WWE NXT Tartışma Konusu | 11.06.2024


Bero

Cm Punk'a Hasım, Dominik Mysterio'ya Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,490
Mesajlar
3,872
Beğeni sayısı
1,284
PG Nakit
3,490
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Kadınlar kuzey Amerika Şampiyonu Kelani Jordan ringe geliyor

Kelani Jordan jimnastikte pek çok şampiyonluk kazandığını ama hiçbirinin ilk Kuzey Amerika Kadınlar Şampiyonu olmakla kıyaslanamayacağını söylüyor. Altı Kadın Merdiven Maçının bir savaş olduğunu ve ilk unvan sahibi olarak unvana prestij kazandırmanın kendisine bağlı olduğunu söyledi. Kimsenin bunu onun gibi yapamayacağını söylüyor.

Michin def. Jaida Parker

Gallus def. Wes Lee & New Catch Republic

Wendy Choo def. Brinley Reece



Tartışmasız WWE Şampiyonu Cody Rhodes Ringde!

Rhodes, Performans merkezinin büyülü olduğunu ve "NXT" söz konusu olduğunda belirli bir sihir olduğunun iyi bilindiğini söylüyor. Ardından WWE Clash At The Castle'ı ve Tartışmasız WWE Şampiyonluğu için AJ Styles'a karşı yapacağı I Quit Match'ı tanıtıyor.

Trick Williams'ın müziği duyulur ve ringe doğru ilerler. Williams taraftarlara Rhodes için biraz gürültü yapmaları çağrısında bulundu ve Rhodes ile benzer yolculuklar geçirdiklerini hissettiğini söyledi. Kendisinin ve Rhodes'un en iyi şampiyonlar olduğunu, ancak ikisinin de bugün bulundukları yere gelmek için büyük dağları tırmanmak zorunda kaldıklarını söyledi. Şimdi ikisinin de dağın diğer tarafında olduğunu, ikisinin de peşinde oldukları şeyi elde ettiklerini ve sırtlarında hedefleri olduğunu söylüyor. Rhodes'a avcı konumundan av konumuna geçmekle nasıl başa çıktığını sorar.

Rhodes Williams'a tüm akranlarının onları yargıladığını ve daha iyi unvan sahipleri olabileceklerini düşündüklerini söyler. Kendisi ve Williams dağları fethetmiş olsalar da her zaman tırmanacak başka bir dağ olduğunu söyler. Ardından Williams'a, Ava'nın kendisine "NXT" Şampiyonluğu için bir sonraki rakibinin nasıl belirleneceğini söyleme fırsatı verdiğini ve bunun 25 Kişilik Battle Royal'de olacağını açıkladığını söyler. Williams'ın bazılarını tanıyabileceğini, ancak bazılarının başka soyunma odalarından olabileceğini söylüyor.

Rhodes ayrılmak ister ama Williams onu durdurur ve Rhodes'a yemeğe gelip gelmeyeceğini sorar. Rhodes geleceğini söyler ve ikili ringin ortasında birbirlerine sarılır.



Singapore Cane Maçı
Lexis King def. Dante

Eddy Thorpe def. Tavion Heights

Shawn Spears def. Je'Von Evans

 

Danke

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
21
Mesajlar
780
Beğeni sayısı
346
PG Nakit
125
Favori Güreşçi
Tama Tonga
gel

Moose3.jpg
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: