RPG Silence


Mamy D Way

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
30
Mesajlar
2,087
Beğeni sayısı
385
PG Nakit
0
Konum
Maltepe
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Favori Güreşçi
Adam Cole
gvqjcjuun2ob1.jpg



"Ne istediğimi bildiğim bir dönemde kafamı kaldırıp hedeflerime yönelebiliyorum. Aksilikler, spor dünyasında her zaman olabilecek bir şeydir. Bazen sana çok yakın olan bir ödül için bile sınırlarını zorlaman ve hepinize bahsettiğim o yüksekliğe çıkman gerekir. Aylarca sizlere o yükseklikte ucunda ne olursa olsun düşünmeden ve büyük bir istekle o merdivenden aşağıya sonuçları düşünmeden atlayabileceğimi iddia ettim. Bu şansı hayat karşıma çıkardı."

"Başka insanları çukurdan çıkaracak olan o merdiven başınızı döndürebilir ama ben güreş için o merdivenleri sadece bir ip olarak gördüm. Kendime borçlu olduğum bu güreş hayatımda sizlerin önünde ve senenin en önemli şovunda başarılı olduğumu hissettirecek somut bir şey elde etmek zorundayım. Triple Crown şampiyonluğu..."

jeff-hardy.jpg

"Bunu tek başına yapmak zorundayım. Benim için yorucu bir seneydi ancak bazen hedefim olan o kişiye onun yanında duracak kadar güçlü olduğumu kanıtlamam gerek. Bir zamanlar yetişmek için kovaladığım o kişi ile aynı düzeyde olduğumu sadece onu bir kere yenerek kanıtlamış olmak istemiyorum. Benim için yaptıkları ve beni ileriye götüren düşüncelerine teşekkür borçluyum. "

"Bir senelik süreç boyunca sizlere elimden geldiğince tüm olayları anlatmaya çalıştım. Kendimden kopan her parçayı sizlerle paylaşıp tekrar sizlerin önünde ayağa kalkıp sahne aldım. Yaklaşık iki aydır her hafta sizlere bu sürecin sonuçların yansıtmaya çalışıyorum. "

"Yorgun muyum? Elbette hayır. Yeni bir sürecin başladığını size daha iyi bir sinematik ile sunamazdık."

5977bc81609db932473--32d9ea8fd8b2a4888dfad4a07ee0ebe2.jpg


"Mentalimin mizah ürünü olduğu bir ortamı mentalime sürünerek pençelerini uzatan yırtıcı canlıların olduğu bir bataklığa çevirdim. Kendimi sakin bir güçle tekrar ayaklarımın üzerinde görüyorum. Her renk daha canlı ve olmasını istediğim gibi. Boyalarımı kenara attım ve zamanın tadını çıkarıyorum. Mirasımı anlatırken bana sırt çeviren insanları bile iyi niyetli bir gülümseme ile görebiliyorum."

Jeff masasının üzerindeki gitarının tellerini değiştirmeye başlar.

"Anlatacak yeni şeylerim olacak elbette. İstenmeyen olmanın aslında o kadar da zor bir süreç olmadığını sizlere nasıl yansıtabileceğimiz konusunda Will ile konuşup duruyoruz."

"Will benim için inanılmaz bir ilham kaynağı. Yaşadığı yüksekliğin gelip geçici olduğunun her zaman farkında olması büyük bir olgunluk. Bu olgunluk onu her zaman istediği noktaya taşıyacak. Bizler en iyinin kim olduğunu tartışırken o çoktan tacı alıp insanların betimlemeye çalıştığı güzel manzarayı resmediyordu."

Yeni teller takmadan önce gitarını bezle temizler.

"Bana sunulan bir film projesi için ne yapmıştım? İnsanların ön yargılarını bitirmek için böyle bir projeye ihtiyacım yok. Onun yerine hali hazırda yolu yarılamış bir süperstar'ı önermek zorundaydım."

"İnsanların onun ne kadar önemli bir tehdit olduğunu unutmamalı. Benim için zorlu olacak evet, dostum için fedakarlık yapma fırsatım oluştu. Çıkmaya yorulduğu basamakları defalarca parçalanmış bedenimi yukarıya taşıyıp emin bir ifade ile kamaşan gözlerini dinlendirmek zorundayım. "

"Ve bir takım olduğumuzu göstermek istiyorum."

Yeni telleri takması biraz konuşmasının aksamasına sebep olsa da devam eder.

hit-and-run-hardy31-640x357.png


"Yarından itibaren sonuç ne olursa olsun sıfır noktasından yeni bir maceraya yelken açıyor olacağız."

Jeff Hardy masanın üzerinde duran defteri yanındaki çöpe atıyor. Masanın üzerinde duran bir çok kağıt olduğunu fark ediyoruz.

"Beklentiler dolu bir kaç cümle için artık çok geç. Zorlu geçen hayatımın bana neler göstereceğini asla bilemeyiz. Ben çoktan hazırım."

Odasına birinin girdiğini görürüz.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: