RPG Son Posta

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
2,958
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena

EZOHayN.jpeg

"The Penis" Val Venis yüksek maskülen tavırlarla giriş yapıyor. Bir süredir yanında görmediğimiz havlusunu yine getirmemiş. Kot pantolon ve kolyesiyle jilet gibi. Ringe girip seyircileri süzüyor. Bu, o büyük maç öncesi son konuşması olacak ve belki de şirketteki de... Bunun değerini bilmenin de etkisiyle normalden daha uzun süre izliyor seyirciyi sükunetle. Arenayı bakışlarıyla tarıyor. Bir ara spiker takımıyla göz göze geliyor ve onlara baş selamı veriyor. Ardından yavaşça söze giriyor.

Val Venis: Hello ladies...

Arenadakiler ilk defa tek bir ağızdan cheer atıyor bu girişe.

Val Venis: Wrestlemania'ya sayılı günler kalmışken hala söylemem gereken şeyler olduğunu fark ettim. Bir daha fırsatım olmayacağından değil, sadece en uygun zaman şimdi olduğundan buradayım. Çünkü ben çalınmış Wrestlemania anımı, hırsızın elinden söküp alacağım ve yuvada kalan kişi olacağım...

Val Venis: Soyadının onun için ifade ettiği anlamın gayet farkındayım. Garza... Garza'lar... Bir kartel ailesi... Ne olursa olsun arkanda duran soydaşlar... İyi günde kutlama yapıp gülebileceğin; kötü gündeyse beraber üzülüp çözümler arayacağın... Bunun ne demek olduğunu hiç bilmiyorum desem şaşırmayacaksınızdır herhalde. Beni iyice tanıdınız, öyle değil mi? PGW, bunca yıl sonra beni daha yakından tanıdığınız yer oldu. O halde bir ailem olmadığını da biliyorsunuzdur. Annemi hiç görmedim. Babamı onlu yaşlarımın sonunda kaybettim. Kız kardeşimi yıllardır görmüyorum. Soğuk ülkenin insanları da soğuktur. Akrabalarımı hiç aramadığım gibi, onlar da beni aramadı. Kıt kanaat geçindiğim zamanlarda, milletin hayatını siken türden şeyler satmayı teklif edecek bir kuzenim de hiç olmadı. Açıkçası bunlarla, gurur da duyuyorum. Çünkü beni doğrudan mücadelenin ortasına attı.... Çünkü benim kendi düşüncelerim var ve bir grubun parçası olduğumda dahi, doğrularımı söylemekten çekinmem. Fakat insanlar buna alışkın değil. Hele hele sizi ailenin bir parçası olarak görmek isteyenler... Mayhem'le ne yaşadıysam sebebi buydu. Tyler Reks ve Tyler Bate'le de... Arkadaşları olduğumda hatalarını görmezden geleceğimi umdular. Hepsi de duygularıyla hareket ediyordu. Tıpkı Latinler gibi. Sıcak ülkenin cıvık insanları... Her şeyi uçlarda yaşayan, bir günü öbürüyle örtüşmeyen, düzensiz, düşüncesiz, özel alanların olmadığı, vıcık vıcık bir yaşam tarzı...

Venis'in suratından tiksinçlik akar.

Val Venis: Bu yüzden küçükken babamla kamarada baş başa kaldığımız o karanlık gecelerde, bana bakıp bir aile olduğumuzdan bahsettiğinde inanmış gibi yapardım. İki kişilik aile diye bir şey olmaz Berto. Bunu bilirdim. Babam, aradığımı sanır ve kendince beni avuturdu. Belki de kendini teselli etmeye çalışıyordu, bilmiyorum. Fakat ben, babamın sandığından da güçlüydüm. Mutlu çekirdek aileler gördüğümde keyfim kaçmazdı. Keyfimi kaçıran şey, diğerlerinin varlığına bağımlı hale gelmiş o kişilerin tek başlarına denize girmeye çalıştıkları o nadir anlarda "su soğuk" diye sızlanarak hemen artlarına bakmalarıydı. Yardım bekleyen gözlerle...

Val Venis: Hiçbir zaman Mayhem'den yardım istemedim. O, kendi yaptı. Yaptığındaysa niye yaptın diyecek halim yoktu. O ise benden her zaman yardım istedi, adalet terazisini parçalamayı göze alarak. Ağlak surat ifadesiyle sürekli mızmızlanıp bir şeyler isteyen, kendine yetemeyen bir adam...

Venis kafasını olumsuz anlamda sallar.

Val Venis: Şu da bir gerçek ki, Berto Garzalar olmadan bir hiç. Aynı, yalnız bir Johnny Mayhem gibi. Bunu son zamanlarda daha da iyi görüyorum. Kılını bile kıpırdatmadan ana kemer şampiyonu olan adamdan, PGW'ye dair dostane fikirleri olmayan bir güreş teröristini Wrestlemania'ya yanlışlıkla şampiyon olarak gönderen adama... Tanrı aşkına ese, ne zaman büyüyeceksin? Ne zaman kendi ayakların üzerinde durabileceksin? Omzuna giren biri olmadan, ne zaman kendi başarı hikayeni yazacaksın?... Hayır Berto. Sen bunu hiç denemedin ve bu yaştan sonra bu viraj epey keskin. Belki de Johnny'nin soyadını Garza yapıp alışık olduğun aile torpilini ondan ummalısın. O, bu görev için biçilmiş kaftan. Kıyafet değiştirir gibi soyad değiştirmekten çekinmez, yaptığı iyiliklerin karşılığını bekler.

Kahkahalar atar. Ringde bir süre turlayıp Mayhem adına yapılan tezahüratları dinler. Yavaştan ciddileşir. Canı sıkkın gibidir.

Val Venis: Aileler de, Berto, doğar yaşar ve ölürler. Sen de biliyorsun ki, Garzaların süresi doldu. En zayıfınız sona kaldı: (Eliyle işaret ederek.) Sen! Wrestlemania'da seni yendiğimde Garzaların üstüne bir çizik atacağım ve sizi unutacağız primo. Garza'ları unutacağız.

Müzik çalarken mikrofonu bırakır. Köşe gönderlerine çıkıp tauntlarını atar. En ön sırada onu yuhalayan esmer bir kadınla söz dalaşına girer. Bu- Bu Angel Garza'nın karısı!! Yanında da iki çocuğu var! Hararetli bir şekilde tartışırlarken Venis'in "Genç yaşta dul kalmak zordur. Ne zaman alevlenirsen ara." diyerek eliyle telefon işareti yaptığını görürüz. O bölgede gerginlik iyice artarken kameralar kapanır.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: