RPG bokmania


Akashi

spin god
Katılım
3 Tem 2023
Konular
488
Mesajlar
4,349
Beğeni sayısı
1,586
PG Nakit
625
RPG Karakteri
Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
1
1718930368274.png

Roman Reigns'i Wrestlemania öncesi bir basın konferansında görüyoruz. Reigns önce bir muhabirleri süzüyor ve konuşmaya başlıyor;

Roman Reigns : Konuşmaya başlamadan önce buradaki herkesin farkıma varmasını istiyorum. Salonda bulunan tüm muhabirler, ayağa kalkın ve kabile şefinizin farkına varın.

Muhabirlerin biri hariç hepsi ayağa kalkıyor ve parmaklarını havaya kaldırıyorlar. Reigns aralarında bir tanesinin kalkmadığını görüyor ve ona kitleniyor.

Roman Reigns : Sen kalkmayan, derhal salonu terk et.

Muhabir hala kalkmıyor ve o da Reigns'e bakıyor.

Roman Reigns : Bu arkadaş salondan defolup gidene kadar soru almayacağım.

Diğer muhabirler de o adama doğru ters ters bakmaya başlıyorlar ve en sonunda güvenlik de gelip muhabirden salonu terk etmesini rica ediyor. En sonunda adam kalkıp gidiyor.

Roman Reigns : Güzel. Başlayabilirsiniz.

Muhabir 1 : Öncelikle Roman. Wrestlemania haftasındayız. Heyecanlı mısın?

Roman Reigns : Neden heyecanlanayım? Herhangi bir maçım yok. Heyecanlandığım bir maç da yok. Eğer bu maç kartına heyecanlanan bir güreşsever varsa o da vasata alıştırılmıştır. Hiçbir şey vaat etmeyen yıldızlar, seyirciyi ısındırsın diye konulan güreş oyunlarındaki yapay zekaların hazırlayacağından farksız maçlar... Burnuma oluk oluk bok kokusu geliyor. Kadronun yarısı için bu şov bir emeklilik ikramiyesi zira kıçını sandalyelerinden zor kaldıran adamlar burada sizlere ve tüm güreş izleyicilerine kendi çıkarları için rezillik satıyor ve sizler de bunu merakla bekliyorsunuz. Vücut formu ve performans olarak yerin dibindeler fakat hiçbiriniz bunun farkında değilsiniz çünkü herkes aynı. Aylarca şampiyon olan Christopher Daniels kendini genç göstermek için yüzüne rezalet bir boya yapıyor ve sinsi saldırılar yapıp kendini güçlü göstermeye çalışıyor. Ve bu adamı en önemli olduğu söylenen Main Event'te izleyeceksiniz. Rakipleri ise 50 kilo bir jimnastikçi ve kişilik karmaşası yaşayan bir ucube. Herhangi bir spor dalında adı bile geçmeyecek eski bir bağımlı burada senenin en büyük şovunda kültürün en önemli kemerlerinden biri için maça çıkıyor. Burada üst seviye bir isim yok. Olsa bile burada barınmalarına izin verilmiyor. NOW'da namağlup olan ve herkesi katleden Sean Strickland'a ne oldu? Neden bir anda buradan silindi? Bunu hiç sorguladınız mı? Ya da parlayan bir yıldızken baskı üstüne baskı yiyen Johnny Mayhem? Neden şu an beynini kaybetmiş bir şekilde? Siz sadece gördüklerinizle ilgileniyorsunuz. Arkada neler döndüğü umrunuzda bile değil. Şu etrafınıza bakın hiç gerçek Wrestlemania havası alıyor musunuz? Prodüksiyonlar, temalar her şey rezalet. Geçenlerde duyurdukları şova özel çalma listesine bir bakın. Bir tane iyi sanatçı yok. Hepiniz birer ergenmişsiniz gibi Maneskin ve Halestorm dinletip duracaklar. Üstüne üstlük FIFA 15'ten de müzik çalmışlar. Ne oldu telif haklarına? Ayrıca ben genel olarak bünyemde heyecan barındırmıyorum. Heyecan duygusu adrenalin salgılar ve yüksek adrenalin mantıksız hareketlere yol açar. Ben bir kabile şefi olarak mantığımla hareket etmek zorundayım ve bu yüzden hiçbir şeye heyecanlanmayacağım. İşimi yapacağım ve gideceğim. Hepsi bu kadar.

Muhabir 2 : Peki ya sen Roman? Wrestlemania'da seni başka şekilde görecek miyiz?

Roman Reigns : Hayır görmeyeceksiniz. Bu rezillikte herhangi bir aksiyonda bulunmayacağım. Her şeyin bir zamanı var ve ben o zamanı biliyorum. Öncelikle buradan def edilmesi gereken bazı bencil ve iş bilmez insanlar var. Sonrasına bakacağız.

Muhabir 3 : Kimlerden bahsediyorsunuz öğrenebilir miyiz?

Roman Reigns : Şu anda söz sahibi olan herkes bu rezilliğin birer sorumlusu. İnsanlara kötü karşılaşmalar sunmuyorlarmış gibi bir de kendilerini de bu karşılaşmalara katıyorlar. Eğer bahsettiğim kişi kaybedip buradan defolup giderse endüstri bir aşağılıktan daha kurtulmuş olur.

Muhabir 4 : Kuzenin Jey'in çok önemli bir maçı var. Onun hakkında söylemek istediğin bir şey var mı?

Roman Reigns : Jey'in başarılı olmasını istiyorum çünkü o benim kanım ve ailem. Aile benim için her şeyden önemlidir. Jey'in de mutluluğu için her şeyi yapmaya hazırım. Fakat onu kontrolsüz savrulan bir rüzgar olarak görüyorum. Çok önemli işlere imza attı fakat bir sürekliliği yok. Survivor Series'de yaptıkları, aldığı kemerler hor görülmemesi gereken şeyler. Ona kızamıyorum çünkü onun da anları buradaki rantçı pislikler tarafından mahvedildi. O, şovun en önemli maçında tek başına verdiği savaş sonrası galibiyetini kutlarken bu bile ona hor görüldü ve taco reklamlarında oynatmayacağım hispaniklerin rezil aile yaşantısı sunuldu. Onlar ve soyları zayıflıktan ibaret ve gerçek bir aile görmek istiyorlarsa bizi örnek alabilirler. Aynı şekilde Jey'de öyle. Eğer süreklilik sağlayacağı başarılı bir kariyer yönetimi istiyorsa onu daima kollarım açık bir şekilde bekleyeceğim. Bir şefin yapması gerektiği gibi.

Daha fazla da soru almayacağım. Hepinize bu rezilliği izlerken bol şans. Neyse ki sonrasında ilgi çekici bir takım şeylere tanık olacaksınız. Ya da herhangi bir şeye tanık olmayacaksınız.

Reigns sandalyeden kalkıyor ve salonu terk ediyor.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: