AEW Dynamite Tartışma Konusu | 12.06.2024


Tolgamer

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
374
Mesajlar
3,290
Beğeni sayısı
626
PG Nakit
1,030
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
Şovu Swerve Strickland'in müziği ile açıyoruz, girişte önce klasik dansıyla birlikte Prince Nana gözüküyor, ardaından AEW Dünya Şampiyonu Swerve Strickland gözüküyor ve ikili ringe giriyor. Mikrofonu eline alan Swerve Strickland, birkaç hafta sonra Forbidden Door şovunda Will Ospreay'e karşı maça çıkacağını seyircilere tekrar hatırlatıyor. Will Ospreay'in geçen sene Forbidden Door'da Kenny Omega'ya karşı bir maça çıkarak kazandığını, sonrasında ise Dynasty şovunda Bryan Danielson'a karşı maça çıkarak onu da kazandığını söylüyor. Swerve tam konuyu EVP'lere getirdiğinde Okada'dan gelen "Dur! Dur!" sesleri ile The Elite girişte gözüküyor. Okada önce buranın kimin evi olduğunu soruyor, seyircilerden gelen Swerve Strickland sesine karşılık burası benim evim bi*** diyor ve Matt Jackson ondan mikrofonu alıp Okada adına özür diliyor. Matt Jackson mikrofonu aldığı gibi The Elite'in bütün kadroyu domine ettiğini, Eddie Kingston'ın bacağını sakatladıklarını, AEW takımını da dağıttıklarını, The Elite'in tüm kadroya bedel oldukğunu söylüyor. The Elite'in Blood and Guts maçına çıkacağını söylüyor. Sonrasında mikrofonu Nick Jackson alıyor ve The Elite ringe girip Swerve Strickland'in karşısına dikiliyor. Nick Jackson, kendilerinin oyun değiştiren ve şampiyon olduklarını söylüyor, sonrasında ise 5'e 5 yapılacak Blood & Guts maçında Swerve Strickland'i kendi takımlarına 5. olarak davet ediyorlar. Sonrasında ise Strickland'e Young Bucks'ın yaptığı ayakkabıları kendi ayağından çıkararak Strickland'e veriyor. Swerve Strickland teklifi reddediyor, Prince Nana ise ayakkabıları seyircilere yolluyor. Nick, Strickland'e kırışalım diyor ve ringteki 5'li üstünü çıkartırken Prince Nana ringten kaçıyor. Swerve Strickland, 4 kişiye karşı dövüşecekken Acclaimed'ın müziği duyuluyor. The Elite takımı ringten çıkarken Anthony Bowens, Max Caster ve Daddy Ass ringi basarak Swerve Strickland'e yardıma geliyor. Şimdi de Christopher Daniels girişte gözüküyor ve hemen ringteki herkesin arka alana gitmesi gerektiğini, çünkü burada AEW TNT Kemeri Merdiven Maçı için bir eleme maçı yapılacağını söylüyor, fakat Jack Perry hariç. Çünkü bu maçta Jack Perry'de olacakmış, ring dışında ceketle duran Jack Perry itiraz ederken Christoper Daniels "Bu adamla" diyor ve Dustin Rhodes'un müziği duyuluyor. Ringe girerken Swerve Strickland ile el sıkışan Dustin Rhodes ringe girdiği gibi maç başlıyor.

AEW TNT Kemeri Forbidden Door Eleme Maçı
Dustin Rhodes vs. Jack Perry
Kazanan: Jack Perry (10:05)

Geçen hafta Collision'da The Don Callis Family ekseninde gerçekleşen olaylar ekrana geliyor ve arka alana gidiyoruz. Renee Paquette'nin yanında bu gece Roderick Strong & Don Callis Family'e karşı maça çıkacak olan Kyle O'Reilly, Mark Briscoe & Orange Cassidy 3'lüsü var. Mark Briscoe, çok heyecanlı bir şekilde bu çılgın çocukların rakiplerine acımayacaklarını söylüyor ve hızlı adımlarla gidiyor. Kyle O'Reilly takip ederken röportajın ortasında gelen Willow Nightingale ve Orange Cassidy, Renee Paquette'yle bakışıyor.

Tekli Maç
Deonn Rusmann vs. Rush
Kazanan: Rush (1:30)

Maçtan sonra Deonn Rusmann'ı ezen Rush, tipik bir Amerikalıya bunu yaptığını söylüyor, rakibini yerden yere vururken MJF'in müziği duyuluyor. MJF girişte gözüküp ringe koşarak giriyor ve Rush ile yumruk yumruğa dövüşüyorlar. Bir anda güvenlikler geliyor ve ikili birbilerini bırakarak güvenlikleri indiriyor. Güvenlikler bittikten sonra ikili tekrar birbirlerine saldırıyor ve MJF, Rush'ı ringin dışına atıyor, ringin dışında ayaklanan Rush ring içindeki MJF'i aşağı çekiyor ve barikatlara atıyor, bu sefer tam tam karşıdaki barikatlara atacakken MJF oraya atıyor ve Rush seyirciler arasındaki boşluğa düşüyor, MJF onun peşinden gelirken ikili seyircilerin arasında birbirini dövüyor, sonlardan üstünlüğü alan MJF, Rush'ı kafasından tutup arka alana getiriyor. Fakat arka alanda Rush refleks gösterip MJF'e bir şeyler ile saldırıyor, en son masaya getiriyor ama MJF Spinebuster ile Rush'ı masaya gömüyor. İkili ayaklanınca Rush, MJF'e çöp kutusu atıyor ve buradan itibaren çeşitli güreşçiler ve güvenlikler ikiliyi ayırıyor.

MJF ile Rush ikilisinin önümüzdeki Dynamite şovunun açılışını yapacakları duyuruluyor. Sonrasında ise bugün yapılacak maçlar gösteriliyor.

6 Kişilik Tag Team Maçı
Kyle O'Reilly, Mark Briscoe & Orange Cassidy vs. Roderick Strong & The Don Callis Family (Konosuke Takeshita & Kyle Fletcher) (w/Matt Taven, Mike Bennett & Trent Beretta)
Kazanan: Roderick Strong & The Don Callis Family (Konosuke Takeshita & Kyle Fletcher) (w/Matt Taven, Mike Bennett & Trent Beretta) (13:03)

Maçtan sonra Trent Beretta Orange Cassidy'e, The Don Callis Family ise Mark Briscoe'yu pataklıyor. Tam Beretta, Cassidy'e steel stepslere fırlattığında Willow Nightingale'ın müziği duyuluyor ve Beretta, Cassidy'i bırakarak girişi gözlüyor. Diğer tarafta The Kingdom takımı da Kyle O'Reilly'i araya alıp döverken girişte Kris Statlander, girişe çıkacak Willow Nightingale'i döverek girişe getiriyor.

Shingo Takagi hakkında bir video izliyoruz. Kendisi Owen Hart Turnuvasına katılacakmış.

Christopher Daniels arka alandayken kameralar açılıyor. Daniels, Elite takımındaki şampiyonlar için önümüzdeki hafta Eliminator maçları olacağını söylüyor, ve bu Eliminator maçlarında The Elite lehine diğer kişiler ring kenarından banlı olacakmış.

Tag Team Maçı
Hook & Samoa Joe (w/Katsuyori Shibata) vs. The Premier Athletes (Ariya Daivari & Tony Nese) (w/Mark Sterling)
Kazanan: Hook & Samoa Joe (w/Katsuyori Shibata) (2:30)

AEW TBS Kemeri Maçı
Mercedes Mone (c) vs. Zeuxis
Kazanan: Mercedes Mone (c) (10:09)

Mina Shirakawa ve Mariah May ile alakalı bir video izliyoruz.

Renee Paquette'nin yanında Luther, Mariah May ve Toni Storm var. Toni Storm, Forbidden Door'daki rakibinin Mariah May ile yakınlığından şikayetçi olsa da Mariah May, bu maçın Toni Storm için güvenli olacağını ve haftaya Storm ile Shirakawa'nın kontrat imzalama töreninde de kendisinin host olacağını söylüyor. Toni Storm bunun ardından ekibiyle alandan uzaklaşıyor.

TV Time with The Learning Tree'deyiz, sunucumuz Big Bill programı açıyor ve Pro Wrestling'in Michael Jordan'ı olan Chris Jericho'yu davet ediyor. FTW Şampiyonu, yanında Bryan Keith ile birlikte geliyor, ringe giren Jericho seyircileri selamlayıp mikrofonu alıyor. Chris Jericho, 1 saat önce satışa çıkan tişörtünü tanıtıyor. TV Time with The Learning Tree'nin bu şovdaki konuğu: Private Party! Takım ringe giriyor, mikrofonu eline alan Jericho önce ikiliyi takdir edip sonra güreş stilleriyle dalga geçiyor. Ortamı yumuşatan Private Party, Jericho'ya nasıl hareketleri yaptıklarını gösterirken bir anda köşede bulunan Jericho'ya Low Blow atıp Bryan Keith ile Big Bill'e de saldırarak ortalığı dağıtıyor.

Bang Bang Gang arka alanda, önümüzdeki Collision şovunda rakipleri olan House of Black ile dalga geçiyorlar, sonrasında ise Collision'ın sahibi olan Bang Bang Gang'in karşısında House of Black'in şansının olmadığını söylüyorlar.

Tekli Maç
Daniel Garcia vs. Nick Comoroto (w/Jacoby Watts)
Kazanan: Daniel Garcia (1:11)

AEW Uluslararası Kemeri Maçı
Will Ospreay (c) vs. Rey Fenix
Kazanan: Will Ospreay (c) (15:12)

Will Ospreay galibiyetini kutlayıp kemerini havaya kaldırırken maçı seyircilerin arasında takip eden Swerve Strickland ve Prince Nana ringe giriyor. Will Ospreay, Strickland'e elini uzatıyor. Strickland sinirli bir şekilde bakıp kabul etmiyor, Strickland sinirli bir şekilde Ospreay'e bir şeyler söylüyor. En sonunda AEW Dünya Kemeri ile Ospreay'in göğsüne vuruyor ama kemer Ospreay'de kalıyor. Ospreay iki kemeri de omzuna geçirirken Strickland kendi kemerini çekiştirerek Ospreay'den alıyor, sonrasında ise kendi müziği eşliğinde ring dışına çıkıyor. Şov rampada Prince Nana'nın dansı ve ikilinin bakışmasıyla sonlanıyor.​
 

Huma

huma
Katılım
9 May 2024
Konular
25
Mesajlar
217
Beğeni sayısı
56
PG Nakit
50
Garcia'ya yine squash maç vermişler kafayı yiyeceğim. Ulan zargana adama squash maçı vererek nesini kanıtlattırıyorsunuz? Sene başı, bu yıl Garcia ve Swerve'ün senesi olur sanıyordum. Garcia bu 6 ayda neredeyse hiç bir şey yapmadı.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: