Konnan'a Göre WCW'yu Öldüren 2 Kişi


Centria

nobody
Katılım
2 Tem 2023
Konular
165
Mesajlar
2,188
Beğeni sayısı
776
PG Nakit
300
1
"[WCW'yi öldürenin] Hogan olduğunu hiç düşünmedim. Her zaman [Scott] Hall ve [Kevin] Nash olduğunu düşündüm. Aslına bakarsanız, Eric'in [Bischoff] diğerlerinin yerine Hogan'a bağlandığını söyledim çünkü havalı fikirleri ortaya atanlar onlardı.

Havalı faktör onlardı. O [Hogan] dedi ki, 'Kardeşim, yuhalanıyorum. Kariyerimi yeniden canlandırmak için bir şeyler yapmalıyım.

Kevin Sullivan ve Eric onu [heel olmaya] ikna eden kişilerdi. Fikrini değiştirmediğinden ya da birilerinin kulağına gitmediğinden emin olmak için onu herkesten saklamakzorunda kaldılar. "

kaynak
 

Bay Pekman

Pacman Desu
Katılım
30 Ocak 2024
Konular
1
Mesajlar
164
Beğeni sayısı
53
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Ilja Dragunov
Bak kardeşim. Nash ve Hall tabii ki iyilik meleği değiller. Ama bookerı Russo olan şirketten hayır gelmez. Hangi booker aynı senede Main Event'e 4 kere tezek yağdırarak maç bitirir?
 

Cigaretta

PG.com Kullanıcısı
Katılım
29 Nis 2024
Konular
7
Mesajlar
157
Beğeni sayısı
63
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Edge
Nash ve Hall'un sırtında yükselen Invasion hikayesi Hogan'ın heel turnü ile zirve yapmış ama yine aynı Hogan'ın uzun ve görece sıkıcı kemer tutuşu ile sönmüştü. Arka alanda neler olduğunu tam olarak bilemeyiz fakat gördüğümüz kısım itibariyle Hall ve Nash'ten daha fazla payı var Hogan'ın. 2000 yılında bile kemer tutacaktı beyimiz Russo kazık atmasa.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: