Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW.com
bizden bu kadardı ama bununla kalmayacak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="jaques" data-source="post: 246730" data-attributes="member: 59"><p>Yani harbi duyguluyum ben de ne yazılır edilir hiç düşünmemiştim. 2014 yılında tanıştım bu oyunla, 11-12 yaşlarında girdim şu an 21 yaşındayım. Koskoca 10 sene yani, yeri geldi deli gibi oyuncu oldum yeri geldi çağırıldım yazdım. Fakat hiçbir zaman PGW ile olduğu gibi bir bağ kuramadım. Bunun çok fazla nedeni var aslında. Hem ekibin geçen Temmuz'dan beri radikal bir değişim yaşamaması, hem oyuncuların istikrarı ama en büyük nedeni oyuncusundan yazarına hepimizin en olgun olduğu zamana denk gelmesi. Biz elimizden geldiğince gerçek bir güreş şirketi yazıyormuşcasına bu oyunu yazmaya çalıştık. Normalde RPG'lerde bir oyuncu karakteri bırakınca onun bıraktığı karakteri başkası aldığı vakit random bir şekilde spawn almış gibi geçmişi yok sayılarak tekrar ortama giriş yapar fakat burada hem şanstan hem de ekibin iteklemesiyle tüm karakterler ne olursa olsun "gerçek hayatta olduğu gibi" ilerlemeye devam etti. </p><p></p><p>Keka'nın aksine ben RPG'de "sadece yazar" olmayı hiç kabullenememiştim. Geçtiğimiz yaza kadar her ekibe girişimde illet ederek başlıyordum bu işe. Çünkü cidden içimde asla dinmeyen bir oyunculuk isteği vardı ve bu yazar olmaktan daha ağır basıyordu. NOW ilk açıldığında bu yüzden çok sevinçliydim çünkü sonunda tam anlamıyla oyuncu olabilecektim. CM Punk'a böyle hevesli başlamamın nedeni oydu aslında, uzun zaman sonra try hard oyuncu olmaktı. Sonra tabii NOW ekibi ilk şovdan sonra dağıldı ve yine yazma işi bize kaldı. O anda kabullendim herhalde, PGW eninde sonunda hiç kurtulamadığım bu şeyi benimsememi sağladı. Hepimizin bildiği gibi bir ekip üyesi yazarlığının yanında oyunculuk yapıyorsa ya oyunculukla ilgilenmediği için karakteri jobberdır ya da Tanrı booking ile diğer oyunculara zulüm ediyordur. Ben ilki olamayacak kadar oyunculuğu önemsediğim ve ikincisine dönüşmenin şu yaşta bana hiçbir getirisi olmayacağını bildiğimden farklı bir yol çizmek istedim. Angel Garza ile de CM Punk ile de bunu sağlamaya çalıştım. Çarları genelde ana olaylarda kullanarak seviye atlatılması gereken karakterlere yardımcı olmaya çalıştım, umarım bunu başarmışımdır ve bu süreçte beraber oyunculuk yaptığım tüm arkadaşların karakterlerine zararım değil sadece katkım olmuştur.</p><p></p><p>Angel Garza'yı oynarken oyunculuğa Punk ile olduğu dönemki gibi abanamadığımdan çarı ring içinde baya zayıf ama sinsiliği sayesinde hayatta kalıyor şeklinde booklamak durumunda kaldık. Herifin tekli maçlarda 0 galibiyeti olmasına rağmen Alberto'yu kendi adına maça çıkararak kemer almasını ve ilk dakikadan Alberto'ya kaybetmesini olabildiğince buna uygun yedirdik, [USER=79]@Broken Dreams[/USER] eninde sonunda bu adamın çarına bir şeyler katabildiysem ne mutlu bana. Punk ile olan PGW muhabbeti bizim için biraz geç gelişti. Aylar önce Venis'i Chamber'da yenecek adamın Mayhem olmasını planlamıştık ama Emir, Civil War dönemi oyunla ilgilenemeyince orası büyük bir boşluk olarak kaldı bizim için. NOW yazarları da erkenden o kapıyı bırakınca bizim geçiş şampiyonu boşluğunu "pgw düşmanı" Punk doldurdu. Bunun sonucunda da Jey Uso, bu en büyük PGW düşmanının sonunu getirerek ilk ana kemerini aldı hem de Özer'in Venis'ini WM Main Event'ine daha vurucu bir hikaye ile yolladık. Hem oyuncu hem yazar olarak yer almaktan, işlemekten en zevk aldığım süreçlere girdi kesinlikle. </p><p></p><p>İlk zamanlar kalabalık ve klasik ekip mantığıyla ilerleyen bu oyun aylardır sadece ben ve keka'nın elinden çıkan fikirlerle ve diğer iki arkadaşımızın bu fikirleri maddeye dönüştürme konusunda bize büyük yardım etmeleriyle sizin karşınıza bir ürün olarak çıktı. Bahsettiğim diğer iki arkadaştan isimleriyle bahsedip teşekkür etmek isterdim ama bu oyunu yeni ekiple birlikte yazmaya devam edeceklerinden anonim kalmaları en mantıklısı olur dedik. Ben ikisine de her şey için teşekkür ediyorum, onlardan ne yazmalarını istediysek emin olun bizim hayal ettiklerimizden daha iyisini yazdılar. En son olarak da bu oyunda sadece oyuncu olan arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum. Daha önceden bu oyunu oynarken bu kadar olgun davranan ve sadece güzel vakit geçirmek için bu oyunu oynayan bir kitleyle karşılaşmamıştım. Bu şirketi gerçekten bir şirket gibi yazmamızı sağladığınız için, verdiğiniz emekler için çok teşekkür ederim.</p><p></p><p>Bundan sonra biz yokuz ama PGW her daim var olur diye umut ediyorum. Yeni ekibin bizi aratmayacak, üstüne daha da güzel senaryolar yazacağına da eminim. Herkese iyi oyunlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jaques, post: 246730, member: 59"] Yani harbi duyguluyum ben de ne yazılır edilir hiç düşünmemiştim. 2014 yılında tanıştım bu oyunla, 11-12 yaşlarında girdim şu an 21 yaşındayım. Koskoca 10 sene yani, yeri geldi deli gibi oyuncu oldum yeri geldi çağırıldım yazdım. Fakat hiçbir zaman PGW ile olduğu gibi bir bağ kuramadım. Bunun çok fazla nedeni var aslında. Hem ekibin geçen Temmuz'dan beri radikal bir değişim yaşamaması, hem oyuncuların istikrarı ama en büyük nedeni oyuncusundan yazarına hepimizin en olgun olduğu zamana denk gelmesi. Biz elimizden geldiğince gerçek bir güreş şirketi yazıyormuşcasına bu oyunu yazmaya çalıştık. Normalde RPG'lerde bir oyuncu karakteri bırakınca onun bıraktığı karakteri başkası aldığı vakit random bir şekilde spawn almış gibi geçmişi yok sayılarak tekrar ortama giriş yapar fakat burada hem şanstan hem de ekibin iteklemesiyle tüm karakterler ne olursa olsun "gerçek hayatta olduğu gibi" ilerlemeye devam etti. Keka'nın aksine ben RPG'de "sadece yazar" olmayı hiç kabullenememiştim. Geçtiğimiz yaza kadar her ekibe girişimde illet ederek başlıyordum bu işe. Çünkü cidden içimde asla dinmeyen bir oyunculuk isteği vardı ve bu yazar olmaktan daha ağır basıyordu. NOW ilk açıldığında bu yüzden çok sevinçliydim çünkü sonunda tam anlamıyla oyuncu olabilecektim. CM Punk'a böyle hevesli başlamamın nedeni oydu aslında, uzun zaman sonra try hard oyuncu olmaktı. Sonra tabii NOW ekibi ilk şovdan sonra dağıldı ve yine yazma işi bize kaldı. O anda kabullendim herhalde, PGW eninde sonunda hiç kurtulamadığım bu şeyi benimsememi sağladı. Hepimizin bildiği gibi bir ekip üyesi yazarlığının yanında oyunculuk yapıyorsa ya oyunculukla ilgilenmediği için karakteri jobberdır ya da Tanrı booking ile diğer oyunculara zulüm ediyordur. Ben ilki olamayacak kadar oyunculuğu önemsediğim ve ikincisine dönüşmenin şu yaşta bana hiçbir getirisi olmayacağını bildiğimden farklı bir yol çizmek istedim. Angel Garza ile de CM Punk ile de bunu sağlamaya çalıştım. Çarları genelde ana olaylarda kullanarak seviye atlatılması gereken karakterlere yardımcı olmaya çalıştım, umarım bunu başarmışımdır ve bu süreçte beraber oyunculuk yaptığım tüm arkadaşların karakterlerine zararım değil sadece katkım olmuştur. Angel Garza'yı oynarken oyunculuğa Punk ile olduğu dönemki gibi abanamadığımdan çarı ring içinde baya zayıf ama sinsiliği sayesinde hayatta kalıyor şeklinde booklamak durumunda kaldık. Herifin tekli maçlarda 0 galibiyeti olmasına rağmen Alberto'yu kendi adına maça çıkararak kemer almasını ve ilk dakikadan Alberto'ya kaybetmesini olabildiğince buna uygun yedirdik, [USER=79]@Broken Dreams[/USER] eninde sonunda bu adamın çarına bir şeyler katabildiysem ne mutlu bana. Punk ile olan PGW muhabbeti bizim için biraz geç gelişti. Aylar önce Venis'i Chamber'da yenecek adamın Mayhem olmasını planlamıştık ama Emir, Civil War dönemi oyunla ilgilenemeyince orası büyük bir boşluk olarak kaldı bizim için. NOW yazarları da erkenden o kapıyı bırakınca bizim geçiş şampiyonu boşluğunu "pgw düşmanı" Punk doldurdu. Bunun sonucunda da Jey Uso, bu en büyük PGW düşmanının sonunu getirerek ilk ana kemerini aldı hem de Özer'in Venis'ini WM Main Event'ine daha vurucu bir hikaye ile yolladık. Hem oyuncu hem yazar olarak yer almaktan, işlemekten en zevk aldığım süreçlere girdi kesinlikle. İlk zamanlar kalabalık ve klasik ekip mantığıyla ilerleyen bu oyun aylardır sadece ben ve keka'nın elinden çıkan fikirlerle ve diğer iki arkadaşımızın bu fikirleri maddeye dönüştürme konusunda bize büyük yardım etmeleriyle sizin karşınıza bir ürün olarak çıktı. Bahsettiğim diğer iki arkadaştan isimleriyle bahsedip teşekkür etmek isterdim ama bu oyunu yeni ekiple birlikte yazmaya devam edeceklerinden anonim kalmaları en mantıklısı olur dedik. Ben ikisine de her şey için teşekkür ediyorum, onlardan ne yazmalarını istediysek emin olun bizim hayal ettiklerimizden daha iyisini yazdılar. En son olarak da bu oyunda sadece oyuncu olan arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum. Daha önceden bu oyunu oynarken bu kadar olgun davranan ve sadece güzel vakit geçirmek için bu oyunu oynayan bir kitleyle karşılaşmamıştım. Bu şirketi gerçekten bir şirket gibi yazmamızı sağladığınız için, verdiğiniz emekler için çok teşekkür ederim. Bundan sonra biz yokuz ama PGW her daim var olur diye umut ediyorum. Yeni ekibin bizi aratmayacak, üstüne daha da güzel senaryolar yazacağına da eminim. Herkese iyi oyunlar. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW.com
bizden bu kadardı ama bununla kalmayacak
Menü
Giriş yap