RPG Her Gece Bizim Gecemiz #followthebuzzards


Ensiferum

eater.of.worlds
Katılım
4 Tem 2023
Konular
47
Mesajlar
2,410
Beğeni sayısı
634
PG Nakit
80
0a3a60b04ee9f688e0be94a866868c58.gif


PGW Televizyon Şampiyonluğunun bir pikap kasasına serilmiş olduğunu görüyoruz. Pikabın az ilerisinde Erick Rowan maskesine bakarak kendi kendisiyle konuşurken, Braun Strowman da dikkatle bir noktaya bakıyor. Bray Wyatt'ın ay ışığının tam cepheden vurduğu bir tümseğin üzerinden, sudaki yansımasına baktığını fark ediyoruz. Wyatt eline aldığı taşı çevirdikten sonra suda taş sektirmeye başlıyor. Braun sessiz gözlerle onu izlerken, Rosemary'den eser yok. Su kıyısındaki Wyatt'ın sesi yükseliyor.

İşte... filmimiz bitti ve güneşimiz battı. 1 aydır ortaya koyduğumuz savaş meyvelerini verdi; artık ne Goldust var, ne de Joe Gacy. Ama bu beni memnun etmedi. Hem de hiç... Bir direnç göremedik, bizim karşımıza çıkıp göğüs göğüse çarpışmalarını beklerken, atlarına binip dört nala kaçan iki adam gördük. Onlar; kılıçlarını savurmaktan zevk alan, ama kalkanlarında darbe hissetmekten nefret eden adamlar oldukları için bu arenaya ait değiller. Ama onların mağlubiyeti bizler için bir mihenk taşı olmamalı... Cesetleri, sadece bizim krallığımızın sokaklarını süsleyen birer anıt gibi dikilmeli. Ne demek istediğimi anlıyor musun evlat? Biz, Wyattlarız. Goldust gibi, Joe Gacy gibi adamları mağlup ederek "zafer"den bahsedemeyecek kadar yükseklerde uçan Güneyin Akbabalarıyız. Ve şimdi, geriye dönüp baktığımda Wrestlemania'nın ilk gecesinde geride bıraktığımız manzara benim için bir başarı olmasa da, memnuniyet verici... Ring of Fire adamım, bir adamın gerçek ruhunu görmek istiyorsan ona alevlerle dans etmesi için bir fırsat ver derler. Ve ben bugün o delikanlının gözlerine baktığımda, takındığı bütün sert adam pozlarını bir kenara bırakırsan, ateşin dilini teninde hissetmemek için sakar adımlar atan küçük bir çocuk gördüm. Ve tam o an her şeyi çok iyi anladım: Acıdan o kadar korkuyor ki, sevgi dilinden bahsederek darbelerle arasına sokabileceği piyonlar arıyor. Onlar, bizim gibi değil evlat... Asla ama asla Wyatt Ailesi gibi değiller. Bizler, birbirimiz için kanamaya da kanatmaya da varız. Bu yolculuğa ilk çıkarken, bütün her şeyin idaresini tek başıma elime alırken Sister Abigail kollarımda can veriyordu. Bizim öğütleriyle, şarkılarıyla hareketlenmesine alıştığımız o dudaklarından kan sızarken; bana ne dediğini biliyor musun? "Sen seçildin" dedi bana ve "Onlar seni almaya gelmeden önce senin onları haklaman gerekir" dedi. Ve o gün bunu çok iyi anladım... İşte o gün, bizim gibilerle Gacy gibileri birbirinden ayıran farkı gördüm: Bizi kaderimiz, bizi ülkümüz bağlıyor! Şimdi... akbabanın pençeleri Televizyon şampiyonluğuna geçtikten sonra aklıma ilk gelen şeyin ne olduğunu merak ediyor musun?

sbc5api.png


Bu lokma, bizim açlığımızı gidermek için yeterli değil. Çünkü, masamız kalabalık. Ve günler geçtikçe fark ediyorum ki, kardeşlerim artık onlardan gurur duyacağım bir noktaya eriştiler. Kendine bir bak evlat, boş bir kabuktan ibarettin. Eğer seni kanatlarım altına almasaydım, iyi bir sokak serserisi olurdun; ama bütün gücün hapishanelerde sürünmekle heba olurdu. Şimdi ise... PGW bünyesinde karşınızda durabilecek kim var? Kardeşin Erick'e bak; ben onu himayem altına almasaydm sence onun iyi niyetinden faydalanmak isteyen adamların elinde hali ne olurdu? Şimdi ise, PGW'deki bütün adamlar için ikinizin de ismi ölüm demek... Bugün birinci perde kapanmış olabilir... yarın ise ikinci perde açılıyor. Ve o perdenin arkasında neler olduğunu merak ediyor musun Braun? Bir merdivenin dört bir yanına geçmiş, çingene gibi onlara ait olmayan bir altını çekiştiren çocuklar var. Seninle ve Erick'le mücadele edecek kabiliyeti olmayan, hayatında hiç gerçek bir savaşın muhatabı olmamış cahil oğlanların oluşturduğu bir kumpanya var. Ve tepede ne asılı? Bize ait olan, eksik altınımız... PGW Tag Team Şampiyonlukları. Ailemizin ihtiyacı olan sıradaki anahtarlar... Sahipsiz bırakılamayacak kadar değerliler. Ve ne yazık ki, onları taşıyamayacak kadar zayıf kollarca çevrelenmiş durumdalar. Evimize götürmek için bir altın bulduk. Ama üçlemeyi tamamlamak istiyorsak, 2. gün geldiğinde herkesin Wyatt Ailesini konuşmasını sağlamamız gerekiyor. Şu an bile zaten karşıma dikilen adamın benim kalibremde olmadığını gerekçe göstererek bu gece olanları değersizleştirmeye çalışan güruhlar harekete geçmiş vaziyette. Ve onlara verebileceğimiz en iyi cevap, kardeşin Erick'le beraber o maça girip ortalığı birbirine katmanız olacak. Erick, bir saban öküzü gibidir. Güçlü ve sadıktır, ama ondan iyi bir hasat alman için nereye gideceği konusunda yönlendirmen gerekir. Televizyon şampiyonluğunu, bir gün ondan sıkılıp büyük altınlarndan birini yağmalamaya karar verene kadar muhafazamda tutacağım. Ve bu süreçte, o merdiven maçına girecek olan tüm takımlara bir fırsat sunacağım: Wyatt Ailesine takım altınları için bir şans veren adam, benimle altınım için dans etmeye hak kazanacak. Ve onları sinek kapanının içine çektikten sonra işlerini bitireceğiz. Bu yaz, Wyatt Ailesinin yazı. Ve biz bu yaz bitmeden önce PGW Takım Şampiyonluklarını ele geçireceğiz. Onlar, bize savaşı getiremeyecek kadar korkaklar. Bu yüzden siz onlara savaşı götüreceksiniz..

Strowman yavaşça maskesini takıp Rowan'ın yanına giderken Wyatt gölü izlemeye devam ediyor.

l1ylfci.png
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: