RPG WrestleMania: London - Day 1 #𝐞𝐧𝐮𝐳𝐮𝐧𝐠𝐮̈𝐧

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
224
Mesajlar
708
Beğeni sayısı
1,842
PG Nakit
0
IYsgui6.jpeg


Kick-Off için Kameralarımızı açtığımızda spiker masası ile karşılaşıyoruz! Her zamanki gibi Michael Cole ve JBL bizi karşılıyorlar fakat yanlarında ek olarak WM: London'ın özel spiker masası konuğu Johnny Mayhem var. Onlar kameraları selamlarken bu sırada ringde girişini gerçekleştiren son isimin Malakai Black olduğunu görüyoruz! Maça AJ Styles'ın sakatlığı dolayısıyla sonradan dahil olan isim Rhea ve Zeke ile el sıkıştıktan sonra gözünü spiker masasının yanında duran şeye iliştiriyor...

dancing-gunnersaurus.jpg


Bu Gunnersaurus! Elleriyle bizleri selamlıyor ve takımına destek oluyor! Malakai Black, Rhea Ripley ve Zeke the Savage için ringin zeminine doğru kollarını vurup birtakım hareketler yapıyor.

YQ5Ahl1.jpeg
f5h51kg.jpg


Michael Cole: Kick-Off'da gerçekleşecek olan bu maçımız için Zeke the Savage'ın sevimli dostu Gunnersaurus bizimle!

Johnny Mayhem: Bunda bir iş var da ben söyleyeyim.

Hakem iki takıma da gerekli uyarıları yaptıktan sonra zili çalıyor ve... WRESTLEMANIA: LONDON 1. GÜNÜ BİR NEVİ BAŞLIYOR!

Street Fight Tornado Match
Brock Lesnar & The Miz & Chris Brookes vs. Malakai Black & Zeke the Savage & Rhea Ripley w/ Gunnersaurus


VcYKU6f.jpeg


Maç başlıyor! Maç başlar başlamaz Rhea ring dışına çekiliyor. Black'le Brookes hızla birbirlerine girişiyorlar. Black, Brookes'u iplere çekiyor ve Clothesline ile ring dışına yolluyor. Brookes hızla ayaklanıyor. Black Aprondan Slingshot Crossbody'le üstüne atlıyor. Miz hızla Zeke'e koşuyor fakat Zeke hızla tutup Scoop Slam'le Mizi yatırıyor. Sonrasında kaldırıp köşeye çekip bir lariatla ring dışına yolluyor. Black ringe giriyor. Black ve Zeke, Lesnar'ı süzüyor. Lesnar gelin diye işaret ediyor. İkisi birden Allah ne verdiyse Lesnar'a giriyorlar fakat Lesnar ikisini de üstünden itiyor. Black hızla kalkıyor Lesnar'a koşuyor bir BLACK MASS! fakat Lesnar bundan eğiliyor ve German Suplex! Sonrasında Zeke bir lariat sallıyor fakat onu da tutup Belly To Belly Suplex. Black'i kaldırıyor ve bir German Suplex daha! Zeke'yi kaldırıyor. Ona da bir German Suplex daha! Sonrasında Black'e tekrar! Ardından Zeke'ye tekrar! Sonrasında kalkıyor ve taunt atıyor fakat karşısında Rhea var! Elinde bir kendo stickle ringe dalıyor! Lesnar gülmeye başlıyor. Rhea elindeki Kendo'yla Lesnar'a vuruyor! Fakat Lesnar, Kendo stick'i tutuyor.

b0ada3c7054add2a0b53df1e129cdd03b8b1f4ba.gif


Brock Lesnar: Buradan gitmelisin!

Rhea Ripley: Kalıcı olan benim, bunu zamanla göreceksin!

Middle+Rope+Diving+Senton+to+the+Back.gif


Rhea'dan bir low blow! Ardından elindeki kendo stickle bir low blow daha! Sonrasında kendo stickle delice Lesnar'a vurmaya başlıyor! Zeke ve Black, Lesnar'ı ring dışına çekiyorlar! Black, Lesnar'ı kaldırıyor. Tutuyor! Zeke eline çelik merdiveni geçiriyor ve Lesnar'ın suratına çakıyor! Üçü birden döverek Lesnar'ı stage'e doğru götürüyorlar! Stage'de Double Suplex'le aşağıya fırlatıyorlar! Lesnar masaya çakılıyor ve yerde etkisiz yatıyor! Brookes ve Miz ringe giriyor! Gelin diye işaret ediyor! Zeke ve Black hızlı adımlarla ringe yürüyorlar! Karşılıklı bir süre bakıştıktan sonra hızla ringe giriyorlar! Black'le Brookes yumruklaşmaya başlıyor fakat bu sefer üstünlük kuran Brookes! Brookes kafasından tutup Black'i ring dışına postalıyor! Miz'de Zeke'ye üstünlük kuruyor. Köşeye çekip Zeke'yi yumruklamaya başlıyor! Black, Brookes'a üst üste diz darbeleri vuruyor. Sonrasında geri çekiliyor ve üstüne koşuyor fakat Brookes bir anda Yakuza Kicki oturtuyor! Sonrasında masa çıkartıp masayı açıyor! Black'i kaldırıyor ve Saito Suplex'e alıyor. Fakat Rhea hızla Brookes'a saldırıyor! Brookes ondan kurtulmayı başarıyor ve Rhea'yı seyircilerin arasına yolluyor. Fakat Black aniden bir Bicycle Knee vuruyor! Rhea bariyerlerin oradan çıkıyor ve ikisi birden Brookes'i dövüyorlar! Sonrasında Double Suplex'le masaya vurmak için kaldırıyorlar fakat Brookes buna direniyor! Black'e bir headbutt! Sonrasında Rhea'yı da masaya doğru itiyor. Önce Black'e sonra da Rhea'ya üst üste yumruklar. Aprona çıkıyor. STANDING SENTON BOMB! İKİSİNİN ÜSTÜNDE MASAYI KIRIYOR!

Miz%20Betrayal.gif


O sırada kameralar ringe dönüyor. Zeke, Miz'e birazcık üstünlük kuruyor ve üst üste yumruklarla Miz'i köşeye sıkıştırıyor. Sonrasında karşı köşeye geçiyor ve hızla koşarak bir Clothesline! Fakat Miz bundan kaçıyor ve SKULL CRUSHING FINALE! TUŞA GİDİYOR! 1.........2.........

maxresdefault.jpg
JucaIkt.jpeg


GUNNERSAURUS! BİR ANDA MIZ'İN BACAĞINDAN ÇEKİYOR! Miz neye uğradığını şaşırıyor! Miz Gunnersaurus'a bir Big Boot! Gunnersaurus'un maskesi yere düşüyor!

lio-rush-october-18-a.jpg


Bu... BU.... BU SUPERSTARS GM! SUPERFUCKINSTARS GM!

SGM, Miz'den kaçmaya çalışıyor fakat arkasında da Brookes'i görüyor! Brookes bir yumruk! Sonrasında Miz'e dönüyor. Miz'den de bir yumruk! Brookes tekrar bir yumruk! Fakat o da ne!? Rhea bir anda Brookes'i arkasından SGM'in üstüne itiyor! SGM'de Miz'e çarpıyor! Black ringe dalıyor ve Top Con Hilo'yla Miz'in üstüne atlıyor! Sonrasında ikili beraber Miz'i ringe sokuyorlar. Rhea 3 tane sandalye alıp ringe sokuyor. Ringe giriyor ve sandalyelerden birini eline alıp ötekini de Black'e veriyor. Black, Miz'in sırtına sandalyeyle geçiriyor! Sonrasında Rhea geçiriyor! Rhea boştaki sandalyeyi ayağıyla Zeke'ye itiyor. Zeke sandalyeyi alıp kalkıyor. Miz'in sırtına o da vuruyor! Üçü birden sandalyelerle Miz'in sırtına sırtına vuruyorlar! Sonrasında Rhea, Miz'i kaldırıyor ve RIPTIDE!

Grounded+Octopus+Hold.gif


Fakat Brookes! Bir anda aprona geçiyor ve Springboard Clothesline'la Rhea ve Black'in üstüne uçuyor! Zeke onun üstüne koşuyor. Zeke'den kaçıyor ve onu ringposta postalıyor! Zeke kafasını çok sert çarpıyor! Sonrasında sandalyelerden birini alıyor ve Rhea'nın suratına çakıyor! Ardından sandalyeyi Black'in karnına vuruyor! Sonrasında sırtına da vuracakken Black bir anda Brookes'in karına bir yumruk! Sonrasında sağlam bir Roundhouse Kick! Ardından Black Mass için hazırlanıyor! BLACK MASS! Brookes bundan eğiliyor ve School Boy Roll Up'a çeviriyor! 1.........2......... KICKOUT! İkili tekrar kalkıyor! BLACK MASS Fakat Brookes eğiliyor! Hızla Black'i ringposta yolluyor! Black kafasını ringposta çarpıp ring dışına düşüyor! Zeke, Brookes'un arkasında! Sırtlıyor ve TORTURE RACK! Fakat Brookes bundan kurtuluyor ve OCTOPUS HOLD'A ALIYOR!! ZEKE PES Mİ EDECEK!? ZEKE DİRENMEYE ÇALIŞIYOR!

ZEKE PES EDİYOR! ZEKE PES EDİYOR!

Kazananlar: Brock Lesnar & The Miz & Chris Brookes

Celebration.gif
rhea-ripley-mad.gif


Zeke pes ediyor ve ne Malakai ne de Rhea onu kurtarmaya yetişemiyorlar! Bu maçta Rhea Ripley'in fazlasıyla iyi performans gösterdiğini söyleyebiliriz, karşı tarafta ise Chris Brookes fazlasıyla bu maçı aldıran isim olduğunu belli etti! Rhea Ripley şaşkınlıkla bu olağanüstü performansı için Chris Brookes'a şaşkınlıkla bakarken Brookes turnbuckle'a çıkıp zaferini kutluyor! Lesnar ve Miz onun elini bir kez kaldırdıktan sonra bu anı onun yaşamasını istedikleri için direkt olarak ringi terk ediyorlar. Bu sırada Rhea ağır ağır ringe girip turnbuckle'dan aşağı inen Chris Brookes'un karşısına dikiliyor...

Untitled-Design-14.png
Rhea-Ripley-WWE-Raw-return.jpg


Bu sırada dışarıdan gelen Zeke direkt olarak Chris Brookes'un üzerine doğru çullanmak istiyor fakat Rhea Ripley tek bir hareketiyle onu durduruyor. Dışarıdaki Malakai Black bunları umursamayıp öylece arka alana ilerlerken Zeke kendini adeta zor dizginliyor! Bu sırada Rhea Ripley, Chris Brookes'a birkaç adım atarak iyice yaklaşıp burnunun dibine kadar manalı şekilde bakıyor... SEYİRCİLER İYİCE CIVIYOR VE "ÖP!" DİYE BAĞIRMAYA BAŞLIYORLAR! SEYİRCİLER İŞİN BOKUNU FENA HALDE ÇIKARIYOR! RHEA RIPLEY, DÜŞMANINA İYİCE YAKLAŞIYOR... CHRIS BROOKES'UN KALBİNİN ATIŞLARINI HİSSEDİYORUZ! KAMERA TAMAMEN BİRBİRİNİN NEFES ALIŞ VERİŞİNİ DUYAN BU İKİLİYE ODAKLANIYOR!

e274a-16457194298295-1920.jpg


ZEKE THE SAVAGE! İKİLİNİN ARASINA GİRİP TÜM ANI BOZUYOR VE RHEA RIPLEY'İ ORADAN UZAKLAŞTIRIYOR!

Leaves+the+Arena.gif


Chris Brookes bu olduktan sonra öylece gülümsüyor ve bir süre bekledikten sonra ringden aşağı inip Rhea Ripley'e son bir bakış atıp arka alana doğru yürüyor. Rhea Ripley ve Zeke the Savage'ın birbiriyle yaptığı istişareyi izlerken biz de Kick-Off'un sonuna gelmeden önce arka alana gidiyoruz.

i678l2q.png


tG1WqPX.jpeg


Arka alanda yürümekte olan Brock Lesnar ve Adam Copeland'ı görüyoruz. İkili yolun ortasında duruyor ve bir sohbete dalıyorlar.

Adam Copeland: Bitti, Brock. Benim için bu kadarı yeter de artar bile. Görüyorum ki vücudum artık kaldırmıyor. Tek yaptığım Chris Brookes'u ancak hayranlıkla izlemekti. Bu maça çıkamamak kim bilir... Belki de bu yüzden o kadar koymadı.

Anlamlı şekilde ona doğru bakan Brock Lesnar, kollarını açıp Adam Copeland'a sarılıyor ve ona veda ediyor...

Backstage+Chair+Shot.gif


İKİSİ DE YERİN DİBİNİ BOYLUYOR ÇÜNKÜ.... ÇÜNKÜ DOUBLE SPEAR! ARKA ALANDAKİ KÜKREME SESİ TÜM ARENADA VUKU BULUYOR! BU.... BU ROMAN REIGNS! YERE DOĞRU ÇÖMELEN VE KARNINI TUTARAK AYAĞA KALKMAYA ÇALIŞAN BROCK LESNAR'I ELİNDEKİ SANDALYEYLE TAMAMEN ETKİSİZ HALE GETİRİYOR!

Backstage+Assault+2.gif


ARDINDAN LESNAR'I TUTUP KALDIRIYOR VE KAFASINI TAMAMEN ACİL YARDIM DOLABINA ÇARPTIRIYOR!

Backstage+Assault+3.gif


ROMAN REIGNS TERÖR ESTİRİYOR! LESNAR'I KAFASINDAN YUMRUKLAMAYA DEVAM EDİYOR! Bu sırada arkadaki Adam Copeland'ın yavaş yavaş ayaklandığını görüyoruz! Bunu gören seyirciler de hep birlikte ayağa kalkıyorlar ve... ONUN SPEAR'I İÇİN BEKLİYORLAR! Copeland, Roman'ın arkasını dönmesini bekliyor! ROMAN DÖNÜYOR!

Backstage+Assault+4.gif


Fakat döndüğü gibi Roman onu fark edip kenara çekiliyor ve Cope, dolaba tosluyor! Roman ona acıyarak baktıktan sonra kafasına bir tekme geçirip tamamen yığıyor.

nQ1dN1l.jpeg
86GQkrA.jpeg


Roman, yerdeki Copeland'ı sırtlayıp acil yardım dolabının üstüne koyuyor ve... Şimdi bunu Lesnar'a da yapıyor. İkisini üst üste öylece bırakıp eserini izlerken yanına biri yaklaşıyor...

roman-reigns-paul-heyman-july-15-a.jpg


Bu Wiseman! Paul Heyman! Dehşet içinde Roman'ın yaptığı şeye, Brock ve Copeland'ı üst üste öylece bırakma işine bakıyor... Ne yapacağını bilemeyip oldukça tedirgin bir hale büründükten sonra hiçbir şey söylemeden orayı terk eden Roman Reigns'i öylece arkasından izleyerek kameralarımızın kapanmasına sebebiyet veriyor.

i678l2q.png


QwzZzLa.jpeg


PYROLAR PATLIYOR! LONDRA'DA GÜNEŞ FAZLASIYLA YERİNDE! PGW TARİHİNİN EN BÜYÜK ŞOVU, WRESTLEMANIA: LONDON BAŞLIYOR. WEMBLEY'DE EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ BİR COŞKU VAR...


cPc2fJJ.gif


Daha önce hiç duymadığımız bir giriş müziği duyuluyor... Bu Burning Heart! VE PURE ŞAMPİYONU BRYAN DANIELSON, BU GECEYE ÖZEL GİRİŞ MÜZİĞİYLE GÖZÜKÜYOR! PGW'DA SEYİRCİLERDEN GERÇEKTEN BÜYÜK REAKSİYONLAR ALAN GÜREŞÇİLER VAR VE BRYAN ONLARDAN BİRİ! BİNLERCE KİŞİ HEP BİRLİKTE "YES!" DİYE BAĞIRIYOR!

DfjwpPY.gif


Bryan Danielson eskisi gibi bir tarzda, uzun bir röpteşambır ile girişte! Seyirciler bunu gördükten sonra daha bir alev alıyorlar! Tauntunu attıktan sonra unvanını beline geçirip yan şekilde taunta devam ederek ringe doğru yürüyor!

5cd6kpx.gif
Xt8zmZA.jpeg


JBL: Sanırım Jey Uso'nun desibel rekorunu geçmiş olmalı?

Johnny Mayhem: Alberto'nun olanı geçmesi zor.

IjMtxA0.jpeg


Köşeye doğru çıkan ve tekrar "YES!" çektiren Bryan, adeta tüm arenanın enerjisini tavan yaptırıyor. Aşağı inip kısa bir süre spiker masasıyla bakışıyor. Bu sırada kameralarımız tekrar girişe çevriliyor. Orada Maneskin grubunun hazırlandığını görüyoruz.


KDYUM1f.jpeg
ik63oCB.jpeg


Crazy in love, daisy in bloom
Black hearts for pupils, I'm pacing the room
And I cover myself in tattoos of us
And dream of the day we еmbrace and combust


o4PHMNA.jpeg


♫All this love, I'm so choked up
I can feel you in my blood
All this lust for just one touch
I'm so scared to give you up♫


tyler-bate-smile.gif


VALENTINE MY DECLINE IS SO MUCH BETTER WITH YOU... İNANILMAZ BİR POP VAR! TYLER BATE İÇİN HERKES AYAĞA KALKIP ŞARKIYI SÖYLEMEYE BAŞLIYOR! TYLER BATE ŞARKI NAKARATA GİRDİĞİ AN GİRİŞTE GÖZÜKÜP TÜM ARENAYI SÜZÜYOR VE GÜLÜMSÜYOR! İNGİLTERE'NİN ÇOCUĞU BURADA! Bu onun hikayesi. Val Venis'in çırağı olarak buraya gelip, herkesin yaşadığı bir duyguyu; aşkı yaşayıp... Ama onun farkı, herkesin gözü önünde yaşaması. PGW onu bu yüzden çok sevdi çünkü herkes onda kendini gördü. Herkesin içinde ukte kalan bir ilişkisi olmuştur. Sonuç olarak Tyler Bate, burada beklenilenden çok başka biri oldu. Bunun sebebi de, yüzyıllardır her şeyin ana teması olan o duyguydu; aşk.

Michael Cole: Peki neden bir Val Venis olmadı? Buraya geliş amacı buydu.

JBL: Val'ın neler yaşadığını bilmiyoruz Michael. Onun da içinde bir yerlerde ukte kalan bir aşkı olduğuna eminim. Belli ki onun bundan ötürü canı çok yandı ve Tyler'ı bundan korumaya çalıştı. Val'ın bu denli aşka karşı olmasının elbette bir sebebi vardır ve biz bunu bir gün öğreneceğiz. Bunu biliyorum. Ama şimdilik, ben de Bryan'ın dediğini destekliyorum. Tyler o seyirci kız- pardon... VALENTINE ile olmalı. Hep hayal ettiği o kıza kavuşmalı. O yüzden ona bu takma adı söylüyor.

Bu konuşulanların üstüne kameralar spiker masasındaki Johnny Mayhem'e odaklanıyor. Mayhem hiçbir şey söylemeden öylece ağzının kenarıyla sırıtıyor ve ringdeki Tyler Bate'i kesiyor.

fierce-wwe.gif


Girişteki Maneskin grubunun elini sıkıp şarkının devamı eşliğinde ringe ilerleyen Tyler Bate'in kalbinin atış sesini arenadaki tüm sese rağmen duyabiliyoruz. Bu, aşk. Bryan Danielson kendisinden bekleneni yapıp onun bu muhteşem girişini alkışlıyor ve ringde bekliyor. Tyler Bate köşeye çıktıktan sonra sol taraftaki bariyerlerin bulunduğu koltuğa doğru gözlerini iliştiriyor. Ardından... Bu sefer o Bryan'a elini uzatıp başarılar diliyor. Bryan gülümsüyor ve buna çok sevindiğini de göstererek hevesle onun elini sıkıyor. Ardından hakeme unvanını teslim ediyor. Hakem maçın katılımcılarını anlattıktan sonra unvanı kaldırıyor ve... ZİL ÇALIYOR!

Pure Championship
Bryan Danielson (c) vs. Tyler Bate


giphy.gif


İkili Elbow And Collar Tie Up için birbirlerine yakınlaşıyor fakat Bate ani bir tekme. Hayır Bryan bacağından tutuyor ve Dragon Screw Legwhip! Bate sekerek kalkıyor. Bacağını biraz salladıktan sonra ikili ringin etrafında dönüyor ve hızla Elbow And Collar Tie Up bağlıyorlar. Bryan bir süre sonra kolundan kavrıyor ve Arm Wrench yapıyor. Ardından bir takla atıyor. Sonrasında hızla headlock yapıyor fakat Bate hızla Atomic Drop şeklinde kaldırıyor ve üstünden fırlatıyor. İkili bir kez daha ringin etrafını dönüp bir kez daha Elbow And Collar Tie Up için girişiyorlar. Bate hızlı bir manevrayla sıvışarak Bryan'ın arkasına geçiyor. Bryan hızla bir dirsek vuruyor ve sonrasında oradan headlockla kavrıyor. Headlock Takedownla yatırıyor. Bate, Bryan'ın kilidinden kurtulup Headscissors'la Bryan'ı kitliyor. Bryan bir süre sonra bunu tersine çevirip oradan Half Boston Crab'e alıyor. Bate acı içinde kıvranıyor. Bryan bir anda tersine dönüyor ve Bate'i Surfboard'a alıyor. Surfboard Knee Stomp! Bate acıyla bacaklarını tutuyor. Sekerek kalkıyor. Bryan arkasından Abdominal Stretch'le kitliyor! Bate pes mi edecek derken hızla bir Hip Toss'la karşılıyor. Ardından Bryan, Bate'in üstüne koşuyor. Bate bir Arm Drag'le yatırıyor. Oradan Armlock'a alıyor. Bryan'ın kolunu bir süre kitliyor fakat Bryan bundan ters takla atarak kurtuluyor ve Arm Wrench! Fakat Bate bunu hızla tersine çeviriyor ve bir takla atıyor. Sonrasında Armbar'la Bryan'ı kitliyor. Bryan bir süre sonra takla atarak kurtuluyor ve ikili aynı anda kalkıyor.

Bryan hızla sağlı sollu shoot kickler sallıyor. Fakat Bate bunlardan birini tutmayı başarıyor. Bryan hızla Bate'i kendine çekerek bunu Cross Armbreaker'a çeviriyor. Bir süre sıkıyor fakat Bate hızla ters takla atarak kurtuluyor. Yüzüstü dönen Bryan'ı oradan German Suplex şeklinde kaldırıyor ve German Suplex! Tuş 1........ KICKOUT! Bryan atıyor. İkili ayaklanıyor. Bryan hızla bir Roundhouse Kick sallıyor fakat Bate oradan aniden bir Airplane Spine alıyor ve Airplane Spinle döndürmeye başlıyor. Fakat Bryan bir süre sonra Bate'in sırtından iniyor ve Bate'i Lebell Lock'a almaya çalışıyor. Bate buna izin vermeyince Irish Whipe yollamayı tercih ediyor ve gelişine bir Sleeper Hold bağlıyor. Bate bir süre sonra bundan Back Suplex vurarak kurtulmayı başarıyor. Ardından hızla iplere koşuyor ve Rebound Lariat! Fakat Bryan bundan eğiliyor ve arkasına geçip Dragon Suplex! Sonrasında peşine seri bir dropkick vuruyor ve Bate'i ring dışına postalıyor. Ardından hazırlık yapıyor. İplerden sekiyor ve Suicide Dive! Fakat Bate tam üstüne uçarken Bryan'ı tutuyor ve hızla Suplex pozisyonunda tutup Brainbuster'la aprona doğru vuruyor! Bryan kafasını tutarak acıyla ringin dışında kıvranıyor! Bate, Bryan'ı çok sağlam avlıyor! Ardından aprona çıkıyor. Oradan da Second Rope'a çıkıyor ve Bryan'ın ayaklanmasını bekliyor. Bryan zar zor kalkmayı başarıyor. Bate üstüne Moonsault'la atlıyor! Sonrasında hızla kaldırıp ringe sokuyor. Peşinden kendisi de giriyor. Standing Shooting Star Press! Fakat boşa atlıyor ve Bryan hızla bunu fırsat bilerek Arm Trap Seated Abdominal Stretch! Bate acı içinde kıvranıyor! Bryan hızla boynuna boynuna elbow strikelar atıyor! Bir süre sıkmaya devam ettikten sonra bırakıyor ve bacağından kavrıyor Ankle Lock! Fakat hayır. Bate bunu tersine çevirmeyi başarıyor. Fakat Bryan bir anda Drop Toe Hold'a alıyor! Hayır! Bate ayağıyla ittirerek Bryan'ı ringposta postalıyor! Bryan bodoslama ringposta çarpıyor! Bate ayaklanıyor. Koşarak bir Rolling Wheel Kick! Sonrasında Bryan'ı kaldırıyor ve TYLER DRIVER 97! Fakat Bryan bunu TRIANGLE CHOKE ile karşılıyor! Bate pes mi edecek!? Bate dayanmaya çalışıyor! Bryan hızla dirseğiyle Bate'in kafasına kafasına vuruyor. Oradan bir anda Lebell Lock'a alıyor! LEBELL LOCK! Bate acı içinde kıvranıyor! İplere sürünmeye çalışıyor!

İplere tutmayı başarıyor!

Tyler Bate'in Kalan Rope Break Hakkı: 2

Bate ring dışına çekiliyor. Bryan aprona geçiyor. Bate'in kalkmasını bekliyor. Koşarak bir High Knee'yle atlıyor! Fakat Bate bundan kaçıyor! Ardından Bryan'ın kafasını tutuyor ve ringposta doğru fırlatıyor! Bryan kafasını çok sert çarpıyor! Bate ardından tutuyor ve çelik merdivenlere doğru fırlatıyor! Sonrasında çelik merdivenin üstüne çıkıyor. Valentine'ı aramak için bir süre seyircilerin arasını süzüyor. Sonrasında Bryan'ın kafasını çelik merdivene sabitliyor ve sağlam bir stomp atıyor. Bryan'ı tutuyor ve ringe sokuyor. Peşinden de kendisi giriyor. Ringe girdiğinde Bryan'ın kafasının açıldığını görüyoruz. Bryan'ın alnından kanlar süzülüyor. Bate ringe giriyor. Bryan dizlerinin üstünde ayaklanmaya çalışıyor. Bate bir tokat! Bryan'da Bate'in karnına bir yumruk sallıyor fakat Bate geri çekilip bunu dodgelıyor. Bir tokat daha! Bryan yere yığılıyor. Bate, Bryan'ı çenesinden tutarak kaldırıyor. Kameramana doğru yaklaşıyor. Kameranın kadrajına giriyor.

Tyler Bate: Bu günü bekliyordum. VALENTINE'ım bunu izleyecek! Seni bitirişimi seyretmek için burada olacak!

AVvXsEhCsdgAp5HRdAdmOoKldz-BxH2KD0C4i-B6E-jrf5InjuBXRMXFsJ3qEW8AdL2yh5KHrG8zV1SBt6jV4vkdRCPxaUDAsV-Rt__vqtswE7MkeRBlmNWgJmhG9zoN-9OfKSdHqB7oIHg0uO3ynLf3dl0SEfvsqQUvfao4LmngkwGgIcFdFdFS_4a1S4Or=s320


Fakat Bryan, Bate'in elini çenesinden çekiyor ve hızla headbuttlara başlıyor! Bryan'dan seri headbuttlar! Bate'i headbutt yağmuruna tutuyor! Bir süre sonra ikisi de yere yığılıyor! İkili bir süre yerde kalıyor. Hakem sayıyor. 1..........2.........3.........4.........5......... İkili birbirlerine doğru sürünüyor. Dizlerinin üstünde kalkıyor. Karşılıklı tokat yarışına başlıyorlar! Bir Bate bir Bryan bir Bate bir Bryan! İkili tokatlaşarak kalkıyorlar! Birbirlerine delice tokat atıyorlar! Bate aniden bir SUCKER PUNCH! Bryan yere yığılıyor! Sendeleyerek kalkıyor.

Tyler Bate'den Kural İhlali: Yüze Kapalı Yumruk

tumblr_p62dy3PoWZ1vtad0lo7_r2_400.gif


Tyler Bate bir kere daha kendini kontrol edip Pure kurallarına uymazsa maç bitecek! Bate ise Bryan'ı tutuyor ve Tyler Driver 97'ye alıyor! Fakat o da ne!? Bryan çevirerek bir Roundhouse Kick! Ardından köşeye geçiyor ve Busaiku Knee için hazırlanıyor. Bate ayaklanıyor ve Busaiku Knee! Fakat o da ne!? Bate SIT OUT POWERBOMB şeklinde counterlıyor! Tuşa gidiyor! 1.........2........

LeBell+Lock.gif


KICKOUT! Bryan atıyor! Bryan atıyor! OMG! Bir anda LEBELL LOCK! TEKRAR ALDI! TEKRAR LEBELL LOCK! BATE DİRENMEYE ÇALIŞIYOR! BATE İPLERE DOĞRU SÜRÜNÜYOR! İPİ TUTMAYI BAŞARIYOR! BATE BAYILIR GİBİ OLUYOR!

Tyler Bate'in Kalan Rope Break Hakkı: 1

Arm+Trap+Curb+Stomps.gif


Bryan bırakır gibi oluyor. Bate nefes aldığı sırada Bryan, Bate'i bırakıp kolunu ipten çekiyor! Bate'in kollarını tutuyor ve CHEST STOMPLAR VURUYOR! ÜST ÜSTE CHEST STOMPLAR VURUYOR! SONRASINDA TERS ÇEVİRİYOR VE CATTLE MUTILATION!! BATE ACIYLA KIVRANIYOR! BATE ACIYLA BAĞIRIYOR! HAKEM PES Mİ DİYE SORUYOR! BATE KAFASIYLA HAYIR DİYOR! ACIYLA İPE DOĞRU SÜRÜNÜYOR VE AYAKLARINI İPE ATIYOR!

Tyler Bate'in Rope Break Hakkı Kalmadı!

Bryan bırakmak zorunda kalıyor. Fakat Bate yerde etkisiz bir şekilde yatıyor! Hakem Bate'i kontrol ediyor! Nabzını kontrol ediyor! Sonrasında maçı bitirmek için işaret veriyor! Hayır! Bryan, hakemin kolunu tutuyor ve Bate'e bakmasını söylüyor! Hakem dönüyor ve maçı Bate zorlana zorlana yerden kalkmaya çalışıyor!
MAÇ DEVAM EDİYOR!

tumblr_olhhrdoAnx1vtad0lo1_400.gif


Bate sürüne sürüne kalkıyor. İkili birbirlerine yaklaşıyor. Bryan bir tokat! Bate'den de bir tokat! Bryan bir tokat daha! Bate yere yığılıyor! Bate dizlerinin üstüne oturuyor fakat buna karşılık aniden çok sağlam bir tokat! Bryan gaza geliyor ve üst üste tokatlar! Bate dizlerinin üstüne çöküyor! Göğsüne göğsüne üst üste Shoot Kickler! Ardından Roundhouse Kick için hazırlanıyor! Fakat Bate bunu Pop Up pozisyonunda kaldırıp bir kez daha SIT OUT POWERBOMB'LA YATIRIYOR! BU İŞ BİTTİ! TUŞA GİDİYOR! 1.........2.........

KICKOUT! BATE ŞAŞIRIYOR! 2 KERE ANİ ŞEKİLDE TYLER DRIVER 97 VURMASINA RAĞMEN BRYAN İKİSİNİ DE ATIYOR! TEKRARDAN KALDIRIYOR! 3.TYLER DRIVER 97 için hazırlanıyor! BRYAN'I KALDIRIYOR! TEKRAR TYLER DRIVER 97!

Roundhouse+Kick.gif
Busaiku+Knee+Kick+3.gif


Fakat Hayır Bryan bundan kurtuluyor! Sağlam bir Roundhouse Kick! Bate sendeliyor! Sonrasında köşeye geçiyor ve BUISAIKU KNEE!! TUŞA GİDİYOR!

1...........2.........

3!

Celebration+with+Title.gif


Kazanan ve Halen Pure Şampiyonu: Bryan Danielson

B3LxRZJ.jpeg


Bryan Danielson kazanıyor ve unvanını koruyor! Bate kendi evinde, İngiltere'de inanılmaz bir performans gösterse de bu savaşı kazanamıyor. Hakem Danielson'a kemerini getiriyor ve Danielson kemeri alıp büyük bir coşkuyla kaldırıyor! Wembley, Danielson için ayakta.

Down+in+the+Ring.gif
5402-Daniel-Bryan-1.jpg


Danielson kemerini doyasıya kaldırdıktan sonra yerdeki Bate'e bakıyor. Bate kendini attığı köşede gök yüzüne bakarak oturmakta. Danielson bir süre daha ona baktıktan sonra kemerini omuzuna atıyor ve Bate'in yanına gidiyor. Şimdi onun kalkmasına yardımcı oluyor!

YES! YES! YES!
YES! YES! YES!

KlYncVU.jpeg
hQYxUWh.jpeg


Bate, Danielson'ın yardımıyla ayağa kalktıktan sonra turnbuckle'a yaslanıp ona bakıyor. Danielson ise ondan uzaklaşmıyor. Maçın başında olduğu gibi, Bate'e elini uzatıyor. Fakat bu sefer Bate ona garip bir ifadeyle ona bakıyor. Şimdi Danielson'a doğru yaklaşıyor ve...

AYttoyx.jpeg


ELİNİ SIKIYOR VE ONU KENDİNE ÇEKİP SARILIYOR! BRYAN DANIELSON VE TYLER BATE SARILIYORLAR. DANIELSON'IN YÜZÜNDE TARİF EDİLEMEYECEK BİR MUTLULUK VAR. BATE İSE ONA SIMSIKI SARILIYOR VE FISILDAYARAK "HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM" DİYOR.

THIS IS AWESOME!
THIS IS AWESOME!
THIS IS AWESOME!


Londra seyircisi aylar süren bu hikayenin sonuna şahit oluyor. Bate, Bryan'ın omuzuna elini son kere koyup ringden inmek için adımını atıyor. Fakat Danielson aldığı mikrofonla ona sesleniyor.

Bryan Danielson: Tyler... Dur. Bence bu ringden inmeden önce görmen gereken birisi daha var.

Tyler Bate anlamsız şekilde Bryan'a baktıktan sonra arkasını dönüyor... Bu sırada girişte gözüken Måneskin grubu var ve... Tekrar çalmaya hazırlık yapıyorlar?


bg334VX.jpeg


Grup çalmaya devam ederken şarkı nakarat ve patlama kısmına geliyor ve, grubun arasından sıyrılıp çıkan biri girişte gözüküyor?

4xorU8u.jpeg
Bgm6hQ2.jpeg


BU... BU VALENTINE! TYLER BATE'IN ROYAL RUMBLE 2024'DE ELİNİ TUTUP RİNGE GERİ GİRMEYİ BAŞARDIĞI SEYİRCİ KIZ! ONUN HAYALİNDEKİ AŞKI, AYLARDIR BEKLEDİĞİ... VALENTINE'I! Şarkıyla senkronize şekilde aprondan yürüyüp seyircilerin alkışları arasında ringdeki Tyler Bate'e doğru ilerliyor!

j9jp7hX.jpeg
PlQnGg5.jpeg


VALENTINE, içeri girmeden ringin dışında bir süre, Royal Rumble 2024'de birlikte yaşadıkları sekansın tam konumunda durup Tyler Bate'e bakıyor. Tyler Bate gülümseyerek öylece ona bakıyor ve adeta, ikisi de; o anı tekrar yaşıyorlar.

yFHc7U1.jpeg
ezu8jjn.jpeg


Bu sekanstan sonra VALENTINE, ringdeki Tyler Bate'e gülerek el sallıyor ve şarkı kesiliyor. Arenada derin bir sessizlik oluşuyor. Öylece duruyorlar, birbirlerine bakıyorlar. Tyler Bate bu donuk bakışmayı bitirmek için aşağı doğru iniyor...

jgqx6jl.jpeg


Tyler Bate ve VALENTINE sarılıyorlar! İkisi sonunda kavuşuyorlar! Arenada PGW tarihinin en büyük alkış tufanı kopuyor! Kimilerinin bu hikaye üzerine gözleri doluyor ve kameralar hepsini çekiyor!

daniel-bryan-clap.gif


Kameralar en sonunda köşede bir kenara çekilip kendi anını Tyler Bate'e bırakan Bryan Danielson'ı çekiyor. Tyler Bate, hayatının aşkına sarıldıktan sonra gözleri dolu bir şekilde onu görüyor. Belki de hiçbir zaman ağabeyi olarak kabullenmediği o adam en başından beri ona inancını hiç yitirmedi. Ve her şeye rağmen gidip, onun hayatının aşkını bulup getirdi. Beş saniyelik bu bakışmadan çok anlam çıkarabiliyoruz. Tyler Bate'in bakışının altında "sen haklıydın, sana mahçubum" cümlesi varken, Bryan'ın o gurur dolu gülümsemesinde ise tek bir şey var; ağabeylik.

0GhHHsE.gif


Bence kabul edelim, Tyler bu işin sonunda hüsrana uğrayacak olsa bile aşk güzel şey. Belki Val haklı çıkacak. Tyler Bate hiç mutlu olamayacak ama en azından diğer yarısını buldu. Güreşte kaybeden, aşkta kazandı. Tyler'ın hikayesine yazılan son buydu.

Johnny Mayhem: Ve mutsuz son kadar, mutlu son da vardır. Sanırım öyledir. Belki de başka bir evrende, başka bir yerlerde bu hikayenin yazarının, kendi VALENTINE'ı ile olan hikayesi mutsuz bitmiş olsa da.

i678l2q.png


27 Ocak 2024
Money in the Bank Sabahı


p1030375.jpg


Ekranlara gelen, daha önce PGW'da yayınlanmamış bu eski video kaydı Meksika'daki lüks malikanede açılıyor. Havuzbaşında konuşan iki adam var. Birkaç saniye sonra burasının "World Heavyweight Champion" Alberto'nun meşhur villası olduğunu anlıyoruz. Kamera sadece onu çekiyor.

8n1Wt61.jpeg


Alberto "El Patron" Del Rio: Plan bundan ibaret. Çocuklar zamanında orada olacak. Mr. O'Neil denilen piç hayatındaki en büyük şoku yaşayacak, sen onun kabusunu gerçeğe çevireceksin ve ben gecenin sonunda halen World Heavyweight Champion olarak anılacağım.

Karşısındaki bu adam gülmeye başlıyor.

Alberto "El Patron" Del Rio: Komik olan ne perro? Geçen ay ringde sana yaptıklarından sonra beyninde kalıcı hasar falan mı oluştu?

?: Bilmiyorum ese... Tüm bu çaban beni güldürüyor.

Kamera gülen adamı çekiyor...

FviOreq.jpeg


Angel Garza: Sana hayatının en kötü günlerini yaşatan adam benim. Seni ve sevgilini Meksika'ya kaçıran, aylarca köle olarak tutan adam... Diğer tarafta ise sen benden her şeyimi alan adamsın. Omuzunda parlayan o tatlı kemeri benden çaldın, kuzenimi kötürüm bıraktın ve işbirliği yapacağın son adam olarak ben mi kaldım? Benimle taşak geçiyorsun ese.

Alberto "El Patron" Del Rio: Hiçbir zaman sana ait olmamış kemerden mi bahsediyorsun? 14 gün sesimi çıkarmayıp sana jest yaptım. Sana verdiğim sözü tuttum ve işimiz bittiği gibi hakkım olanı aldım perro. Humberto'dan bahsettiğine göre onun adını anabilirim artık değil mi? Velet sana özendi ve bizzat sana ne yaşattıysam ona da aynısını yaşattım. Senden zayıf çıkıp kötürüm kalmasının ve şu an etrafta olamamasının tek suçlusu o. Ayrıca senin yüzünü ringin ortasında paramparça eden haine bunları yaşattığım için bana teşekkür edeceğin yerde gelip-

Angel Garza: GARZA'NIN KANINI SADECE GARZA AKITIR. Ona ders verecek kişi sen değildin. Bendim. Anlıyor musun cabron? Bunun bedelini ödeyeceksin. World Heavyweight Championship'i benden söküp almanın bedelini de...

Alberto "El Patron" Del Rio: Ödetmek için geleceğini biliyorum. Fakat bunun Money in the Bank'de olmayacağını ikimiz de biliyoruz değil mi? Belki Wrestlemania'da... Seninle en büyük sahnede bir kere daha ringe çıkmayı isterim. Ama bu manyaklığınla o güne kadar yaşar mısın emin değilim.

z251qto.jpeg


Angel Garza: Wrestlemania... Belki evet... Ama yarın için asla, asla deme. Hem O'Neil'a cehennemi yaşatıp hem de seninle yarım kalan işimizi kapatabilirim. Senin için gelirsem omuzundaki o kemeri bu sefer sahiden kendi başıma alacağımı biliyorsun değil mi?

Ibc7UGw.jpeg


Alberto omuzundaki World Heavyweight Championship'e bakıyor.

Alberto "El Patron" Del Rio: Biliyorum. Fakat bu yolu seçersen işin sonunda "3. defa ana kemer şampiyonu" olacağımı da sen biliyorsun.

tVg48QI.jpeg


Angel Garza: x3 ha? Kulağa fena gelmiyor. Belki de sahiden bunun için çabalaman şu anki halinden daha ilgi çekici olur.

İkili birbirlerine bakıp pis pis gülerken 27 Ocak'ta kaydedilmiş bu görüntü kesiliyor.

i678l2q.png


x23s2mB.jpeg


Tekrardan arenaya döndüğümüzde PGW denilince akla gelen o ismi hali hazırda ringde görüyoruz!

ILIdeGM.gif



mUFvaFe.gif


Ricardo Rodriguez: Es mi honor de presentarle ese hombre que hace un gran regreso aqui en PGW! El es la esencia da excelencia! Y EL ORGULLO DE MEXICO! EL PATRON! EL ES...!

vmwFclR.gif


Ricardo Rodriguez: AAAALBERTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, DELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL, RIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Alberto Del Rio girişte! 2011 yılında haşat edilen arabasını eskisinden daha iyi bir şekilde tamir ettirdiği gözüküyor. Kendisine şimdiden normalden daha fazla reaksiyon geldiğini söyleyebiliriz. Coşkulu bir şekilde ringin yolunu tutuyor. Anonsu yaptıktan sonra ringden inen Ricardo ile sarılıyorlar. Ricardo ona başarılar dilerken Alberto ringe giriyor ve rakibi Jey Uso'yu beklemeye başlıyor... Girişte birisi var ama bu Jey değil!

skynews-travis-scott-astroworld_5609757.jpg


TRAVIS SCOTT! TRAVIS BURADA!


63LVUNw.gif


FE!N
FE!N
FE!N


ŞARKI GİRDİĞİ GİBİ JEY USO SEYİRCİLERİN ARASINDA GÖZÜKÜYOR! ONU GÖREN LONDRA İZLEYİCİSİ İYİCE COŞMAYA BAŞLIYOR! ŞARKI PATLAMAYA BAŞLADIĞI GİBİ TÜM ARENA SALLANIYOR! KAMERALARIN HEPSİ SALLANIYOR! TRAVIS SCOTT ARENAYI YIKACAK!

C89R8cR.gif


JEY USO EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ BİR GİRİŞ VE COŞKUYLA SEYİRCİLERİN ARASINDAN GEÇEREK RİNGİN YOLUNU TUTUYOR. WEMBLEY TAM ANLAMIYLA ÇALKALINIRKEN JEY HERKESİN ELİNE ÇAKARAK BARİYERLERDEN ATLIYOR...

Kh96jon.gif


Alberto Del Rio'nun mimiksiz bir şekilde onun gelişini izlediğini görüyoruz. Jey ise bunu fark ediyor ve Alberto'ya bakarak ona gülümsemesini söylüyor. Seri bir şekilde aprona çıkıyor ve oradan da köşelere çıkıp seyircileri iyice coşturuyor. En sonunda iniyor ve hakem iki ismin de son kontrollerini yaptıktan sonra zili çaldırıyor!

Kazanan Day 2'da PGWC için CM Punk'ın Karşısına Çıkar
Alberto "El Patron" Del Rio vs. Jey Uso

Enzuigiri+Kick+to+the+Corner.gif


Maç başladı. İkili Elbow And Collar Tie Up'a girişiyor. Alberto headlocka alıyor. Ardından Headlock Takedown'la yatırıyor. Fakat Jey bir süre sonra ayaklanıyor. Alberto'yu iplere doğru yolluyor. Alberto ipten sekiyor. Jey yere yatıyor. Alberto üstünden zıplıyor. Jey gelişine bir Hip Toss! Sonrasında Alberto kalkıyor üstüne koşuyor. Jey birde Armdrag! Arm dragle yatırıp Arm lockla kolunu kitliyor. Fakat Alberto ayaklanıyor. Kolunu çevirip Armlockla üstünlüğü eline alıyor. Jey'i kitlemişken Jey iplere çekiliyor ve boştaki koluyla ipi tutuyor. Alberto tam vuracakken vurmaktan vazgeçiyor ve Jey'in göğsünü silkeleyip geri geri çekiliyor. İkili tekrar ringin etrafında dönüyor. Tekrar Lock Upa girişeceklerken Jey bir anda eğiliyor ve arkasına geçip oradan headlocka alıyor. Fakat Alberto bundan hızla kurtulmayı başarıyor. Back Suplex pozisyonunda kaldırıyor fakat Jey bundan kurtuluyor. People's Punch kombosu yapıyor. Ardından tauntu atıp son yumruğu atacakken Alberto eğiliyor ve Step Up Enzuigiri! Jey yerde etkisiz kalıyor! Alberto Tuşa gidiyor! 1.........2......

KICKOUT. Alberto kaldırıyor fakat Jey bir anda sağlam bir tokadı geçiriyor! Sonrasında iplerden sekiyor fakat gelişine Alberto Tilt A Whirl Backbreaker! Tuşa gidiyor. 1.........2..... Kickout! Alberto kaldırıyor ve Cross Armbreaker'a alıyor! Fakat tam döndürecekken Jey, Alberto'yu köşeye doğru itiyor! Köşede hakem var! Alberto hakeme çarpmamak için kendini zor tutuyor! Jey üstüne koşuyor ve atlıyor fakat Alberto kaçıyor! Jey'de hakeme çarpmamak için kendini zor tutuyor! Alberto'dan bir LOW BLOW! Fakat hayır! Alberto tam vuracakken vazgeçiyor? Onun yerine German Suplex'e alıyor fakat Jey bir dirsek vuruyor! Alberto sersemliyor ve hafif eğiliyor. Jey Uppercutı geçiriyor! Sonrasında Alberto'yu Clothesline'la ring dışına postalıyor! Jey iplerden sekiyor! VAULTING PLANCHA! Ardından Alberto'yu yerde hızla yumrukluyor ve sonrasında kaldırıyor. Shoulder Charge'la bariyerlere çarpıyor! Ardından ringe sokuyor. Sonrasında hızla Top Rope'a çıkıyor. USO SPLASH İÇİN HAZIRLANIYOR! BU MAÇ BEKLENENDEN ERKEN Mİ BİTİYOR?

Fakat Jey atlayamadan Alberto bir anda ayaklanıp bir yumruk atıyor! Jey ipe oturuyor! Alberto üst üste yumruklar atıyor! Sonrasında Jey'i Tree Of Woe pozisyonunda asıyor! Ardından Top Rope'a çıkıyor ve DOUBLE FOOT STOMP! Hayır! Jey bundan kurtuluyor ve Alberto'yu tutup yere fırlatıyor! Jey ardından hızla Top Rope'a çıkıyor ve Alberto'nun üstüne Crossbodyle atlıyor! Sonrasında iplerden sekiyor Alberto bir yumruk sallıyor. Jey bundan eğiliyor ve sonrasında ipten sekiyor. Alberto gelişine kafasına bir tekme atarak counterlıyor! Sonrasında kendisi ipten sekiyor fakat Jey hızla bir Spinebuster! Sonrasında Alberto'yu kaldırıyor ve irish whipe yolluyor gelişine bir Samoan Drop! Peşinden seri tuşa gidiyor fakat tam tuşa gidecekken Alberto Crucifix Pin! 1................2...............

KICKOUT! Jey bunu atıyor! Sonrasında ikili ayaklanıyor. Alberto, Jey'in üstüne koşuyor. Jey bir anda kaçıyor. Alberto kafasını köşeye çarpıyor. Alberto sendeleyerek Jey'e doğru geliyor. Jey hızla Small Package'e alıyor! 1.........2......... KICKOUT! Alberto bir anda Jey'in kolundan kavrıyor ve CROSS ARMBREAKER!! Jey pes mi edecek!? Jey direnmeye çalışıyor! Alberto tüm gücüyle sıkmaya devam ediyor! JEY AYAKLANMAYI BAŞARDI! Alberto'nun tepesine çıkıyor ve School Boy Roll Up! 1.........2........ KICKOUT! İkisi de ayaklanıyor! Alberto seri bir gut kick sonrasında bir kez daha Cross Armbreaker'a alıyor fakat Jey bundan kurtuluyor ve SUPERKICK! Ardından iplerden sekiyor ve SPEARRRR! Tuşa gidiyor! 1....................2.........

1yqkAk.gif


KICKOUT! Jey şaşkın! Jey şokta! İnanamıyor! Kolunu sallıyor ve aprona geçiyor. Oradan birazcık zorlanarak Top Rope'a çıkıyor. USO SPLASH! Fakat hayır! Alberto bundan kaçıyor! Sonrasında Jey'i bir anda CROSS ARMBREAKER'A ALIYOR! JEY ACIYLA KIVRANIYOR! Alberto sertçe sıkıyor! Alberto öfkeyle sıkmaya devam ediyor! Jey acıyla iplere sürünüyor! Jey elini uzatamasa da ayağını ipe koymayı başarıyor! Hakem sayıyor. 1...2...3...4.. Alberto bırakıyor. Hakem Alberto'yu uyarıyor. Alberto sakince tamam diyor. Alberto tekrar Jey'e dönüyor fakat o da ne!? Jey kolunu tutarak acıyla kalkıyor! Dizlerinin üstünde Alberto'yu süzüyor.

Alberto Del Rio: Yerde kal Jey! Yerde kal ve pes et. Senin sonunun da Garzalar gibi olmasını istemiyorum. BENİ BUNA MECBUR BIRAKMA PERRO!

Jey+Uso+-+Superkick.gif
Grounded+Superkick.gif


Jey kafasını olumsuz anlamda sallıyor ve bir anda ayaklanıyor! Ayaklanır ayaklanmaz Alberto'ya sağlam bir yumruk vuruyor! Sonrasında üst üste seri yumruklarla devam ediyor. Fakat Alberto yumruklardan birini bloklayıp kolunu tutuyor ve Double Knee Armbreaker! Jey kolunu tutarak yerde acı içinde kıvranıyor! Alberto onun kolunu yere sabitliyor ve sağlam bir stomp vuruyor! Fakat tam vuracakken vurmaktan vazgeçiyor! Hayır diyor! Jey'i yerden kaldırıyor. Jey ani bir Headbutt! Sonrasında People's Punch kombosu! Ardından komboyu bitiren tauntu atıp son yumruğu da atıyor! Alberto iplerden sekiyor ve sağlam bir gut kick! Jey'den buna karşılık low Superkick! Ardından eğilen Alberto'nun kafasına bir tekme! Sonrasında birde SUPERKICK! Alberto iplerden sekiyor! Ona karşılık o da SUPERKICK! İkisi de dizlerinin üstüne çöküyor! Dizlerinin üstünde birbirlerine doğru sürünüyorlar! Birbirlerini tutarak kalkıyorlar! Jey, Alberto'yu itiyor! SUPERKICK! Fakat Alberto'da ona SUPERKICK! DOUBLE SUPERKICK vuruyorlar!

754dfaa8-d56e-4b61-8d3f-f4721d10ec17.gif


İplerden sekiyorlar! Bir kez daha DOUBLE SUPERKICK! Sanırım bu birinden biri düşene kadar devam edecek! İplerde hafif soluklanıyorlar ve hızla bir kez daha SUPERKICK! İkisi de pert oluyor! Sonrasında iplerden bir kez daha SUPERKICK! Fakat hayır! Jey bu sefer vurmak yerine eğilmeyi tercih ediyor ve Alberto'nun kafasına SUPERKICK! Alberto iplerden sekiyor! Jey üstüne koşuyor ve SPEARRR! İkisi de bu hareketten sonra yerde kalıyor! İkisi de hareketsiz! Hakem ikilinin nabzını kontrol ediyor ve sayıyor! 1.........2.........3.........4........5.........6.........7........8..........9...........

Jey hareketlendi! Zar zor bir şekilde sürünüyor ve elini Alberto'nun göğsüne koyuyor! TUŞ! 1.........2.........

3!

Kazanan ve Day 2'da PGWC Maçına Çıkacak İsim: Jey Uso

gksp6hlw8aaa2bj.jpg


JEY KAZANDI! AMA AYAĞA KALKACAK GÜCÜ YOK. Seyirciler "FE!N" diye bağırırken Jey acı içinde inleyerek iplerden destek alıyor ve anca öyle ayağa kalkıyor. Bu sırada Alberto'nun da yerde kendine geldiğini ve Jey'e baktığını görüyoruz. Jey ringden iner inmez kendini bariyerlere bırakıyor. Seyirciler ona sahip çıkıyorlar! Jey, özellikle CM Punk'ın tişörtlerini giymiş bir grubun yanına gidiyor ve bağırıyor!

intro-1715623214.jpg


Jey Uso: Punk... Senin için geliyorum uce!

İnanılmaz bir pop geliyor. Jey Uso alkışlarla oradan ayrılırken Alberto'nun kendine geldiğini görüyoruz.

screen-shot-2016-07-31-at-8-32-02-pm.jpg


JBL: Mutsuz son gerçekten varmış.

Michael Cole: Keşke olmasaydı... Keşke.

Alberto ayaklanıp kendini ringden aşağı bırakıyor. Fakat ARENADA İLK DEFA BİR TEZAHÜRAT BAŞLIYOR!

SI SI SI
PERRO PERRO
SI SI SI
PERRO PERRO
SI SI SI
PERRO PERRO

CANJ7HUDDVCOBKH7R2YWX3IJ3E.jpg


Alberto bunu duyduktan sonra şaşkınlıkla seyircilere dönüp öylece bakmaya başlıyor. O güçlü bir reaksiyon alıyor! Her şeye rağmen, PGW ona istediği şeyi veriyor. Bu şirketin tek 2x World Heavyweight Şampiyonu, gözleri dolu şekilde öylece bu tezahüratları dinleyip arka alana gidiyor...



i678l2q.png


Arka alanda Travis Scott var. Bugün Jey Uso'nun destans girişiyle resmen bir tarih yazdığının o da farkında. Yarın tekrardan FE!N ile tüm Londra'yı coşturacak olmanın verdiği keyifle aracına doğru yöneliyor...

eSekk3J.jpeg


Fakat kapıyı açarken birden duraksıyor çünkü bir şey fark ediyor! Arabanın ön camında sprey boyayla çizilmiş koca bir "X" var.

Travis Scott: Bunu hangi orospu çocuğu yapt-

MUŞTA!

clytl0e.gif


BU PGW ŞAMPİYONU CM PUNK! TRAVIS SCOTT'A MUŞTA DARBESİ VURDU! SCOTT ARABASININ ÜSTÜNE YIĞILIYOR. PUNK ONU KENDİNE ÇEKİP SIRTLIYOR VE GTS- HEM DE ONUN KENDİ ARABASINI KULLANARAK BUNU YAPIYOR!

h5IZqRz.jpeg


CM Punk: Val Venis'in bana olan korkusundan dolayı cebinde gezdirdiği şu muştanın yaşadığı maceraya bak. Yalan söylemeyeceğim, benim için bu bir çeşit toteme dönüştü... Uğurlu eşyam gibi bir şey. Ama birkaç hafta önce ben bile onun Londra'ya kadar gelip üstüne Wembley'de Travis Scott'ın yüzünde patlayacağını tahmin edemezdim.

Punk, iyice Travis'in dibine kadar giriyor.

w5budHV.jpeg


CM Punk: Konser için teşekkürler Travis. Belki bir gün seni dinlemeye gelirim ama o gün yarın değil. Jey Uso'nun maskotu olduğun bir günde değil.

yRqoTe1.jpeg


Punk kalkıyor ve Travis Scott'ın arabasına çizdiği "X" logosuna bakıyor. Kemerini yerden alıp gülerek orayı terk ediyor ve gözden kayboluyor.

i678l2q.png


Reklamlardan dönüşle birlikte şov kaldığı yerden devam ediyor. Kameralar direkt bir Promo ile açılıyor. İzlediğimiz bu videoda, Bray Wyatt ile Joe Gacy arasında yaşananlara, aralarındaki Feud'a dair bir Promo izliyoruz. Bu Promo görüntüleri bir süre sonra bitiyor ve kameralar ringe açılıyor...

02_Overalls_03292015ca_0290.jpg


Kameralar ringe açıldığında ringe birtakım görevlilerin geldiğini ve benzin döktüğünü görüyoruz... Bu, Ring of Fire for PGW World Television Championship maçına yapılan bir hazırlık! Anonsör Greg Hamilton elindeki mikrofonu ağzına doğru tutuyor ve herkesin dört gözle beklediği o maçın anonsunu gerçekleştiriyor. PGW World Television Championship için gerçekleştirilecek maça herkes hazır! Joe Gacy ile Bray Wyatt bu kemer için savaşıyor olacaklar! O halde başlasın!


Entrance+4.gif


Maçın ilk katılımcısı elinde lambasıyla ailesinin yolunu aydınlatan Bray Wyatt. Belki de PGW tarihindeki en önemli maçına çıkıyor.

9a2114ea7f3c253987a567f63632e0b2155ac499_hq.jpg


Ve seyirciler de bunu bildikleri için, onun adına muhteşem bir atmosfer yaratıyorlar. Kabul edelim, Bray şu anda bu gecenin en güzel girişlerinden birini yapıyor!

maxresdefault.jpg


Interim Television Şampiyonu, ailesiyle birlikte ringe girip fenerini üfleyip bu muhteşem atmosferi sonlandırıyor! Işıklar açıldı. Bray ringe ve ringin atmosferine bakıp şimdi rakibini beklemeye koyuluyor.

joe-gacy-handle-pain.gif
joe-gacy-laugh.gif


"İçimizi ısıtan her şey aslında bir sevgiden ibarettir. Ne tuhaftır ki biz fark etmeyiz, içimizde yanıp harlanan o ateşi. Bunu görün, bunlar benim içimde ilmek ilmek işlediğim şuleler. Bazen ben bile onlardan korkarım. Çünkü bir araya gelseler, beni bile iki lokma edip yutarlar. Şanslıyım, en azından bu gece. Hepsi bünyesine seni bekliyorlar Bray. Beni değil..."

joe-gacy-lets-go-change-the-world.gif


Television Şampiyonu Joe Gacy kameraya dönüp son sözünü söylüyor ve giriş müziği çalıyor...


x1080


Love is blind
Grass is always greener on the other side
I'll never leave ya...


joe-gacy-entrance.gif


Ringin etrafında dizilmiş onlarca kalp şeklinde kostüm giyip Joe Gacy'e doğru bakan insanlar var ve hepsi onu işaret ediyorlar... Gacy bu jest karşısında elini onlara doğru kaldırıp selam veriyor ve her şeye rağmen gülücükler içinde ringe ilerliyor... Ringe vardıktan sonra vakit kaybetmeden ringe giriyor ve köşesine geçiyor.

Güreşçiler kendilerine gösterilen köşedeler, artık maç başlayabilir. Sırasıyla iki güreşçinin anons edilmesiyle başlıyoruz. Bray'in anonsunun gerçekleştirildiği esnada kendisinin hiçbir reaksiyon vermediğini görüyoruz. Gacy ise kendisinin anons edildiği esnada yüzündeki gülme ifadesiyle kemerini havaya kaldırıyor. Bunun devamında ise hakem öncelikle şampiyon Gacy'nin bulunduğu noktaya gidiyor ve kendisinin kemerini devralıyor. Kemeri meydan okuyan Bray'e götürüp göstermesinin ardından ringin ortasına geçiyor ve kemeri havaya kaldırıyor! Bu büyük maç... İki güreşçinin tanıtılması sonrası başlıyor!

Ring of Fire Match for PGW World Television Championship
Joe Gacy (c) vs. Bray Wyatt

ktby333.png


Maçı başlatan zilin çalmasıyla eş zamanlı olarak ringin çevresinde ateşler çıkmaya başlıyor! Bu kadar da değil, arenanın normal ışıkları; kırmızıya döndürülüyor! Şovun geri kalanına kıyasla ambiyansın fazlasıyla değiştiğinden bahsetmek mümkün. Güreşçiler ringin merkez ekseninde bir süre dönmelerinin ardından Test of Strength'e giriyorlar. Bu kapışmada daha üstün bir izlenim veren Gacy, rakibinin sırtı iplere değene kadar onu itmeyi başarıyor. Bray bağırıyor, ateşe yaklaşmasından ötürü bağırıyor! Gacy onu karşı taraflarında yer alan iplere gönderiyor. Bray'in iplere gittiği esnada Gacy de onu takip ediyor. Bray iplerden sekiyor ve Gacy'den Back Elbow geliyor! Ateşler yükseldi! Bray'in ring kenarında yer alan ailesi yükselen ateşleri şaşkınlıkla izliyorlar, Gacy'nin yüzünde bir sırıtma söz konusu. Bray ufak ufak ayağa kalkıyor, Gacy onu köşeye gönderiyor. Gacy köşeye gitmesinin ardından rakibinin karın bölgesine üst üste tekmeler atmaya başlıyor. Zaman içerisinde Bray oturur pozisyona geçiyor, Gacy rakibinin bulunduğu köşenin tam karşısında yer alan köşeye geçiyor. Devamında ise koşmaya başlıyor ve Cannonball yapıyor! Çekildi! Bray çekiliyor ve Gacy köşeye tosluyor! Bray yerdeki rakibini hızla kaldırıyor ve karşıdaki köşeye gönderiyor. Gacy sırtını köşeye çarpıyor, diğer taraftan Bray'in koşuyor olduğunu ve Corner Body Avalanche yaptığını görüyoruz!

5MJMdjL.jpeg


Bu hareketle sonlandırmıyor, ensesinden iterek onu iplere gönderiyor. Gacy'nin iplerden sektiği süreçte kendisi de ringin merkezine geçiyor, Gacy iplerden sekiyor ve Back Elbow geliyor! Ateşler yükseldi! Bray ağır ağır ayağa kalkıyor ve kollarını yana açarak rakibinin ayaklanmasını bekliyor. Gacy emekleme pozisyonundayken ona tekmeler atmaya başlıyor. Üst üste, art arda tekmeler ile rakibini oldukça yıpratıyor. Gacy'i ters çeviriyor ve sırtüstü uzanır duruma getiriyor. Sonrasında rakibinin üstüne geçiyor ve yum... Gacy'den aniden bir hamle! Bray'i sakalından çekiyor ve bulundukları pozisyonu tersine çeviriyor! Gacy, Bray'in üstünde ve ona yumruklar atmaya başlıyor! Bray sersemlemiş durumda, Gacy rakibinin üstünden çekiliyor. Gacy saçından çekerek kaldırdığı rakibini iplere gönderiyor. Bray iplerden sekiyor ve rakibine Clothesline yapıyor! Hayır, Gacy eğilerek bundan kurtuluyor. Bray'in koşusunu sürdürdüğünü görüyoruz. İplerden sekiyor, Gacy bu esnada arkasına dönüyor, ve Gacy'den Big Boot! Bray bu hareketin ardından tek dizinin üstüne geçiyor yüzünü tutarak. Gacy rakibinin ellerini, onun yüzünden çekiyor ve bir yumruk atıyor. Bray acı çeker halde yüzünü tutarak köşeye geçiyor. Gacy, rakibini karşısında yer alan köşeye gönderiyor. Sonrasında ona doğru koşmaya başlıyor ve bir Corner Body Splash yapıyor! Bunun sonrasında rakibini bırakmıyor elbette, hemen karşılarında yer alan köşeye yolluyor. O tarafa da gidiyor ve bir Corner Body Splash daha geliyor! Tek kolundan yakaladığı rakibi ile bir adım geriye çekilmesinin ardından Uranage Slam yapıyor!

Punchs.gif


Ateşler bir kez daha yükseliyor! Braun ile Erick'e dönüyor kameralar, bu iki isim de ringe girmenin bir yolunu arıyor. Girişimlerinin bir karşılığı yok çünkü ringin etrafını sarmış olan bu ateşler asla durmayacak! Gacy ufak ufak ayağa kalkıyor ve rakibini iplere gönderiyor. Bray iplerden sekiyor? Hayır, kollarını iplere sararak durmayı başarıyor. Bunu gören Gacy rakibinin üstüne doğru koşuyor, Bray'den rakibinin yüzüne bir tekme... Gacy yüzünü tutarak geriye savruluyor, Bray rakibinin üstüne doğru koşuyor ve Running Crossbody yapıyor! Ateşler tekrardan yükseliyor! Acıları olan Bray, iplere kadar sürükleniyor ve ortanca ipe boğazını dayıyarak aile fertlerinden yardım istiyor. Braun ringin altından aldığı sandalyeyi veriyor? Ateşler yükseliyor! Bray'in yüzü yanacak! Geriye atıverdi kendisini! Yüzünün yanmasına çok az kalmıştı, son anda geri çekti kendisini! Hızlı hızlı soluklanarak ayağa kalkmasının ardından, yerde uzanan Gacy'i kaldırıyor ve karnına tekme atmasının hemen sonrasında Toss Suplex yapıyor! Ateşler! Hız kesmeden iplere koşuyor, iplerden sekiyor ve Running Senton! Sinirden dişlerini sıkan Bray, rakibinin üstüne geçiyor ve ona yumruklar atmaya başlıyor. Öncekine kıyasla bu sefer başarılı, üstüne geçtiği Gacy'e rastgele sert yumruklar atıyor. Gacy'nin reaksiyon veremediğini görüyoruz!

oxdand5.jpg


Bray köşeye geçiyor, yüzü seyircilere dönük. İki eliyle ipi tutuyor ve tek ayağını ring matına vurup kaldırıyor. Bunu tekrarlıyor. Sonrasında salıyor kendisini, iki eli iplerde salıyor ve ters bir şekilde bakıyor Gacy'e. İpleri bırakıyor ve elini ring matına koyarak ters bakıyor ona. Gacy ufak ufak ayağa kalkıyor, tek dizinin üstüne geçtiğinde Bray ters dönüyor ve ayağa kalkıyor. Gacy'i tutuyor ve Sister Abigail pozisyonuna alıyor! Gacy'e anlaşılması güç bir şeyler söylemesinin ardından alnından öpüyor ve Sister Abigail yapıyor!

K0yen3J.jpg


Gacy onu sırtından itiyor! Bray iplere kadar gidiyor, iplerden döndüğünde ise Gacy'nin yaptığı Bicycle Kick ile karşılaşıyor. Bray bu hareketin etkisiyle tek dizinin üstüne geçiyor, Gacy'nin ise iplere doğru hareketlendiğini görüyoruz. İplerden sekiyor ve Bray'dan Lariat! Hayır, Gacy bundan eğilerek kurtuluyor ve hatta bunu Saito Suplex'e çeviriyor! Ateş yükseldi! Çok güzel bir Saito Suplex! Köşeye yakın bir noktada bulunan Gacy, önce yerdeki rakibine; sonra da ring dışında bulunup ringe girmenin bir yolunu arayan Wyatt Family üyelerine bakıyor. Aradan belli bir müddet geçiyor, Bray ayağa kalkıyor ve URANAAAAAAGEEEEEEEE! Ateşler yükseliyor! Gacy kenara yakın bir noktada bulunmakta, Bray'i ayağıyla ittirmeye başlıyor. Bray an itibarıyla iplere yakın bir noktada. Gacy onu ittiriyor! Ateşe doğru ittiriyor onu! Bray tüm gücüyle direniyor, iplerden destek alarak buna engel almaya çalışıyor. Kendisinin adrenalini çok yükselmiş durumda! Gacy en sonunda duruyor ve Taunt'unu yapıyor. Uzun bir süre geçiyor, Bray ayağa neredeyse kalkmak üzere. Gacy iplere koşuyor, iplerden sekiyor ve HANDSPRIINGGG CLOTHEESSLIINEEEEEE! Ateşler yükseldi! Rakibinin üstüne geçiyor ve hakem saymaya başlıyor. 1... 2...

RBv2Ene.jpeg


KICKOUT! Wyatt Family üyeleri panikte! Diken üstündeler! Ring kenarında yer alan görevlilerin elindeki yangın tüplerini teker teker alıyorlar ve ateşi söndürmeye çalışıyorlar! Ateşler söndü, ama o da ne? Sönmesiyle geri gelmesi bir oluyor! Ateşler yanmayı sürdürüyor! Gacy sıradaki hamlesini gerçekleştirmek üzere saçından tutarak ayağa kaldırdığı rakibini köşeye gönderiyor. Bray sırtını köşeye çarptıktan sonra yaslanarak orada dinleniyor. Gacy de o noktaya gidiyor ve tüm gücünü kullanarak, ciddi bir efor sarf ederek Bray'i kaldırıyor ve Top-rope'ye oturtuyor. Rakibinin bacaklarını iplerin üzerinden geçirdikten sonra kendisi de Second-rope'ye çıkıyor. Rakibinin tek kolunu kendi omzuna attıktan sonra onu kaldırıyor? Hayır, bunu başaramıyor! Superplex yapmak üzere rakibini kaldırmayı başaramıyor. Bray rakibinin karnına vuruyor, Gacy affallıyor. Bray'den bir darbe daha, Gacy rakibini bırakıyor ama hâlâ Second-rope'de. Bray'den son olarak bir Uppercut geliyor, Gacy ring matına düşüyor! Ateşler yükseldi! Bu çok yakındı! Bray'e neredeyse isabet ediyordu! Nefes alıp vermekte zorlanan Bray, can havliyle Top-rope'de ayakta kalkıyor ve DIIIIIVIIIIIIIIIINGGGG SENTOOOOOOOOOOON!

BUNUNLA DA YETMİYOOOR! GACY'İ SAÇINDAN ÇEKEREK AYAĞA KALDIRIYOR. ONU KÖŞEYE GÖTÜRMESİNİN ARDINDAN, RAKİBİNİN SIRTINI KÖŞEYE YASLIYOR. RAKİBİNİN ELİNİ TUTUYOR VE DANS ETMEYE BAŞLIYOR! BRAY BAYGIN HALDEKİ GACY'İ KENDİSİYLE BİRLİKTE DANS ETTİRİYOR, RİNGİN ORTASINA GETİRİYOR! HİÇ VAKİT KAYBETMEDEN SISTER ABIGAAAIL!! OLDU! BU HAREKET BAŞARILI! BAŞARILI! ATEŞLER YÜKSELDİ! BRAY RAKİBİNİN TEK BACAĞINI HAVAYA KALDIRIYOR, HAKEM SAYMAYA BAŞLIYOR! 1... 2...

joe-gacy-upside-down.gif
E4fGwUX.jpeg


OLMAADI! KICKOUT GELDİ! Bray kafayı yemek üzere! Öfkesiyle ring matını yumrukluyor. Ne yapacağını o da bilmiyor, Braun ile Erick'e bir yolunu bulup içeri gelmeleri gerektiğini söylüyor. Erick ile Braun'un ring altını karıştırmaya başladığını görüyoruz. Bir plan yok, her şey doğaçlama şu anda. Bunların devamında Bray arkasına dönüyor. Şok! Donmuş bir şekilde kalakalıyor Bray. Karşısında gördüğü karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor. Gacy, tam olarak Bray'in yaptığı şekilde ters duruyor. Gacy ani bir şekilde ters dönüyor ve ayağa kalkıyor. Bray ona saldırıyor, Clothesline! Eğildi ve koşuyor iplere doğru. Gacy iplerden sekiyor? Hayır, Handspring Cutter! Ateşler yükseliyor, Gacy ise iplerden destek alarak ayağa kalkıyor. Bray'in ayağa kalkmasını bekliyor. Diğer taraftan ring dışına bakıyoruz, Braun ile Erick ringe gelmenin bir yolunu bulmuş durumdalar! Nasıl mı? Merdivenle! Kurduğu merdivenle ringe tırmanacaklar ve en üstteki ipe basarak ringin içine geçiş yapacaklar. Gacy'nin hızlanması ve maçı bir an önce bitirmesi gerek. Bray ayağa kalkmış gibi, Gacy iplere doğru hareketleniyor. İplerden Handspring şekilde dönüyor ve Handspring Clothesline yapıyor!

EĞİLDİ! BRAY EĞİLDİ! GACY ARKASINA DÖNÜYOR VE URANAGE!! DİĞER TARAFA DÖNÜYORUZ, ERICK İLE BRAUN NİHAYET RİNGİN İÇİNDELER! DİSKALİFİYENİN OLMADIĞI BU MAÇTA HER ŞEY SERBEST! GACY'E SALDIRMAYA YELTENİYORLAR FAKAT BRAY BU İŞİ TEMİZ BİTİRMEYİ KAFASINA KOYMUŞ. ONLARI UZAKLAŞTIRDIKTAN SONRA KENDİSİYLE ÖZDEŞLEŞMİŞ O TAUNT'UNU YAPIYOR. BİR MÜDDET SONRA GACY KALKIYOR VE... SIIISTEEEER ABIIGAAILLL!!!!

Sister+Abigail+2.gif


BİR SANİYE, NE? RAKİBİNİN ÜSTÜNE GEÇİP TUŞA GİTMEK YERİNE BULUNDUKLARI POZİSYONU BOZMADAN AYAĞA KALKIYOR, RAKİBİNİ KALDIRIYOR. BRAY’DEN BİR SISTER ABIGAIL DAHA! RAKİBİNİN ÜSTÜNE GEÇİYOR, HAKEM SAYIYOR. 1... 2...

KihqnW0.jpeg


3!

Kazanan ve Yeni Television Şampiyonu: Bray Wyatt

e9e1cadf06c007b116f0a71bef412870.jpg


Wyatt, bir serüveni kendi usulüyle, kendi maçında sonlandırıyor. Kabul edelim, burası onun eviydi ve o bunun hakkını verdi. Bray, PGW'nin hakkını vererek hakkını aldı. Tıpkı bu unvanın diğer şampiyonları gibi. Şirkete sayısız main eventer çıkaran bu unvan artık ailenin himayesinde! Alevler içinde inanılmaz bir kutlama izliyoruz. Bugün Rosemary bizimle değil ama onun haricinde aile tam kadro.

bZL1F5i.jpeg


Alevlerin içinde zar zor görebildiğimiz yeni şampiyonumuz, unvanını kaldırıp havaya doğru bakarak gülücükler saçarken en sonunda ringden iniyor. Erick ve Braun ile birlikte ringde öylece yatan Joe Gacy'e bakarak arka alana yürüyor.

i678l2q.png


maxresdefault.jpg


Arka alanda kariyerinin en önemli maçına çıkmak için odasından ayrılan Humberto Garza'yı görüyoruz. Kendisi koridorda yürürken karşısına çıkan birisi var...

4N7XSOO.jpeg


Bu World Heavyweight Champion Wes Lee! Üzgün bir ifadeyle kameraların karşısında. Humberto ile aylardır aynı ortamda olmasına rağmen ilk defa onun karşısına çıktı. Konuşmaya başlıyor fakat bunu yaparken Humberto'nun gözlerine bakamıyor ve yere bakarak konuşuyor...

Wes Lee: B-Berto ben onun başına gelenler için-

Humberto Garza: Üzgünsün. Pişmansın. Olması gerektiği gibi.

Wes'in gözlerinin kızardığını görüyoruz. Fakat birden kafasını kaldırmasına ve Humberto'ya bakmasına neden oluyor.

YWysNmo.jpeg


Humberto Garza: Ama suçsuzsun. Vicdanın rahat değil bunu biliyorum fakat suçu kendinde aramayı bırak. Sen sadece o manipülatör şerefsiz tarafından kullanıldın. Diğerlerinin dediği gibi eğer aylar öncesinde sakatlanmasaydım bu kişi ben olacaktım. Eğer bu günahtan kurtulmak istiyorsan bunu yapamam ama istediğin şey o iki kelimeyi benden duymaksa bunu yapabilirim Wes... Seni affediyorum.

Wes Lee yaşlı gözlerini siliyor ve gülümseyerek Humberto'ya bakıyor... Humberto ona elini uzatıyor.

BPSOCJo.jpeg
4f3POsr.jpeg


EL SIKIŞIYORLAR! Wes Lee birkaç saniye sonra ona başarılar dileyip kadrajdan çıkıyor ve Berto ringin yolunu tutmaya devam ediyor.

i678l2q.png


eHfaOUb.png


Kameralar ringe geri dönüyor ve arenayı ve Wembley'nin dış kısımlarını çekiyor bir süre boyunca. Ardından tekrardan arenanın içine dönüyoruz ve ışıklar bir tık azaltılıyor ve led ekranda bir maç kart promosu ve müziği yayınlanmaya başlıyor.



Experience sonlandıktan sonra seyircilerden yoğun bir alkış gelmeye başlıyor. SIRADA KARİYER MAÇI VE İLK GECENİN ANA OLAYI VAR! Ekranlara ikilinin kariyer geçmişlerini somut bir şekilde gösteren Tale of the Tape fotoğrafı geliyor.

KEEa4qx.png


Bu görüntünün gösterimi de tamamlanmasının ardından led ekran kapanıyor ve arena hafiften kararıyor. Bu karartıyı bir süre sonra mor ışıklar ve o çok alışkın olduğumuz ses bölüyor.


t9wjyyb.png


Val Venis girişte! Üstünde ne havlusu, ne de başka bir şey var. Belki de hayatında ilk defa bir girişini bu kadar önemsemeden girişte gözüküyor. 1 saat sonra belki de bir daha onu hiçbir zaman göremeyeceğiz. Venis mor ışıkların arasından geçiyor ve oldukça ciddi bir yüz ifadesiyle ringe doğru bakıyor. Seyircilerden kendisine karışık tepkiler var.

JBL: Val Venis, PGW demektir Michael. 1 yıldır bu şirkette kazanmadığı başarı yok.

Michael Cole: Ve tüm bunların hepsi bugün sadece 3 saniye içinde bir anda anlamsızlaşabilir.

37z57sx.png


Venis hiçbir şeyi önemsemiyormuş gibi gözüküyor. Şimdi ringin önünde duruyor ve bir süre seyircileri süzüyor. Ardından ağır adımlarla çelik basamakları çıkıyor ve ringe giriyor. Köşeye çıkıyor ve bir süre daha etrafa bakıyor. Spiker masasında bulunan Johnny Mayhem'e bakıyor birkaç saniye fakat yüz ifadesi tamamen tepkisiz.

Michael Cole: Zor bir an olmalı Johnny. Bu maç hakkında hislerin nedir?

Fakat Mayhem cevap vermiyor ve sadece ringe bakıyor. Venis köşesine geçiyor. Işıklar tekrardan kapanıyor.


qbtuhrf.png


Cancion del Mariachi! Müzik duyulduğu andan itibaren aynı az önce Venis'e gelen tepkiler gibi karışık tepkiler yükselmeye başlıyor. Fakat Val Venis'in aksine Humberto Garza'ya gelen olumlu tepkiler bir tık daha fazla. Humberto da Venis gibi herhangi bir özel giriş olmadan ringe gelmeyi tercih ediyor. Oldukça ciddi bir surat ifadesi ile seyircileri süzüyor. Humberto uzun süre sonrasında ringlere dönüp kariyerini ortaya koydu ve üstelik bunu PGW denilince akla gelen ilk adamlardan biri olan Val Venis'e karşı yaptı. Humberto ringin önünde duruyor birkaç saniye ve seyircileri süzüyor tekrardan. Birkaç tanesi ile selamlaşıyor. Ardından basamakları çıkıyor ve ringe giriyor.

Michael Cole: Tüm bu aşamaya nasıl geldik JBL? Bu adam daha 2 hafta öncesine kadar emekli bir güreşçi ve bu şirketin genel müdürüydü.

JBL: Bazen tahmin edemeyeceğimiz şeyler olur.

idkt475.png


JBL: Humberto en sonunda temiz sağlık raporunu aldı fakat sakatlığının nüksetmemesi için oldukça dikkatli güreşmeli Michael.

Michael Cole: Bir kariyer maçında ne kadar dikkatli güreşebilir orası da meçhul. Ancak bir deli böyle bir durumdayken böyle bir maça cesaret edebilir.

JBL: Garza gururu dedikleri şey bu olsa gerek. Bazılarına göre şerefli bir aile bazılarına göre bir avuç pislik yuvası.

Ringe girdikten sonra öylece Val Venis'e bakan Humberto, bir adım atıp ringin ortasına geliyor ve Val ile yüz yüze geliyorlar. Bu maç... İki isimden birinin 1 senelik serüvenini tamamen bitirecek. İkisi de bunun bilincinde, seyirciler bunun bilincinde. Artık bir şey kalmadı. HAKEM ZİLİ ÇALIYOR VE BU BÜYÜK MAÇ BAŞLIYOR!

End of an Era
Career Match
Val Venis vs. Humberto Garza


lewwz6d.png


Zil çalıyor ve ilk gecenin ana olayı resmi olarak başlıyor! Ringdeki gerilimden dolayı arenada büyük bir sessizlik hakim. İki isim de zil çalmasına rağmen bir süre boyunca oldukları yerden hareket etmeden sadece birbirlerini süzüyorlar. Kısa süreli bu bakışmanın ardından ileriye doğru ilk adımını atan isim Humberto oluyor. Rakibine doğru yaklaşıyor. Venis aynı şekilde adım atıyor. İkili bir süre ilk hamleyi kimin yapacağını kestiremez bir şekilde birbirleri etrafında dönüyorlar. En sonunda Venis öne çıkıyor ve Berto'nun boynuna doğru bir hamle yapıyor fakat Berto sıyrılıyor ve Venis'in arkasına geçerek onu kavrayıp yere indirmeye çalışıyor. Fakat Venis'den bir dirsek! Berto geriye doğru düşüyor ve iplere doğru geriliyor. Venis hemen arkasını dönüp bir diz darbesi ile Berto'yu indirmek istiyor fakat Berto takla atarak sıyrılıyor ve diz darbesi boşluğa gidiyor. Berto ayağa kalkıyor. Venis arkasını dönüyor ve iki isim birbirlerine bakmaya başlıyor.

jt0o8j1.png
s4bac6t.png


Michael Cole: Kolay bir başlangıç olmayacağı belliydi. Ringdeki tüm gerginliği buradan hissedebiliyorum.

JBL: İkisi için de kariyerlerindeki en önemli maç bu belki de Michael. Bu gecenin sonunda bu ringden sadece tek bir adam galip ayrılacak ve kaybedeni bir daha bu ringlerde hiçbir zaman göremeyeceğiz. Bu cümleyi söylemek bile beni gererken onların şu an ringin içindeki psikolojisini hayal bile edemiyorum. İp üstünde yürümek gibi hissettiriyor olmalı.

mc1nyy5.png


Humberto bir yumruk savuruyor. Fakat Venis sıyrılıyor ve bir headbutt darbesi geliyor. Berto burnunu tutuyor. Venis bir aparkat ile yıkmak istiyor fakat Berto daha önce davranıyor ve rakibinin suratına sert bir yumruk geçiriyor. Fakat Venis karşılık veriyor. İkili bir anda karşılıklı yumruklaşmaya başlıyor! Seyircilerden olumlu reaksiyonlar geliyor ve bu yumruklaşma ile maçın aslında tam anlamıyla şimdi başladığını söyleyebiliriz. Humberto üstünlüğü kuruyor. Rakibini iplere doğru gönderiyor ve kendisi de koşarak ona doğru yaklaşıyor ve running clothesline ile yıkmaya çalışıyor fakat Venis, Berto'nun kolunu havada yakalıyor ve Suplex! Çok sertti! Berto sırtını ve boynunu tutup yerde kıvranırken Venis ona bakıyor ve hışımla tekrardan ayağa kaldırıyor. Şimdi kolları arasına alıyor ve Double Underhook Suplex! HAYIR! BERTO HAVADA TAKLA ATIYOR VE BACKSLIDE! 1........2.........

aqtnjod.png
neiiodk.png


Venis atıyor fakat oldukça gergin. Kendisine kızar gibi bir ifade ile yere bakıyor. Ardından kafasını yavaşça havaya doğru kaldırıyor ve hemen dibinde duran ayaklanmış olan Humberto'nun suratına bakıyor. Fakat daha hamle yapamadan suratına bir diz darbesi yiyor! Venis yere kapaklanıyor. İplere tutunarak tekrardan kalkmaya çalışıyor fakat Humberto'dan bir Superkick! Dizleri üstünde duran Venis yere yığılıyor. Humberto hemen rakibine yöneliyor ve ayağa kaldırmaya çalışıyor fakat Venis ringin dışına atıyor kendisini. Yerde emekleyerek bariyerlere doğru ilerliyor ve ayağa kalkmaya çalışıyor. Humberto sinirle ona bakıyor ve ayağa kalkıyor. Ardından seyircilere ve iplere bakıyor. Kendisine yoğun destek var. Bir anda hızla iplere doğru koşuyor ve iplerden sekiyor! Sektiği gibi o hızla SUICIDE DIVE!

hwldeco.png
3u5rbb0.png


FAKAT VENIS ÇEKİLİYOR VE HUMBERTO SON HIZ BARİYERLERE ÇARPIYOR! Kafasını bariyerlere vuruyor ve yere yığılıyor!

cWwaQSr.png


Johnny Mayhem: Gerçekten bir intihar atlayışı oldu.

hr9dgug.png


Venis hemen kalkıyor ve yerde iki büklüm olmuş Berto'yu ayağa kaldırıyor. Ringe sokmadan önce tutup ringin dış kenarına fırlatıyor. Humberto bariyerlere çarpmanın üstüne bide ring kenarına çarpıyor kafasını. Şimdi Venis sersemlemiş rakibini tutup hemen ringe fırlatıyor. Ardından o da ringe giriyor. Berto daha tam ayaklanamadan Big Boot ile yere seriyor! Berto yere yapışıyor ve sürüklenerek ringin kenarına doğru ilerliyor. Köşeye tutunarak kalkmaya çalışıyor fakat Venis ona doğru koşuyor ve Clothesline! Berto arada eziliyor. Venis şimdi art arda Clothesline darbeleri geçiriyor. Berto aradan kurtulmaya çalışıyor ve bir tokat geçiriyor Venis'in suratına! Venis geriliyor ve suratını tutuyor. Berto halsiz bir şekilde ona bakıyor ve kendine gelmeye çalışıyor. Venis çok sinirleniyor ve Single Leg Dropkick ile köşedeki Berto'ya doğru koşuyor! FAKAT BICYCLE KICK! SES TÜM ARENADA YANKILANIYOR! BERTO'DAN ÇOK ANİ BİR HAMLE GELİYOR! Venis sersemliyor ve düşer gibi oluyor. Berto iplerden sekiyor ve bir Bicycle Ki- HAYIR! SPINEBUSTER! Venis rakibini yere seriyor ve tuşa gidiyor hemen! 1..........2..........

5sdy77f.png


Berto atıyor! Venis tekrardan tuşa gidiyor! 1...... Fakat Berto yeniden atıyor. Venis hemen vakit kaybetmeden ayağa kalkıyor ve saçından tuttuğu Berto'yu da ayağa kaldırıp Big Package pozisyonuna almaya çalışıyor. Rakibini havaya kaldırıyor ve Big Pack- Hayır! Hayır! Impaler DDT! Berto hareketi DDT'ye çeviriyor. Venis kafa üstü yere yapışıyor. Şimdi Berto'dan kip-up! Kalkmaya çalışan Venis'e Dropkick! Venis köşeye doğru düşüyor. Fakat Humberto durmuyor ve geriliyor ve bir Dropkick daha! Geriliyor ve bir tane daha! Venis arada eziliyor! Berto rakibi daha düşemeden kendisine doğru düşen Venis'i tutuyor ve WING CLIPPER! Angel Garza'nın bitirici hareketi! Humberto'dan olağanüstü bir performans! Humberto tuşa gidiyor hemen! 1..........2...........

a7n13ds.png


Val Venis'in eli iplerde! Hakem saymayı bırakıyor. Humberto geriliyor ve köşesine doğru sürünüyor. Köşelere dayanarak kalkıyor. Venis'in de iplere tutunarak kalkmaya çalıştığını görüyoruz. İki isim de soluk soluğa. Berto, Venis'e doğru koşuyor fakat Venis sıyrılıyor ve Berto arkasını döndüğü gibi bir kafa geçiriyor! Berto sağlam sersemliyor. Venis üstünlüğü ele almanın avantajı ile bir aparkat geçiriyor. Berto iyice sersemliyor. Köşeye doğru geriliyor. Venis bir süre köşede rakibini yumrukluyor. Ardından Berto'yu kaldırıyor ve ringin köşesine oturtuyor. Kendisi de çıkmaya başlıyor. Berto karşılık veriyor ve bir yumruk geçiriyor. Venis köşeden inmek zorunda kalıyor. Berto tekrardan üstünlüğü ele almak için hamle yapıyor fakat High Knee! Tam karın boşluğuna! Venis şimdi tekrardan Berto'yu kenara kaldırıyor. Kendisi de çıkıyor ardından. Suplex pozisyonuna almaya çalışıyor! Fakat Berto tekrardan karşılık veriyor ve çevik bir hareketle Venis'in bacakları arasından sıyrılarak köşeden kurtuluyor. Venis ters bir şekilde ringin köşesine çıkar vaziyette kalıyor. Berto hızla koşuyor ve tek adımla köşeye zıplıyor tekrardan ardından sırtı dönük Venis'in kafasını bacakları ile kavrıyor! TOP ROPE HURRICANRANA!

e8gQWIu.png


Fakat yapamıyor çünkü Venis sağlam kalıyor! Berto yere yapışıyor! Sırtını tutuyor kıvranarak! O sırada Venis durumun farkına varıyor ve hemen ani bir hareketle tersine dönüyor. Yerde kıvranan Berto'ya bakıyor. BİR SANİYE BİLE DÜŞÜNMEDEN CUM SHOT!

5h2tbkp.png


HUMBERTO ÇEKİLİYOR! VENIS YÜZÜSTÜ YERE YAPIŞIYOR! İki isim de yerde! Seyircilerden alkışlar yükseliyor. Spiker masasından Johnny Mayhem'in de sırıtarak alkışladığını görüyoruz.

JBL: Eğleniyor gibisin Johnny.

fnxi0my.png


Fakat Mayhem cevap bile vermeden sadece ringi izlemeye devam ediyor. Venis ve Humberto hala yerde. İkisi de iplere doğru sürünerek ayağa kalkmak için bir dayanak arıyorlar. Humberto tutunabildiği ilk ipe tutunarak kalkıyor ve sendeleyerek Venis'e doğru ilerliyor. Venis iplere tutunarak kalkmaya çalışıyor fakat tekrardan düşüyor. Ardından sürünerek kenara doğru gidiyor ve kenardan destek alarak kalkmayı başarıyor. Kendisine doğru gelen Berto'yu fark ediyor ve o da adım atıyor. İkili birbiri üstüne çullanıyor ve daha doğru düzgün yumruklaşamadan ringin dışına düşüyorlar yorgunluktan ve birbirini ittirmekten. Hakem dışarıda duran ikiliye bakıyor. Fakat normal maçlarda yaptığı gibi herhangi bir sayıma başlamıyor. Çünkü bu maç herhangi bir maç değil, bu maç bir kariyer maçı. Buradan tek bir galip çıkmak zorunda!

6Nx63aT.png


Venis bariyerlere tutunup kalkıyor ve Berto'nun karın boşluğuna bir dirsek geçiriyor. Berto karnını tutarken Venis onu tutup spiker masasının kenarındaki bariyerlere fırlatıyor sertçe! Berto çarpmanın etkisiyle takla atıyor ve yere yapışıyor. Venis ağır aksak adımlarla yerde sürünen Berto'ya doğru ilerliyor. Rakibini tutup kaldırıyor tekrardan ve diğer bariyerlere göndermek için kolundan çekiyor fakat Berto bir anda tersine çeviriyor ve Venis'i karşı bariyerlere fırlatıyor! Az önce Berto'nun yaşadığının aynısını Venis yaşıyor ve bariyerlere yapışıyor. Berto sırtını ve karnını tutarak dizi üstüne çöküyor. Birkaç saniye soluklandıktan sonra ayağa kalkıyor ve göz ucuyla spiker masasına ve Mayhem'e bakıyor. Mayhem kulaklığı çıkarıyor ve ayağa kalkıyor. Fakat Berto umursamadan tekrardan Venis'e bakıyor ve biraz geriledikten sonra bariyerlere yaslanmış olan rakibine doğru Dropkick ile uçuyo- HAYIR SPEAR! VENIS'TEN ÇOK ANİ BİR ATAK! Spear ile Berto'yu ortadan ikiye ayırıyor resmen! Ayağa kalkıyor ve o da az önce Berto'nun baktığı gibi ayaktaki Mayhem'e bakıyor. The SEX'in eski ikilisi Civil War şovunda Venis'in Mayhem'in kariyerini bitirmeye teşebbüsünün ardından aylar sonra ilk defa bu kadar yakın mesafedeler! Mayhem gözlerini bir saniye bile ayırmadan Venis'e bakıyor sadece.

08QluJX.png
DHWPTrb.png


Michael Cole: Johnny Mayhem için zor bir an olmalı. Bir tarafta onu buradan gönderen adam diğer tarafta ise neredeyse kariyerini bitirmek üzere olan eski takım arkadaşı.

QBmzxaq.png
fggUaMy.png


Berto hareketlenir gibi oluyor ve Venis bu bakışmaya bir son verip hareketlenen Berto'nun karnına bir tekme savuruyor! Berto yine yere yığılıyor. Mayhem gözlerini ayırmamaya devam ediyor. Venis hışımla Berto'yu kaldırıyor ve ringin içine doğru fırlatıyor. Anlık Mayhem'e bir bakış daha attıktan sonra ringe giriyor ve ringin kenarına çıkmaya başlıyor. Hafifçe sırıtıyor ve yerde yatan Humberto'ya bakıyor. ARDINDAN RİNGİN BASAMAĞININ SON KÖŞESİNE ÇIKIYOR VE STARSHIP PAIN! ONUN CÜSSESİNDEKİ BİR ADAM İÇİN BU NEREDEYSE İMKANSIZ FAKAT BAŞARILI YAPIYOR! VENIS TUŞA GİDİYOR! 1................2.................

ah8t3er.png
s862ld0.png
5hru9ue.png


HUMBERTO SON ANDA ATIYOR! Venis çok sinirleniyor ve Humberto daha kalkamadan tekmelemeye başlıyor. Berto yerden kalkamayacak duruma gelene kadar tekmelerini sonlandırmıyor. Berto hareketsizleşince tekrardan ringin kenarına tırmanmaya başlıyor. Tırmanıp dengesini kuruyor ve yerdeki Berto'ya bakıyor son bir kez. Eliyle bitti işareti yapıyor ve Cum Shot pozisyonuna geliyor. Atlamak için duruyor fakat Humberto bir anda hareketleniyor ve çok seri bir hareketle ringin kenarına zıplıyor. VENIS'İ TUTTUĞU GİBİ TOP ROPE BELLY TO BELLY SUPLEX! İNANILMAZ! İKİ İSİM DE CANLARI PAHASINA ÇARPIŞIYOR BUGÜN RESMEN! Venis sırtını tutarak yerde kıvranıyor. Berto ayağa kalkıyor ve seyircilerin desteği eşliğinde iplere yaslanıyor. Destek artınca elleri ile ipleri sallamaya başlıyor. Ardından yavaşça geriye dönüyor ve kalkmaya çalışan Val Venis'e doğru koşup Dropkick ile onu ringin köşesine doğru yıkıyor. Tekrardan koşuyor FAKAT LARIAT! VAL VENIS ÇOK ANİ BİR LARIAT GEÇİRİYOR! Şimdi zaman kaybetmeden Berto'yu tutuyor ve BIG PACKAGE! FAKAT TUŞA GİTMİYOR! KÖŞEYE ÇIKIYOR! VENIS CUM SHOT İÇİN KÖŞEYE ÇIKIYOR! VENIS ARTIK BİTİRMEYE NİYETLİ.

BfgHfnV.png


VE BAŞARILI! CUM SHOT GELİYOR! VENIS TUŞA GİDİYOR! HUMBERTO GARZA'NIN PGW KARİYERİ BİRKAÇ SANİYE SONRA SONA ERİYOR OLABİLİR! 1...............2...............

drj39sb.png


ATIYOR! BERTO ATIYOR! MAÇA TUTUNMAYA DEVAM EDİYOR! VENIS OLMAYAN SAÇLARINI YOLACAK SİNİRDEN NEREDEYSE! Kafasını ringe gömüyor ve soluk soluğa kalmış gibi duruyor. Birkaç saniye soluklanmaya çalışıyor. Humberto da sırt üstü ölü gibi yatıyor. Venis yavaşça kalkmaya başlıyor ve ayakta dengesini kurunca karnını tutarak bir süre yerde hareketlenmeye çalışan Berto'ya bakıyor. Ona doğru yaklaşıyor ve Humberto'nun boğazına bastırmaya başlıyor ayağıyla. Sakat boynuna baskı yapıyor!

Val Venis: Tek bir adım daha atmaya kalkma!

Humberto sinirle kurtulmaya çalışıyor fakat sakat boynuna gelen baskıdan ötürü bağırmaya başlıyor.

66mdj7a.png


Val Venis: Hala anlayamadın mı ese? Ben yenilmezim. Kendini nasıl bir bataklığın içine çektiğinin farkında mısın Humberto? Siktiğimin maçını birazcık doğru yönetebilseydin şu an bunların hiçbiri olmayacaktı. BUNLARIN HİÇBİRİ OLMAYACAKTI OĞLUM. Düştüğün hale bak. Fakat... Fakat hala merhametli olabilirim. Vazgeç artık. Angel gibi toprağın altında çürümek zorunda değilsin. Fakat bunu sen belirl-

SURATINA ÇOK SERT BİR TOKAT YİYOR! HUMBERTO GÜCÜNÜN KALAN SON DAMLASIYLA KURTULMAYI BAŞARIYOR VE VENIS'İN SURATINA TOKAT GEÇİRİYOR! SES TÜM ARENADA YANKILANIYOR! ARDINDAN ROLL UP! 1........2.........

12od7i8.png


VENIS ATIYOR! VENIS SURATINI TUTUYOR VE NEFRETLE BERTO'YA BAKIYOR! Berto toparlanıyor ve Venis'in üstüne atlıyor! İkili ölümüne yumruklaşıyor! Berto yumrukları üstün geldikçe Venis ona kafa ile karşılık veriyor ve bir süre boyunca üstünlük kurabilen olmuyor. En sonunda Venis bir diz darbesi geçiriyor. Berto karnını tutarak yere düşer gibi oluyor. Venis onu tutuyor ve çok sert bir şekilde köşeye fırlatıyor. Berto köşeye yapışıyor ve sırtını tutuyor. Venis ona doğru Clothesline ile koşuyor ama Berto sıyrılıyor ve arkasını dönen Venis'e headbutt! Ardından geriliyor ve enzuigiri! Şimdi kenara zıplıyor ve MOONSAULT? HAYIR! VENIS ÇEKİLDİ! BERTO YÜZ ÜSTÜ DÜŞÜYOR! Venis kalkmasını bekliyor ve bağırıyor. Berto iplere tutunup dizleri üstüne çöktüğü gibi Low Superk- AMA BERTO SIYRILIYOR VE SLINGBLADE! Venis yerde ama hemen yine doğruluyor ve bir Slingblade daha! Venis yerde! Berto başı ucunda duruyor ve Standing Moonsault! Venis yerde hareketsiz! Berto havaya bakıyor ardından ringin köşesine bakıyor. Kendisine büyük bir destek var! Eliyle göğsüne vuruyor ve Garza tauntunu atıyor! ARDINDAN VENIS'E BİR KEZ DAHA BAKIYOR VE EL TORNILLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOO! EL TORNILLO!

gfwiyw6.png


BAŞARILI! HUMBERTO TUŞA GİDİYOR! HUMBERTO TUŞA GİDİYOR! 1............................2................................

b3qp5bt.png


OLMUYOR! OLMUYOR! ÇÜNKÜ BİRİSİ HAKEMİ ÇEKİYOR! BİRİSİ HAKEMİ ÇEKİYOR! HUMBERTO NE OLDUĞUNU ANLAYAMAMIŞ BİR ŞEKİLDE ETRAFINA BAKINIYOR!

se5scxw.png


JOHNNY MAYHEM! JOHNNY MAYHEM HAKEMİ ÇEKİYOR! SEYİRCİLERDEN ÇOK YOĞUN BİR YUHALAMA VE NEFRET VAR KENDİSİNE KARŞI! KENDİSİ BİLE BU YAPTIĞINA İNANAMIYOR! ŞAŞIRMIŞ VE KENDİNE İNANAMAZ BİR İFADE İLE RİNGE DOĞRU BAKIYOR!

JBL: ÖL OROSPU EVLADI ÖL!

FUCK YOU MAYHEM
FUCK YOU MAYHEM
FUCK YOU MAYHEM

kvnt9bz.png
ley2qv3.png


Johnny Mayhem kendi kariyerini neredeyse bitiren eski dostuna bir anlık ve ne pahasına olursa olsun yardım ediyor. Bu anlık kararı ile belki de Val Venis'in kariyerinin tamamen bitmesine mani oluyor! Seyircilerden yoğun hakaret içerikli tezahürat var kendisine karşı. Bir zamanların kahramanı şu an, şu saniye PGW'nun en nefret edilen adamı. Humberto deliriyor resmen! Yerdeki Venis'e ardından dışarıda yerde yatan hakeme bakıyor. En sonunda gözleri Johnny Mayhem ile buluşuyor. Humberto Garza yerinde duramıyor sinirden resmen ve ringin dışında iplere yakın olan Mayhem'e doğru ilerliyor. Mayhem hala yaptığı hareketin şokuyla ne yaptığını bilemez bir şekilde ona bakıyor. Berto hızlı bir hareketle ona yaklaşıyor ve saçından çekerek ringe sokuyor. Mayhem acı içinde bağırıyor. Dizleri üstüne çöküyor. Humberto nefretle onun suratına bakıyor.

aVwtwFc.png


Johnny Mayhem: Ü- Üzgünüm.

gjSBTmk.png
JMB1Xkj.png


FAKAT ÇOK SERT BİR HIGH KNEE! MAYHEM YERE YIĞILIYOR! AMA BERTO'NUN İŞİ BİTMEDİ! KAFASINI TUTUYOR VE ART ARDA YUMRUKLAR GEÇİRMEYE BAŞLIYOR! MAYHEM YERDE KIVRANIYOR VE KARŞILIK VEREMİYOR! BERTO KAFASINI TUTUYOR VE KENARA BASTIRIYOR. MAYHEM ACI İÇİNDE BAĞIRIYOR! BERTO TUTUP KAFASINI RING POST'A GEÇİRMEYE BAŞLIYOR! MAYHEM'İN ALNINDAN KANLAR SÜZÜLMEYE BAŞLIYOR VE BİLİNCİNİ KAYBEDİYOR! HUMBERTO'NUN NEFRETİ HALA GEÇMİŞ DEĞİL! TUTUYOR VE ART ARDA KAFA GEÇİRMEYE BAŞLIYOR! Ardından kendisine doğru düşer durumda olan Mayhem'i tutuyor ve Turnbuckle Powerbomb! Mayhem sırtını çok kötü vuruyor! FAKAT BERTO BIRAKMIYOR VE KÖŞEYE ÇIKIYOR! YARI BAYGIN MAYHEM'İ DE BACAKLARI ARASINA ALIYOR VE İKİSİ DE TURNBUCKLE ÜSTÜNDELER ŞU AN! POWERBOMB POZİSYONUNA ALIYOR VE RİNGİN DIŞINA TEPEDEN BIRAKIYOR! MAYHEM ÖLDÜ! MAYHEM ÖLDÜ! BERTO SOLUK SOLUĞA VE NEFRETLE RİNGİN DIŞINDA YERDE YATAN MAYHEM'E BAKIYOR!

9i48mPg.png


Michael Cole: İşte bu tam anlamıyla Johnny Mayhem'i son gördüğümüz an olmalı.

bn7c46c.png


FAKAT DAHA RİNGİN KENARINDAN İNEMEDEN VENIS AYAKLANIYOR VE BERTO'YA HAREKET ETMESİNE İZİN VERMEDEN REVERSE STO! RİNGİN KENARINDAKİ BERTO YERE ÇAKILIYOR! BERTO YERDE! VENIS KÖŞEYE ZIPLIYOR! KARNINI TUTUYOR VE DENGESİNİ KURDUĞU GİBİ CUM SHOOOOOOOOOTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT! BİR CUM SHOT DAHA! VENIS TUŞA GİDİYOR! ARENADA ÇIT YOK! 1................................2.......................................

mgcfkdl.png
3227iyy.png


ATIYOR! BERTO ATIYOR! BERTO ATIYOR! İNANILMAZ! VENIS GÖZLERİNE İNANAMIYOR! ELİYLE RİNGİN ZEMİNİNE VURMAYA BAŞLIYOR! TOPALLAYARAK AYAĞA KALKIYOR. BERTO'NUN İPLERE TUTUNARAK KALKMASINI BEKLİYOR! AVINI İZLEYEN BİR AVCI GİBİ GÖZLERİNİ AYIRMIYOR HUMBERTO'DAN! BERTO KALKTIĞI GİBİ ÇEKİYOR VE BIG PACKA- BERTO SIYRILDI! VENIS'E UPPERCUT! ŞİMDİ İPLERDEN SEKİYOR HIGH KNEE! VENIS DÜŞMÜYOR! VENIS RAKİBİNE KÜKRÜYOR! HUMBERTO TEKRARDAN İPLERDEN SEKİYOR VE ROUNDHOUSE KICK! HAYIR! HAYIR! VENIS RAKİBİNİN BACAĞINI HAVADA YAKALIYOR! REVERSE FIGURE FOUR LEGLOCK POZİSYONUNA ALIYOR! YANİ VENIS FLYTRAP! VENIS FLYTRAP! HUMBERTO ACI İÇİNDE ÇIĞLIK ATIYOR! İPLERE TUTUNMAYA ÇALIŞIYOR!

reee5jt.png
2nsqrz3.png


BERTO SON ANDA BACAĞINI DÖNDÜRÜYOR VE KURTULUYOR! VENIS ONA DOĞRU GELİYOR FAKAT BERTO TOPALLAYARAK ENZUGIRI! VENIS YERE YAPIŞIYOR! BERTO TOPALLIYOR FAKAT YAPACAK BİR ŞEY YOK! BU MAÇI KAZANMASI İÇİN HER ŞEYİ YAPMAK ZORUNDA! KENARA ZIPLAMAYA ÇALIŞIYOR VE BAŞARIYOR! ZIPLADI! HİÇ DÜŞÜNMÜYOR VE KENDİSİNİ VENIS'İN ÜSTÜNE BIRAKIYOR! EL TORNILLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOO!

VENIS ÇEKİLDİ! VENIS ÇEKİLDİ! VENIS ÇEKİLDİ! BERTO DA VENIS DE BAYILMAK ÜZERE ARTIK! BERTO DAHA KALKAMADAN VENIS TUTUYOR VE BIG PACKAGE! BU İŞ BURADA BİTER! 1........................2............................

to2ljri.png
ii1rlvi.png


VENIS 3 OLDU SANIYOR VE SEVİNÇLE KALKMAK İÇİN HAZIRLANIYOR FAKAT HAKEM HUMBERTO'NUN İPLERE KOYDUĞU AYAĞINI GÖSTERİYOR! PES ETMİYOR! VENIS ARTIK AĞLAYACAK RESMEN! İKİSİNİN DE GRAM ENERJİSİ KALMADI! SEYİRCİLERDEN ALKIŞLAR VAR! VENIS KALKIYOR VE KÖŞEYE YASLANARAK KARNINI TUTUYOR. BERTO'NUN DA DİĞER KÖŞEDE KALKMAYA ÇALIŞTIĞINI GÖRÜYORUZ! BERTO BİR ANDA KÜKRÜYOR VE VENIS'İN ÜSTÜNE KOŞUYOR! VENIS KARŞILIK VERİYOR VE RİNGİN ORTASINDA BİRBİRİNİ ÖLDÜRMEK İSTEYEN İKİ ADAM GİBİ RESMEN CANLARI İÇİN SON DAMLALARINA KADAR SAVAŞIYORLAR! BERTO'DAN HEADBUTT! VENIS'DEN YUMRUK! ŞİMDİ BERTO'DAN BİR HEADBUTT DAHA! VENIS BURNUNU TUTUYOR VE BERTO BİR ANDA KOLLARI ARASINA ALIYOR VE WING CLIPPER! BİR WING CLIPPER DAHA! 1.................................2..................................

5pbbou7.png


BU SEFER ATAN İSİM VENIS OLUYOR! BU MAÇ NE ZAMAN BİTECEK? İKİSİNDEN DE İNSANÜSTÜ BİR PERFORMANS İZLİYORUZ! BERTO TEKRARDAN TUTUYOR! YİNE WING CLIPPER POZİSYONUNA ALIYOR!

dh5g4pi.png


FAKAT VENIS SON ANDA SIYRILIYOR VE HUMBERTO'NUN BACAĞINI TEKRARDAN YAKALIYOR! AZ ÖNCE YAKALADIĞI GİBİ! VENIS FLYTRAP! VENIS FLYTRAP! HUMBERTO ACI İÇİNDE HAYKIRIYOR! VENIS GÜCÜNÜN SON DAMLASINA SON KIRINTISINA KADAR SIKIYOR RESMEN! BERTO ELİYLE İPLERE TUTUNMAYA ÇALIŞIYOR! İPLERİ ARIYOR! FAKAT DAYANMASI ÇOK ZOR! İPLERE UZANIYOR....

l30jqa6.png


FAKAT İPLERE YAKLAŞTIĞI VENIS ONU KENDİSİNE ÇEKİYOR VE TEKRARDAN RİNGİN ORTASINA ALIYOR! BERTO UMUTSUZ BİR ŞEKİLDE KAFASINI YERE GÖMÜYOR! ACI İÇİNDE BAĞIRIYOR! GÖZÜNDEN YAŞ GELECEK RESMEN! BERTO'NUN İPLERE TUTUNMASI NEREDEYSE İMKANSIZ! BERTO'NUN BİLİNCİ KAPANMAYA BAŞLIYOR! ELİNİ HAVAYA DOĞRU KALDIRMAYA ÇALIŞIYOR FAKAT O AYAKTA KALMAYA ÇALIŞTIKÇA VENIS SIKMAYA DEVAM EDİYOR! EĞER BAYILIRSA KARİYERİ BİTECEK!

em36og8.png


HUMBERTO'NUN ELİ YERE DÜŞÜYOR! GÖZLERİ HALA YARI AÇIK FAKAT ELİNİ HAREKET ETTİREBİLECEK HALİ YOK! HAKEM KONTROL EDİYOR VE ELİNİ KALDIRIYOR FAKAT HERHANGİ BİR TEPKİ ALAMIYOR!

AMA RİNGİN DIŞINDA BİR HAREKETLENME OLUYOR! NE OLUYOR?

bzuun0a.png


Humberto Garza: Angel? Primo?

Humberto gözleri yarım açık bir şekilde ringin ve iplerin dışına bakıyor. Venis bir yandan sıkmaya devam ediyor bacağını! Fakat Berto artık herhangi bir acı çekmiyor gibi davranıyor!

Val Venis: Pes et artık kahrolası piç!

Humberto Garza: Geri mi geldin kuzen? Beni... Beni yalnız bırakmadın.

Humberto gülümsüyor! İlk defa yalnız kalmamanın verdiği mutluluk ile gülümsüyor.

dra7j5o.png


Humberto Garza: B- Başın kanıyor. Başın kanıyor kuzen. Neden başın kanıyor? Bunu sana kim yaptı? KİM YAPTI?

Val Venis: NELER SÖYLÜYORSUN APTAL HERİF? PES ET ARTIK! BİTTİ GARZA! BİTTİ!

Humberto Garza: Kimin yaptığını... Kimin yaptığını biliyorum sanırım. Ben... Özür dilerim Angel. Her şey için. Tüm bu olanlar için üzgünüm kuzen.

hrqalnu.png


Humberto kendi kendine sayıklanıyor. Gözlerinden yaşlar gelmeye başlıyor. FAKAT HALA KENDİNDE DEĞİL! BİR AN TEKRARDAN CANLANIR GİBİ OLUYOR! JOHNNY MAYHEM'İN RİNGİN DIŞINDAKİ HAREKETLİLİK OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ. SÜRÜNEREK KENARA TUTUNMAYA ÇALIŞIYOR! ELİYLE KENARA TUTUNUYOR VE RİNGİN İÇİNE BAKIYOR.

HAKEM ONA BAKIYOR VE RİNGİ TERK ETMESİNİ SÖYLÜYOR. FAKAT MAYHEM HAKEMİ DİNLEMİYOR! RİNGE GİRMEK İÇİN SÜRÜNÜYOR! O SIRADAN CEBİNDEN BİR ŞEY ÇIKARTIP HAKEM GÖRMEDEN RİNGİN İÇİNE FIRLATIYOR!

pmu0af4.png


O SIRADA HUMBERTO BİR ANDA TEKRARDAN CANLANIYOR RESMEN! TEKRARDAN HAYATA GERİ DÖNÜYOR! VENIS DAHA FAZLA SIKIYOR FAKAT HUMBERTO BİR ANDA AYAĞINI TÜM GÜCÜYLE VE BELİNİ SAKATLAMAK PAHASINA TERS DÖNDÜRÜYOR VE VENIS'İN BACAKLARI ARASINDAN KURTULUYOR! VENIS ONA DOĞRU GELİYOR FAKAT BERTO'DAN BİR KAFA! HUMBERTO'YA YOĞUN BİR DESTEK VAR! ÇOK YOĞUN! BERTO YERE DÜŞER GİBİ OLUYOR FAKAT KENARA TUTUNUYOR VE KALKIYOR! VENIS YERDE YÜZÜNÜ TUTUYOR!

J8hGdW1.png


BERTO ARKASINI DÖNÜYOR FAKAT DÖNDÜĞÜ GİBİ YERE KAPAKLANMASI DA BİR OLUYOR! SURATINA BİR MUŞTA DARBESİ YİYOR! AZ ÖNCE MAYHEM RİNGE MUŞTA ATMIŞ! VENIS MUŞTAYI KAPTIKTAN SONRA ÇOK SERT BİR YUMRUK İLE YIKIYOR BERTO'YU! HER ŞEYİ BAŞLATAN MUŞTA! Humberto'nun, Angel'e geçirdiği muşta! Val Venis'in geçen ay Humberto'nun yüzünde kullandığı muşta! Ve yine bir muşta ile darbe! Seyirciler sessiz! Bazılarından yuhalama var ama büyük çoğunluğu sessiz ve kızgın. Val Venis kendisini Humberto'nun üstüne bırakıyor! 1..........................2...........................

3.

jrmGfYt.jpeg
ZfHqVvb.jpg


Kazanan: Val Venis
Kariyeri Sona Eren: Humberto Garza

Q9HBtum.jpeg


Arenadan çıt çıkmıyor! Bundan görevliler bile etkilenecek olsa ki, Val Venis'in arenadaki tüm ciddiyeti bozacak o giriş müziği çalmıyor bile. Zaten çalsa bile Val onu duyacak durumda değil. Öylece duruyorlar. Yan yana, dip dibe. Kariyeri biten ve kariyerini sürdüren iki isim. En başından beri bu maçı koklayan iki isim. PGW'nin yapıtaşı hikayelerinden, The Sex vs. Garzalar... Burada bitiyor. Val Venis, Garzalardan Humberto'nun kariyerini bitiriyor.

VIolhhF.png
FiQao6b.jpeg


İki isim de yerde baygınken kameralar Johnny Mayhem'i gösterdiğinde ve dev ekranda bu görüldüğünde tüm arenadan inanılmaz bir yuhalama işitiyoruz! Seyirciler ellerindeki bira şişelerini, patlamış mısır kutularını ona fırlatmaya çalışıyorlar! Genç ve potansiyelli bir güreşçinin kariyerinin son bulmasına sebep olan Johnny Mayhem, bununla birlikte şüphesiz ki tarihin en büyük orospu evlatlarından biri olarak anılacak! O da bunun bilincinde ve... Ringdeki Val Venis'e doğru bakıyor. Her şeye rağmen, geçen onca zamana rağmen yine kendini durduramadı ve gösterdi. Mayhem, Val'ı atlatamadı. Hiçbir zaman. Şimdi yavaş yavaş sürünerek ayağa kalkıyor ve ringe giriyor. Orada bilincini yitirmiş şekilde öylece yatan bir senelik dostu Val Venis'in yanına öylece kıvrılıyor. The Sex belki de... Belki de uzun yıllar boyu akıldan çıkmayacak bir poz veriyor.

c76pbru.png


Bu sırada yavaş yavaş ayağa kalkan ve yan yana yatan The Sex ikilisini gören Humberto Garza, tepkisiz şekilde... Biraz da ağlayacak gibi olup, gücenmişlik haliyle karnını tutarak bu buz tutmuş, çıt çıkmayan arenanın ringinden aşağı inip saçlarını yukarı kaldırıyor. Biraz ilerledikten sonra arkasını dönüp belki de son defa, PGW'nın ringine bakıyor. Birlikte yan yana yatan Val ve Mayhem'i süzüyor ve... Gözleri dolarak, yüzü ağlamaklı şekilde onları işaret ediyor. Bunu yaparak kabulleniyor. Kan bağı değil can bağı kazandı. Garzalar birbirini koruyamadı ama The Sex korudu.

s8uvo0e.png


Humberto belki de bunu zaten biliyordu. Ama sadece görmek istedi. Yalnızlık denilen olgu onun peşini asla... Asla bırakmayacaktı. Tarihin en büyük şovunda, en büyük maçında, kariyerini ortaya koyduğu ringde bile, hikayesi yalnızlıkla noktalandı. Tek istediği öz kuzeniyle, Johnny ve Val'ın birlikteliği gibi bir birliktelik olan bu adam bir sene boyunca bu duyguyu hiç yaşayamadan kariyer maçını kaybedip buradan gidiyor. Üstelik, The Sex'e imrenerek gidiyor. Bir dönemin sonuna canlı canlı tanık olan bizler, Humberto'nun tek başına gerçekleştirdiği bu yürüyüşünü arenanın tepesinden izlerken WrestleMania: London'ın birinci gününün sonuna geliyoruz.

WrestleMania: London - Day I
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024
All Rights Reserved ©

 
Üst
Click here to login using your socials account