Kameralarımızda London Day 1'da Alberto El Patron ile PGWC adaylığı için maça çıkacak olan Jey Uso var.
Jey Uso: Aloha PGW evreni... Alberto Del Rio ile yapacağım maç, PGW Dünya Şampiyonluğu için çok önemli bir adım olacak. Alberto, uzun bir süre boyunca dünya şampiyonluğunu elde etmek için savaşmış bir isim. Ancak ben de bu kemerin bana ait olduğunu düşünüyorum. Bizim aramızda sadece bir galibiyet belirleyecek ve o galibiyetin sahibi, CM Punk ile karşılaşacak. Benim için bu sadece bir maç değil, şampiyonluğa giden yolun başlangıcı. Alberto, senin tecrübeni ve yeteneklerini biliyorum ama benim için bu ringde sadece bir kişi var, o da benim. Şampiyon olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım ve seninle karşılaşmaktan onur duyacağım. Alberto, seninle yapacağımız maç, PGW Dünya Şampiyonluğu için bir adım. Senin gibi deneyimli bir isimle karşılaşmak benim için büyük bir şeref ama bu gece benim gece olacak. Bu kemer, benim ailemin mirası ve benim geleceğim için savaşacağım. Alberto, seninle kıyasıya bir mücadeleye gireceğim ve sadece bir galibiyet beni CM Punk'la karşı karşıya getirecek. Senin tecrübeni ve yeteneklerini biliyorum ama ben buradayım, bu ring benim evim ve şampiyonluk yolunda hiçbir engel beni durduramaz. London Day 1'da bana yaptıklarının acısını çıkartmanın şerefine sahip olacağım ve ringde sadece bir galip olacak o kişi ise ben olacağım.
Jey Uso: CM Punk, seni bekliyorum. O gece Alberto Del Rio ile hesaplaşacağım ve sonra sıra sana gelecek. Şampiyonluğun kapıları açık, ama içeri girecek olanın ben olacağım. Alberto, o gece geldiğinde seninle hesaplaşacağım ve senin tecrübeni test edeceğim. Ancak şunu unutma: bu gece sadece bir galip olacak ve o galip ben olacağım! CM Punk... Senin adını saydığımda bile ringde bir fırtına kopuyor. Sen uzun yıllar boyunca bu sporun zirvesinde durdun, adını efsaneleştirdin. Ancak şimdi benimle yüzleşme zamanın geldi. Seninle yüzleşmek, benim için sadece bir fırsat değil, aynı zamanda bir meydan okuma. Senin tecrübeni, senin yeteneklerini biliyorum. Ama senin için geliyorum Punk. Day 2 için hazırlan seninle olan her şeyi unutacağım ve sadece şampiyonluk hedefine odaklanacağım.
Jey Uso: PGW Universe, bugün burada olmaktan gerçekten onur duyuyorum. Bu ring, benim aile mirasımın bir parçası. Bu kemer, benim onurum ve şerefimi temsil ediyor. Ailemin izinden giderek, bu şampiyonluk yolunda ilerliyorum. Alberto Del Rio gibi tecrübeli bir rakiple karşılaşmak benim için büyük bir fırsat ve sorumluluk. Büyük gün geldiğinde burada olan herkesi temsil ediyorum. Bu gece, her birinizin desteğiyle güçleneceğim ve zaferi kazanacağım. CM Punk'ı devirip PGW'nun şerefini kurtarmak çok keyifli olacak.
Sözlerini bitiren Jey mikrofonu fırlatıp seyircilerin ''FEIN FEIN FEIN'' chant'leri eşliğinde ringden ayrılıyor...