RPG karmaşanın göbeği


Layne Staley

🍓 original
Katılım
2 Tem 2023
Konular
15
Mesajlar
1,310
Beğeni sayısı
532
PG Nakit
15
Favori Güreşçi
alper mizanin
maxresdefault.jpg


Seth Rollins'i neredeyse karanlık diyebileceğimiz kadar kısık ışıklı bir odada buluyoruz. Onu gördüğümüz ilk andan itibaren konuşmaya başlıyor. Kameralarımız, onu yandan çekerken o, karşısına bakarak konuşuyor. Bir kişiye karşı bakarak konuşuyor.

Seth Rollins: "Kardeşim, işte tam olarak bir karmaşanın göbeğindeyim. Bir yandan içimdeki kararlılık, içimdeki arzu, diğer yandan ise vicdanımın hala taşlaşmamış, güneşli kısmı. Öyle ki, iki taraf da omzumun bir köşesinden diğerini aşağı iteklemek için bir çaba sarf ediyor. Rhodes'un hikayesine artık bir son söz yazmak istiyorum. Tutkuları sayesinde ayakta kalan, bunun için yaşayan birisi olarak bu bana bir nevi hayat veriyor, ama Liberty... Liberty'nin yüzündeki korkuyu görmek içimden bir şeyleri tuzla buz etmese de çatlattı. Onun yanına gidip gözlerini kapatmak zorundaydım çünkü buna daha fazla dayanamazdım. İlk defa hata yaptım. İlk defa. Hesaplamalarımın, öngörülerimin beni yanılttığı belki de ilk andı ve şunu sana açıkça söyleyebilirim; bunun yaşanmaması adına feda edebileceğim doğru hesaplarımın sayısı tahmin edeceğinden daha fazla. O kız, bunların hiçbirine şahit olmamalıydı. Kendimi bir savaşın içerisinde buldum. Kabul, bu savaşı getiren de bendim fakat bazı noktalarda kontrolün artık elimden kaydığını hissediyor gibiyim. Elimde kılıcım, koca bir meydan muharebesinin içinde avare avare sağa sola bakınıyor gibi hissetmeye başlıyorum. Evet, bu hikayenin son sayfasını kaleme almak için mürekkebimi bileyliyorum. Bu doğru, ama buna ekleyeceğim her bir satırda masum insanların da zarar görmeye devam edeceği ihtimali beni endişelendiriyor. Kardeşim, bilirim ki savaş duygu tanımaz. Fakat bu çatışmanın içerisinde bile vicdanıyla vedalaşmış bir cellada dönüşmek istemiyorum. O ve ben dışında, bu savaş kimsenin sakalını bile kesmemeliydi. İşlerin geldiği bu noktada bunun böyle olmaya devam etmesi için dümeni ne kadar dengede tutabilirim, bu gemiyi alaboraya kurban etmeden kıyıya nasıl yanaştırabilirim, belki de 38 yıldır ilk defa bir karmaşanın bu kadar göbeğindeyim."

Seth Rollins: "Bu hikayeyi, kıvılcımlarını etrafa sıçratmadan noktalamak yalnızca benim için değil, PGW için de önemli. Belki de bu son sayfa, bir dönemin kapanması, yeni bir dönemin açılması anlamına gelecek. Yıllar sonra geriye dönüp bakıldığında bu kapıyı açan, bu yeni dönemin temelini atmış olan mimarın Seth Rollins'den başkası olmadığını bilecek insanlar olacak. İçimdeki bu karmaşayı bir an önce çözmem gerektiğini biliyorum. Kağıt gibi keskin bir ipin üstünde yürüyorum. Kardeşim, bu kağıt beni keser mi?"

DXPPrMAX0AAx6W4.jpg


Rollins, karşısındakinin konuşmasını dinlemeye başlıyor fakat kameralarımız o kişiye doğru dönmüyor. Kadraj, hala yalnızca Rollins'i içinde tutuyor.

?: "Karmaşaların göbeğinde koca bir hayat geçirdim...kardeşim. Seni belki de senden daha iyi tanıyacak kadar vaktimiz oldu. Sırt sırta verdiğimiz, yumruk yumruğa verdiğimiz, birbirimizi yediğimiz, birbirimizi...uzaktan izlediğimiz. Problem şu ki Colby, sen gerçekten çok şey biliyorsun. Problemin kendisi çok şey biliyor olman değil, çok şey biliyor olmanın farkında olman. İşte bu, senin gözlerine zaman zaman perdeyi indiren şey. Girdiğin her savaşta cephaneni dibine kadar kullanıyorsun. Aklını, gücünü, sınırlarını zorluyorsun. Çok detaycısın. Benim gibi değilsin. Ben, düşünürüm ve kafamda bir pürüz oluşturmuyorsa sonuna kadar yürürüm, bu yolda karşıma çıkanların eline de basmaktan çekinmem. Ama sen, yola çıkarken bile ihtimalleri düşünürsün. Hep böyleydin. Alternatifler, "what if?"ler, gırla." Bu seni zehirliyor. Zehirliyor, çünkü kendinden bu kadar verdiğin planların tutmama ihtimaline yer vermiyorsun hayatında. Planların her zaman tutmaz Colby. Seth Rollins bile olsan, hesapta olmayan şeyler resmettiğin bütün tabloyu bozar ve sana düşen tek şey eline yeni bir fırça alıp yeniden dizayn etmek olur.

?: "Vicdanınla deve güreşi oynamayı bir kenara bırak. Arzunun ne olduğunu hala biliyorsun. Yüreği taşlaşmış bir adam olmadığını ve olmayacağını biliyorum. Bu savaş, iki kişilik. Bu deftere kimi dahil edip, kimleri etmemen gerektiğinin de bilincindesin. Son satırı getirdiğinde geriye dönüp bir kibrit çakman gerekecekse eğer, ki ben bu konuda tecrübelere sahibimdir, tereddüt etme."

?: "yalnızca yapman gerekeni yapmış olursun. sana güveniyorum."

kameralar bu kişi konuşmasını bitirdikten sonra ona doğru dönüyor.

8wup6ff.jpg


Görüntü son buluyor.​
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: