WWE Smackdown Tartışma Konusu | 14.06.2024


Katılım
30 Haz 2023
Konular
1,829
Mesajlar
4,726
Beğeni sayısı
887
PG Nakit
465
Konum
Kocaeli
Favori Güreşçi
CM Punk
1
Naomi def. Chelsea Green

Baron Corbin arka alanda Nick Aldis ile konuşuyor. Bu sırada Legado del Fantasma ekibi muhabbeti bölüyor. Geçen hafta Apollo Crews'a saldırmalarından ötürü Aldis tarafından para cezasına çarptırılıyorlar ve bir daha böyle bir şey yaşanırsa daha büyük sonuçları olacağını söylüyor. Apollo Crews temize çıkmış güreşmek için. İkili bu gece maça çıkacaklar.

Sırada Grayson Waller Effect var. Glasgow'a bir kaç tur salladıktan sonra, #DIY ekibini davet ediyorlar ringe ve ekip geliyor. #DIY ekibi Grayson Waller ve Austin Theory ikilisinin arasını bozmaya çalışıyorlar ve geçen haftadan yaşanan görüntüyü, Waller'ın Theory'i kullandığını söylüyorlar. Waller'da bu görüntüyle oynanmış diye durumu kurtarmaya çalışıyor. Bu gece kemer maçına çıkmak istediklerini söylüyorlar ama Waller buna müsaade etmeyeceğini tek yapmaya çalıştıklarının ikisinin arasını bozmaya çalışmak olduğunu söylüyor. Gargano tek başına birebir Theory ile konuşmaya çalışıyor. Ama bu sırada Waller saldırıyor Gargano'ya. O sırada ringde ortalık karışıyor. En sonunda #DIY ekibi ringde ayakta kalan ekip oluyorlar.

Kevin Owens'ın arka alanda yanına Street Profits ve B-Fab geliyor. Bloodline'a sallıyorlar birlikte. Owens'a bugün çıkacağı maçta yanlarında olacağını söylüyorlar.

Santos Escobar def. Apollo Crews

Cody Rhodes ringe geliyor büyük bir reaksiyon ile ardından AJ Styles, Luke Gallows ve Karl Anderson geliyorlar. Cody adam gibi gel yüz yüze konuşalım diyor. AJ ekibini arkaya yolluyor ve ringe geliyor. Cody'e başladığı her şeyi yarıda bırakıp gittiğini söylüyor. WWE'yi yarıda bırakmış, ROH'ı bırakmış, kurduğu şirketi yarıda bırakmış. Cody her zaman kendi kariyeri üzerinden bahis oynamış ve her zaman kazandığını söylüyor. WWE kemeri için hak kazanmak adına Mark Henry olması gerektiğini söylüyor bir günlüğüne. Yarın gece ''I Quit'' dedirteceğini söylüyor. AJ'de hemen bunu alıp ne kadar içten söylediğini bunun kanında olduğunu söylüyor. Kemeri kazanmak için her şeyi yapacağını söylüyor AJ.

Arka alanda Street Profits var. Tam lafa gireceklerken Bloodline ekibi saldırıyor onlara.

Nia Jax def. Michin

Logan Paul ve LA Knight Puerto Rico'dan görüntüleri geliyor. LA Knight, Paul'un havuzunda falan yüzüyor.

Carmelo Hayes tribünlerin arasından çıkıp bu ne saçmalık diyor. Melo önümüzdeki hafta MITB için eleme maçına çıkacağını ve kendi şanslarını kendi yarattığını, şansı kovalamadığını, şansın onu kovaladığını söylüyor. Melo In The Bank olacağını söylüyor.

Arka alanda Bloodline ekibi var. Aldis geliyor yanlarına ve Tonga ve Loa'yı Solo Sikoa'nın maçında kenarda olmasını yasaklıyor. Eğer ringin yakınında gözükürlerse Solo diskalifiye olacakmış.

Alba Fyre ve Isla Down ikilisi memleketlerinde seyirci önünde Clash of the Castle'da kemerleri kazanacaklarını söyledikleri bir promo kesiyorlar.

Solo Sikoa def. Kevin Owens

Maçtan sonra Bloodline ekibi Owens'a saldırıyorlar fakat yardımına Randy Orton geliyor! Orton ve Owens ringi dağıtıyorlar ve şovumuz böyle sona eriyor.​
 

agaoglu23

belair
Katılım
2 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
2,274
Beğeni sayısı
589
PG Nakit
345
Favori Güreşçi
Bianca Belair
Valla ambiyansı överek başlıycaz yine yazımıza, WWE'yi ABD dışına çıkaran kimse ondan allah razı olsun, biz razıyız çünkü. Çok çok iyi hareket ya.

Şovdan notlar şeklinde vereceğim bu şova yorumları.

* Apollo ve Baron Corbin ikilisine yorum dahi yapamıyorum, bambaşka bir ikili geldi resmen.
* Legado Del Fantasma LWO feudu bitince sevinmiştim ama Legado acayip boşluyor bence şuan, daha düzgün feudlarda görmek isterim.
* Profits'in Bloodline işine girmesi .çok enteresan, Lashley'i de belli ki Owens ve Orton'la birlikte düşünüyorlar, gönder gelsin.
* Alba Fyre çok tatlı, dün sahada olsa 5 değil 4 yerlerdi.
* DIY- Theory&Waller segmentine BAYILDIM, Theory'nin face turn yolculuğu çok keyifli ilerliyor, izlemesi büyüük keyif.
* Orton babanın müziği NE ZAMAN duysam o zaman gaza gelirim.
* LA-Logan maçı hemen olsun ve kemer full timer birine geçsin.
* Naomi-Chelsea maçına yorumum Blair Davenport. Umudumuz büyük.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: