Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW.com
bizden bu kadardı ama bununla kalmayacak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Akashi" data-source="post: 246742" data-attributes="member: 84"><p>İlk sayfada makarasına bir yorum atmıştım da yanlış anlaşılmış takılmalarım gerçek görüşümü yazayım o vakit. Benim bu forumda RPG serüvenim çoğu kişiye göre dalgalıydı. Çok karakter alıp bıraktık ki mimlendik de bir süre sonra. Benim de takılmalarım bunun karşılığı aslında. Ki bazılarını eğlence açlığını gidermek için (Dragon Lee/Booker T, Kadir Hoca gimmickli Ryback vs.) aldım bazılarında da aklımdaki ve yazdığımla gördüğümde farklılıklar var diye heves kırıklıklarından bıraktım (Malakai Black). Öyle über süper anılarım yok bu serüvene dair fakat emeği hiçbir zaman hor görmek istemedim. Alpi’nin partner sıkıntısı vardı sırf karakteri beğendiğimden ve hiç olmasın diye oynamayı düşünmediğim RPG’ye döndüm. Onunla gayet beğendiğim bir serüvenimiz oldu. Rumble sonrası yine emeğin karşılığı verilsin diye keka’yı parlatma fikrini sunan da bendim. Yeni ekiple devam edersin denmesine rağmen yine eldeki malzemeyle bir şeyler yaratmaya çalışıp düzenli promo ve takip yaptım. Bunları yazmamın sebebi de kendimi övmek değil sanılanın aksine önemsediğimi göstermek. Ki isteyip alamadığım şeyler de oldu. NOW kapanışı sonrası Strickland & McGregor takımı gelecekti konuştuk fakat göremedik hiç onu. Tiffany son zamanlarda hiç yoktu. Bunlara da eyvallah dedim hatta makarasını bile yaptım çoğu zaman. En son bugün şovu rahat takip edelim diye [USER=42]@Mamy D Way[/USER] ‘in evden kalktık geldik.</p><p></p><p>Dediğim gibi ortada upuzun bir süre ve emek var. Kendim hakkında açıklamamı yaptığıma göre genel yoruma geçelim. Güzel kalıplaşmış karakterler ve senaryolar vardı. Sinematiğin ön planda olması güzeldi. Karakterlerin bazılarına alışamasam da bazıları da aksine çekti bayağı. Senaryolarda da aynı şey mevcuttu ve hoşuma gitmeyen kısımları da değerlendirmelerde belirtiyordum zaten. Bate, Venis, Dream ve son Rollins aklıma ilk gelen karakterler sahiplerine de respect atalım buradan. Bir dizi gibiydi aslında ve güzel bir sezon finali verildi. Farklı yapımcılar ve farklı hikayeleri merakla bekliyoruz. Emekler için sonsuz teşekkürler.</p><p></p><p>Yeni ekibe de iletelim ben RPG kapanana kadar günlük hayatımda bir sıkıntı yaşamazsam Roman ile devam etmeyi düşünüyorum. Hem oynaması oldukça keyifli hem de şu ana kadar böyle bir karakterle kimsenin özleşmemiş olması garip geldiğinden ilki yaşamak istedim. Bu konuda da kafanızda bir şüphe oluşmasın. Son olarak geçmişe tebrikler geleceğe kolaylıklar dileyelim tekrardan.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akashi, post: 246742, member: 84"] İlk sayfada makarasına bir yorum atmıştım da yanlış anlaşılmış takılmalarım gerçek görüşümü yazayım o vakit. Benim bu forumda RPG serüvenim çoğu kişiye göre dalgalıydı. Çok karakter alıp bıraktık ki mimlendik de bir süre sonra. Benim de takılmalarım bunun karşılığı aslında. Ki bazılarını eğlence açlığını gidermek için (Dragon Lee/Booker T, Kadir Hoca gimmickli Ryback vs.) aldım bazılarında da aklımdaki ve yazdığımla gördüğümde farklılıklar var diye heves kırıklıklarından bıraktım (Malakai Black). Öyle über süper anılarım yok bu serüvene dair fakat emeği hiçbir zaman hor görmek istemedim. Alpi’nin partner sıkıntısı vardı sırf karakteri beğendiğimden ve hiç olmasın diye oynamayı düşünmediğim RPG’ye döndüm. Onunla gayet beğendiğim bir serüvenimiz oldu. Rumble sonrası yine emeğin karşılığı verilsin diye keka’yı parlatma fikrini sunan da bendim. Yeni ekiple devam edersin denmesine rağmen yine eldeki malzemeyle bir şeyler yaratmaya çalışıp düzenli promo ve takip yaptım. Bunları yazmamın sebebi de kendimi övmek değil sanılanın aksine önemsediğimi göstermek. Ki isteyip alamadığım şeyler de oldu. NOW kapanışı sonrası Strickland & McGregor takımı gelecekti konuştuk fakat göremedik hiç onu. Tiffany son zamanlarda hiç yoktu. Bunlara da eyvallah dedim hatta makarasını bile yaptım çoğu zaman. En son bugün şovu rahat takip edelim diye [USER=42]@Mamy D Way[/USER] ‘in evden kalktık geldik. Dediğim gibi ortada upuzun bir süre ve emek var. Kendim hakkında açıklamamı yaptığıma göre genel yoruma geçelim. Güzel kalıplaşmış karakterler ve senaryolar vardı. Sinematiğin ön planda olması güzeldi. Karakterlerin bazılarına alışamasam da bazıları da aksine çekti bayağı. Senaryolarda da aynı şey mevcuttu ve hoşuma gitmeyen kısımları da değerlendirmelerde belirtiyordum zaten. Bate, Venis, Dream ve son Rollins aklıma ilk gelen karakterler sahiplerine de respect atalım buradan. Bir dizi gibiydi aslında ve güzel bir sezon finali verildi. Farklı yapımcılar ve farklı hikayeleri merakla bekliyoruz. Emekler için sonsuz teşekkürler. Yeni ekibe de iletelim ben RPG kapanana kadar günlük hayatımda bir sıkıntı yaşamazsam Roman ile devam etmeyi düşünüyorum. Hem oynaması oldukça keyifli hem de şu ana kadar böyle bir karakterle kimsenin özleşmemiş olması garip geldiğinden ilki yaşamak istedim. Bu konuda da kafanızda bir şüphe oluşmasın. Son olarak geçmişe tebrikler geleceğe kolaylıklar dileyelim tekrardan. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW.com
bizden bu kadardı ama bununla kalmayacak
Menü
Giriş yap