şimdilik bu kadar. Mesajlarınızı bekliyoruz.

Keyifli oyunlar.
 

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
224
Mesajlar
716
Beğeni sayısı
1,858
PG Nakit
0
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: