RPG ❌3


Katılım
3 Tem 2023
Konular
58
Mesajlar
5,164
Beğeni sayısı
1,260
PG Nakit
770
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
cjbez15.jpg


Alberto "El Patron" Del Rio: P*W… işte sizin hak ettiğiniz şey. Belki sizden de fazla hak eden tek kişinin, günün sonunda karşılaştığı tek gerçek. Yani benim. Söylediklerim belki size ilginç gelecek olabilir, fakat günün sonunda… belki de her şeyin sonuna yaklaşmışken bazı gerçekleri size olduğu kadar kendime de itiraf etmem gerekiyor. Çünkü sizden, bu şirketle ilgili her şeyden artık… iğreniyorum. İğrenmek. Evet, doğru kelime bu. Artık hiçbir şeye tahammül edemiyorum ve bunun en büyük sorumlusu siz değilsiniz, benim. Çünkü tüm bunların olmasını ben sağladım. PGW için ne kadar savaşsam da, günün sonunda en çok nefret edilen adam daima ben oldum. Sanırım, ben dünyanın en kötü adamıyım. (tebessüm ediyor.) Günün sonunda burada oturmak hala garip geliyor aslında, birkaç hafta sonra burada oturmak için başka bir sebep bulabileceğimden de emin değilim. Çünkü kariyerimin son dönemini, sadece bir yalan üzerine kurdum. X3. Bunun umurumda olduğunu mu sanıyorsunuz? Sizce kanıtlayacak bir şeyim mi kaldı? Şirketin ilk gününden bugüne benim kadar damgasını vurabilen ikinci bir isim bile var mı? Hayır… hayır, yok. Daha önce yaptığımı yaptım. Kendim için bir şeyler uydurdum. Bu işten, bu rezillikten biraz daha geç kopmak için. Tıpkı WWE’de yaptığım gibi, tıpkı iMPACT’te yaptığım gibi, tıpkı AAA’da yaptığım gibi. Kendime yeni bir yalan uydurdum, çünkü PGW’da, sizler de, tıpkı diğerleri gibi, hiçbir şey hak etmiyorsunuz. Günün sonunda bu ringe şirketi sansürleyip gelen, kendini diğer şirketin bir devrim lideri olarak gösteren adamı bile benden daha çok bağrınıza basacağınızı biliyorum, ki bu zaman zaman kabul etmesi güç olsa bile. Günün sonunda kendini ‘döl’ olarak adlandırıp, sizleri aylarca yüzüstü bırakan kişiyi bile benden daha çok bağrınıza basacağınızı biliyorum. Bu yüzden PGW’u da sikeyim, sizi de. Ne bu şirketin kalmayan gururu umurumda ne de x3. Umurumda olan tek şey sadece kendim, tıpkı en başından beri yapmam gerektiği gibi. Ki bunu yaptığımda, beni şu an olduğum adamdan daha fazla seveceğinizi biliyorum. Ama dedim ya, sevginizi de sikeyim. Çünkü hak ettiğiniz tek şey bu.

c8wxvyw.jpg


Alberto "El Patron" Del Rio: Günün sonunda, Londra’da neler olacak bilmiyorum. Belki bir kez daha tarih yazacağım ve siz bunu umursamayacaksınız. Belki Rikishi’nin oğlu yine benim sayemde hayatının en önemi başarısını kazanacak ve bunu hep beraber günlerce, haftalarca, aylarca kutlayacaksınız. Belki de bu şirketin içindeki virüs, devrimcimiz kemerini koruyacak ve onun adına tezahüratlar yapmaya devam edeceksiniz. Her şey birer ihtimal. Fakat en az hoşunuza gideni biliyorum ve bunun için uğraşacağım, çünkü mutlu olmayı hak etmiyorsunuz. Ben, her şeyimi bu şirket için verdim! Sizi bu şirketin kangrenlerinden kurtardım durdum! Angel Garza’yı bitirdim, Humberto Garza’yı bitirdim, Titus O’Neil’i bitirdim, bu şirketi tüm virüslerinden arındırdım ve aldığım tepki, teşekkür yerine yine mi sen? Bu şirkete adım attığım günden beri yaptığım tek şey bu! Bu şirketin arkasını toplamak. Royal Rumble’da NOW’a karşı, Civil War’da Titus’a karşı, Meksikalıların savaşında kötülere karşı. Ve tüm bu zaferler, bana huzurdan çok huzursuzluk getirdi. Bu yüzden sevgili dostlarım, artık bunun için burada değilim. Yapmam gerekeni yapacağım. Londra’daki maça çıkacağım ve ne x3 için ne de sizleri NOW’ın mikrobundan kurtarmak için savaşacağım. O maça çıkacağım ve kendimi hesabımı kapatacağım, maçtan sonra da omuzumdaki kemer ve buz gibi biramla sizin memnuniyetsiz tepkilerinizi dinleyeceğim. Bunun için yaşıyorum.

b8yo91a.jpg


Alberto "El Patron" Del Rio: Londra’da, ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ve yaptığım şeyler, bir kez daha hoşunuza gitmeyecek. Bayanlar ve baylar, ben Alberto “El Patron” Del Rio… ve siz bunu zaten biliyorsunuz.​
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: