WWE NXT Tartışma Konusu | 18.06.2024


Bero

Cm Punk'a Hasım, Dominik Mysterio'ya Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,502
Mesajlar
3,893
Beğeni sayısı
1,290
PG Nakit
3,490
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
NXT Şampiyonluğuna Hak kazanmak İçin Battle Royal
Kazanan: Je'Von Evans




Roxanne Perez & Lola Vice def. Lash Legend & Jakara Jackson vs. Jacy Jayne & Jazmyn Nyx

Kadınlar Kuzey Amerika Şampiyonluğu
Kelani Jordan (c) def. Michin


Oba femi ringde!

Oba Femi, Kuzey Amerika Şampiyonluğunu başarıyla koruduktan sonra hâlâ ringde durmanın kendisi için çok tanıdık bir duygu olduğunu söylüyor. Wes Lee ve Joe Coffey'nin "NXT "nin sunabileceği en iyi iki isim olduğunu ve kimsenin unvanını elinden alamayacağını söylüyor.

Wes Lee'nin müziği duyuluyor ve ringe geliyor. Kuzey Amerika Şampiyonluğunu Femi'nin elinden alacak kişinin kendisi olduğunu ve Femi'nin Battleground'da kendisini asla tuş etmediğini söylüyor. Femi, Lee'nin Kuzey Amerika Şampiyonluğuna olan takıntısının kendisini rahatsız etmeye başladığını ve Lee'nin kendisini Femi'ye karşı bire bir test etmek istediğini söyledi. Bu akşamın erken saatlerinde Number One Contenders Battle Royal'e katılma fırsatı olduğunu, ancak tüm enerjisini Kuzey Amerika Şampiyonluğunu yeniden kazanmaya odaklamak için bunu reddettiğini söyledi.

Femi, Lee'ye onunla işinin bittiğini söyleyip ayrılmak ister, ancak Lee onu durdurur ve Femi'ye ona sırtını dönmemesini söyler. Lee, Femi'nin her şeye sahip olduğunu ve her hafta manşetlere çıktığını söylüyor ve ona tüm zamanların en büyük Kuzey Amerika Şampiyonu muamelesi yapıldığını söylüyor. Femi'ye bu konuda bir şeyler yapma şansı olduğunu söylüyor ve unvanını kendisine karşı bire bir savunması halinde Femi'ye farklı bir Kardiak Kid göstereceğini söylüyor.

Femi, Lee'nin de taraftarlar gibi kendisine çok güvendiğini söylüyor. Tek derdinin rekorlar kitabını değiştirmek olduğunu söyledi ve Lee'ye Kuzey Amerika Şampiyonluğu için bire bir şans verdi ancak unvanı elinde tuttuğu sürece bir daha asla bu unvan için mücadele etmemeyi kabul ederse. Lee onun şartlarını kabul eder.



Fallon Henley def. Carlee Bright

Chase U def. The OC

Ethan Page def. Je'Von Evans


Maçtan sonra Page, Williams'ı anons masasında görür. Shawn Spears ringe girip Evans'a yumruklar atarken ikili birbirine girdi. Williams daha sonra ringe girip Spears'a yumruklar atar, ancak Page Spears'a katılıp Williams'ı döver. Evans daha sonra üst ipten uçarak Page ve Spears'ı double Cutter ile yere serer.


 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: